کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
اینم از طرف من برای همتون SmileSmile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: H-K ، کیانا ، kopol ، ASALI ، daria ، rezagh ، behina ، smmyp ، m86eb ، opayamani ، asxz ، moesa7 ، Emad_L ، payam62 ، a.r.a.s.h1
سلام به همه دوستان عزيزم
ببخشيد از اينكه يهو بي خبر نيومده بودم هفته پيش پدرم در اثر تصادف به كما رفت و اگه بدونيد همگي چه حال و روزي داشتيم خدا نصيب هيچ كس حتي دشمن ما هم نكنه ايشون رو خدا دوباره ديروز بهمون برگردوند و به هوش اومد البته هنوز هم تحت مراقبتهاي ويژه در بيمارستان هستند Sad من همون جا با خدا يه معامله اي كردم و گفتم خدايا من يه سال تمام آروزي داشتن ويزا رو داشتم ولي الان ازت هيچ چي جز سلامتي پدرم رو نمي خوام خودت بيمار ما رو شفا بده من ديگه هيچ آرزويي ندارم و همشو فراموش مي كنم ، بچه ها براي سلامتي پدرم دعا كنيد . امروز يه كم حوصله پيدا كردم و اول از همه اومدم اينجا تا از دوستاي خوبم بخوام براي سلامتي همه مريضها و پدرم دعا كنند من هم براي همه شما دعا مي كنم و از خوشحالي شما خوشحال خواهم شد
راستي در اينجا از همه دوستاني كه با پيام هاي خصوصي فراوان جوياي حال من شده بودند با حلقه اشك در چشمانم تشكر ميكنم و خيلي افتخار مي كنم كه دوستان مجازي چون شما دارم .
فكر كنم خيلي صفحه هست كه بايد بخونم تا ببينم كه چه خبره! اميدوارم كه تا حالا همتون كلير شده باشيد . دوباره بر مي گردم...
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

يك خبر خوش براى دوستان منتظر، يك نفر اينجا بود كه همسر و فرزندشون كلير شده بودن خودشون نه. سه تا پاس رو دوشنبه تحويل دادن امروز ويزاى هر سه نفر آمد. تاريخ كيلرنس خودشون ديروز خورده و اين يعنى به احتمال زياد امروز سايت آپديت ميشه.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: H-K ، rezagh ، sayeh_m ، bakhshandehgy ، behina ، smmyp ، leila20 ، opayamani ، asxz ، alis60 ، moesa7 ، hadiseh.t ، etefag ، Emad_L ، ماندانا ، a.r.a.s.h1
(2012-09-14 ساعت 15:52)gulu نوشته:  سلام به همه دوستان عزيزم
ببخشيد از اينكه يهو بي خبر نيومده بودم هفته پيش پدرم در اثر تصادف به كما رفت و اگه بدونيد همگي چه حال و روزي داشتيم خدا نصيب هيچ كس حتي دشمن ما هم نكنه ايشون رو خدا دوباره ديروز بهمون برگردوند و به هوش اومد البته هنوز هم تحت مراقبتهاي ويژه در بيمارستان هستند Sad من همون جا با خدا يه معامله اي كردم و گفتم خدايا من يه سال تمام آروزي داشتن ويزا رو داشتم ولي الان ازت هيچ چي جز سلامتي پدرم رو نمي خوام خودت بيمار ما رو شفا بده من ديگه هيچ آرزويي ندارم و همشو فراموش مي كنم ، بچه ها براي سلامتي پدرم دعا كنيد . امروز يه كم حوصله پيدا كردم و اول از همه اومدم اينجا تا از دوستاي خوبم بخوام براي سلامتي همه مريضها و پدرم دعا كنند من هم براي همه شما دعا مي كنم و از خوشحالي شما خوشحال خواهم شد
راستي در اينجا از همه دوستاني كه با پيام هاي خصوصي فراوان جوياي حال من شده بودند با حلقه اشك در چشمانم تشكر ميكنم و خيلي افتخار مي كنم كه دوستان مجازي چون شما دارم .
فكر كنم خيلي صفحه هست كه بايد بخونم تا ببينم كه چه خبره! اميدوارم كه تا حالا همتون كلير شده باشيد . دوباره بر مي گردم...

سلام دوست عزیز
خوشحالیم که برگشتید به جمع دوستان ...امیدواریم که حال پدرتون هر چه زودتر خوب بشه...خدایا همه بیماران رو شفا بده از جمله پدر این دوست عزیز...آمین
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
تشکر کنندگان: gulu ، oe163 ، rezagh ، sayeh_m ، daria ، behina ، smmyp ، opayamani ، asxz ، MPU ، moesa7 ، hadiseh.t ، etefag ، ماندانا
دوست عزیز
همگی برای شفای همه بیماران بخصوص پدر جنابعالی دعا می کنیم و آرزوی سلامتی کامل برای ایشان داریم.گاهی بعضی اتفاقها باعث میشه اول برای هرچه که داریم خدا رو شکر کنیم و قدر اونارو بهتر بدونیم.بعد البته خواسته های معقول دیگه داشته باشیم و ا برای بدست آوردنش حداکثر تلاشمونو بکنیم.امیدوارم لبخند بر روی لبهای هممون بشینه.
case number:2012ASA00009000
تعداد کیس:2 نفر
رویت قبولی:15 جولای2012
ارسال فرمهای سری اول:24 جولای 2012
دریافت مدارک:5 روز بعد
دریافت نامه دوم :16 آگوست
مصاحبه:28 آگوست ابوظبی
نتیجه:برگه سفید و منتظر کلیرنس
کلیرنس:13 سپتامبر
دریافت ویزا:؟
تشکر کنندگان: sayeh_m ، daria ، gulu ، H-K ، behina ، oe163 ، opayamani ، asxz ، alis60 ، moesa7 ، hadiseh.t ، a.r.a.s.h1
(2012-09-14 ساعت 15:52)gulu نوشته:  سلام به همه دوستان عزيزم

دوست عزیز
به خاطر تصادف پدرتون و مشکلاتی که براتون پیش اومد ، من و همه مهاجرسرایی ها خیلی ناراحت شدیم. ابراز همدردی ما رو بپذیرید. ایشاالله سایه پدر و مادرتون همیشه بالای سرتون باشه. هیچی ارزش سلامتی رو نداره.
همه برای سلامتی ایشون دعا می کنیم
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: gulu ، behina ، smmyp ، daria ، H-K ، oe163 ، opayamani ، moesa7 ، hadiseh.t ، etefag
gulu جان
امیدوارم هم حال پدرتون کاملا" خوب بشه و هم خودتون کلیر بشین تا بتونید یه خوشحالی اساسی بکنید Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: gulu ، ASALI ، daria ، H-K ، oe163 ، opayamani ، asxz ، frz61 ، moesa7 ، hadiseh.t ، etefag ، a.r.a.s.h1
شکر نعمت نعمتت افزون کند

1- بدینوسیله از کلیه کسانی که در راه‌اندازی، مدیریت و گسترش محتوای مهاجرسرا مشارکت و همکاری داشته‌اند، بسیار سپاسگزار و ممنونم.
2- تجربه 14 ماه منتظر بودن، تجربه یکتایی بود. بویژه دوماه گذشته
3- دوستان و هموطنان سالهای بعد که اینجا را می‌خوانید؛ بعد از با خبر شدن از قبولی، اطلاع‌رسانی در این زمینه را به بعد از دریافت ویزای خود موکول کنید. تحمل تکرار یک سری جملات را در روز برای حداقل ده پانزده نفر را دارید؟!؟ پس فشار و استرس مضاعف برای خودتان نتراشید، اشتباه من را انجام ندهید.
4- نهایت صداقت، باعث می‌شود شما وجدان آسوده‌ای داشته باشید، مرتب و منظم بودن مدارک و پاسخهای شما هم به همچنین. خود من هم همین کار را کردم. ولی بدانید توضیحی نمی‌دهند، به همین سادگی. مدارک من 6 ژوئن یعنی یکماه و یک هفته زودتر از تاریخ مصاحبه به دستشان رسید، آزمایشات پزشکی را سه هفته زودتر انجام دادم تا هیچ چیزی را به شانس و تصادف واگذار نکنم. دو روز قبل از مصاحبه هم آنکارا بودم. نفر دوم مصاحبه شدم. مصاحبه به زبان فارسی و نتیجه آبی شد.
5- برداشت شخصی من این است که انگلیسی شما ضعیف باشد بهتر است تا فارسی افسر ضعیف باشد. مصاحبه را به زبان انگلیسی انتخاب کنید. مگر اینکه مکالمه‌تان واقعاً ضعیف باشد.
6- هیچ لباسی در طیف آبی نپوشید، می‌دونم یک عده الان دارند می‌خندند ولی اگر کمی راجع به تاثیر ضمیر ناخودآگاه خونده باشید، این ریسک را نمی‌کنید.
7- زودتر از موعد نروید، جلوتر بودن همیشه به نفع شما نیست. مصاحبه من نیم ساعت طول کشید، نفرات بعد به یک چهارم این میزان کاهش یافت. به یک دلیل خیلی ساده: خستگی مصاحبه‌کننده
8- خونسرد باشید، اون خانمی که دم در مدارک را میگرفت، تشری به من زد. من مدارک را به ترتیب در پوشه‌ای گذاشته بودم. چون خیلی از آنها را اسم نبرد، می‌خواستم چند تا را از پوشه بیرون بیارم که باعث شد کمی طول بکشه. همون لحن تند باعث شد تمرکز من از بین بره، کمی بی‌خیال‌تر از من باشید.
9- به قول رضا مارمولک: انشااله سایت امروز آپدیت شه، شماره همه‌مون توش باشه، دیگه نه شما من رو اینجا ببینید، و نه من شما رو اینجا ببینم. انشااله همدیگه رو یه جای دیگه، بیرون از اینجا(آمریکا) ببینیم.Smile
10- اگر طولانی شد ببخشید. داشتم وصیت می‌کردم دیگه... مدیران عزیز که واقعاً زحمت می‌کشند اگر صلاح بدونند جاشو عوض میکنند. ممنونم از همتون
2012-12JULY-آنکارا-یک‌نفر
تشکر کنندگان: ASALI ، sayeh_m ، H-K ، cmbt ، oe163 ، opayamani ، asxz ، alis60 ، shawn2012 ، MAHDI2012 ، MPU ، hadiseh.t ، etefag ، Emad_L ، هستی zn ، saher ، a.r.a.s.h1 ، گل نهال
یه بار دیگه واسه روحیه دادن به خودمو بقیه دوستان ایمیلیو که سفارت دیروز برام فرستاد و دوباره میفرستم Big Grin

Your administrative process is still pending. Please keep checking our web site ((((everyday)))) and
((((be ready to travel to Turkey in short notice)))).
Sincerely,
Immigrant Visa Unit

Gulu جان ! واقعا همه از ته دل برای سلامتی پدرتون دعا میکنیم به امید خبرهای خوش از طرف شما ;-)
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
تشکر کنندگان: sayeh_m ، smmyp ، gulu ، shraya ، H-K ، oe163 ، opayamani ، alis60 ، MAHDI2012 ، moesa7 ، etefag ، Emad_L ، saher ، amiry
از اینکه glue عزیز پیغام گذاشتن خیلی خوشحالم سلامتی پدرشان به همراه کلیر شدنشان را از خداوند خواستاریم.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: smmyp ، gulu ، daria ، H-K ، oe163 ، opayamani ، nilufar ، frz61 ، moesa7 ، hadiseh.t ، etefag ، Emad_L ، a.r.a.s.h1
خدايـــــــــــــــا شكرت
ما كي كلير شديم ؟؟؟؟ !! بچه ها الان سايتو چند بار چك كردم شماره كيس خودِ ما بود يعني كي كلير شديم ! يكي كه آمار دستشه بگه از هفته پيش چهارشنبه تا الان چند بار جدول كليرنس آپديت شده !!!!! ولي تاريخ اكسپايرمون همون 20 سپتامبره چرا اينقدر زود ؟ بچه ها من اصلاً هوش و حواس درست حسابي ندارم الان يكي بگه چرا تاريخ همه تا 20 سپتامبره ؟ بليط تو اين هفته گير مياد ؟
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

(2012-09-14 ساعت 16:36)gulu نوشته:  خدايـــــــــــــــا شكرت
ما كي كلير شديم ؟؟؟؟ !! بچه ها الان سايتو چند بار چك كردم شماره كيس خودِ ما بود يعني كي كلير شديم ! يكي كه آمار دستشه بگه از هفته پيش چهارشنبه تا الان چند بار جدول كليرنس آپديت شده !!!!! ولي تاريخ اكسپايرمون همون 20 سپتامبره چرا اينقدر زود ؟ بچه ها من اصلاً هوش و حواس درست حسابي ندارم الان يكي بگه چرا تاريخ همه تا 20 سپتامبره ؟ بليط تو اين هفته گير مياد ؟

از صمیم قلب بهت تبریک می‌گم و برات خوشحالم، حال پدرتون هم بزودی خوب میشه. چو صد آید، نود هم پیش ماست.
تشکر کنندگان: gulu ، daria ، H-K ، oe163 ، opayamani ، frz61 ، moesa7 ، sayeh_m ، mojtaba_k ، etefag ، هستی zn ، a.r.a.s.h1

سایت یه 7 ام آپدیت شد درس حسابی یه بارم 13 ام دیروز !
همرو زدن 20 ام معلوم نیست چرا :-(
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
تشکر کنندگان: gulu ، daria ، H-K ، opayamani ، behina ، moesa7 ، mojtaba_k ، etefag
(2012-09-14 ساعت 16:39)iloveshadow نوشته:  

سایت یه 7 ام آپدیت شد درس حسابی یه بارم 13 ام دیروز !
همرو زدن 20 ام معلوم نیست چرا :-(

بعد از 20 سپتامبر که پنج‌شنبه باشه، فقط 6 روز کاری باقی می‌مونه که زمان پست کردن و تحویل پاسپورتها است. البته به نظرم اینطوری میرسه شایدم دلیل دیگه‌ای داشته باشه.
تشکر کنندگان: H-K ، opayamani ، behina ، moesa7 ، etefag
دوستانی که فرم 10 سوالی رو فرستادن میشه لطف کنند بگن چند روز طول کشید کلیربشن؟
تشکر کنندگان: opayamani ، nilufar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان