کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
دوستان کلیر نشده امکان اینکه جواب تعدادی از شما تا روز آخر که فکر کنم تقریبا 17 روز دیگه باشه نیاد هست ..از الان خودتون و آماده کنین .نمیدونم تاپیک کلیرنس سالهای قبل رو خوندین یا نه اگه نخوندین حتما بخونین . بهتون پیشنهاد میکنم اگه جوابتون تا هفته ی دیگه نیومد برای روز 26 یا 27 سپتامبر از الان بلیط تهیه کنین و دو سه روز قبل از پایان سپتامبر و باطل شدن نتایج حتما برید سفارت ..سالهای پیش خیلی از دوستان دقیقا روز آخر ویزاشون و با رفتن به سفارت و به قول خودشون با چنگ و دندون از سفارت گرفتند ..Smile
ممکنه توی این تاپیک در این مورد بحث شده باشه ولی ببخشید من عملا امکان خوندن 435 صفحه برام نیست ..فقط خواستم بگم که خودتون و آماده کنین برای سه روز آخر حتما اونجا باشین ..
انرژی مثبت همه ی ما بدرقه ی راهتان Smile
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
بچه ها به سفارت میل زدم واسه تغییر تاریخ مصاحبه
الانم زنگ زدم اصلا درست جواب نداد زودم قطع کرد پ
به نظرتون امکانش هست دوباره سفارت وقت بده بازم مثل این دفعه نه ایمیلش بیاد نه صفحه برنده شدنم تغییر بکنه؟
کیس نامبر : 20120046xxx
کنسولگری: آنکارا خود kcc به ابوظبی تغییر داد
ارسال مدارک : 5سپتامبر 2012 با ایمیل
تاریخ مصاحبه :20 سپتامبر 2012
تشکر کنندگان: etefag ، alis60
بسیار هم ممنون! من هرچی که براشون فرستادم confirmation گرفتم.راستش نمی دنم چرا باید 3 ماه طول بکشه، به هر حال مرسی

شماره کیس : 2012AS00046XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 July
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:June 12
تاریخ دریافت کلیرنس:منتظر
تشکر کنندگان: etefag ، alis60 ، moesa7
دوستان سلام

من 4 سپتامبر سیدنی مصاحبه شدم و آفیسر به من اعلام کرد که شما قبول شدید و یه نامه کوچک که توش تبریک گفته بودن رو به من دادن که توش نوشته شده بود تا 5 روز کاری پاستون دستتون میرسه.
5 سپتامبر یه ایمیل حاوی 10 سوال با موضوع ارجنت دریافت کردم که همون سوالات مصاحبه رو پرسیده بودن و 6 سپتامبر ایمیل دادن که ایمیلتونو دریافت کردیم و امیدواریم پروسه تون قبل از مهلت نهایی بشه.

امروز 5 روز شد و یکی از دوستام که با من مصاحبه شد و نامه تبریک رو هم دریافت کرد دیروز پاسش آمد و من هنوز منتظرو و نگران .
از یه طرف نمیدونم کلرنس خوردم یا نه؟اگه کلرنس خوردم کسر مدرکم چیه؟و جریان اون نامه تبریک چیه؟اگه هم نخوردم پس اون 10 تا سوال چی بود و ویزای من چی شد؟

خیلی نگرانم نمیدونم چیکار کنم؟ایمیل بزنم یا صبر کنم؟و اگه ایمیل زدم چی بگم؟

ممکنه سکوریتی خورده باشم؟سیکلش چجوریه و چقدر طول میکشه و چجوری پیگیری کنم؟

پیشاپیش ممنون.
تشکر کنندگان: کیانا ، etefag ، alis60 ، hadiseh.t
با درود به هم میهنان نازنینم .. من از بچه های 2013 هستم و این تاپیک رو همیشه دنبال میکنم .و باور بفرمایید که با شادی شما شاد میشم و با نارحتیتون ، غمگین من یه خواب خیلی خوب دیدم ( البته خوابه ) خواب دیدم رفتم مصاجبه و بخاطر استرسی که برای شما داشتم از آفیسر پرسیدم راستی بچه های 2012 چیکار کردن .. گفت اینقدر پیگیری کردن که همشون ویزا گرفتن ، نمیبینی اینجا چقدر خلوت شده .. بهش گفتم تا دیشب که خیلیهاشون کلیر نشده بودن . گفتش که اونهایی که پیگیری کرده بودن و نا امید نشده بودن همشون گرفتن ...
نتیجه .. دوستان گرامی از شما خواهش میکنم اونهایی که کلیر نشدن دست از پیگیری بر ندارن و یه هفته مونده به آخر سپتامبر برن آنکارا ( بر طبق اظهار نظر بسیاری از دوستان 2011 و 2012 ) .. البته بیشتر امید دارم که همتون رو همین جمعه یا دوشنبه هفته بعد کلیر کنن .. دوستان گرامی هر قدمی که الان شما بر میدارید آیینه کار ما 2013 ایها میشه و اعتما د بنفس و پشتکار رو از شما ها یاد میگیریم .( آقای edge) رو یادتونه که با چه پشتکاری ویزاشو گرفت .. پردل باشید که هم ویزاتون رو میگیرید .. من که خیلی خیلی مطمئنم .... پیروز و کامیاب باشید
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
تشکر کنندگان: asxz ، etefag ، کیانا ، behina ، viona ، daria ، loveusa ، Emad_L ، alis60 ، mehdi426i ، H-K ، hadiseh.t ، a.r.a.s.h1
سلام دوست عزیز
با سفارت در ارتباط باشید و سریع یه ایمیل براشون بزنید، جواب این سوالا رو هیچ کس نمیدونه الا سفارت . اگه چک خورده باشید از یه هفته تا ماهها و متاسفانه هیچ روند مشخصی نداره که بدونید یه هفته ای کلیر میشید یا یه ماهه. همین الان یه ایمیل بزنید براشون.
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep 
2 نفر 
تشکر کنندگان: etefag ، کیانا ، behina ، alis60 ، moesa7 ، hadiseh.t
سلام دوستان
شوهرم امروز صبح اومد. تو پاسش کلیرنس رو 23 اگوست زده ولی ما با ایمیل در تاریخ 31 اگوست خبر کلیرشو فهمیدیم در حالیکه بعدا در 7 سپتامبر ستاره شو برداشتند. خواهش می کنم شما هم حتما ایمیل بزنید و فقط منتظر اونا نباشید. چه بسا شما هم کلیر شده اید. حتما تو روزای اخر هم سفارت باشید. به هر حال تو این مسیر ناچار به اینگونه هزینه ها هستیم. منتظر هوراهای قشنگ شما هستم.
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
تشکر کنندگان: oe163 ، کیانا ، m86eb ، Shezem ، asxz ، behina ، daria ، amiry ، Emad_L ، moesa7 ، alis60 ، bakhshandehgy ، H-K ، opayamani ، hadiseh.t ، a.r.a.s.h1
[عکس: ov0kz6q3mtqe8s3zb57l.jpg]
2012-12JULY-آنکارا-یک‌نفر
تشکر کنندگان: oe163 ، کیانا ، shraya ، Shezem ، asxz ، daria ، etefag ، behina ، moesa7 ، alis60 ، nilufar ، bakhshandehgy ، H-K ، opayamani ، hadiseh.t
(2012-09-13 ساعت 11:22)gbtm نوشته:  دوستان سلام

من 4 سپتامبر سیدنی مصاحبه شدم و آفیسر به من اعلام کرد که شما قبول شدید و یه نامه کوچک که توش تبریک گفته بودن رو به من دادن که توش نوشته شده بود تا 5 روز کاری پاستون دستتون میرسه.
5 سپتامبر یه ایمیل حاوی 10 سوال با موضوع ارجنت دریافت کردم که همون سوالات مصاحبه رو پرسیده بودن و 6 سپتامبر ایمیل دادن که ایمیلتونو دریافت کردیم و امیدواریم پروسه تون قبل از مهلت نهایی بشه.
امروز 5 روز شد و یکی از دوستام که با من مصاحبه شد و نامه تبریک رو هم دریافت کرد دیروز پاسش آمد و من هنوز منتظرو و نگران .
از یه طرف نمیدونم کلرنس خوردم یا نه؟اگه کلرنس خوردم کسر مدرکم چیه؟و جریان اون نامه تبریک چیه؟اگه هم نخوردم پس اون 10 تا سوال چی بود و ویزای من چی شد؟
خیلی نگرانم نمیدونم چیکار کنم؟ایمیل بزنم یا صبر کنم؟و اگه ایمیل زدم چی بگم؟
ممکنه سکوریتی خورده باشم؟سیکلش چجوریه و چقدر طول میکشه و چجوری پیگیری کنم؟
پیشاپیش ممنون.
دوست عزیزم من اگه باشم ایمیل می زنم .
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، opayamani
بچه ها کسی هست که برای دوشنبه بخواد بره آنکارا؟ دنبال همسفر هستیم.
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep 
2 نفر 
تشکر کنندگان: کیانا ، IMMI ، etefag ، bakhshandehgy ، Erfaanism ، opayamani ، hadiseh.t
(2012-09-10 ساعت 08:59)IMMI نوشته:  اين روزا دلار بدجوري رفته بالا. اعصاب براي ما نذاشته. رو 2200 كمي خريدم. اما يهو كشيد بالا. امان نداد. يه حسي ميگه همينجور كه رفته بالا، كمي پايين مياد. اما اگه حسه اشتباه باشه، ميره تا 2800 فعلا. اما بازم اميدوارم تا نزديكاي 2100 بياد پايين. فعلا كه موجودي ندارم كه بخرم، اما اميدوارم وقتي پول دستم اومد دلار شده باشه 2000 . ببين چيكار كردن كه به دلار 2000 تومني هم قانعيم. خدا لعنت كنه باعث و بانيشو

(2012-09-11 ساعت 10:59)IMMI نوشته:  شايعه اي شنيدم كه اگه حقيقت داشته باشه، براي ماها بد نميشه. شايعه شده دولت بزودي بورس ارز را راه اندازي ميكنه.علت اينكه طي 3 هفته اخير ارز عرضه نكرده، راه اندازي بورس ارز و عرضه در بورس و حمايت از آن هست. شايد اينجوري قيمت تا حدي كنترل بشه و پايين بياد. اميدوارم همينطور بشه. فعلا خريدهامو نگه ميدارم تا ببينم چي ميشه
دوستان خب خدارو شكر ظاهرا روند دلار كمي نزولي شده. امروز فعلا 2360 داره معامله ميشه. اميدوارم پايين تر بياد كه همه بتونيم با ضرر كمتري بخريم.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: daria ، etefag ، Emad_L ، bakhshandehgy ، H-K ، opayamani ، hadiseh.t
دوستان الان UPS اوومد و اوون ویزا خوشگله رو که یکسال تمام انتظارشو میکشیدیم برامون آورد. انشالاه که این لحظه زیبا و بیادموندنی نصیب همه بچه ها بشه . البته من مطمئنم که دیگه این هفته همه کلیر میشن و این لحظه فراموش نشدنی رو تجربه میکنن.
جالبه که تاریخ کلیر شدن ما 27 آگوست بوده ولی 7 سپتامبر تو سایت آپدیت شد. و جالبتر اینه که تو همین دوهفته با اوون درخواستاشون مبنی بر لیست سفرها اوونم دوبار تو یک هفته واقعا ما رو عصبی و استرسی کردن. بالاخره برای ما هم تموم شد و خیالمون راحت شدو این روزها به خاطره تبدیل شد. انشالاه به زودی زود شاهد خوشحالی تمام وکمال همه بچه ها باشیم.
البته چون فردا سالگرد ازدواجمون هست فکر کنم بهترین هدیه ایی بود که همسرم به من داده و فکر کنم جبرانش خیلی راحت نباشه.
جا داره در این جا از همه عزیزان مهاجرسرا نهایت تشکر و قدردانی رو بکنم چه اوونایی که دیدمشون و چه اوونای که تا حالاندیدم و فقط با تاپیکهای مختلف در تماس بودیم که واقعا کمک بزرگی از هر لحاظ به ما کردن.
حالا برسم مهاجرسرا
ههههههههههههووووووووووووووررررررررررررررررااااااااااااااااا
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
بچه ها من خیلی نگرانم که حملات اخیر به سفارت خانه های آمریکا به آنکارا هم سرایت کنه. کوچکترین حمله ای بشه فوری سفارت رو می بندند. دولت آمریکا به جون شهرونداش خیلی اهمیت میده.
کسانی که در آنکارا هستن ما رو از اوضاع سفارت باخبر کنن
شماره کیس : 2012AS00052XXX
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: asxz ، etefag ، **USA** ، moesa7 ، bakhshandehgy ، SOROUSHSOFT ، opayamani ، hadiseh.t
(2012-09-13 ساعت 13:54)loveusa نوشته:  بچه ها من خیلی نگرانم که حملات اخیر به سفارت خانه های آمریکا به آنکارا هم سرایت کنه. کوچکترین حمله ای بشه فوری سفارت رو می بندند. دولت آمریکا به جون شهرونداش خیلی اهمیت میده.

دیروز حدود ۳۰۰ - ۲۰۰ نفر اینجا تظاهرات کردن، ولی از وحشی بازی و اینجور چیزا خبری نبود. سفارت هم بازه و بدون مشکل دارن کارشونو میکنن خیالتون راحت.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: loveusa ، etefag ، asxz ، amiry ، el333 ، moesa7 ، alis60 ، bakhshandehgy ، SOROUSHSOFT ، opayamani ، hadiseh.t ، samgh ، a.r.a.s.h1
(2012-09-13 ساعت 13:54)loveusa نوشته:  بچه ها من خیلی نگرانم که حملات اخیر به سفارت خانه های آمریکا به آنکارا هم سرایت کنه. کوچکترین حمله ای بشه فوری سفارت رو می بندند. دولت آمریکا به جون شهرونداش خیلی اهمیت میده.
سلام دوست عزیز
تو رو خدا به این چیزها اصلا فکر نکنید.این افکار شما را غافلگیر و گیج می کند. اینها در کنترل ما نیست. شما فقط و فقط امیدوار باشید و دست از تلاش بر ندارید و حتما با ایمیل نگرانیتون رو به سفارت اعلام کنید و وضعیت کیستون رو پیگیری کنید. به موفقیت اعتقاد زیادی داشته باشید.
تشکر کنندگان: asxz ، loveusa ، behina ، moesa7 ، alis60 ، bakhshandehgy ، opayamani

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان