موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-13 ساعت 13:54)loveusa نوشته: بچه ها من خیلی نگرانم که حملات اخیر به سفارت خانه های آمریکا به آنکارا هم سرایت کنه. کوچکترین حمله ای بشه فوری سفارت رو می بندند. دولت آمریکا به جون شهرونداش خیلی اهمیت میده.
کسانی که در آنکارا هستن ما رو از اوضاع سفارت باخبر کنن
امن و امان!!!!!!!
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
ویزای ما هم اومد
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست :
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-13 ساعت 14:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-13 ساعت 14:25 توسط loveusa.)
دوستان خیلی ممنونم که من رو از نگرانی در آوردید. اینجا تو ایران رسانه ها دارن با آب و تاب حمله به سفارت خونه های آمریکا رو نشون میدن و خیلی خوشحالن از این اتفاق و از اون حمایت می کنن. و مدام میگن قراره تو کشورهای دیگم این اتفاق بیفته. به همین خاطر نگران شدم.
درود بر همه مهجرسرایی های عزیز به خصوص آقا مهدی ، داریا و etefag عزیز
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام .امروز مجددا مدیکال را انجام دادیم دعا کنید ما هم کلیر شیم.اگه این 2 روز ما را کلیر نکنند نمیدونم چیکار کنم
چند ساعت پیش هم ویزای گل به و نیلو فر خانم هم رسید++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-13 ساعت 15:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-13 ساعت 15:34 توسط zavieh.)
بچه ها هورا+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
الان ابوذبی رو چک کردم این پیغام اومد.ولی گفته سایت رو چک کن برای اینکه ببینی آیا ویزا هست یا نه.منظورش چیه؟تو سایت چیزی ندیدم.لطفا کمک کنید....
آیا ماکه کمتر از یکماه پیش ویزای دوبی گرفتیم دوباره میتونیم ویزای فوری بگیریم یا محدودیت وجود داره؟
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for
issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
بچه ها یه سوال دیگه
این جواب یعنی اگه من کلیر شدم خانومم هم که نفر اصلی نبود و تابع من بود کلیر شده؟
case number:2012ASA00009000
تعداد کیس:2 نفر
رویت قبولی:15 جولای2012
ارسال فرمهای سری اول:24 جولای 2012
دریافت مدارک:5 روز بعد
دریافت نامه دوم :16 آگوست
مصاحبه:28 آگوست ابوظبی
نتیجه:برگه سفید و منتظر کلیرنس
کلیرنس:13 سپتامبر
دریافت ویزا:؟
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-13 ساعت 15:30)zavieh نوشته: بچه ها هورا+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
الان ابوذبی رو چک کردم این پیغام اومد.ولی گفته سایت رو چک کن برای اینکه ببینی آیا ویزا هست یا نه.منظورش چیه؟تو سایت چیزی ندیدم.لطفا کمک کنید....
آیا ماکه کمتر از یکماه پیش ویزای دوبی گرفتیم دوباره میتونیم ویزای فوری بگیریم یا محدودیت وجود داره؟
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for
issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
بچه ها یه سوال دیگه
این جواب یعنی اگه من کلیر شدم خانومم هم که نفر اصلی نبود و تابع من بود کلیر شده؟
مبارکه
بقیه متن مهم نیست، برای همه همین میاد. مهم اینه که کلیر شدین و باید سریع برین ویزاتونو تحویل بگیرین.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام. امروز همسرم ویزاهای مارا هم از ابوظبی گرفت ولی متاسفانه پاس خودش را بدون ویزا دادند. افسر سفارت گفته که امیدوار باشید توی این 17 روز با سرعت دارن پروسه های کلیر شدن را انجام میدن وگفته که حتی تا 30 سپتامبر هم پاس قبول میکنیم و امروز هم سایت ابوظبی آپدیت شده لطفا بچه های ابوظبی چک کنید. برای همسرم هم دعا کنید.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظار
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خواهشا راهنمایی کنید
سفارت الان جواب میلمو داد و برای 5 شنبه 20 سپتامبر وقت مصاحبه دادن ولی هنوز صفحه برنده شدنم همون هست و هیچ تغییری نکرده
کسی تا حالا همچین موردی دیده؟
چی کار کنم واسه مدیکال حتما اونو ازم میخان؟
کیس نامبر : 20120046xxx
کنسولگری: آنکارا خود kcc به ابوظبی تغییر داد
ارسال مدارک : 5سپتامبر 2012 با ایمیل
تاریخ مصاحبه :20 سپتامبر 2012
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-12 ساعت 23:28)moesa7 نوشته: حکایت کلیر شدن مارو سعدی اینطوری شرح میده:
با همه تدبیر خویش ما سپر انداختیم
روی به دیوار صبر چشم به تقدیر او
او به فغان آمدست زین همه تعجیل ما
ای عجب و ما به جان زین همه تأخیر او
احسنت به این ذوق . بالاخره یک نفر پیدا شد و مختصر و مفید زبان حال ما را گفت. متشکرم. البته اینجا جای مشاعره اینجا نیست ولی این بیت را هم از سعدی داشته باشید که میتواند زبان حال ما بعد از ویزای احتمالی باشد:
اگر دستم رسد روزی که انصاف از تو بستانم
قضای عهد ماضی را شبی دستی برافشانم
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !