کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
سلام دوستان عزیز ...اشااله امروز خبر های خوشی برای همگی در راه باشه...جاتون خالی 2 روز رفتیم استانبول تا آب و هوایی عوض کرده باشیم و این چند روز هم زود بگذره ...ما را دعا کنید دست خالی بر نگردیم.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: oe163 ، sayeh_m ، ماندانا ، leila-gh ، media61 ، asxz ، alis60 ، H-K ، behina ، shraya ، hadiseh.t ، smmyp ، kopol ، daria ، tiba ، samgh ، viona ، Saeedv13 ، moesa7 ، a.r.a.s.h1
دوستان امروز مطمئنم سایت اپدیت می شه و خیلی از شما ها کلیر میشید. از جمله خود من Big Grin پس همع امیدوار باشید اینم انرژی مثبت برای همه ما
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
امروز این تاپیک از خبرای خوب و هوراها قراره منفجررررررررررر بشه Smile
شماره کیس : 2012AS000726XX
تعداد نفرات: 2نفر
مصاحبه : 26july دریافت آبی
کلیرنس: 21 sep

تشکر کنندگان: sayeh_m ، asxz ، alis60 ، H-K ، behina ، hadiseh.t ، smmyp ، daria ، tiba ، moesa7 ، a.r.a.s.h1
(2012-09-17 ساعت 05:23)gbtm نوشته:  دوستان سلام

من سیدنی مصاحبه شدم پاسم تو کنسولگریه منتظر کلیرشدنم یه ایمیل زده بودم که مهلت کمه و اینجور حرفا امروز این ایمیلو دریافت کردم:

Thank you for your email.

Our office is well aware of the limited time to review your application and requested expedited processing on your behalf. We have not had a response as yet however we will contact the office reviewing your case by 24th September if we have not had a response on the required additional processing. We appreciate your patience.

Thank you

Immigrant Visa Unit
(AT)

راهنمایی لطفا

سلام، من حداقل چیزی که از این ایمیل برداشت میکنم اینه که یه بابایی توی سفارت هستش که پیگیر کیسهایی مثل کیس شما هست و این اطمینانو به شما میده که زبونم لال اگه تا اول هفته آینده وضعیت شما مشخص نشده بود، با مرکزشون تماس بگیره برای تعیین وضعیت نهایی کیس. در کل بنظرم جواب خیلی امیدوار کننده هستش.
به امید هورای شما و بقیه دوستان ....
DV2012
تشکر کنندگان: behina ، hadiseh.t ، smmyp ، daria ، H-K ، tiba ، gbtm
کمتر از ۷ ساعت تا هورا
تشکر کنندگان: behina ، msi ، hadiseh.t ، daria ، moesa7
دوستان قصدم انرژی منفی دادن نیست. اومدم وضعیت کیسهای لاتاری رو در ماه سپتامبر سالهای قبل نیگا کردم خبری از طوفان و سونامی و اینا نبود. معمولا وقتی سایت رو آپدیت می کردن سه چهار نفری رو کلیر می کردن بعضی روزا حتی یک نفر رو.
با این حال امیدوارم امسال کسی جا نمونه. چون می دونم چه زحمت و استرسی رو تحمل می کنن. و چه برنامه هایی که برای اونور نچیدن. از جمله خود من
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: asxz ، shraya ، msi ، behina ، smmyp ، H-K ، tiba ، arbasic
(2012-09-17 ساعت 09:55)ماندانا نوشته:  
(2012-09-17 ساعت 07:59)gulu نوشته:  بر و بچز منتظر كجاييد پس ؟ بلند شيد كه كمتر از 12 ساعت تا شنيدن هوراهاي شما مونده Big Grin ديگه بايد يواش يواش بار سفر به آنكارا رو ببنديد . خدايا امروز همه منتظران و ستاره دارها رو خوشحال كن. اينم از انرژي مثبت واسه سفارت و جدول كليرنسش ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
gulu عزیز حال پدرتون چطوره؟؟
کی میری برای گرفتن ویزا؟؟؟
خدا رو شكر ماندانا جون از لطف خدا و دعاي دوستان حالشون رو به بهبوده و دكترش خيلي اميدواري داده. دارم آماده مي شم يواش يواش واسه ملاقاتي برم بيمارستان اميدوارم كه وقتي برگردم همه دوستان كلير شده باشن و منم خوشحال بشم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
همسرم براي فردا بليط استانبول گرفته .
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: behina ، younes77 ، asxz ، hadiseh.t ، ماندانا ، smmyp ، sayeh_m ، daria ، H-K ، tiba ، frz61 ، MPU ، samgh ، کیانا ، etefag ، Saeedv13 ، moesa7 ، a.r.a.s.h1
ايشالا دوستان منتظر امروز خبراي خوش ببينن.من كه تا 23 ام گفتم كلير ميشيم ايشالا.واسه همديگه دعا كنيم.
تشکر کنندگان: asxz ، siavashn ، hadiseh.t ، msi ، behina ، smmyp ، daria ، alis60 ، shraya ، H-K ، tiba ، opayamani ، MPU ، samgh ، کیانا ، etefag ، a.r.a.s.h1
سلام..الان دارم از سفارت میام.رفتم داخل وضعیت ام را شرح دادم فرمودند منتظر بمون سایت کلیر بشه .یک کیس هم دقیقا عین خودم بود که ایشان هم همین جواب را گرفتندو همچنین فرمودند امروز آپدیت نمی شه هر چند که این خانم محترم که خیلی زیبا فارسی حرف می زدند گفتند از امریکا آپدیت می شه ولی نمی دونم از کجا خبر داشتند که امروز آپدیت نمی شه شاید هم الکی گفته.

تشکر کنندگان: hadiseh.t ، smmyp ، kopol ، oe163 ، sayeh_m ، bayat_r ، daria ، asxz ، alis60 ، iloveshadow ، loveusa ، H-K ، tiba ، opayamani ، frz61 ، MPU ، کیانا
من الان ای‌میلمو چک کردم، حدود دو ساعت پیش به ایمیل 11سپتامبر جواب دادند و نیم ساعت قبل به ایمیل 6سپتامبر. متن‌ها کمی با هم فرق میکنه ولی در هر دو still pending هست. نکته‌اش اینه که اول جدیدتره رو جواب دادن و بعد قدیمی‌تره رو. در اولی هم نوشته که آماده مسافرت به آنکارا باشید. امیدوارم خبر خوبی برای همه باشه. بعد از مدتها، کمی دلگرمی بد نیست، ...
[font=Courier]
این رستگاری از کلیرنس همه ما امیدوارم همین امروز باشه
[/font]
2012-12JULY-آنکارا-یک‌نفر
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، MAHDI2012 ، kopol ، oe163 ، sayeh_m ، daria ، asxz ، alis60 ، iloveshadow ، shraya ، behina ، loveusa ، H-K ، opayamani ، MPU ، کیانا ، etefag ، Saeedv13 ، moesa7
زحمت کشیدید:
Dear Sir/Madam,

Your immigrant visa case is still pending due to an administrative process. Please continue to check our web page at http://ankara.usembassy.gov/immigrant_security.html
and follow-up your case number.

تشکر کنندگان: daria ، sayeh_m ، asxz ، alis60 ، behina ، tiba ، کیانا
کمتر از ۳ ساعت و نیم
از کجا معلومه که آپدیت میشه یا نه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب ایمیل مارو که هنوز ندادن
به هر حال ما که تاریخ بلیط رو تغییر دادیم و چند روز بیشتر در ایران هستیم
یا آپدیت
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++U++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++P++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++D++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++A++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++T++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++E++++++++++++++++
تشکر کنندگان: sayeh_m ، behina ، کیانا ، etefag ، moesa7
جواب ایمیل دوشنبه هفته پیش من رو الان دادند:
Dear Sir/Madam,

Your immigrant visa case is still pending due to an administrative process. Please continue to check our web page at http://ankara.usembassy.gov/immigrant_security.html
and follow-up your case number.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
Sad
تشکر کنندگان: alis60 ، daria ، shraya ، tiba ، کیانا
بچه ها مطمئن باشید که تا جمعه اکثرا" کلیر میشن Smileخودتون رو برای پرواز هفته آینده آماده کنید Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: alis60 ، shraya ، daria ، msi ، asxz ، mehdiii ، behina ، MAHDI2012 ، tiba ، کیانا ، Saeedv13 ، moesa7 ، a.r.a.s.h1
(2012-09-17 ساعت 16:26)sayeh_m نوشته:  بچه ها مطمئن باشید که تا جمعه اکثرا" کلیر میشن Smileخودتون رو برای پرواز هفته آینده آماده کنید Smile

هر جمعه که میاد میگیم جمعه بعدی همه کلیر میشن
کی این جمعه ها تموم میشن
[/فقط ۲ ساعت تا انتظار ۱۷ سپتامبر
تشکر کنندگان: asxz ، behina ، MAHDI2012 ، H-K ، tiba ، کیانا
پاشدم رفتم مسافرت حالا من که شانس ندارم ببینین کی گفتما یهو جوابم میاد سفرم از یه ور کوفتم میشه قید همه چیو باید بزنم پاشم برم آنکارا Smile)))))))) خدا به خیر کنه ! Big Grin
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
تشکر کنندگان: behina ، MAHDI2012 ، H-K ، alis60 ، moesa7

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان