کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-09-20 ساعت 17:28)etefag نوشته:  
(2012-09-20 ساعت 16:26)behina نوشته:  هووووووووووووورررررررررررررراااااااااا
خدایا شکرت ماهم بالاخره کلیر شدیم همین الان برامون تو سایت گذاشتن که شوهرم هم کلیر شده امیدوارم بقیه دوستان هم به زودی کلیر بشن ...
خیلی براتون خوشحالم عزیزم. بچه هایی که هنوز کلیر نشدید لطفا حتما حتما به ca-ankara@state.gov ایمیل بزنید.
تبریک میگم برای ما هم دعا کنید.

(2012-09-20 ساعت 16:19)gulu نوشته:  
(2012-09-20 ساعت 16:13)azadeh212 نوشته:  سلام ویزای من وبچه ها رو همین الان شوهرم دریافت کرد ولی از ویزای خودش خبری نبود ضمنا گفتن به خاطر زیاد بودن شماره ها سایت بالا نمیاد بهتره ایمیلتون رو چک کنید

دوست عزيز مباركتون باشه ان شالا كه ويزاي همسرتون هم تا يه هفته ديگه مي آد.
در ضمن فكر نكنم به خاطر زياد بودن شماره ها سايت بالا نياد ! اين حرفو كي گفته؟
از داخل سفارت به شوهرم گفتند
تشکر کنندگان: etefag ، msi ، mojtaba_k ، tiba
يعني ميشه ويزاي ما هم بياد؟خيلي اميد دارم ولي يه وقتايي هم دلشوره بد جور مياد سراغم.
تشکر کنندگان: etefag ، asxz ، msi ، frz61 ، saljoogh ، H-K ، tiba ، hadiseh.t ، behina ، moesa7 ، daria
دوستان گلم سلام مجدد
من تو این مدت سرم شلوغ بود و کم پای کامپیوتر بودم ولی هر وقت که می اومدم به امید هورای شما این صفحه رو رفرش می کردم
با تمام قوا براتون بهترین ها رو آرزو دارم و امیدوارم امروز و فردا روزهای پر هوراااااااااااااییییییی باشه
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: gulu ، asxz ، etefag ، oe163 ، sayeh_m ، mojtaba_k ، tandoreh ، H-K ، tiba ، bakhshandehgy ، behina ، Emad_L ، moesa7 ، karpenter ، daria
دوستان عزیز من خیلی نا امید و نگران بودم. امروز وقتی فهمیدم که همسرم کلیر شده خیلی خوشحال شدم و جالبه که پنج شنبه ها ساعت 3 سفارت تعطیل میشه اما چون یک ساعت بعد از این ساعت اعلام کردند معلومه که دارن روی کیسهای لاتاری کار میکنن. مطمئن باشید که همه همه همه ی اعضای مهاجرسرا کلیر میشن. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: lovelybugatti ، frz61 ، oe163 ، sayeh_m ، etefag ، asxz ، iloveshadow ، mojtaba_k ، tandoreh ، peyman2ped ، tiba ، bakhshandehgy ، hadiseh.t ، MPU ، Emad_L ، moesa7 ، daria ، alis60 ، a.r.a.s.h1
بچه ها من خیلی نگران هستم چرا سایت باز نمیشه؟خیلی ها هنوز امسال کلیر نشدن نسبت به پارسال با توجه به اینکه تقریبا یک هفته زمان باقیست!!
فکر میکنم امسال نسبت به پارسال آمار زیادی هستند که منتظرن
خدا به خیر کنه
تشکر کنندگان: sayeh_m ، mojtaba_k ، H-K ، tiba ، etefag ، moesa7
سلام دوستان خوبم . منم کلیر شدم . ممنون از امیدهایی که بهم دادین . دوستون دارم و منتظر شنیدن هوراهای شما هستم ... تا 28 ام باهاتونم و براتون دعا می کنم.
case number:2012as00023xxx
تعداد اعضای کیس: 3
کنسولگری : ابوظبی
رؤیت قبولی : 21 july
مصاحبه : 5 سپتامبر
کلیر : 20 سپتامبر
دریافت ویزا : به امید خدا ظرف چند روز آتی
تشکر کنندگان: frz61 ، sayeh_m ، asxz ، saljoogh ، H-K ، iloveshadow ، peyman2ped ، oe163 ، tiba ، Omidooo ، bakhshandehgy ، hadiseh.t ، etefag ، siavashn ، behina ، samgh ، MPU ، Emad_L ، saher ، moesa7 ، karpenter ، daria ، alis60 ، viona ، a.r.a.s.h1
(2012-09-20 ساعت 18:39)behina نوشته:  دوستان عزیز من خیلی نا امید و نگران بودم. امروز وقتی فهمیدم که همسرم کلیر شده خیلی خوشحال شدم و جالبه که پنج شنبه ها ساعت 3 سفارت تعطیل میشه اما چون یک ساعت بعد از این ساعت اعلام کردند معلومه که دارن روی کیسهای لاتاری کار میکنن. مطمئن باشید که همه همه همه ی اعضای مهاجرسرا کلیر میشن. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ممنون از انرژي مثبتي كه ميدين.اطلاع دارين شنبه ها سفارت اوبوظبي تعطيله يا نه؟و روزهاي عادي چه ساعتي تعطيل ميكنن؟
تشکر کنندگان: frz61 ، shraya ، H-K ، tiba ، hadiseh.t ، behina
بچه ها امیدوار باشین کلیر میشیم. من خیلی امیدوارم دلمم خیلی روشنه این ویزا حق ماست مال ماست تا امروزو خدا واسمون جور کرده پس باقیشم حتما جور می کنه پس امیدوار باشینSmileمن که مطمئنم تو آپدیت بعدی شماره کیس خودمونو می بینم.
شماره کیس : 2012AS000726XX
تعداد نفرات: 2نفر
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 26july دریافت آبی
کلیرنس: 21 sep

تشکر کنندگان: asxz ، shraya ، lovelybugatti ، tandoreh ، oe163 ، tiba ، hadiseh.t ، etefag ، behina ، MPU ، Emad_L ، moesa7 ، daria ، alis60 ، mojtaba_k ، a.r.a.s.h1
هنوزم سایت مشکل داره و باز نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
تشکر کنندگان: etefag
(2012-09-20 ساعت 19:07)shraya نوشته:  سلام دوستان خوبم . منم کلیر شدم . ممنون از امیدهایی که بهم دادین . دوستون دارم و منتظر شنیدن هوراهای شما هستم ... تا 28 ام باهاتونم و براتون دعا می کنم.

سلام/ تبریک فراوان .فعلا تا28ام با ما باشید امابعدازرفتن هم یادتون نره
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، shraya ، H-K ، payan ، SH1A2R3 ، daria ، mojtaba_k
سلام من با فری گیت تونستم سایتو باز کنم ولی هنوز آپدیت نشده .
2013AS36XX مصاحبه 4 مارس آنکارا 2 نفر برگ صورتی مقصد واشینگتن دی سی
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، etefag ، asxz ، peyman2ped ، H-K ، SH1A2R3
(2012-09-20 ساعت 19:35)شادی قاسمی نوشته:  سلام من با فری گیت تونستم سایتو باز کنم ولی هنوز آپدیت نشده .

پس حتما اين جمعه ميايد حتما
++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++
انرژي مثبت

يكمم روحيه لازمه
روحيه
روحيه روحيه
روحيه روحيه روحيه
روحيه روحيه روحيه روحيه
تشکر کنندگان: sayeh_m ، شادی قاسمی ، asxz ، oe163 ، MPU ، shraya ، moesa7 ، پرنیان90 ، H-K ، tiba ، msi ، mojtaba_k
سایت باز میشه ولی هنوز آخرین آپدیت مال ۱۸ سپتامبر هست Sad
تشکر کنندگان: behina ، hadiseh.t ، iloveshadow ، siavashn ، MAHDI2012 ، H-K
(2012-09-20 ساعت 19:08)tandoreh نوشته:  
(2012-09-20 ساعت 18:39)behina نوشته:  دوستان عزیز من خیلی نا امید و نگران بودم. امروز وقتی فهمیدم که همسرم کلیر شده خیلی خوشحال شدم و جالبه که پنج شنبه ها ساعت 3 سفارت تعطیل میشه اما چون یک ساعت بعد از این ساعت اعلام کردند معلومه که دارن روی کیسهای لاتاری کار میکنن. مطمئن باشید که همه همه همه ی اعضای مهاجرسرا کلیر میشن. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ممنون از انرژي مثبتي كه ميدين.اطلاع دارين شنبه ها سفارت اوبوظبي تعطيله يا نه؟و روزهاي عادي چه ساعتي تعطيل ميكنن؟

سفارت ابوظبی جمعه ها و شنبه ها تعطیله. ساعت کاریشون 7 صبح تا 4به وقت ابوظبی که 5/4 به وقت ما میشه. ولی پنج شنبه ها ساعت 3 تعطیل میشن.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: tandoreh ، oe163 ، Emad_L ، moesa7 ، H-K ، shraya ، daria
بالاخره بعد از سپری کردن انواع حالات انتظار، بالاخره امروز ویزای منم اومد و خانومم پاسپورتم رو از UPS تحویل گرفت. واقعا شرایط انتظار سخته. امیدوارم سریع تر این انتظار برای همه دوستان به اتمام برسه.
موفق باشید
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، saljoogh ، oe163 ، asxz ، shraya ، iloveshadow ، behina ، tandoreh ، Emad_L ، siavashn ، saher ، Erfaanism ، etefag ، moesa7 ، پرنیان90 ، samgh ، m86eb ، MAHDI2012 ، H-K ، کیانا ، payan ، afshin4749 ، MPU ، leila-gh ، daria ، alis60 ، nilufar ، viona ، mojtaba_k ، a.r.a.s.h1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان