کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-03-12 ساعت 22:17)mohajersara12 نوشته:  تا 40000 را اعلام كردند.براي اطلاع از تاريخ مصاحبه به همان سايتي كه براي ديدن قبولي مراجعه كردين ، سربزنين.

دوست من
اشتباهي اومدي
اينجا اونجا نيست
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: kopol ، MAHDI2012 ، smith ، SH1A2R3
سلام به دوستان عزیز
میخواستم ببینم بعد از این که مصاحبه انجام شد و گفته شد که باید کلیرنس انجام بشه ما باید آنکارا بمونیم تا جواب کلیرنس بیاد یا این که میشه برگردی ایران و منتظر بمونی؟و این که کل کارای مصاحبه معاینات پزشکی و... بدون کلیرنس چند روز طول میکشه؟
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-03-14 ساعت 12:45)maral7 نوشته:  سلام به دوستان عزیز
میخواستم ببینم بعد از این که مصاحبه انجام شد و گفته شد که باید کلیرنس انجام بشه ما باید آنکارا بمونیم تا جواب کلیرنس بیاد یا این که میشه برگردی ایران و منتظر بمونی؟و این که کل کارای مصاحبه معاینات پزشکی و... بدون کلیرنس چند روز طول میکشه؟
خانم مارال کلیرنس احتمال داره ماهها طول بکشه و شما باید برگردید ایران هر موقع شمارتون اعلام شد دوباره برگردید سفارت و ویزاتونو بگیرید البته اگه بخواین میتونین
تو این مدت ترکیه هم بمونین
تشکر کنندگان: smith ، armanbala ، 3rip ، mohammadm64 ، SH1A2R3 ، maral7 ، MAHDI2012 ، kopol
آقايان و خانمها و كودكان محترم منتظر كليرنس
تا دو روز ديگر تعطيلات سفارت محترم آمريكا به پايان ميرسه و ما بايستي انتظار روشني ديدگانمان باشيم

از همه آنهايي كه چه توان دارند و چه ندارند خواهشمندم تمامي انرژي و فعاليت خود را ظرف اين چند روز صرف نذر و نياز و دعا و هر چي كه به ذهنتون ميرسه بگذاريد و هر انرژي از جمله مديتيشن و مثبت و توسل و توكل و راز و هر چي كه به ذهنتون ميرسه را فعال سازي كنيد كه ديگه يواش يواش مشكلات جسمي و روحي در حال موستولي شدن هست

بنده ميدانم الان يك روز قلب تپش داره يك روز فشار بالا ميره يك روز سرگيجه دارين يك روز خوابتون نميبره يك روز پاها گز گز ميكنه يك روز تند تند دستشويي ميرين( روم به ديوار) يك روز ميگرنتون عود ميكنه يه روز چشمها پر پر ميزنه و هزار علامت ديگه كه بدانيد به خاطر همين دوران هست و بيخودي نرين خونتونو تو شيشه كنيد و يا خودتونو بسپارين جلوي اشعه كه عكس بگيرين و اينا
من ضمن تبريك پيشاپيش نوروز به همه دوستان و هسفران و البته مديران اين مجموعه اميدوارم عيدي خود را از خداوند تا قبل از تحويل سال بگيريم و براي اين از همه دوستان التماس همراهي دارم
تشکر کنندگان: smith ، cmbt ، Hediyeh ، MAHDI2012 ، M.Haghighi ، shervn ، kopol ، SH1A2R3 ، پرنیان90 ، afshin4749
(2012-03-14 ساعت 17:27)armanbala نوشته:  آقايان و خانمها و كودكان محترم منتظر كليرنس
تا دو روز ديگر تعطيلات سفارت محترم آمريكا به پايان ميرسه و ما بايستي انتظار روشني ديدگانمان باشيم
با سلام به همکار عزیز.چرا دو روز؟مگر تا ۱۹ مارث تعطیل نیستند که می‌شه چهار روز طاقت فرسا!

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، kopol
(2012-03-14 ساعت 19:59)cmbt نوشته:  
(2012-03-14 ساعت 17:27)armanbala نوشته:  آقايان و خانمها و كودكان محترم منتظر كليرنس
با سلام به همکار عزیز.چرا دو روز؟مگر تا ۱۹ مارث تعطیل نیستند که می‌شه چهار روز طاقت فرسا!
عزيزم شنبه و يكشنبه كه اتومات تعطيل هست فقط فردا و پس فردا تا اتمام تعطيلات سفارت زمان ماند
تشکر کنندگان: cmbt ، MAHDI2012 ، SH1A2R3 ، kopol
دوستان درسته که سفارت تعطیله ولی بندگان خدا دارند کارشان را می کنند .برای من این ایمیل امده
.Dear Sir / Madam,

Thank you for the information. We will evaluate your file accordingly.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
امیدوارم که عیدی همه به زودی با اعلام کلیر شدن منتظرین ...............++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: kopol ، armanbala ، SH1A2R3 ، vroom ، cmbt
خب به سلامتی تعطیلات سفارت هم تموم شد و از روز دوشنبه و با فرا رسید سال نو باید کم کم شاهد کلیر شده همه دوستان گلمون که منتظر کلیرنس هستند باشیم انشاء ا... بزودی دریافت کننده خبرهای خوب هستیم ، پسسسسسسسسسسسسسسسس بزن اون دست قشنگرو
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: armanbala ، SH1A2R3 ، hoda2012 ، ali.narooei ، cmbt ، MAHDI2012 ، vroom ، 3rip ، afshin4749 ، Lucky Luke ، **USA**
عید همه پیشاپیش مبارک .
خدایا دل دوستان من رو شاد کن و عیدیشون رو بده

بچه ها خدا رو شکر کنین که این شانس بزرگ رو تو سال 90 نصیبمون کرد و واسه همدیگه دعا کنیم : چه اونایی که منتظر روز مصاحبه هستن ، چه اونایی که منتظر کلیر هستن و چه اونایی که منتظر روز پرواز هستن .

واسه ما هم دعل کنین که تا چند هفته دیگه داریم میریم هیوستون واسه یه زندگی جدید..............................

به امید سالی پر از برکت و شانس
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......

(2012-03-19 ساعت 11:58)mehdi3261 نوشته:  عید همه پیشاپیش مبارک .
خدایا دل دوستان من رو شاد کن و عیدیشون رو بده

بچه ها خدا رو شکر کنین که این شانس بزرگ رو تو سال 90 نصیبمون کرد و واسه همدیگه دعا کنیم : چه اونایی که منتظر روز مصاحبه هستن ، چه اونایی که منتظر کلیر هستن و چه اونایی که منتظر روز پرواز هستن .

واسه ما هم دعل کنین که تا چند هفته دیگه داریم میریم هیوستون واسه یه زندگی جدید..............................

به امید سالی پر از برکت و شانس
با سلام دوست عزیز سال نو شما هم مبارک ما هم در سال جدید داریم میریم به آستین که نزدیک شماست.
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012Wink
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
تشکر کنندگان: Hediyeh ، kopol ، armanbala ، hoda2012 ، علیرضا م ، vroom ، SH1A2R3
پیشاپیش سال نو همه عزیزان رو تبریک می گم ، من فکر می کنم سایت تا روز 5 شنبه آپدیت نمی شه ولی با آپدیت شدنش خیلی از دوستان عزیز رو کلیر خواهد کرد ، پس بیایم با انرژی مثبت سال جدید رو شروع کنیم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: armanbala ، cmbt ، hoda2012 ، vroom ، SH1A2R3 ، **USA**
دوستان و همسفران عزیزم
به یمن این روزهای قشنگ و ضمن تبریک سال نو که در راه هت و تا ساعاتی دیگر دیدگان همه ما را روشن خواهد کرد با اجرای آهنگی به پیشواز صفحه کلیرنس میروم
این آهنگ اثری است از یک گروه در بلادی که همگی به اتفاق خواهیم رفت بنام بلک کت یا همان گربه مشکی!

همگی حاضرین؟
آقایون دست
خانمها جیغ

1
2
3

بیا بیا دلم برات تنگه
صفحه آبیت چه خوشرنگه
نامبرهات غنچه خندونه
کیس منی عزیز دردونه

حالا برعکس

تشکر کنندگان: adambarfi ، hoda2012 ، shervn ، علیرضا م ، Hediyeh ، vroom ، SH1A2R3 ، kopol ، Lucky Luke
(2012-03-19 ساعت 17:19)armanbala نوشته:  دوستان و همسفران عزیزم
به یمن این روزهای قشنگ و ضمن تبریک سال نو که در راه هت و تا ساعاتی دیگر دیدگان همه ما را روشن خواهد کرد با اجرای آهنگی به پیشواز صفحه کلیرنس میروم
این آهنگ اثری است از یک گروه در بلادی که همگی به اتفاق خواهیم رفت بنام بلک کت یا همان گربه مشکی!

همگی حاضرین؟
آقایون دست
خانمها جیغ

1
2
3

بیا بیا دلم برات تنگه
صفحه آبیت چه خوشرنگه
نامبرهات غنچه خندونه
کیس منی عزیز دردونه

حالا برعکس
آرمان عزیز دلم نیامد فقط دکمهٔ تشکر را بزنم.خیلی‌ باحال بود این شعر و کلی‌ انرژی گرفتم و خندیدم.Big GrinBig Grinهمسرم اومد گفت از چی‌ داری جلوی لپتاپ می‌خندی؟امیدوارم سال جدید سالی‌ پر از در درجه اول سلامتی‌ و بد پر از ویزاهای دو ضرب(کلارنس) و یک ضرب باشه برای همهٔ دوستان و همه با چهرهٔ خندان و ویزا بدست به آخر ماه سپتمبر برسیم.همه!

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: maka2 ، armanbala ، hoda2012 ، Hediyeh ، vroom ، SH1A2R3 ، kopol
(2012-03-19 ساعت 17:19)armanbala نوشته:  دوستان و همسفران عزیزم

همگی حاضرین؟
آقایون دست
خانمها جیغ

1
2
3

بیا بیا دلم برات تنگه
صفحه آبیت چه خوشرنگه
نامبرهات غنچه خندونه
کیس منی عزیز دردونه

حالا برعکس

بر و بچ عزیز سلام، تبریک سال نو، و به امید گرفتن عیدی از سفارت،
من واقعا از این انرژی مثبت و قریحه شعر dr آرمان عزیز لذت میبرم، امیدوارم هرچه زودتر خبر خوش به همه دوستان برسه، و هرچه زودتر این سفارت .. از این تعطیلات کذایی خارج بشه که ۳ هفتست همه رو گذشته سر کار.
سال نو همگی مبارک. +++

شماره کیس: 2012AS00017xxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای اول: 4 Aug 2011
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 Nov 2011
تاریخ مصاحبه: January 2012
نتیجه مصاحبه: ویزا یکضرب خانم(برنده اصلی) و برگه آبی (من)
تاریخ دریافت کلیرنس: 19 April
تعداد افراد: 2
جمع تقریبی هزینه ها: مقدمات و بلیط و هتل1,645,000 + سفارت و ...1900$
تشکر کنندگان: vroom ، cmbt ، SH1A2R3 ، پرنیان90 ، MAHDI2012 ، پریچهر م
دوستان عزیز مهاجرسرایی
با آرزوی شادباش نوروزی برای همه شما عزیزان ، آرزو دارم همه دوستان منتظر کلیر شدن سریع تر به هدف شان برسند و خدا چه می داند شاید نوروز سال دیگر با تعدادی از شما عزیزان در سرزمین دور همراه باشیم. پیروز باشیدBig Grin
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، vroom ، kopol ، cmbt ، MAHDI2012

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان