موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
يعني ميشه ويزاي ما هم بياد؟خيلي اميد دارم ولي يه وقتايي هم دلشوره بد جور مياد سراغم.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گلم سلام مجدد
من تو این مدت سرم شلوغ بود و کم پای کامپیوتر بودم ولی هر وقت که می اومدم به امید هورای شما این صفحه رو رفرش می کردم
با تمام قوا براتون بهترین ها رو آرزو دارم و امیدوارم امروز و فردا روزهای پر هوراااااااااااااییییییی باشه
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز من خیلی نا امید و نگران بودم. امروز وقتی فهمیدم که همسرم کلیر شده خیلی خوشحال شدم و جالبه که پنج شنبه ها ساعت 3 سفارت تعطیل میشه اما چون یک ساعت بعد از این ساعت اعلام کردند معلومه که دارن روی کیسهای لاتاری کار میکنن. مطمئن باشید که همه همه همه ی اعضای مهاجرسرا کلیر میشن. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظار
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
موضوعها: 1
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من خیلی نگران هستم چرا سایت باز نمیشه؟خیلی ها هنوز امسال کلیر نشدن نسبت به پارسال با توجه به اینکه تقریبا یک هفته زمان باقیست!!
فکر میکنم امسال نسبت به پارسال آمار زیادی هستند که منتظرن
خدا به خیر کنه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوبم . منم کلیر شدم . ممنون از امیدهایی که بهم دادین . دوستون دارم و منتظر شنیدن هوراهای شما هستم ... تا 28 ام باهاتونم و براتون دعا می کنم.
case number:2012as00023xxx
تعداد اعضای کیس: 3
کنسولگری : ابوظبی
رؤیت قبولی : 21 july
مصاحبه : 5 سپتامبر
کلیر : 20 سپتامبر
دریافت ویزا : به امید خدا ظرف چند روز آتی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها امیدوار باشین کلیر میشیم. من خیلی امیدوارم دلمم خیلی روشنه این ویزا حق ماست مال ماست تا امروزو خدا واسمون جور کرده پس باقیشم حتما جور می کنه پس امیدوار باشینمن که مطمئنم تو آپدیت بعدی شماره کیس خودمونو می بینم.
شماره کیس : 2012AS000726XX
تعداد نفرات: 2نفر
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 26july دریافت آبی
کلیرنس: 21 sep
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
هنوزم سایت مشکل داره و باز نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من با فری گیت تونستم سایتو باز کنم ولی هنوز آپدیت نشده .
2013AS36XX مصاحبه 4 مارس آنکارا 2 نفر برگ صورتی مقصد واشینگتن دی سی
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
بالاخره بعد از سپری کردن انواع حالات انتظار، بالاخره امروز ویزای منم اومد و خانومم پاسپورتم رو از UPS تحویل گرفت. واقعا شرایط انتظار سخته. امیدوارم سریع تر این انتظار برای همه دوستان به اتمام برسه.
موفق باشید
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...