موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-13 ساعت 22:54)ممل امریکایی نوشته: بچه ها تو رو خدا یکی جواب بده من خیالم رحت بشه!
همین 1خط ایمیل کافی هست که به NMC و موقه ورود به سفارت نشون بدم؟
Your appointment rescheduled to September 20, 2012 at 8 am
صفحه برنده شدنم هیچ تغییری نکرده
سلام ایمیلی که براشون زدی و این جواب را پرینت بگیر و ببر اصلا هم نگران نباش
من در یک موردی مشکل داشتم با ایمیل جواب گرفتم و با ایمیل رفتم سفارت مشکلم حل شد البته من موردم با شما فرق می کرد ولی با اطمینان می گم وقتی با ایمیل چیزی را به شما گفن قابل استناد هست و می تونی با ایمیل و چیزی که بهتون اعلام کردن کار را جلو ببری
دریافت ویزا:augest2012
اولین ورود:24nov2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-14 ساعت 08:38)هستی zn نوشته: سلام دوستان . همسرم الان در آنکارا هست واسه گرفتن ویزا . میخواستم بدونم وقتی مدارک را تحویل یوپس دادیم . چند روز طول میکشه که ویزا به دستمان برسد و آیا جز پاسپورت بسته دیگری هم یوپس باید تحویل ما دهد؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
سلام خیلی نمی شه گفت کی معمولا ۳ تا ۵ روز طول می کشه مواردی هم بوده که بیشتر طول کشیده هر روز ساعت ۵ تا ۷ بعد از ظهر سایت یو پی اس را چک کنید با شماره پی گیری که توی برگه یو پی اس هست اگر سایت نشون داد که از سفارت بسته را تحویل گرفت روز بعدش معمولا از ساعت ۱۲ به بعد بسته را می اورد و تحویل می دهد بسته حاوی پاسپورت و ویزا و یک پاکت زرد برای هر نفر می باشد توجه داشته باشید که پاکت زرد را نباید باز کنید و هنگام اولین ورود در فرودگاه باید تحویل قسمت مهاجرت بدهید.
دریافت ویزا:augest2012
اولین ورود:24nov2012
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-14 ساعت 09:51)ممل امریکایی نوشته: (2012-09-14 ساعت 00:04)zavieh نوشته: آره بابا خیالتون راحت باشه همین یک خط کافیه مال ما هم همینطور بود و تاریخ مصاحبه را نوشته بود و محل آن را که به ابوذبی تغییر پیدا کرده بود .همین صفحه را پرینت بگیرید که در سفارت از شما خواهند خواست.فقط زودتر برای دو روز قبل از آن نوبت مدیکال بگیرید که تا روز مصاحبه آماده بشه و انشالله که یکضرب بگیرید و در پیچ و خم کلیرنس نیفتید.
ممنونم
والا آژانس گفت تا 3 شنبه ویزات حاضر میشه منم واسه سه شنبه شب بلیط گرفتم چهارشنبه صبح که NMC باشم حدود 100 درهم بیشتر میگیرن همون روز جواب مدیکالو میدن پنجشنبم که میرم واسه مصاحبه یه رزومه هم میبرم با خودم شاید به پروسه کلیر کمک کنه
کارت پایان خدمتم ندارم ولی 5ماه خدمت کردم دوباره دانشجو شدم امیدوارم مشکلی پیش نیاد از راهنمایی ها همه شما عزیزان ممنونم
من با تجربه یک بار مصاحبه اگر جای شما بودم اصلا نمیگفتم که 5 ماه خدمت کردم. مهم اینه که شما الان دانشجویی پس معافیت تحصیلی داری. به هیچ وجه وارد جزییات نشو مگر اینکه خودشون از شما بخواهند. حتی در مورد رزومه. نمیدونم شما چند سالته، اگر سن شما اقتضا میکنه بگو دانشجو هستم و همین، راجع به شغلت هم توضیح نده. اینها اشتباهاتی هست که من شخصا مرتکب شدم و الان حدود 90 روز هست که هنوز کلیر نشدم. به قول یکی از سال بالایی های مهاجرسرا، آفیسر باید احساس کنه که شما تو خون نشسته بودی داشتی ماست ات را میخوردی که زده و اسمت در آمده
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-14 ساعت 12:24)behina نوشته: (2012-09-14 ساعت 12:20)amiry نوشته: (2012-09-14 ساعت 09:51)ممل آمریکایی نوشته: (2012-09-14 ساعت 00:04)zavieh نوشته: آره بابا خیالتون راحت باشه همین یک خط کافیه مال ما هم همینطور بود و تاریخ مصاحبه را نوشته بود و محل آن را که به ابوذبی تغییر پیدا کرده بود .همین صفحه را پرینت بگیرید که در سفارت از شما خواهند خواست.فقط زودتر برای دو روز قبل از آن نوبت مدیکال بگیرید که تا روز مصاحبه آماده بشه و انشالله که یکضرب بگیرید و در پیچ و خم کلیرنس نیفتید.
ممنونم
والا آژانس گفت تا 3 شنبه ویزات حاضر میشه منم واسه سه شنبه شب بلیط گرفتم چهارشنبه صبح که NMC باشم حدود 100 درهم بیشتر میگیرن همون روز جواب مدیکالو میدن پنجشنبم که میرم واسه مصاحبه یه رزومه هم میبرم با خودم شاید به پروسه کلیر کمک کنه
کارت پایان خدمتم ندارم ولی 5ماه خدمت کردم دوباره دانشجو شدم امیدوارم مشکلی پیش نیاد از راهنمایی ها همه شما عزیزان ممنونم
من با تجربه یک بار مصاحبه اگر جای شما بودم اصلا نمیگفتم که 5 ماه خدمت کردم. مهم اینه که شما الان دانشجویی پس معافیت تحصیلی داری. به هیچ وجه وارد جزییات نشو مگر اینکه خودشون از شما بخواهند. حتی در مورد رزومه. نمیدونم شما چند سالته، اگر سن شما اقتضا میکنه بگو دانشجو هستم و همین، راجع به شغلت هم توضیح نده. اینها اشتباهاتی هست که من شخصا مرتکب شدم و الان حدود 90 روز هست که هنوز کلیر نشدم. به قول یکی از سال بالایی های مهاجرسرا، آفیسر باید احساس کنه که شما تو خون نشسته بودی داشتی ماست ات را میخوردی که زده و اسمت در آمده
کاملا با نظر شما موافقم چون فکر کنم علت کلیر نشدن همسر منم تا الان همینه هرچی خودتو ساده جلوه بدی بهتره.
دوست عزیز حرفایی که بچه ها میزنن دقیق و صحیح است شما چرا مقاومت میکنی؟ إإإإإإإإإإإإإ
شما به هیچ عنوان نگو که سربازی رفتی همون 5 ماه هم، چون هیچ مدرکی نیست که اونا بخوان بفهمن. شغلی هم اعلام نکنی خیلی بهتره.
حرف گوش کن دیگه
کیس نامبر: 2012as 6500 انکارا
رویت قبولی: 11 ماه بعد از اعلام نتایج
تاریخ مصاحبه: دوم جولای2012
ازدواج بعد از اعلام تاریخ مصاحبه
دریافت برگ آبی تعداد 2 نفر
تاریخ کلير: 10 سپتامبر
ورود به امریکا:10 اکتبر الاباما
مهاجرت به لس آنجلس
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-14 ساعت 10:33)محمد2012 نوشته: با سلام به همگی
دوستان شما می دونین که آیا باید 20 سپتامبر این پاسارو برد سفارت یا نه کسی می دونه این داستان حقیقت داره یا نه
چون سفارت هیچ جوابی نمی ده من هم که اومدم اینجا زندگی می کنم تا نتیجه در بیاد خلاصه موندم میشه نمی شه اگه کسی در مورد این تاریخ خبر داره لطفا من رو هم مطلع کنه
راستی تمام کسانی که کیلر شدن هم بهوش تبریک می گم امیدوارم الباقی هم بتونن نتیجه بگیرن و از این استرس در بیایم
شاد باشین
دوست عزیز بهتره شما 10 روز قبل از 20 سپتامبر اونجا باشید که هرروز کلیر شدید همون روز برید پاستون رو تحویل سفارت بدید این عاقلانه ترین روشه که بچه های سال پیشم این کارو کردن شما اگه اونجا باشید هر روز میتونید برید سفارت و اونا چک میکنن که ایا کلیر شدید که ایشااله این مدت اگر کلیر شدید درگیر بلیط نباشید این یک پیشنهاده حالا تصمیم گیریش با خودتونه.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-14 ساعت 13:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-14 ساعت 13:26 توسط shraya.)
(2012-09-14 ساعت 11:20)mojtaba_k نوشته: (2012-09-13 ساعت 22:54)ممل آمریکایی نوشته: بچه ها تو رو خدا یکی جواب بده من خیالم رحت بشه!
همین 1خط ایمیل کافی هست که به NMC و موقه ورود به سفارت نشون بدم؟
Your appointment rescheduled to September 20, 2012 at 8 am
صفحه برنده شدنم هیچ تغییری نکرده
سلام ایمیلی که براشون زدی و این جواب را پرینت بگیر و ببر اصلا هم نگران نباش
من در یک موردی مشکل داشتم با ایمیل جواب گرفتم و با ایمیل رفتم سفارت مشکلم حل شد البته من موردم با شما فرق می کرد ولی با اطمینان می گم وقتی با ایمیل چیزی را به شما گفن قابل استناد هست و می تونی با ایمیل و چیزی که بهتون اعلام کردن کار را جلو ببری
اون صفحه که برنده شدنتو نشون میده ... همون که بارکد داره اونو ببر ... از ما اونو گرفتن ... موفق باشی
(2012-09-14 ساعت 12:49)ehsan442 نوشته: (2012-09-14 ساعت 12:24)behina نوشته: (2012-09-14 ساعت 12:20)amiry نوشته: (2012-09-14 ساعت 09:51)ممل آمریکایی نوشته: (2012-09-14 ساعت 00:04)zavieh نوشته: آره بابا خیالتون راحت باشه همین یک خط کافیه مال ما هم همینطور بود و تاریخ مصاحبه را نوشته بود و محل آن را که به ابوذبی تغییر پیدا کرده بود .همین صفحه را پرینت بگیرید که در سفارت از شما خواهند خواست.فقط زودتر برای دو روز قبل از آن نوبت مدیکال بگیرید که تا روز مصاحبه آماده بشه و انشالله که یکضرب بگیرید و در پیچ و خم کلیرنس نیفتید.
ممنونم
کاملا با نظر شما موافقم چون فکر کنم علت کلیر نشدن همسر منم تا الان همینه هرچی خودتو ساده جلوه بدی بهتره.
دوست عزیز حرفایی که بچه ها میزنن دقیق و صحیح است شما چرا مقاومت میکنی؟ إإإإإإإإإإإإإ
شما به هیچ عنوان نگو که سربازی رفتی همون 5 ماه هم، چون هیچ مدرکی نیست که اونا بخوان بفهمن. شغلی هم اعلام نکنی خیلی بهتره.
حرف گوش کن دیگه
منم موافقم نگووووووووووووووووووووووووووو......ای بابا ..... بگو معاف تحصیلی .....نگووووووووووووووووووووووووووووو.....
case number:2012as00023xxx
تعداد اعضای کیس: 3
کنسولگری : ابوظبی
رؤیت قبولی : 21 july
مصاحبه : 5 سپتامبر
کلیر : 20 سپتامبر
دریافت ویزا : به امید خدا ظرف چند روز آتی
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم سایت امروز دوباره اپدیت بشه این از طرف من +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
هوووووووووووررررررررررررررراااااااااااااااا
بالاخره اين جمعه آمد.
الان UPS آمد و ويزاهاى ما و leila20 رو آورد.
براى همه دوستان كلير نشده به خصوص حديث عزيز آرزو ميكنم امروز سايت آپديت بشه و شمارتون توش باشه.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-14 ساعت 14:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-14 ساعت 14:18 توسط H-K.)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++اامروز هم آپدیت میشه شک نکنید>>><<<<<
(2012-09-14 ساعت 14:15)daria نوشته: هوووووووووووررررررررررررررراااااااااااااااا
بالاخره اين جمعه آمد.
براى همه دوستان كلير نشده به خصوص حديث عزيز آرزو ميكنم امروز سايت آپديت بشه و شمارتون توش باشه.
مبارکههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
دوست عزیز ..التماس 2aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-14 ساعت 14:15)daria نوشته: هوووووووووووررررررررررررررراااااااااااااااا
بالاخره اين جمعه آمد.
هوراااااااااااا
تبريك ويژه.ديگه راحت شديد. اين يكي دو روز باقيمانده رو ميتونيد خوش باشيد.
براي بقيه دوستان هم آرزوي اين خوشحالي رو دارم.
شماره کیس: 2012AS00071xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:25 جولای
افراد کیس :3
نتیجه مصاحبه: برگه آبی