کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
سلام
توی چند تا تاپیک دیدم دوستانی نوشتند که سفارت خیلی شلوغ بوده.
خوب وقتی گفتن ساعت 1 تا 1:30 بیایید برای تحویل پاسپورت و عمده دوستان از چند ساعت قبل می رن جلوی سفارت، خوب صف میشه و در نتیجه فکر میکنن خیلی شلوغ بوده.
فکر کردم خود طرح این موضوع به اشتباه (شلوغی سفارت) شاید بیهوده باعث ایجاد نگرانی برای کلیر نشده ها بشه.
خیالتون راحت اوضاع مرتبه و سفارت هم طبق معمول داره کار می کنه و انشاله همه کلیر می شند.
انرژی خیلی مثبت یادتون نره.
الان از نزدیکی سفارت دارم انرژی مثبت میفرستمSmile
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
تشکر کنندگان: frz61 ، asxz ، s$s ، hadiseh.t ، etefag ، moesa7 ، m86eb ، oe163 ، loveusa ، H-K ، samgh ، opayamani ، a.r.a.s.h1
دوست عزیز
ما هم از خوشحالی شما خوشحال شدیم.باشد که این لحظات نصیب ما هم بشود.
case number:2012ASA00009000
تعداد کیس:2 نفر
رویت قبولی:15 جولای2012
ارسال فرمهای سری اول:24 جولای 2012
دریافت مدارک:5 روز بعد
دریافت نامه دوم :16 آگوست
مصاحبه:28 آگوست ابوظبی
نتیجه:برگه سفید و منتظر کلیرنس
کلیرنس:13 سپتامبر
دریافت ویزا:؟
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، etefag ، behina ، moesa7 ، m86eb ، amiry ، opayamani ، a.r.a.s.h1
(2012-09-11 ساعت 20:13)opayamani نوشته:  
(2012-09-11 ساعت 16:53)etefag نوشته:  سلام دوستان. شوهرم الان پیام داد که ویزاشو گرفته. به امید شنیدن خبرای خوب از شما. از همگی بی نهایت سپاسگزارم وهم چنین از مدیران محترم سایت عالی مهاجرسرا.
((این زمان تلاش است که به ما عظمت می بخشد، نه زمان موفقیت.))
ببخشید می خواستم ببینم شوهرتون چند روزه پاسشون و ویزاشون دستشون رسیده ممنون
سلام دوست گرامی
شوهرم 5شنبه (6 سپتامبر) پاسشو داد و امروز 3شنبه (11 سپتامبر - مبدا تاریخی جدید) ویزا رو گرفت. به امید رسیدن شما دوستای خوب من به این لحظه.
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
تشکر کنندگان: asxz ، hadiseh.t ، daria ، frz61 ، oe163 ، tiba ، H-K ، opayamani ، a.r.a.s.h1 ، mohajeran2013
سلام
ممنونم بهینا جان و همینطور حدیثه عزیز که با وجود استرس و شرایط سخت خودتون با حوصله و صبر به سوالای بچه هائی که همگی نگران شرایطشون هستند جواب میدید.انشالله تا آخر همین هفته هردو خبرای خوب بشنوید و ما رو هم خوشحال کنید.
راستش با خودم فکر میکردم بچه ها چطور این مدت طولانی استرس و انتظار رو تحمل کردند چون ما خیلی دیر خبر برنده شدنمونو شنیدیم و همش دو ماه نیست که درگیر این قضیه هستیم و با وجود اینکه هردومون انقدر مشغله کاری داریم که در طول روز کمتر میتونیم به موضوع فکر کنیم ولی راستشو بخواید دیشب از استرس و فکر و خیال تا صبح در هم و برهم خوابای مربوط به این موضوع رو می دیدم و نمی تونستم راحت بخوابم .فکر می کنم همین با هم بودن و برای هم دعا کردن و ازخوشحالی همدیگه خوشحال شدن ما رو سرپا نگه میداره .ما همه با همیم تا به امید خدا همگی کلیر بشیم.دوستتون داریم و برای همه دعا می کنیم.
case number:2012ASA00009000
تعداد کیس:2 نفر
رویت قبولی:15 جولای2012
ارسال فرمهای سری اول:24 جولای 2012
دریافت مدارک:5 روز بعد
دریافت نامه دوم :16 آگوست
مصاحبه:28 آگوست ابوظبی
نتیجه:برگه سفید و منتظر کلیرنس
کلیرنس:13 سپتامبر
دریافت ویزا:؟
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، oe163 ، tiba ، asxz ، H-K ، samgh ، sam11 ، etefag ، daria ، aziking ، opayamani ، a.r.a.s.h1
(2012-09-11 ساعت 21:09)zavieh نوشته:  سلام
ممنونم بهینا جان و همینطور حدیثه عزیز که با وجود استرس و شرایط سخت خودتون با حوصله و صبر به سوالای بچه هائی که همگی نگران شرایطشون هستند جواب میدید.انشالله تا آخر همین هفته هردو خبرای خوب بشنوید و ما رو هم خوشحال کنید.
راستش با خودم فکر میکردم بچه ها چطور این مدت طولانی استرس و انتظار رو تحمل کردند چون ما خیلی دیر خبر برنده شدنمونو شنیدیم و همش دو ماه نیست که درگیر این قضیه هستیم و با وجود اینکه هردومون انقدر مشغله کاری داریم که در طول روز کمتر میتونیم به موضوع فکر کنیم ولی راستشو بخواید دیشب از استرس و فکر و خیال تا صبح در هم و برهم خوابای مربوط به این موضوع رو می دیدم و نمی تونستم راحت بخوابم .فکر می کنم همین با هم بودن و برای هم دعا کردن و ازخوشحالی همدیگه خوشحال شدن ما رو سرپا نگه میداره .ما همه با همیم تا به امید خدا همگی کلیر بشیم.دوستتون داریم و برای همه دعا می کنیم.

سلام دوست عزیز شما خیلی لطف دارید میدونم خیلی شرایط سختیه من بعضی موقع ها انقدر استرس بهم فشار میاره که نمی دونم باید چی کار کنم ولی وقتی میام تو این تایپیک سعی میکنم خودم رو کنترل کنم و دقیقا همین دلگرمی دوستان هستش که از پا درنمیام ونمی بریم ولی ایشاله به امید خدا این مرحله هم سپری میشه باید امید داشت توکل هممون به خداست ما کاری از دستمون بر نمیا دجز اینکه همه چیز رو به خدا بسپاریم وبرای همدیگه دعا کنیم به امید اینکه این روزای سخت وطاقت فرسا به زودی زود تموم بشه وجیغ و هورای هممون این تایپیک رو بترکونه++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: mrbonbon ، tiba ، asxz ، Erfaanism ، sbh ، MPU ، etefag ، nilufar ، کیانا ، daria ، opayamani ، a.r.a.s.h1
سلام دوستان امروز از طرف سفارت امریکا یرام سوالات 9 گانه رو فرستادن . خیلی استرس دارم کسی میتونه کمی کمکم کنه
ممنون میشم
تشکر کنندگان: asxz ، etefag ، opayamani
(2012-09-11 ساعت 21:38)salar60 نوشته:  سلام دوستان امروز از طرف سفارت آمریکا یرام سوالات 9 گانه رو فرستادن . خیلی استرس دارم کسی میتونه کمی کمکم کنه
ممنون میشم
نحوه پاسخگویی به فرم 9 سوالی

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=4813
موفق باشی دوست عزیز
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: moesa7 ، samgh ، MPU ، etefag ، کیانا ، daria ، opayamani
منم بالاخره الان دیدم که خدا رو شکر کلیر شدم، انشاالله هوراش هم باشه پنج شنبه
خیلی ممنون از دوستان که توی این مدت همش روحیه میدادند، امیدوارم همه به زودی کلیر بشند
شماره کیس:2012AS00052XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2011Aguest 06
تاریخ مصاحبه:19 June
تاریخ دریافت کلیرنس: Sep 10
تاریخ دریافت ویزا: 26 Sep
تاریخ ورود به امریکا: 28 Sep
جمع تقریبی هزینه ها: حدود 6 میلیون تومان برای یک نفر
تشکر کنندگان: loveusa ، moesa7 ، samgh ، m86eb ، viona ، Erfaanism ، hadiseh.t ، behina ، s$s ، asxz ، oe163 ، MPU ، kia_0950 ، کیانا ، etefag ، smmyp ، alexander ، Omidooo ، nahid.t ، H-K ، daria ، leila20 ، opayamani ، a.r.a.s.h1
Only participants in the DV-2012 program who were selected for further processing have been notified. Those who have not received notification were not selected. They may try for the upcoming DV-2013 lottery if they wish. The dates for the registration period for the DV-2013 lottery program are expected to be widely publicized at some point during the coming months.

من از خط اول این نتیجه میگیرم پرونده 30 Sep بسته نمیشه و حتما باید یه جوابی بهمون بدن شما نظرتون چیه ؟؟؟
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
تشکر کنندگان: asxz ، oe163 ، sam11 ، opayamani
(2012-09-11 ساعت 23:03)iloveshadow نوشته:  Only participants in the DV-2012 program who were selected for further processing have been notified. Those who have not received notification were not selected. They may try for the upcoming DV-2013 lottery if they wish. The dates for the registration period for the DV-2013 lottery program are expected to be widely publicized at some point during the coming months.

من از خط اول این نتیجه میگیرم پرونده 30 Sep بسته نمیشه و حتما باید یه جوابی بهمون بدن شما نظرتون چیه ؟؟؟

من تو جدول شرایط شما رو دیدم نمیدونم شما چرا آبی گرفتید!!!!!
تشکر کنندگان: iloveshadow ، opayamani
(2012-09-11 ساعت 21:21)hadiseh.t نوشته:  
(2012-09-11 ساعت 21:09)zavieh نوشته:  سلام

سلام دوست عزیز شما خیلی لطف دارید میدونم خیلی شرایط سختیه من بعضی موقع ها انقدر استرس بهم فشار میاره که نمی دونم باید چی کار کنم ولی وقتی میام تو این تایپیک سعی میکنم خودم رو کنترل کنم و دقیقا همین دلگرمی دوستان هستش که از پا درنمیام ونمی بریم ولی ایشاله به امید خدا این مرحله هم سپری میشه باید امید داشت توکل هممون به خداست ما کاری از دستمون بر نمیا دجز اینکه همه چیز رو به خدا بسپاریم وبرای همدیگه دعا کنیم به امید اینکه این روزای سخت وطاقت فرسا به زودی زود تموم بشه وجیغ و هورای هممون این تایپیک رو بترکونه++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

دوست عزیز راست میگی انتظار طولانی و خیلی سختی را تا الان همه پشت سر گذاشتن ولی باید به خدا توکل کرد. امروز صفحه های آخر کلیرنس سال 2010 و 2011 را خوندم خیلی به من استرس وارد شد ولی بعد دیدم که در لحظات آخر تعداد زیادی موفق به گرفتن ویزا شدن کلی امیدوار شدم. امیدوارم سفارت ابوظبی هم از خواب بیدار بشه و یک آپدیت حسابی انجام بده. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Smile
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، m86eb ، sam11 ، etefag ، smmyp ، H-K ، daria
(2012-09-11 ساعت 23:03)iloveshadow نوشته:  Only participants in the DV-2012 program who were selected for further processing have been notified. Those who have not received notification were not selected. They may try for the upcoming DV-2013 lottery if they wish. The dates for the registration period for the DV-2013 lottery program are expected to be widely publicized at some point during the coming months.

دوست عزیز
شما تو نامه تون چی نوشتین که این جواب رو دادن؟
اولین باره که همچین متنی می بینم
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: iloveshadow ، daria ، opayamani
این تو سایت هستش

http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._5561.html
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
تشکر کنندگان: oe163 ، loveusa ، opayamani
(2012-09-11 ساعت 21:59)hadiseh.t نوشته:  
(2012-09-11 ساعت 21:38)salar60 نوشته:  سلام دوستان امروز از طرف سفارت آمریکا یرام سوالات 9 گانه رو فرستادن . خیلی استرس دارم کسی میتونه کمی کمکم کنه
ممنون میشم
نحوه پاسخگویی به فرم 9 سوالی

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=4813
موفق باشی دوست عزیز

دوستم لینکی که براتون فرستادند کاملا درسته برای 9 سئوالی فقط سریع جواب بدید یادتون باشه حتما حتما از طریق خود سایت آنکارا جوابها رو بفرستید
موفق باشید
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، etefag ، frz61 ، opayamani
سلام دوستان
من وقتی جوابهای فرم 9 سوالیو براشون فرستادم در جواب متن زیرو فرستادن می خواستم بدونم این همون تاییدیه دریافت فرم 9 سوالیه ؟ نمیدونم جوابا بدستشون رسیده یا نه

Dear Sir/Madam,
Thank you for the information. We will process your file as soon as possible.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site. http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html

شماره کیس: 2012as70ooo
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: 25 جولای دریافت برگه آبی+فرم 9 سوالی
تعداد: 1 نفر
کلیرنس: منتظر
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، afshin4749 ، daria ، opayamani

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان