کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-09-12 ساعت 10:21)loveusa نوشته:  
(2012-09-12 ساعت 09:56)ممل آمریکایی نوشته:  سلام تو رو خدا منو ببخشید سوالمو اینجا مطرح میکنم نیاز بهکمک فوری دارم
دوستان من2012ایی هستم و دیر متوجه شدم برنده شدم و جمعه مدارکم با ایمیل رسیده دستشون و تماس گرفتم گفتن منتظر زمان مصاحبه باش
1- حدودا چند روز طول میکشه بهم اعلام کنن ؟
2- با این وقت کم کلیر میشم؟
ممنونم

دوست عزیز
با توجه به اینکه زمان کمی تا 30 سپتامبر مونده تنها شانس شما اینه که یک ضرب ویزا بگیرید چون در غیر اینصورت فرصتی برای کلیرنس ندارین. لطفا یک کم در مورد وضیعت خودتون بگین.
سعی کنید همه مدارک لازم رو با خودتون ببرین و چیزی کم و کسر نداشته باشین. به امید خدا یک ضرب می گیرین
ممنونم از این که کمک میکنید
6 ماه س پ ا ه خدمت کردم
بعد ارشد قبول شدم الان دانشجو ارشد هستم واسه همین کارت پایان خدمت ندارم 23 سالمم هست
کارم تا حالا نکردم
رشتمم برق هستش

(2012-09-12 ساعت 10:27)shraya نوشته:  
(2012-09-12 ساعت 10:21)ممل آمریکایی نوشته:  
(2012-09-12 ساعت 10:05)behina نوشته:  
(2012-09-12 ساعت 09:56)ممل آمریکایی نوشته:  سلام تو رو خدا منو ببخشید سوالمو اینجا مطرح میکنم نیاز بهکمک فوری دارم
دوستان من2012ایی هستم و دیر متوجه شدم برنده شدم و جمعه مدارکم با ایمیل رسیده دستشون و تماس گرفتم گفتن منتظر زمان مصاحبه باش
ممنونم

آماده باش که سریع بلیط بگیری اگه ابوظبی هستی برای ویزای امارات الان اقدام کن. توکل به خدا چون خیلیها ویزای یک ضرب گرفتند.
ممنونم جایی پیدا کردم ویزا رو 2 روزه میگیره به نظرتون بهتر نیس صبر کنم تا زمان مصاحبه معلوم بشه بعد اقدام کنم؟ یا از الان برم دنبال ویزا؟
برو دنبال ویزا ... زود تند سریع ... چون خودش چند روز طول میکشه

چشم حتما حق با شماس الان زنگ میزنم باشن میرم پاسمو بدم بهشون
کیس نامبر : 20120046xxx
کنسولگری: آنکارا خود kcc به ابوظبی تغییر داد
ارسال مدارک : 5سپتامبر 2012 با ایمیل
تاریخ مصاحبه :20 سپتامبر 2012
تشکر کنندگان: H-K ، opayamani
سلام
بچه ها من الان برای پرسیدن وضعیت کلیرنس و همینطور گفتن مشکلم راجع به اینکه نمی تونم شمارمو از سایت چک کنم به ابوظبی تلفن کردم بعد از کلی شماره های مختلف وارد کردن و پشت خط موندن وقتی گفتم وصل کنه قسمت ویزای لاتاری ،اپراتور گفت که باید از طریق ایمیل سوالمو بپرسم و وقتی گفتم ایمیل زدم و چند روزه جواب هنوز ندادند گفت برای این قسمت there is not any phone service یعنی پاسخ تلفنی نمی دهند و تنها راه ایمیل زدن از توی سایتشون هست که اونم با اینکه جواب داده که نامه رو دریافت کرده ولی از دو روز پیش هنوز جواب نداده؟

تو رو خدا از اینائی که میرن ابوظبی ویزاشونو بگیرن یکی بپرسه ما چیکار کنیم؟ چرا سایت میگه شماره اشتباهه؟
تا کی می تونیم پاسمونو ببریم بدیم؟تا کی پاسو تحویل میگیرن؟

به نظرتون با KCC تماس بگیریم جواب میدن؟
case number:2012ASA00009000
تعداد کیس:2 نفر
رویت قبولی:15 جولای2012
ارسال فرمهای سری اول:24 جولای 2012
دریافت مدارک:5 روز بعد
دریافت نامه دوم :16 آگوست
مصاحبه:28 آگوست ابوظبی
نتیجه:برگه سفید و منتظر کلیرنس
کلیرنس:13 سپتامبر
دریافت ویزا:؟
تشکر کنندگان: ممل امریکایی ، etefag ، opayamani
سلام دوباره

من دوباره الان شمارمو تو سایت وارد کردم و ایندفعه دیگه نگفت شماره اشتباهه بلکه این پاسخ را داد:
Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing.

یعنی باش تا صبح دولتت بدمد. فعلا دو هفتش گذشته و باید منتظربود. خدا رو شکر بالاخره یک جوابی گرفتم.

امیدوار باش که اگه مصاحبه رفتی یک ضرب ویزا بگیری.چون سربازی که نرفتی (کارت پایان خدمت نداری و معافی تحصیلی گرفتی فقط همین رو لازمه بگی ،اونا ازت می پرسن سربازی رفتی و شما فقط میگی که معافیت تحصیلی داری همین کافیه) و کار هم که نکردی پس شانست واسه یکضرب زیاده.امید داشته باش.
case number:2012ASA00009000
تعداد کیس:2 نفر
رویت قبولی:15 جولای2012
ارسال فرمهای سری اول:24 جولای 2012
دریافت مدارک:5 روز بعد
دریافت نامه دوم :16 آگوست
مصاحبه:28 آگوست ابوظبی
نتیجه:برگه سفید و منتظر کلیرنس
کلیرنس:13 سپتامبر
دریافت ویزا:؟
تشکر کنندگان: ممل امریکایی ، etefag ، hadiseh.t ، opayamani
(2012-09-12 ساعت 10:32)ممل امریکایی نوشته:  
(2012-09-12 ساعت 10:21)loveusa نوشته:  
ممنونم

دوست عزیز
با توجه به اینکه زمان کمی تا 30 سپتامبر مونده تنها شانس شما اینه که یک ضرب ویزا بگیرید چون در غیر اینصورت فرصتی برای کلیرنس ندارین. لطفا یک کم در مورد وضیعت خودتون بگین.
سعی کنید همه مدارک لازم رو با خودتون ببرین و چیزی کم و کسر نداشته باشین. به امید خدا یک ضرب می گیرین
ممنونم از این که کمک میکنید
6 ماه س پ ا ه خدمت کردم
بعد ارشد قبول شدم الان دانشجو ارشد هستم واسه همین کارت پایان خدمت ندارم 23 سالمم هست
کارم تا حالا نکردم
رشتمم برق هستش

(2012-09-12 ساعت 10:27)shraya نوشته:  
(2012-09-12 ساعت 10:21)ممل آمریکایی نوشته:  
(2012-09-12 ساعت 10:05)behina نوشته:  
ممنونم

آماده باش که سریع بلیط بگیری اگه ابوظبی هستی برای ویزای امارات الان اقدام کن. توکل به خدا چون خیلیها ویزای یک ضرب گرفتند.
ممنونم جایی پیدا کردم ویزا رو 2 روزه میگیره به نظرتون بهتر نیس صبر کنم تا زمان مصاحبه معلوم بشه بعد اقدام کنم؟ یا از الان برم دنبال ویزا؟
برو دنبال ویزا ... زود تند سریع ... چون خودش چند روز طول میکشه

چشم حتما حق با شماس الان زنگ میزنم باشن میرم پاسمو بدم بهشون
شما برای اینکه ویزای یکضرب بگیری اصلا صحبتب از اون 6 ماه خدمتت نکن
فقط بگو معاف تحصیلی هستم شک نکن که اصلا روحشون خبردار نمیشه
مگه اینکه خودت بگی
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: daria ، hadiseh.t ، etefag ، opayamani ، ممل امریکایی ، saher
(2012-09-11 ساعت 23:03)iloveshadow نوشته:  Only participants in the DV-2012 program who were selected for further processing have been notified. Those who have not received notification were not selected. They may try for the upcoming DV-2013 lottery if they wish. The dates for the registration period for the DV-2013 lottery program are expected to be widely publicized at some point during the coming months.

من از خط اول این نتیجه میگیرم پرونده 30 Sep بسته نمیشه و حتما باید یه جوابی بهمون بدن شما نظرتون چیه ؟؟؟

دوست عزیز ای کاش اینطوز بود اما افیسر ابوظبی صراحتاْ به ما گفت ۳۰ سپتامبر تموم میشه و خدا نگهدار ویزای ۲۰۱۲ Smile)
کیس نامبر :***2012AS32
رویت قبولی :10 جولای
رسیدن فرم ها :۲۱ جولای
تعداد افراد کیس :۲ نفر
تاریخ مصاحبه : ۲۷ اگوست
محل مصاحبه :ابوظبی
دریافت ویزا : خانم ۱ضرب و آقا کلیرنس
تاریخ کلیر شدن : (19 سپتامبر)
تاریخ ورود به ايالات متحده : 2.20.2013
تشکر کنندگان: etefag ، opayamani ، shraya ، ممل امریکایی ، daria
(2012-09-12 ساعت 08:48)roozbeh33 نوشته:  
(2012-09-12 ساعت 07:54)shraya نوشته:  سلام دوستان
اونجا از من نخواستن فرم نه سوالی پر کنم . برام هم نفرستادن ... این یعنی چی؟
همه این فرمو پر کردن؟
در ضمن ما برگه آبی گرفتیم با برگه سفیدی که بعضی ها گرفتن چه فرقی داره؟ممنون

یعنی مثل من چک امنیتی خوردید و به احتمال ریاد هم تا اخر سپتامیر جوابش نمیاد متاسفانه

شما خواهشا از این راهنمایی ها کسی رو نکن مجبور نیستی جواب کسی رو بدی و ناامیدش کنی برو کلیرنس 2011 رو بخون یکی از بچه ها 9 سپتامبر مصاحبه داشت ولی 25 سپتامبر کلیر شد الان وضعیتی نیست که بخوای به کسی استرس بدی همه چیز امکانش هست دیدم خودتم fbi chekخوردی ناراحت شدم ولی بازم میگم امیدی هست نگران نباش .

همه این فرمو پر کردن؟

دوست عزیز فرم 9 سوالی به همه نمی دن یکیش خود من نیازی نبود وندادن بیشتر به افرادی میدن که تحصیلاتشون بالای لیسانس شما لازم نبوده وندادن .
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: opayamani ، m86eb ، shraya ، etefag ، daria ، nilufar ، ehsan442 ، a.r.a.s.h1
سلام دوستان. منم کلیر شدم. برای همتون دعا می کنم هرچه زودتر کلیر شین و مطمئنم همه شما کلیر می شین، امیدتونو از دست ندید. هنوز وقت کافی دارید.
می خواستم اگه کسی می دونه کمکم کنه، چه مدارکی باید ببرم آنکارا؟ دوباره با آفیسر حرق می زنیم یا نه؟
فقط پاسو ببرم کافیه؟
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، MAHDI2012 ، etefag ، shraya ، opayamani ، daria ، m86eb ، saljoogh ، Emad_L ، H-K ، frz61 ، Saeedv13 ، mo897sa ، viona ، smmyp ، کیانا ، a.r.a.s.h1
(2012-09-10 ساعت 20:36)H-K نوشته:  سلام به همه دوستان گل مهاجرسرا
تبریک به دوستانی که کلییر شدند از جمله دوست خوبم احسان جان...که امروز هم جواب ایمیلش رو داده بودن که پاشو بیا ویزای خوشکلت رو تحویل بگیر و هم اسمش تو سایت زدند از همینجا به خودش و خانم گلش تبریک میگم و امیدوارم که جواب ما هم به زودی بیاد انشالله.....منتظر خبرای خوب سفارت هستیم.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
سلام به همه ي دوستان مخصوصا حسين عزيز
ممنون حسين جان حتما اين هفته انكارا با هم هستيم و جشن داريم ,مطمنم. مرسي از همهي دوستان اميىوارم كه همه ويزا رو ببينيم. به زودي جواب همه مياد
من 5شنبه ميرم انكارا هتل اتا بلؤار

(2012-09-11 ساعت 12:23)niksokhan نوشته:  
(2012-09-11 ساعت 01:51)hadiseh.t نوشته:  با اجازه guluعزیز

دوستان منتظر(امیدوارم این هفته هر روز سایت اپدیت بشه وکلی از دوستان از این لیست حذف بشن)

MAHDI2012
iloveshadow
oe163
s$s
Emad-L(همسر)
marjan-fath
zavieh
m86eb
Hmax
behina *
Alireza.a
ehsan442
lovelybugatti
loveusa
smmyp
Erfaanism
amiry
skyramis
msi *
honey62
H-K
sam11 *
asxz
میجیلار
mo897sa
niksokhan
rezafc
archery
azadeh212*
gulu عزیز(امیدوارم کلیر شده باشه)
solaris
peyman2ped
HOME
n.molaei
younes77
Igsory
saeedsohraby
سورنا کیانی
hamid-r555*
shraya
hadiseh.t

ببخشید اگه کسی رو جا انداختم یا کسی رو از جدول حذف نکردم.
دوستان عزیز ممنون میشم امضاتون رو درست کنید و اطلاعاتتون رو به احسان عزیز بدید که وارد جدول کنه
دوست عزيز لطفا" اسم مارو هم حذف كنيد .با تشكر از شما و به اميد كلير شدن همه عزيزان و به اميد ديدار همه در آمريكا.(niksokhan)
ما رو هم حزف كن ehsan442 مه هم جوابمون اومد هوراااااااااااااااااااااااااااااا
کیس نامبر: 2012as 6500 انکارا
رویت قبولی: 11 ماه بعد از اعلام نتایج
تاریخ مصاحبه: دوم جولای2012
ازدواج بعد از اعلام تاریخ مصاحبه
دریافت برگ آبی تعداد 2 نفر
تاریخ کلير: 10 سپتامبر
ورود به امریکا:10 اکتبر الاباما
مهاجرت به لس آنجلس
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، shraya ، asxz ، etefag ، opayamani ، daria ، m86eb ، saljoogh ، Emad_L ، H-K ، smmyp ، msi ، behrooz ramezani ، کیانا ، a.r.a.s.h1
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ تقدیم به همه دوستان منتظر ..... ما همین جا هستیم تا کلیر شدن دوستان رو جشن بگیریم.........
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، shraya ، etefag ، opayamani ، daria ، m86eb ، saljoogh ، Emad_L ، frz61 ، sheida.bvip ، mo897sa ، smmyp ، msi ، کیانا ، a.r.a.s.h1
من اون روز نبودم هورا بکشم
هورررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ميخوام هوراي همه رو ببينمممممااااااااااااااااااااااا
کیس نامبر: 2012as 6500 انکارا
رویت قبولی: 11 ماه بعد از اعلام نتایج
تاریخ مصاحبه: دوم جولای2012
ازدواج بعد از اعلام تاریخ مصاحبه
دریافت برگ آبی تعداد 2 نفر
تاریخ کلير: 10 سپتامبر
ورود به امریکا:10 اکتبر الاباما
مهاجرت به لس آنجلس
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، shraya ، asxz ، alimon ، etefag ، behina ، opayamani ، daria ، m86eb ، saljoogh ، Emad_L ، frz61 ، smmyp ، کیانا ، a.r.a.s.h1
(2012-09-12 ساعت 13:18)n.molaei نوشته:  سلام دوستان. منم کلیر شدم. برای همتون دعا می کنم هرچه زودتر کلیر شین و مطمئنم همه شما کلیر می شین، امیدتونو از دست ندید. هنوز وقت کافی دارید.
می خواستم اگه کسی می دونه کمکم کنه، چه مدارکی باید ببرم آنکارا؟ دوباره با آفیسر حرق می زنیم یا نه؟
فقط پاسو ببرم کافیه؟

تبریک میگم دوست عزیز دیگه افیسر اصلا شما رو نمیبینه شما میرید پاستون وبرگه ابی رو میبرید من اگه بودم هر چیزی روز مصاحبه بردم رو دوباره با خودم میبردم موفق باشی دوست عزیز.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: shraya ، etefag ، daria ، Emad_L ، H-K ، opayamani ، smmyp ، behrooz ramezani
(2012-09-12 ساعت 12:39)hadiseh.t نوشته:  
(2012-09-12 ساعت 08:48)roozbeh33 نوشته:  
همه این فرمو پر کردن؟

یعنی مثل من چک امنیتی خوردید و به احتمال ریاد هم تا اخر سپتامیر جوابش نمیاد متاسفانه

شما خواهشا از این راهنمایی ها کسی رو نکن مجبور نیستی جواب کسی رو بدی و ناامیدش کنی برو کلیرنس 2011 رو بخون یکی از بچه ها 9 سپتامبر مصاحبه داشت ولی 25 سپتامبر کلیر شد الان وضعیتی نیست که بخوای به کسی استرس بدی همه چیز امکانش هست دیدم خودتم fbi chekخوردی ناراحت شدم ولی بازم میگم امیدی هست نگران نباش .

همه این فرمو پر کردن؟

دوست عزیز فرم 9 سوالی به همه نمی دن یکیش خود من نیازی نبود وندادن بیشتر به افرادی میدن که تحصیلاتشون بالای لیسانس شما لازم نبوده وندادن .
حدیثه جان ... خواهر گلمی ... ممنون از دلگرمی ای که دادی ... موفق و سعادتمند باشی همیشه
case number:2012as00023xxx
تعداد اعضای کیس: 3
کنسولگری : ابوظبی
رؤیت قبولی : 21 july
مصاحبه : 5 سپتامبر
کلیر : 20 سپتامبر
دریافت ویزا : به امید خدا ظرف چند روز آتی
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، etefag ، daria ، opayamani
(2012-09-12 ساعت 13:18)n.molaei نوشته:  سلام دوستان. منم کلیر شدم. برای همتون دعا می کنم هرچه زودتر کلیر شین و مطمئنم همه شما کلیر می شین، امیدتونو از دست ندید. هنوز وقت کافی دارید.
فقط پاسو ببرم کافیه؟

تبریک میگم ...پاس و برگه آبی..لطف کن این امضاتون تکمیل کن بفهمیم چی بود .چی شد؟ایمیل برات اومد یا روی سایت کلیر شدی؟؟؟؟؟
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: etefag ، hadiseh.t ، opayamani ، daria ، H-K ، loveusa ، smmyp ، ehsan442
با اجازه guluعزیز

دوستان منتظر(به امید هورای همتون وکسی تا اخر این هفته تو این لیست نباشه)

MAHDI2012
iloveshadow
oe163
Emad-L(همسر)
marjan-fath
zavieh
m86eb
behina *
Alireza.a
lovelybugatti
loveusa
smmyp
Erfaanism
amiry
skyramis
msi *
honey62همسر $$$
H-K
sam11 *
asxz
میجیلار
mo897sa
rezafc
archery
azadeh212*
gulu عزیز(امیدوارم کلیر شده باشه)
solaris
peyman2ped
HOME
younes77
Igsory
saeedsohraby
سورنا کیانی
hamid-r555*
shraya
roozbeh33
tandoreh
hadiseh.t

ببخشید اگه کسی رو جا انداختم یا کسی رو از جدول حذف نکردم.
دوستان عزیز ممنون میشم امضاتون رو درست کنید و اطلاعاتتون رو به احسان عزیز بدید که وارد جدول کنه

(2012-09-12 ساعت 13:39)MAHDI2012 نوشته:  
فقط پاسو ببرم کافیه؟

تبریک میگم ...پاس و برگه آبی..لطف کن این امضاتون تکمیل کن بفهمیم چی بود .چی شد؟ایمیل برات اومد یا روی سایت کلیر شدی؟؟؟؟؟

MAHID2012 عزیز ایشون با من حدودا مصاحبشون بود .

تشکر کنندگان: asxz ، opayamani ، daria ، m86eb ، saljoogh ، Emad_L ، MAHDI2012 ، smmyp ، behrooz ramezani
فقط پاسو ببرم کافیه؟

مبارک باشه. باید پاس و برگه آبی را ببری. با ایمیل فهمیدی ؟ مصاحبه شما کی بوده؟
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، Emad_L ، H-K ، opayamani ، MAHDI2012 ، smmyp

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان