کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-09-16 ساعت 18:39)iloveshadow نوشته:  
(2012-09-16 ساعت 16:06)Erfaanism نوشته:  
(2012-09-16 ساعت 15:49)archery نوشته:  
(2012-09-15 ساعت 17:16)hadiseh.t نوشته:  دوستان منتظر(میخوام هورای همتون این هفته این تایپیک رو بترکونه)

دوشنبه همه کلیر میشیم
++++++++++++

دوست عزیز شما که اصلا کیستون لاتاری نیست٬ فکر کنم این تاپیک فقط واسه برنده های لاتاری باشه.

باز خوبه که شما که مثل ما لنگ ۳۰ سپتامبر نیستید. هروقت کلیر شید میرید دنبال ویزاتون.

خدایا یه حرکتی بزن دل همه شاد شه مردیم آخه اهههههه

iloveshadow عزيز، دلم به كلير شدن همه شما توي اين دو هفته آخر روشنه. مطمئن باش كه مياد حتي روز 27 سپتامبر هم توي سفارت آنكارا مصاحبه ست پس تا آخر هفته ديگه اونا هم مشغول كار روي پرونده ها هستند.
به حكمت خدا اميد داشته باشيد من تو وضعيتي كلير شدم كه اصن فكرشم نمي كردم ، فردا همين موقع ان شالا با شادي شما من هم روحيه مي گيرم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: daria ، sayeh_m ، hadiseh.t ، loveusa ، iloveshadow ، saljoogh ، amiry ، asxz ، Tomas ، tiba ، behina ، alis60 ، moesa7 ، a.r.a.s.h1
(2012-09-16 ساعت 16:16)hadiseh.t نوشته:  دوستان منتظر(خدا دل همتون رو این هفته شادکنه)

MAHDI2012
iloveshadow
oe163
Emad-L(همسر)
marjan-fath
m86eb
behina *
Alireza.a
lovelybugatti
loveusa
smmyp
Erfaanism
amiry
msi *
honey62همسر $$$
H-K
sam11 *
asxz
میجیلار
mo897sa
rezafc
azadeh212*
solaris
peyman2ped
HOME
alis60
Igsory
saeedsohraby
سورنا کیانی
babak.a
hamid-r555*
shraya
kimia.ka
Media61
gbtm
roozbeh33
tandoreh
hadiseh.t

achery(کیس لاتاری نیستن )

ببخشید اگه کسی رو جا انداختم یا کسی رو از جدول حذف نکردم.
دوستان عزیز ممنون میشم امضاتون رو درست کنید و اطلاعاتتون رو به احسان عزیز بدید که وارد جدول کنه
Big Grin مننننننن میدونمممممم. منننن کلیر نمیشممممممBig Grin
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
تشکر کنندگان: asxz ، mo897sa
بچه ها سلام ، بابا واسه من سکته آوردین !!! بعضی هاتون چقدر نا امیدانه صحبت میکنید !! تو رو خدا اعصاب منو داغون نکنید . چه خبرتونه . بخدا همه شما کلیر خواهید شد . فقط شما در اثر گذشت زمان صبوریتون رو از دست دادین . بابا سال گذشته بچه های 2011 تا 29 سپتامبر هم کلیر شدن . حالا حالاها که وقت دارید . راستی جدول باید اصلاح بشه . الآن که نگاه میکردم دیدم بچه هایی که کلیر نشدن سبزرنگ شدن خیلی خوشحال شدم ولی وقتی لیست دوستان رو دیدم شوکه شدم !!! .
تشکر کنندگان: asxz ، saher ، Tomas ، alis60 ، MAHDI2012 ، loveusa ، daria ، moesa7 ، a.r.a.s.h1
دوستان عزیز شوهر من فردا برای دادن پاس من وبچه ها به سفارت میره (ما کلیر شدیم ولی خودش ستاره داره) آیا داخل سفارت جایی هست برای چک کردن وضعیت کلیرنس خودش؟ آیا منطقی هست که پاس خودش رو همراه پاسهای ما بده ممنون میشم سریعتر جواب بدید
تشکر کنندگان: asxz ، 3rip ، Tomas ، behina ، alis60 ، a.r.a.s.h1
(2012-09-16 ساعت 16:16)hadiseh.t نوشته:  دوستان منتظر(خدا دل همتون رو این هفته شادکنه)

MAHDI2012
iloveshadow
oe163
Emad-L(همسر)
marjan-fath
m86eb
behina *
Alireza.a
lovelybugatti
loveusa
smmyp
Erfaanism
amiry
msi *
honey62همسر $$$
H-K
sam11 *
asxz
میجیلار
mo897sa
rezafc
azadeh212*
solaris
peyman2ped
HOME
alis60
Igsory
saeedsohraby
سورنا کیانی
babak.a
hamid-r555*
shraya
kimia.ka
Media61
gbtm
roozbeh33
tandoreh
hadiseh.t

achery(کیس لاتاری نیستن )

ببخشید اگه کسی رو جا انداختم یا کسی رو از جدول حذف نکردم.
دوستان عزیز ممنون میشم امضاتون رو درست کنید و اطلاعاتتون رو به احسان عزیز بدید که وارد جدول کنه

سلام به همه دوستان خوب مهاجر سرایی وبه امید کلییر شدن هرچه سریع تر دوستان Rolleyes،مخصوصا مهدی آقای گل که همه ما منتظر هورای اون هستیم.Big Grinعذر من رو به خاطر غیبتم بپذیرید ،آخه یه مشکلاتی واسم پیش اومده بود که نتونستم بهتون سر بزنم.از دوستانی که میدونن چه طوری میتونم یه فایل بذارم رو پیغامم یا عکس ؟؟میخوام که کمکم کنن تا یه عکس واستون بذارم تا حال وهواتون عوض شه
شماره کیس:2012AS000300XX
کنسولگری:آنکارا
تعداد افراد همراه:2 نفر(همسرم وخودم)
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:16AUG
تاریخ کارنت شدن کیس:8مارچ
تاریخ مصاحبه:16می
تاریخ دریافت کلیرنس:10AUG
Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان: sayeh_m ، msi ، alis60 ، MAHDI2012 ، moesa7 ، a.r.a.s.h1
(2012-09-16 ساعت 21:36)azadeh212 نوشته:  با سلام کسانی که هتل سیاو رفتن راضی بودند؟ اگر امکان داره آدرس وقیمت رو لطف کنید بدیدبا تشکر
ما تور گرفتیم برای فردا. هتل سیاو 3 شب و 4 روز. پرواز ماهان.ترانسفر و یک گشت با ناهار، 490 تومن.
از کسانی که رفتن گفتن خوب بوده و تمیز و مرتب و نوساز.حالا فردا مشخص میشه
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: sayeh_m ، hadiseh.t ، etefag ، moesa7
خدایا دل همه منتظرها رو شاد کن الهی امین
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: saljoogh ، sayeh_m ، tiba ، cmbt ، msi ، behina ، asxz ، bayat_r ، hadiseh.t ، کیانا ، m86eb ، alis60 ، shraya ، MAHDI2012 ، mo897sa ، H-K ، smmyp ، daria ، viona ، moesa7 ، a.r.a.s.h1
(2012-09-16 ساعت 21:11)azadeh212 نوشته:  دوستان عزیز شوهر من فردا برای دادن پاس من وبچه ها به سفارت میره (ما کلیر شدیم ولی خودش ستاره داره) آیا داخل سفارت جایی هست برای چک کردن وضعیت کلیرنس خودش؟ آیا منطقی هست که پاس خودش رو همراه پاسهای ما بده ممنون میشم سریعتر جواب بدید

بله حتماً حتماً پاس خودشون هم تحویل بدهند.
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
تشکر کنندگان: کیانا ، alis60 ، daria ، H-K ، etefag ، moesa7
(2012-09-16 ساعت 21:11)azadeh212 نوشته:  دوستان عزیز شوهر من فردا برای دادن پاس من وبچه ها به سفارت میره (ما کلیر شدیم ولی خودش ستاره داره) آیا داخل سفارت جایی هست برای چک کردن وضعیت کلیرنس خودش؟ آیا منطقی هست که پاس خودش رو همراه پاسهای ما بده ممنون میشم سریعتر جواب بدید

حتما پاس خودش را هم بده به سفارت ممکنه توی این فاصله کلیر شده باشه و ویزاش صادر بشه. چند نمونه این طوری قبلا بوده.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: کیانا ، alis60 ، H-K ، daria
(2012-09-16 ساعت 22:42)ماندانا نوشته:  خدایا دل همه منتظرها رو شاد کن الهی امین

امييييييييييين
+++++++++++
+++++++++++
+++++++++++
از طرف پدربزرگ ;(
تشکر کنندگان: msi ، behina ، asxz ، کیانا ، alis60 ، MAHDI2012 ، H-K ، smmyp ، پرنیان90 ، moesa7 ، a.r.a.s.h1
(2012-09-16 ساعت 22:51)tiba نوشته:  

اگر تو این چند روز کلیر نشه و پاسش رو بدونه ویزا به هتل پست کنن و بعد از اون کلیر بشه چی؟؟ اون وقت برای رسیدن پاسش بوسیله پست معطل میشه بهتر نیست هر روز به سفارت مراجعه کنه و وضعیت کلیرنسش رو از اونها بپرسه و اگر کلیر شد اونوقت پاسش رو تحویل اونها بده ؟
تشکر کنندگان: smmyp ، moesa7
(2012-09-17 ساعت 00:11)azadeh212 نوشته:  
(2012-09-16 ساعت 22:51)tiba نوشته:  

اگر تو این چند روز کلیر نشه و پاسش رو بدونه ویزا به هتل پست کنن و بعد از اون کلیر بشه چی؟؟ اون وقت برای رسیدن پاسش بوسیله پست معطل میشه بهتر نیست هر روز به سفارت مراجعه کنه و وضعیت کلیرنسش رو از اونها بپرسه و اگر کلیر شد اونوقت پاسش رو تحویل اونها بده ؟

به نظر من این کار بهتره من میگم شوهر شماهم به زودی زود کلیر میشه ولی اون روز که میره سفارت پاس شما رو تحویل بده بگه وضعیت من رو هم چک کنید اگه کلیر شده بودند پاس رو بزارند سفارت.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: azadeh212 ، کیانا ، alis60 ، MAHDI2012 ، H-K ، smmyp ، daria ، etefag ، moesa7
دوستان سلام

من سیدنی مصاحبه شدم پاسم تو کنسولگریه منتظر کلیرشدنم یه ایمیل زده بودم که مهلت کمه و اینجور حرفا امروز این ایمیلو دریافت کردم:

Thank you for your email.

Our office is well aware of the limited time to review your application and requested expedited processing on your behalf. We have not had a response as yet however we will contact the office reviewing your case by 24th September if we have not had a response on the required additional processing. We appreciate your patience.

Thank you

Immigrant Visa Unit
(AT)

راهنمایی لطفا
تشکر کنندگان: alis60 ، smmyp ، daria
بر و بچز منتظر كجاييد پس ؟ بلند شيد كه كمتر از 12 ساعت تا شنيدن هوراهاي شما مونده Big Grin ديگه بايد يواش يواش بار سفر به آنكارا رو ببنديد . خدايا امروز همه منتظران و ستاره دارها رو خوشحال كن. اينم از انرژي مثبت واسه سفارت و جدول كليرنسش ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: sayeh_m ، MAHDI2012 ، behina ، asxz ، alis60 ، m86eb ، msi ، H-K ، siavashn ، tandoreh ، hadiseh.t ، smmyp ، daria ، tiba ، samgh ، Saeedv13 ، moesa7 ، a.r.a.s.h1
(2012-09-17 ساعت 07:59)gulu نوشته:  بر و بچز منتظر كجاييد پس ؟ بلند شيد كه كمتر از 12 ساعت تا شنيدن هوراهاي شما مونده Big Grin ديگه بايد يواش يواش بار سفر به آنكارا رو ببنديد . خدايا امروز همه منتظران و ستاره دارها رو خوشحال كن. اينم از انرژي مثبت واسه سفارت و جدول كليرنسش ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
gulu عزیز حال پدرتون چطوره؟؟
کی میری برای گرفتن ویزا؟؟؟
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: sayeh_m ، H-K ، arbasic ، daria ، tiba ، moesa7

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان