موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان میشه لطفا بگید چند نفر مثل من هستند که منتظر کلیر همسرشون هستند؟
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظار
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-17 ساعت 21:54)behina نوشته: سلام دوستان میشه لطفا بگید چند نفر مثل من هستند که منتظر کلیر همسرشون هستند؟
منم مثل شما هستم فقط شما ابوظبی هستید ما آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بچه ها من موقه ثبت نام اسم و فامیلمو جابجا زدم به نظرتون موقه مصاحبه قبل از قسم خوردن بگم که حواسم نبوده؟ یا اصلا در موردش چیزی نگم؟
کیس نامبر : 20120046xxx
کنسولگری: آنکارا خود kcc به ابوظبی تغییر داد
ارسال مدارک : 5سپتامبر 2012 با ایمیل
تاریخ مصاحبه :20 سپتامبر 2012
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیزم در مهاجرسرا
امروز من رفتم جلوی سفارت و پاسها رو تحویل دادم ، خیلی شلوغ بود شاید بیش از 100 نفر با برگه ابی جلوی سفارت منتظر تحویل بودن شاید هم بیشتر . در مورد اونهایی که هنوز کلیر نشده بودن اما جلوی سفارت بودن باید بگم که از بعضی از افراد را در یافت میکرد و از بعضی دیگر دریافت نمی کرد من خودم دیدم که از یک اقا که برای همسرم و فرزنداش امده بود پاسپورتش را دریافت کردن و گفت امکان داره تا 30 سپتامبر برای شما هم اماده بشه اما از یک نفر دیگه دریافت نکرد و گفت که تا 30 سپتامبر خیلی مانده و امکان داره برای شما سفری پیش بیاد و اگر ویزای شما حاضر شد بهتون اعلام میکنیم
البته خیلی از دوستان هم بودن که همینطوری امده بودن جلوی سفارت با برگه ابی و منتظر بودن که کلیر بشن و بدون فوت وقت پاسپورت را تحویل بدن
واقعا از صمیم قلب ارزو میکنم که به زودی همه کلیر بشن خیلی ناراحت شدم امروز دوستانی که منتظر بودن را دیدم من مطمئنم که این تاپیک امسال با خوبی و خوشحالی همه بسته خواهد شد.
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-18 ساعت 02:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-18 ساعت 02:27 توسط iranian1.)
با سلام
یکنفر حدوددوهفته پیش مصاحبه میشود وبا حساب بانکی 21میلیون آفیسر می گویدباید اسپانسربیاری اگر این فرد اسپانسر نداشته باشد تکلیف چیست؟ آیا با افزایش موجودی میشود حل کرد؟
ایشان بهتر است یا کدام ایمیل مکاتبه کند؟
فرم آبی که بهش دادند قسمت مراحل اداری علامت زده شده است آیا ایشان چک خورده است خودش میگوید آفیسرگفته سایتو نگاه کن!!!ونمی داند بخاطر fbi چک است یا بخاطر نداشتن اسپانسر؟
آفیسر گفته به ایشان مدارک اسپانسر را با پست ارسال کنید آیا میشود با افزایش موجودی فرم تمکن مالی را پست کرد ؟
دوستان اگر امکان دارد راهنمایی کنید تا به ایشان اعلام کنم
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='iranian1' pid='214925' dateline='1347918729']
با سلام
یکنفر حدوددوهفته پیش مصاحبه میشود وبا حساب بانکی 21میلیون آفیسر می گویدباید اسپانسربیاری اگر این فرد اسپانسر نداشته باشد تکلیف چیست؟ آیا با افزایش موجودی میشود حل کرد؟
فرم آبی که بهش دادند قسمت مراحل اداری علامت زده شده است آیا ایشان چک خورده است خودش میگوید آفیسرگفته سایتو نگاه کن!!!ونمی داند بخاطر fbi چک است یا بخاطر نداشتن اسپانسر؟
آفیسر گفته به ایشان مدارک اسپانسر را با پست ارسال کنید آیا میشود با افزایش موجودی فرم تمکن مالی را پست کرد ؟
دوست عزیز هر چیزی که تو برگه آبی تیک خورده روزی که برا ویزا داره میره باید ببره ضمنا برای یک نفر فکر کنم این مبلغ کافی باشه
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
12 ساعت تا آپديت پر بار جدول كليرنس باقي مونده ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-18 ساعت 07:56)gulu نوشته: 12 ساعت تا آپديت پر بار جدول كليرنس باقي مونده ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
gulu ي عزيز يه بار هم براي ما كه ابوظبي بوديم دعا كن كه آپديت جدولي نداريم شايد افاقه كرد اسم ما هم كلير شد ! (
کیس نامبر :***2012AS32
رویت قبولی :10 جولای
رسیدن فرم ها :۲۱ جولای
تعداد افراد کیس :۲ نفر
تاریخ مصاحبه : ۲۷ اگوست
محل مصاحبه :ابوظبی
دریافت ویزا : خانم ۱ضرب و آقا کلیرنس
تاریخ کلیر شدن : (19 سپتامبر)
تاریخ ورود به ايالات متحده : 2.20.2013
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-18 ساعت 02:22)iranian1 نوشته: با سلام
دوست عزیز این دوست شما هم fbi chek خوردن هم نقص مدرک یه ایمیل به سفارت بزنن بگن که با این وقت کم پیدا کردن اسپانسر کار سختیه اگه میشه گواهی تمکن مالی جدید بیارن جای اسپانسر امیدوارم سفارت قبول کنه
اول از همه باید تو سایت http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.htmlبرین. قسمت های مختلف فرم رو پر کنید .موفق باشید دوست عزیز
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-18 ساعت 10:34)mo897sa نوشته: (2012-09-18 ساعت 07:56)gulu نوشته: 12 ساعت تا آپديت پر بار جدول كليرنس باقي مونده ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
gulu ي عزيز يه بار هم براي ما كه ابوظبي بوديم دعا كن كه آپديت جدولي نداريم شايد افاقه كرد اسم ما هم كلير شد ! (
دوست عزيز ما كلير شدن همه چه آنكارايي ها و چه ابوظبي ها ، كيسهاي داخل جدول احسان ،كيسهاي خارج جدول احسان و... و همه كساني كه يكسال پر از استرس رو براي رسيدن به ويزا پشت سر گذاشتند را آرزومنديم
اينم براي همسر behnia و alireza.a ، شما و باقي دوستان ابوظبي ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
يكي از دوستان گفتن كه همسرشون ديروز از سفارت آنكارا پرسيده گفتن كه سه شنبه جدول آپديت مي شه اگه سفارتي ها يه كم همت كنند فقط كمتر از 7 ساعت تا كلير شدن دوستان زمان باقيست...
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما منتظر ماشین یوپی اس هستیم، خیلی از بچه های مهاجر سرا هم اینجا هستن
کیس نامبر: 2012as 6500 انکارا
رویت قبولی: 11 ماه بعد از اعلام نتایج
تاریخ مصاحبه: دوم جولای2012
ازدواج بعد از اعلام تاریخ مصاحبه
دریافت برگ آبی تعداد 2 نفر
تاریخ کلير: 10 سپتامبر
ورود به امریکا:10 اکتبر الاباما