کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-09-20 ساعت 20:39)IMMI نوشته:  بالاخره بعد از سپری کردن انواع حالات انتظار، بالاخره امروز ویزای منم اومد و خانومم پاسپورتم رو از UPS تحویل گرفت. واقعا شرایط انتظار سخته. امیدوارم سریع تر این انتظار برای همه دوستان به اتمام برسه.
موفق باشید

مبارکتون باشه دوست عزیز

(2012-09-19 ساعت 21:30)m86eb نوشته:  سلام دوستان
سايت امروز اپديت نشد؟

نه دوست عزیز ولی فردا حتما میشه.Big GrinBig Grin
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: oe163 ، asxz ، MPU ، H-K ، sayeh_m ، moesa7 ، payan ، lovelybugatti ، Erfaanism ، daria
از smith عزیزم تشکر می کنم. اولین فردی که تو مهاجرسرا مارو کمک کرد و با اینکه خیلی دیر متوجه برنده شدنمون شده بودیم، به ما امیدواری داد و راهنمایی کرد، smith بود. البته بعد هم دوستان بسیاری کمکمون کردن، از جمله omidooo، hoda2012 و باقی دوستان که بطور غیر مستقیم از راهنمایی هاشون استفاده می کردیم. امیدوارم همه موفق پیروز باشن و برای باقی دوستان هم دعا می کنم که زودتر به آنچه مطلوبشون هست برسن.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: saljoogh ، H-K ، asxz ، Emad_L ، hadiseh.t ، sayeh_m ، moesa7 ، پرنیان90 ، کیانا ، payan ، lovelybugatti ، daria ، alis60 ، nilufar ، mojtaba_k
سلام دوستان عزیز
برید بلیط بگیرید چون فردا آپدیت میشه و به امید خدا هَمَتون کلیر میشید، الان هم تاریخ مصاحبه برندگان 2013 اومدِ براشون، مشخصه که بندگان خدا سرشون شلوغ بوده، فردا این تاپیک چقدر جیغ و هوراااااا داریم. Big Grin
ما رو هم در کنار خودتون دارید و در شادی خودتون شریک بدونید.
تشکر کنندگان: saljoogh ، H-K ، asxz ، Emad_L ، hadiseh.t ، sayeh_m ، saher ، HOME ، cmbt ، moesa7 ، پرنیان90 ، zina s ، behina ، m86eb ، siavashn ، کیانا ، payan ، tiba ، MPU ، daria ، alis60 ، a.r.a.s.h1
++++++++++++++++به امید کلییر شدن همه بچه های 2012 فردا من که هورا رو گذاشتم فردا با شما بکشــــــــــــــــم++++++++++++++++
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: behina ، siavashn ، lovelybugatti ، Emad_L ، sayeh_m ، H-K ، کیانا ، asxz ، tiba ، msi ، daria ، alis60 ، mojtaba_k
دوستانی که امروز متوجه کلیر شدن خودشون شدند چطوری بهتون خبر دادند.ممنونم
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: H-K ، کیانا ، vroom ، 3rip ، asxz ، daria ، alis60
(2012-09-20 ساعت 20:44)hadiseh.t نوشته:  
(2012-09-20 ساعت 20:39)IMMI نوشته:  بالاخره بعد از سپری کردن انواع حالات انتظار، بالاخره امروز ویزای منم اومد و خانومم پاسپورتم رو از UPS تحویل گرفت. واقعا شرایط انتظار سخته. امیدوارم سریع تر این انتظار برای همه دوستان به اتمام برسه.
موفق باشید

مبارکتون باشه دوست عزیز

(2012-09-19 ساعت 21:30)m86eb نوشته:  سلام دوستان
سايت امروز اپديت نشد؟

نه دوست عزیز ولی فردا حتما میشه.Big GrinBig Grin
مبارک باشه من مطمئنم که واسه همه ایشاا... می یاد شک نکنید موفقیت از آن همه ماست
تشکر کنندگان:
دوستان عزيز منتظرم :
MAHDI2012
iloveshadow
honey62
oe163
hadiseh.t
Emad-L*
marjan-fath
m86eb
Alireza.a
lovelybugatti
loveusa
Erfaanism
amiry
msi *
$$$ *
H-K
sam11 *
asxz
میجیلار
rezafc
azadeh212*
solaris
peyman2ped
HOME
alis60
Igsory
saeedsohraby
سورنا کیانی
babak.a
hamid-r555*
kimia.ka
Media61
gbtm
roozbeh33
tandoreh
و
achery
كجاييـــــــــد پس ؟؟؟
تنبلا بلند شيد ديگه ! انگار نه انگار كه ديشب يه ساعت بيشتر خوابيديد آآآآآ !
بلند شيد يه حضور تو اين تاپيك بزنيد ببينم Big Grin اي شالا كه با هوراهاي امروزتون دوستانتون رو خوشحال كنيد Big Grin
به خدا من كه هنوز نتونستم از اين تاپيك دل بكنم همه ساعات حضورم به جز چند دقيقه اي تو اين تاپيك مي گذره مي خوام همتون رو بفرستم به تاپيك اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ... تا خيالم راحت شه Tongue
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: hadiseh.t ، lovelybugatti ، کیانا ، etefag ، sayeh_m ، asxz ، HOME ، kasrafo ، tiba ، iloveshadow ، msi ، m86eb ، daria ، alis60 ، a.r.a.s.h1
اینم انرژی مثبت از طرف ما
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: gulu ، sayeh_m ، asxz ، tiba ، msi ، daria ، alis60
يييي
(2012-09-21 ساعت 09:13)gulu نوشته:  دوستان عزيز منتظرم :
MAHDI2012
iloveshadow
honey62
oe163
hadiseh.t
Emad-L*
marjan-fath
m86eb
Alireza.a
lovelybugatti
loveusa
Erfaanism
amiry
msi *
$$$ *
H-K
sam11 *
asxz
میجیلار
rezafc
azadeh212*
solaris
peyman2ped
HOME
alis60
Igsory
saeedsohraby
سورنا کیانی
babak.a
hamid-r555*
kimia.ka
Media61
gbtm
roozbeh33
tandoreh
و
achery
كجاييـــــــــد پس ؟؟؟
بلند شيد يه حضور تو اين تاپيك بزنيد ببينم Big Grin اي شالا كه با هوراهاي امروزتون دوستانتون رو خوشحال كنيد Big Grin
به خدا من كه هنوز نتونستم از اين تاپيك دل بكنم همه ساعات حضورم به جز چند دقيقه اي تو اين تاپيك مي گذره مي خوام همتون رو بفرستم به تاپيك اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ... تا خيالم راحت شه Tongue

Gulu
جان ببينم امروز ميتوني يه كاري كني همه كلير شن!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
من كه هنوزم پايه نذرم هستم
خدايا امروز همه رو پاك اعلام كن من قول ميدم
شركت خودجوش هرروزه در نماز جمعه LA به نيابت از همه
داشته باشم
++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، gulu ، iloveshadow ، msi ، پرنیان90
MAHDI2012
iloveshadow
honey62
oe163
hadiseh.t
Emad-L*
marjan-fath
m86eb
Alireza.a
lovelybugatti
loveusa
Erfaanism
amiry
msi *
$$$ *
H-K
sam11 *
asxz
میجیلار
rezafc
azadeh212*
solaris
peyman2ped
HOME
alis60
Igsory
saeedsohraby
سورنا کیانی
babak.a
hamid-r555*
kimia.ka
Media61
gbtm
roozbeh33
tandoreh
و
achery
كجاييـــــــــد پس ؟؟؟
گولو جان دستت درد نکنه از دلگرمیهایی که میدی انشاالله امروز دل همه دوستان شادبشه وفریاد آخر خوشحالی رو بکشیم
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، gulu ، hadiseh.t ، msi ، behina ، alis60 ، homayoon13 ، amiry
امروز دیگه مــــــــــــثــــــــــــلـــــــــــــــــا 1 ساعت زودتر سایت و چک میکنیم ( به خاطر تغییر ساعت ) Big Grin هوراااااااااا Smile))))))))) +++++++++
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
تشکر کنندگان: behina ، Hmax ، msi ، asxz ، alis60 ، amiry
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
انشاالله همه کلیر بشن و هفته ی دیگه همه توی سفارت باشیم Big Grin
شماره کیس:2012AS00052XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2011Aguest 06
تاریخ مصاحبه:19 June
تاریخ دریافت کلیرنس: Sep 10
تاریخ دریافت ویزا: 26 Sep
تاریخ ورود به امریکا: 28 Sep
جمع تقریبی هزینه ها: حدود 6 میلیون تومان برای یک نفر
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، msi ، پرنیان90 ، daria ، alis60 ، amiry ، a.r.a.s.h1
دوستان عزیز
منتظر آپدیت سایت نشید برین پاسپورت هاتونو بذارید سفارت بعضی ها خیلی وقته کلیر شدن اما سایت آپدیت نشده مثلا ما خودمون 5 سپتامبر کلیر شده بودیم اما اسممون 10 سپتامبر اومد تو سایت
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست * Shy
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، msi ، sayeh_m ، daria ، alis60 ، MAHDI2012 ، HOME ، amiry
خوب ببینم امروز کیا امیدوارند و منتظر شماره هاشون که سایت اعلام کنه؟
اول از همه خودما. امروز باید اسم ما تو آپدیت باشه یعنی هست 100% میگی نه نگاه کنBig Grin
پس ما می ریم پیشواز هوررررررررررررررررررررررراااااااااااا
شماره کیس : 2012AS000726XX
تعداد نفرات: 2نفر
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 26july دریافت آبی
کلیرنس: 21 sep

تشکر کنندگان: iloveshadow ، hadiseh.t ، msi ، asxz ، پرنیان90 ، daria ، alis60 ، MAHDI2012 ، HOME ، amiry ، Emad_L ، a.r.a.s.h1
(2012-09-21 ساعت 10:40)lovelybugatti نوشته:  يييي
MAHDI2012
iloveshadow
honey62
oe163
hadiseh.t
.
.
.

Gulu
جان ببينم امروز ميتوني يه كاري كني همه كلير شن!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
من كه هنوزم پايه نذرم هستم
خدايا امروز همه رو پاك اعلام كن من قول ميدم
شركت خودجوش هرروزه در نماز جمعه LA به نيابت از همه
داشته باشم
++++++++++++++++++++++

من مخلص همتون هستم تنها كارم دعا كردنه ايشالا كه شماره همتون ميآد تو جدول ، دلم روشنه اصلاً جاي هيچ نگراني نيست Smile
من كلي سوال در مورد فرمهاي تو هواپيما و SSN و گرين كارت و موبايل و سيم كارت و حساب بانكي و... دارم يالا كاسه كوزه تون رو از اين تاپيك جمع كنيد همين امروز بريد بيرون تا منم به كار و زندگيم برسم والا Cool
به جون خودم اصلاً‌ امكان نداره بدون شما از اين تاپيك برم بيرونBig GrinTongueBig Grin
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: media61 ، lovelybugatti ، cmbt ، hadiseh.t ، msi ، sayeh_m ، پرنیان90 ، daria ، alis60 ، MAHDI2012 ، homayoon13 ، amiry ، a.r.a.s.h1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان