موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-03-12 ساعت 22:17)mohajersara12 نوشته: تا 40000 را اعلام كردند.براي اطلاع از تاريخ مصاحبه به همان سايتي كه براي ديدن قبولي مراجعه كردين ، سربزنين.
دوست من
اشتباهي اومدي
اينجا اونجا نيست
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز
میخواستم ببینم بعد از این که مصاحبه انجام شد و گفته شد که باید کلیرنس انجام بشه ما باید آنکارا بمونیم تا جواب کلیرنس بیاد یا این که میشه برگردی ایران و منتظر بمونی؟و این که کل کارای مصاحبه معاینات پزشکی و... بدون کلیرنس چند روز طول میکشه؟
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
آقايان و خانمها و كودكان محترم منتظر كليرنس
تا دو روز ديگر تعطيلات سفارت محترم آمريكا به پايان ميرسه و ما بايستي انتظار روشني ديدگانمان باشيم
از همه آنهايي كه چه توان دارند و چه ندارند خواهشمندم تمامي انرژي و فعاليت خود را ظرف اين چند روز صرف نذر و نياز و دعا و هر چي كه به ذهنتون ميرسه بگذاريد و هر انرژي از جمله مديتيشن و مثبت و توسل و توكل و راز و هر چي كه به ذهنتون ميرسه را فعال سازي كنيد كه ديگه يواش يواش مشكلات جسمي و روحي در حال موستولي شدن هست
بنده ميدانم الان يك روز قلب تپش داره يك روز فشار بالا ميره يك روز سرگيجه دارين يك روز خوابتون نميبره يك روز پاها گز گز ميكنه يك روز تند تند دستشويي ميرين( روم به ديوار) يك روز ميگرنتون عود ميكنه يه روز چشمها پر پر ميزنه و هزار علامت ديگه كه بدانيد به خاطر همين دوران هست و بيخودي نرين خونتونو تو شيشه كنيد و يا خودتونو بسپارين جلوي اشعه كه عكس بگيرين و اينا
من ضمن تبريك پيشاپيش نوروز به همه دوستان و هسفران و البته مديران اين مجموعه اميدوارم عيدي خود را از خداوند تا قبل از تحويل سال بگيريم و براي اين از همه دوستان التماس همراهي دارم
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-03-14 ساعت 19:59)cmbt نوشته: (2012-03-14 ساعت 17:27)armanbala نوشته: آقايان و خانمها و كودكان محترم منتظر كليرنس
تا دو روز ديگر تعطيلات سفارت محترم آمريكا به پايان ميرسه و ما بايستي انتظار روشني ديدگانمان باشيم
با سلام به همکار عزیز.چرا دو روز؟مگر تا ۱۹ مارث تعطیل نیستند که میشه چهار روز طاقت فرسا!
عزيزم شنبه و يكشنبه كه اتومات تعطيل هست فقط فردا و پس فردا تا اتمام تعطيلات سفارت زمان ماند
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان درسته که سفارت تعطیله ولی بندگان خدا دارند کارشان را می کنند .برای من این ایمیل امده
.Dear Sir / Madam,
Thank you for the information. We will evaluate your file accordingly.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
امیدوارم که عیدی همه به زودی با اعلام کلیر شدن منتظرین ...............++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2012-03-18 ساعت 01:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-03-18 ساعت 01:15 توسط kopol.)
خب به سلامتی تعطیلات سفارت هم تموم شد و از روز دوشنبه و با فرا رسید سال نو باید کم کم شاهد کلیر شده همه دوستان گلمون که منتظر کلیرنس هستند باشیم انشاء ا... بزودی دریافت کننده خبرهای خوب هستیم ، پسسسسسسسسسسسسسسسس بزن اون دست قشنگرو
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
عید همه پیشاپیش مبارک .
خدایا دل دوستان من رو شاد کن و عیدیشون رو بده
بچه ها خدا رو شکر کنین که این شانس بزرگ رو تو سال 90 نصیبمون کرد و واسه همدیگه دعا کنیم : چه اونایی که منتظر روز مصاحبه هستن ، چه اونایی که منتظر کلیر هستن و چه اونایی که منتظر روز پرواز هستن .
واسه ما هم دعل کنین که تا چند هفته دیگه داریم میریم هیوستون واسه یه زندگی جدید..............................
به امید سالی پر از برکت و شانس
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
پیشاپیش سال نو همه عزیزان رو تبریک می گم ، من فکر می کنم سایت تا روز 5 شنبه آپدیت نمی شه ولی با آپدیت شدنش خیلی از دوستان عزیز رو کلیر خواهد کرد ، پس بیایم با انرژی مثبت سال جدید رو شروع کنیم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان و همسفران عزیزم
به یمن این روزهای قشنگ و ضمن تبریک سال نو که در راه هت و تا ساعاتی دیگر دیدگان همه ما را روشن خواهد کرد با اجرای آهنگی به پیشواز صفحه کلیرنس میروم
این آهنگ اثری است از یک گروه در بلادی که همگی به اتفاق خواهیم رفت بنام بلک کت یا همان گربه مشکی!
همگی حاضرین؟
آقایون دست
خانمها جیغ
1
2
3
بیا بیا دلم برات تنگه
صفحه آبیت چه خوشرنگه
نامبرهات غنچه خندونه
کیس منی عزیز دردونه
حالا برعکس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-03-19 ساعت 17:19)armanbala نوشته: دوستان و همسفران عزیزم
به یمن این روزهای قشنگ و ضمن تبریک سال نو که در راه هت و تا ساعاتی دیگر دیدگان همه ما را روشن خواهد کرد با اجرای آهنگی به پیشواز صفحه کلیرنس میروم
این آهنگ اثری است از یک گروه در بلادی که همگی به اتفاق خواهیم رفت بنام بلک کت یا همان گربه مشکی!
همگی حاضرین؟
آقایون دست
خانمها جیغ
1
2
3
بیا بیا دلم برات تنگه
صفحه آبیت چه خوشرنگه
نامبرهات غنچه خندونه
کیس منی عزیز دردونه
حالا برعکس
بر و بچ عزیز سلام، تبریک سال نو، و به امید گرفتن عیدی از سفارت،
من واقعا از این انرژی مثبت و قریحه شعر dr آرمان عزیز لذت میبرم، امیدوارم هرچه زودتر خبر خوش به همه دوستان برسه، و هرچه زودتر این سفارت .. از این تعطیلات کذایی خارج بشه که ۳ هفتست همه رو گذشته سر کار.
سال نو همگی مبارک. +++
شماره کیس: 2012AS00017xxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای اول: 4 Aug 2011
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 Nov 2011
تاریخ مصاحبه: January 2012
نتیجه مصاحبه: ویزا یکضرب خانم(برنده اصلی) و برگه آبی (من)
تاریخ دریافت کلیرنس: 19 April
تعداد افراد: 2
جمع تقریبی هزینه ها: مقدمات و بلیط و هتل1,645,000 + سفارت و ...1900$