کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-09-18 ساعت 13:07)gulu نوشته:  
(2012-09-18 ساعت 10:34)mo897sa نوشته:  
(2012-09-18 ساعت 07:56)gulu نوشته:  12 ساعت تا آپديت پر بار جدول كليرنس باقي مونده ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

gulu ي عزيز يه بار هم براي ما كه ابوظبي بوديم دعا كن كه آپديت جدولي نداريم شايد افاقه كرد اسم ما هم كلير شد ! Sad(

دوست عزيز ما كلير شدن همه چه آنكارايي ها و چه ابوظبي ها ، كيسهاي داخل جدول احسان ،كيسهاي خارج جدول احسان و... و همه كساني كه يكسال پر از استرس رو براي رسيدن به ويزا پشت سر گذاشتند را آرزومنديم Smile
اينم براي همسر behnia و alireza.a ، شما و باقي دوستان ابوظبي ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

يكي از دوستان گفتن كه همسرشون ديروز از سفارت آنكارا پرسيده گفتن كه سه شنبه جدول آپديت مي شه اگه سفارتي ها يه كم همت كنند فقط كمتر از 7 ساعت تا كلير شدن دوستان زمان باقيست...

خداییش امروز دیگه همه هورا می کشیم. این ویزا حق ما هست خدا وکیلیWink
شماره کیس : 2012AS000726XX
تعداد نفرات: 2نفر
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 26july دریافت آبی
کلیرنس: 21 sep

تشکر کنندگان: sayeh_m ، asxz ، behina ، H-K ، daria ، MAHDI2012 ، alis60 ، mojtaba_k
(2012-09-18 ساعت 13:13)ehsan442 نوشته:  دوستان ما منتظر ماشین یوپی اس هستیم، خیلی از بچه های مهاجر سرا هم اینجا هستن

پيشاپيش مباركتون باشه Big GrinBig Grin
پاسو كي تحويل داديد كه امروز به دستتون مي رسه ؟‌ كدوم هتل هستيد ؟‌ به همه سلام برسونيد Smile
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: sayeh_m ، H-K ، daria ، behina ، hadiseh.t ، alis60 ، mojtaba_k
هورااااااااااااااااااااا اومد ویزامون هوراااااااااااااااااااا
کیس نامبر: 2012as 6500 انکارا
رویت قبولی: 11 ماه بعد از اعلام نتایج
تاریخ مصاحبه: دوم جولای2012
ازدواج بعد از اعلام تاریخ مصاحبه
دریافت برگ آبی تعداد 2 نفر
تاریخ کلير: 10 سپتامبر
ورود به امریکا:10 اکتبر الاباما
مهاجرت به لس آنجلس
تشکر کنندگان: asxz ، behina ، bayat_r ، m86eb ، sayeh_m ، samgh ، siavashn ، H-K ، daria ، oe163 ، shraya ، tandoreh ، hadiseh.t ، alis60 ، Omidooo ، gulu ، Emad_L ، etefag ، mojtaba_k ، viona ، a.r.a.s.h1
(2012-09-17 ساعت 19:14)gulu نوشته:  archery جان امروز هم قسمت شما نبود البته يه قديمي تر از شما با كيس 2009 خوشحال شد . ايشالا شما هم با لاتاري هاي 2012 تا جمعه همين جا هورا مي كشيد Smile

همه با هم آپدیت امروز[/size]هورا بزنیم
شاید قسمت اینه که مال ما دیرتر بیاد
تشکر کنندگان: sayeh_m ، H-K ، arbasic ، behina ، alis60 ، etefag ، mojtaba_k
سلام به دوستان عزیزمن و عده ای از دوستان عزیز مهاجر سرا که همدیگر را دیدیم از آنکارا برگشتیم و همه با ویزاخوشحالم که دوستان عزیز منتظر هم جواب گرفتن و کلر شدند به امید خدا این تاپیک به خیر و خوشی بسته می شه . از همه دوستان که در این یکسال پر استرس با من بودند و باعث قوت قلب من بودند ممنون هستم و به همه تبریک می گم
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: samgh ، sayeh_m ، siavashn ، H-K ، saljoogh ، asxz ، daria ، younes77 ، shraya ، behina ، MAHDI2012 ، tandoreh ، hadiseh.t ، alis60 ، m86eb ، etefag ، mojtaba_k ، a.r.a.s.h1
سلام به همه دوستان عزیزم.................
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا..ههههههههههههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااآقا 10 دقیقه پیش ویزای دوست گل من احسان و خانوم گلش رویای عزیز اومد هتل اتپ بلوار و بالاخره چشم ما به جمال این ویزای خوشکل روشن شد...انشالله که مبارکشون باشه و دست راستشون زیر سر ما کلییر نشده ها باشه..
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(2012-09-17 ساعت 20:22)rasbor نوشته:  
(2012-09-17 ساعت 18:45)H-K نوشته:  سلام به همه دوستان
امروز جواب ایمیل منو دادند که با همیشه یک کم فرق میکرد

Your administrative process is still pending. Please keep checking our web site everyday and be prepared to travel to Ankara in short notice.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
منم پاشدم رفتم سفارت گفتم که من قبل از ایمیل شما اومدم که یک خانم خوش اخلاق فارسی زبان گفتند میتونید پاسپورتاتون بذارید تا 30 سپتامبر اگر کلییر شدید ویزا اومد واستون میفرستیم و گرنیومد با همون برگه آبی و دیگر.........................((در ضمن چند تا از دوستان بودند که پاسشونو تحویل دادند ولی من ندادم))
در ضمن یکی از دوستان که سوال کرده بود گفته بودند سه شنبه و جمعه آپدیت میشه..ولی باز هم ما ناامید نیستیم و نمیشویم تا لحظه آخر ...امیدوارم که همه دوستان ویزاشونو حتی اگه شده دقیقه 90 بگیرند ...به یاری حق تعالی..من یکی که خیلی امیدوارم که همه میگیرند انشالله..و شما هم دعا کنید..

سلام
ایشالا سه شنبه یا نهایتا تا جمعه شما هم کلیر میشیدو ما منتظر شیرینی هستیم.

مرسی عزیزم...ممنووووووووووووووووووووووووووووووونممممممممممممممممممممم
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
تشکر کنندگان: sayeh_m ، samgh ، saljoogh ، asxz ، daria ، younes77 ، frz61 ، oe163 ، amiry ، behina ، MAHDI2012 ، tandoreh ، 3rip ، hadiseh.t ، alis60 ، mojtaba_k ، moesa7 ، proje
(2012-09-18 ساعت 14:03)H-K نوشته:  سلام به همه دوستان عزیزم.................
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا..ههههههههههههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااآقا 10 دقیقه پیش ویزای دوست گل من احسان و خانوم گلش رویای عزیز اومد هتل اتپ بلوار و بالاخره چشم ما به جمال این ویزای خوشکل روشن شد...انشالله که مبارکشون باشه و دست راستشون زیر سر ما کلییر نشده ها باشه..
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(2012-09-17 ساعت 20:22)rasbor نوشته:  
(2012-09-17 ساعت 18:45)H-K نوشته:  سلام به همه دوستان
امروز جواب ایمیل منو دادند که با همیشه یک کم فرق میکرد

Your administrative process is still pending. Please keep checking our web site everyday and be prepared to travel to Ankara in short notice.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
منم پاشدم رفتم سفارت گفتم که من قبل از ایمیل شما اومدم که یک خانم خوش اخلاق فارسی زبان گفتند میتونید پاسپورتاتون بذارید تا 30 سپتامبر اگر کلییر شدید ویزا اومد واستون میفرستیم و گرنیومد با همون برگه آبی و دیگر.........................((در ضمن چند تا از دوستان بودند که پاسشونو تحویل دادند ولی من ندادم))
در ضمن یکی از دوستان که سوال کرده بود گفته بودند سه شنبه و جمعه آپدیت میشه..ولی باز هم ما ناامید نیستیم و نمیشویم تا لحظه آخر ...امیدوارم که همه دوستان ویزاشونو حتی اگه شده دقیقه 90 بگیرند ...به یاری حق تعالی..من یکی که خیلی امیدوارم که همه میگیرند انشالله..و شما هم دعا کنید..

سلام
ایشالا سه شنبه یا نهایتا تا جمعه شما هم کلیر میشیدو ما منتظر شیرینی هستیم.

مرسی عزیزم...ممنووووووووووووووووووووووووووووووونممممممممممممممممممممم
ایشالاه هر چه زودتر قسمت شما بشه
تشکر کنندگان: behina ، hadiseh.t ، H-K ، arbasic ، proje
با ابلاغ مصوبه مهم کارگروه ویژه ارزی مجلس و دولت از سوی رئیس جمهور؛

ارز ۲ درصد زیر قیمت بازار آزاد توزیع می‌شود
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس از تصمیم شب گذشته کارگروه ویژه مجلس و دولت خبر داد و گفت: با ابلاغ تصمیم این کارگروه از سوی رئیس جمهور، از روز پنجشنبه ارز ۲ درصد زیر قیمت بازار آزاد برای افرادی که ثبت سفارش کرده‌اند، توزیع می‌شود.

---------------------------------------------------------------------------
متاسفانه متن خبر دقيق نيست. معلوم نيست ارز مرجع تغيير مي كنه يا نه. يا اينكه فقط به كساني كه ارز نياز دارند و خارج از اولويت بندي بانك مركزي هستند اينجوري ارز مي دهند. من فكر كنم همين مورد دوم اتفاق بيافته كه در اين صورت نرخ ارز كاهش پيدا مي كنه.

دوستان شاكي نشن كه چرا گاهي مطالب مربوط به ارز رو اينجا مطرح مي كنم، برخي دوستان در پيام خصوصي گفتن كه آخرين تحولات رو به اطلاعشون برسونم و چون تو اين تاپيك فعال هستند، من اينجا مطرح مي كنم
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: sayeh_m ، asxz ، behina ، hadiseh.t ، daria ، gulu ، MPU ، Emad_L ، nilufar ، mojtaba_k ، etefag ، proje
سلام بر همه عزیزان منتظر -دوباره امروز به سفارت ایمیل زدم گفتند می تونی پاسپورتت را تحویل بدی و منتظر بمونی با اینحال خودم به سفارت رفتم اول اینکه از امروز هر روز سایت آپدیت می شه و تا 27 سپتامبر هم پاسپورت تحویل میگیرند.کارمند سفارت تاکید کرد که تا الان به ما گفتند تا 27 پاسپورت تحویل بگیرید .من هم فعلا تحویل ندادم ببینم چه می شود.اشاالله که آپدیت اساسی انجام بشه+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 2012AS000200XX
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: sayeh_m ، asxz ، hadiseh.t ، behina ، daria ، msi ، alis60 ، gulu ، sweety.alireza ، MPU ، saljoogh ، H-K ، HOME ، mojtaba_k ، etefag ، moesa7 ، a.r.a.s.h1 ، proje
(2012-09-18 ساعت 16:37)MAHDI2012 نوشته:  سلام بر همه عزیزان منتظر -دوباره امروز به سفارت ایمیل زدم گفتند می تونی پاسپورتت را تحویل بدی و منتظر بمونی با اینحال خودم به سفارت رفتم اول اینکه از امروز هر روز سایت آپدیت می شه و تا 27 سپتامبر هم پاسپورت تحویل میگیرند.کارمند سفارت تاکید کرد که تا الان به ما گفتند تا 27 پاسپورت تحویل بگیرید .من هم فعلا تحویل ندادم ببینم چه می شود.اشاالله که آپدیت اساسی انجام بشه+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
آقا مهدی امیدوارم شما هم به زودی کلیر بشید. همسر من هم امروز با شما دم سفارت بود و با شما هم حرف زده بود ولی ایشون هم پاسپورت ما رو فلان تحویل ندادند تا ببینیم چی میشه.
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، behina ، hadiseh.t ، sayeh_m ، alis60 ، media61 ، H-K ، HOME ، mojtaba_k ، behzad7 ، proje
(2012-09-18 ساعت 16:37)MAHDI2012 نوشته:  سلام بر همه عزیزان منتظر -دوباره امروز به سفارت ایمیل زدم گفتند می تونی پاسپورتت را تحویل بدی و منتظر بمونی با اینحال خودم به سفارت رفتم اول اینکه از امروز هر روز سایت آپدیت می شه و تا 27 سپتامبر هم پاسپورت تحویل میگیرند.کارمند سفارت تاکید کرد که تا الان به ما گفتند تا 27 پاسپورت تحویل بگیرید .من هم فعلا تحویل ندادم ببینم چه می شود.اشاالله که آپدیت اساسی انجام بشه+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

آقا! دم شما گرم بابت این اطلاع رسانی.... ایشالا که همین امروز کلیر بشیSmile
DV2012
تشکر کنندگان: sayeh_m ، asxz ، hadiseh.t ، daria ، msi ، saljoogh ، H-K ، behina ، moesa7 ، proje

خوش خبر باشی آقا مهدی . امروز قراره خیلی ها خوشحال بشن. از جمله شما و ماSmile
شماره کیس : 2012AS000726XX
تعداد نفرات: 2نفر
مصاحبه : 26july دریافت آبی
کلیرنس: 21 sep

تشکر کنندگان: MPU ، asxz ، hadiseh.t ، sayeh_m ، daria ، MAHDI2012 ، H-K ، behina ، moesa7 ، alis60 ، proje
رييس انجمن شركت‌هاي هواپيمايي:
قطع ارز دولتي ايرلاين‌ها ما را شوكه كرد/ اجازه افزايش 100درصدي بليت را بدهند

(2012-09-18 ساعت 17:48)sweety.alireza نوشته:  رييس انجمن شركت‌هاي هواپيمايي:
دوستان نازنین با درود ، نمیخواستم ناراحتتون کنم ولی باید با واقعیت روبرو شد 
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
تشکر کنندگان: etefag ، proje

دوستان نازنین با درود ، نمیخواستم ناراحتتون کنم ولی باید با واقعیت روبرو شد 

قربونت آخه حالا وقت این خبر ه؟؟؟به موقع اش یک کاری اش می کنیم!!!!!!!
شماره کیس : 2012AS000200XX
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: sweety.alireza ، hadiseh.t ، daria ، asxz ، sayeh_m ، behina ، MPU ، mojtaba_k ، alis60
دوستان عزيز منتظرم :
MAHDI2012
iloveshadow
oe163
hadiseh.t
Emad-L(همسر)
marjan-fath
m86eb
behina *
Alireza.a
lovelybugatti
loveusa
smmyp
Erfaanism
amiry
msi *
honey62
همسر $$$
H-K
sam11 *
asxz
میجیلار
mo897sa
rezafc
azadeh212*
solaris
peyman2ped
HOME
alis60
Igsory
saeedsohraby
سورنا کیانی
babak.a
hamid-r555*
shraya
kimia.ka
Media61
gbtm
roozbeh33
tandoreh
و
achery
كجاييد پس ؟؟؟
جاي mehdi426i خيلي خاليه فكر كنم حسابي درگير جمع و جور كردن براي سفره الان ديگه وقت بندري زدن توي اين تاپيك و روحيه دادنشون به بچه ها بود Smile كسي نيست در غيابشون مسئوليتشونو رو به عهده بگيره ؟؟؟

خدايا كمك كن همه دوستامون تا آخر همين هفته خوشحال بشن
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: behina ، sayeh_m ، hadiseh.t ، lovelybugatti ، MAHDI2012 ، asxz ، H-K ، frz61 ، daria ، tandoreh ، MPU ، iloveshadow ، HOME ، m86eb ، mojtaba_k ، etefag ، moesa7 ، alis60 ، a.r.a.s.h1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان