موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها تو رو خدا یکی جواب بده من خیالم رحت بشه!
همین 1خط ایمیل کافی هست که به NMC و موقه ورود به سفارت نشون بدم؟
Your appointment rescheduled to September 20, 2012 at 8 am
صفحه برنده شدنم هیچ تغییری نکرده
کیس نامبر : 20120046xxx
کنسولگری: آنکارا خود kcc به ابوظبی تغییر داد
ارسال مدارک : 5سپتامبر 2012 با ایمیل
تاریخ مصاحبه :20 سپتامبر 2012
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-13 ساعت 22:28)moesa7 نوشته: شب بخیر دوستان و منتظران عزیز، نظر شما راجع به این پاسخ سفارت چیه؟ امیدوار باشم؟
Dear Mr. moesa7,
We have received the information you have provided and started processing your case. Unfortunately, this process is not in our hands and we cannot guarantee whether your administrative processing will be finished by that time or not.
سلام دوست عزیز، بیخودی خودتون رو نگران نکنید، این یه جوابه مثل جوابهای همیشگی شون حالا به یه فرمت دیگه! احتمالا شما پرسیدین که اطلاعاتتون رو گرفتن یه نه که گفتن گرفتیم و گفتن این پروسه دست ما نیست (که خودمون از قبل میدونستیم!)
امیدوار باشید و همه تلاشتون رو بکنید.
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep
2 نفر
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-13 ساعت 21:41)behina نوشته: (2012-09-13 ساعت 21:35)skyramis نوشته: سلام دوستان
هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بالاخره من هم کلیر شدم بدون ستاره
هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هههههههههههههههههههههههههههههههههههههووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااا
خیلی خوشحالم دوستان
به امید اینکه همه دوستان مهاجرسرایی هم زودتر کلیر بشن
مبارک باشه . خیلی تبریک.
مبارکههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-13 ساعت 16:58)omidooo نوشته: (2012-09-13 ساعت 16:10)ممل آمریکایی نوشته: دوستان خواهشا راهنمایی کنید
سفارت الان جواب میلمو داد و برای 5 شنبه 20 سپتامبر وقت مصاحبه دادن ولی هنوز صفحه برنده شدنم همون هست و هیچ تغییری نکرده
کسی تا حالا همچین موردی دیده؟
چی کار کنم واسه مدیکال حتما اونو ازم میخان؟
منتظر چی هستی؟
بدو برو سفارت برا مصاحبه.
مدیکالتم همونجا انجام باید بدی دیگه.
فقط مدارک رو کامل ببر که پروندت ناقص نباشه.
امیدوارم یه ضرب بگیریش.
موفق باشید
یعنی همین 1 خط رو که جواب دادن پرینت بگیرم ببرم کفایت میکنه!
Your appointment rescheduled to September 20, 2012 at 8 am
کیس نامبر : 20120046xxx
کنسولگری: آنکارا خود kcc به ابوظبی تغییر داد
ارسال مدارک : 5سپتامبر 2012 با ایمیل
تاریخ مصاحبه :20 سپتامبر 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر شما فردا دوباره آپدیت میشه ؟؟؟؟؟
آره ؟........
نه ؟.........
آره ؟........
نه ؟.........
آره ؟........
نه ؟.........
Yes...................Yes............Yes
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-12 ساعت 21:03)IMMI نوشته: (2012-09-12 ساعت 13:51)hadiseh.t نوشته: بچه ها همین جوری اگه پیش بره روزی 2 نفر از لیست حذف بشه دیگی هیچ کس نمونده تو لیست من تا اخر ماه امیدوارم همین جوری پیش بره.
ما هم دقیقا 8 آگست مصاحبه داشتیم و خدا رو شکر کمتر از یک ماه در 7 سپتامبر کلیر شدیم. nilufar هم دقیقا همون روز مصاحبه بود و 10 سپتامبر کلیر شد. یک آقای دیگه ای هم بود که اون روز از ترکیه برای لاتاری اقدام کرده بود و اونم 10 سپتامبر کلیر شد.
فکر کنم نوبتی هم باشه، نوبت شماست که در آپدیت بعدی سایت کلیر شین. پس برای کلیر شدن hadiseh: بی بیب هورا.....!بی بیب هورا.....!بی بیب هورا.....!
مرسی دوست عزیز اصلا نمی دونم چی باید بگم انقدر شماها به من لطف دارید ممنونم من همیشه پست های شما رو میخوندم و خیلی خوشحال شدم زود کلیر شدید.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-13 ساعت 15:30)zavieh نوشته: بچه ها هورا+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
الان ابوذبی رو چک کردم این پیغام اومد.ولی گفته سایت رو چک کن برای اینکه ببینی آیا ویزا هست یا نه.منظورش چیه؟تو سایت چیزی ندیدم.لطفا کمک کنید....
آیا ماکه کمتر از یکماه پیش ویزای دوبی گرفتیم دوباره میتونیم ویزای فوری بگیریم یا محدودیت وجود داره؟
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for
issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
بچه ها یه سوال دیگه
این جواب یعنی اگه من کلیر شدم خانومم هم که نفر اصلی نبود و تابع من بود کلیر شده؟
سلام zaviehعزیز من بعد از 2 روز برگشتم خونه ووقتی خبر قبولی شما رو دیدم خیلی خوشحال شدم خدا دل همه رو شاد کنه این هوراااااااااااااا هم تقدیم به شما خیلی خوشحال شدم.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون ومتشکر از شما....
به امید اینکه همسر شما هر چه سریعتر کلیر شود.وتمامی اعضای خانواده با هم سفر کنید.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
آره بابا خیالتون راحت باشه همین یک خط کافیه مال ما هم همینطور بود و تاریخ مصاحبه را نوشته بود و محل آن را که به ابوذبی تغییر پیدا کرده بود .همین صفحه را پرینت بگیرید که در سفارت از شما خواهند خواست.فقط زودتر برای دو روز قبل از آن نوبت مدیکال بگیرید که تا روز مصاحبه آماده بشه و انشالله که یکضرب بگیرید و در پیچ و خم کلیرنس نیفتید.
case number:2012ASA00009000
تعداد کیس:2 نفر
رویت قبولی:15 جولای2012
ارسال فرمهای سری اول:24 جولای 2012
دریافت مدارک:5 روز بعد
دریافت نامه دوم :16 آگوست
مصاحبه:28 آگوست ابوظبی
نتیجه:برگه سفید و منتظر کلیرنس
کلیرنس:13 سپتامبر
دریافت ویزا:؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
hadiseh جون امروز جای شما خیلی خالی بود.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظار
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
حدیثه عزیز ممنون از اظهار لطف و تبریک شما.من دیروز در مجلسی بودم و برای خوشحال شدن همه اهالی منتظر مهاجرسرا بخصوص شما که همیشه برای کمک به دیگر دوستان و پاسخ سوالاتشون حاضر هستید خالصانه دعا کردم.من همونطور که میدونید خیلی دیر از قبولیم خبردار شدم و خیلی دستپاچه و مضطرب بودم که در این فرصت کم چکار باید بکنم و در هر مرحله این راهنمائیهای دوستان عزیز مثل شما بود که راه و چاهو نشونم داد و الان این لحظات خوش رو مدیون حضور دربین همه دوستان مهاجرسرائی هستم.این تجربه خوبی از همیاری عده ای هموطن بود که همدیگر رو نمی شناختن ولی هدف مشترکشون دلهای اونارو بهم نزدیک کرد که هم به همه کمک کرد و میکنه که لحظات سخت انتظار و دلهره رو راحت تر تحمل کنند و هم به همگی برای نزدیک شدن و رسیدن به هدف کمک کرد.امیدوارم این همدلی تا موفقیت همه عزیزان و همینطور مراحل بعدی حتی برای جا افتادن در سرزمین غربت و پیدا کردن شرایط مناسب کار و زندگی و خانه و غیره هم ادامه داشته باشه.برای من این جمع نوع جدیدی از تجربه بود که تا بحال نداشتم و خیلی دلچسب بود.
case number:2012ASA00009000
تعداد کیس:2 نفر
رویت قبولی:15 جولای2012
ارسال فرمهای سری اول:24 جولای 2012
دریافت مدارک:5 روز بعد
دریافت نامه دوم :16 آگوست
مصاحبه:28 آگوست ابوظبی
نتیجه:برگه سفید و منتظر کلیرنس
کلیرنس:13 سپتامبر
دریافت ویزا:؟
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
با اجازه guluعزیز
دوستان منتظر(به امید هورای همتون وکسی تا اخر این هفته تو این لیست نباشه)
MAHDI2012
iloveshadow
oe163
Emad-L(همسر)
marjan-fath
m86eb
behina *
Alireza.a
lovelybugatti
loveusa
smmyp
Erfaanism
amiry
msi *
honey62همسر $$$
H-K
e83_persia
sam11 *
asxz
میجیلار
mo897sa
rezafc
azadeh212*
gulu عزیز(امیدوارم کلیر شده باشه)
solaris
peyman2ped
HOME
younes77
Igsory
saeedsohraby
سورنا کیانی
hamid-r555*
shraya
roozbeh33
tandoreh
gbtm
hadiseh.t
ببخشید اگه کسی رو جا انداختم یا کسی رو از جدول حذف نکردم.
دوستان عزیز ممنون میشم امضاتون رو درست کنید و اطلاعاتتون رو به احسان عزیز بدید که وارد جدول کنه