کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
انشالله امروز بعد از ظهر دوباره آپدیت بشه++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: daria ، bakhshandehgy ، lovelybugatti ، hadiseh.t ، tandoreh ، msi ، asxz ، کیانا ، moesa7 ، mojtaba_k
سلام بچها
بالاخره بعداز دومين بار كلير شدم
الان هم از سفارت ميام.خيلي خيلي شلوغ بود
ايشالا بقيه بچها هم كارشون رديف بشه
++++++++++++++++++
++++++++++++++++++
ايشالا ويزا امد خبر ميدم
هورا نميكشم به احترام دوستايي ك كلير نشدن هنوز Smile
2012AS00059XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 , 15 Jul
ارسال فرمها: 2011 , 10 agu
کنسولگری: آنكارا
تاریخ مصاحبه:11 jun
تاریخ دریافت کلیرنس: ٢٥ سبتامر
تاریخ دریافت ویزا:٢٧ سبتامر
تاریخ ورود به آمریکا: ١٥ اكتبر
تاریخ دریافت گرین کارت:
هزینه ها: كل هزينه واسه ٣بار سفر ٥ تومن Big Grin
تشکر کنندگان: Erfaanism ، oe163 ، lilistar ، hadiseh.t ، daria ، tandoreh ، asxz ، alis60 ، mojtaba_k ، leila-gh ، کیانا ، cmbt ، Emad_L ، moesa7 ، viona ، ehsan1095 ، a.r.a.s.h1
(2012-09-25 ساعت 16:07)آدیاباتیک نوشته:  [quote='محمد2012' pid='217728' dateline='1348571733']

شما این شماره ها رو از کجا می خونین من این صفحه رو چک می کنم که از 21 سپتامبر به روز رسانی نشده . آیا صفحه دیگه ای وجود داره؟

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

فک کنم یه ورژن ترکی هم داره سایت که منم بلد نیستم
شماره کیس: 2012AS00056xxx
نامه اول:-july-15-2012 ایمیل
کنسولگری:Ankara
ارسال مدارک: july-17-2012 ایمیل
تاریخ دریافت نامه دوم: Aug-03 ایمیل
تاریخ مصاحبه: Sep-11 روز جهانی تروریسم
تاریخ دریافت کلیرنس: 27 سپتامبر
جمع تقریبی هزینه ها: زیاد
تشکر کنندگان:
(2012-09-25 ساعت 16:14)محمد2012 نوشته:  
(2012-09-25 ساعت 15:51)lovelybugatti نوشته:  
(2012-09-25 ساعت 15:36)محمد2012 نوشته:  یو هووووووووووووووووووووووو هوراااااااااااااااااااااااااااااااا
به سلامتی همتون
من گرفتم و امیدوارم از ته قلبم امیدوارم که همه بگیرین و کلیر شین که دیگه خیلی این آخریا سخت بود من تا یک ساعت پیش داشتم از زور استرس می مردم

ای همراهان به همگی این امید و میدم که نامید نباشید و فرصت هست

هوراااااااااااااااااااااااا

مبارکهههههههههههههههههههههههههه تا یه ساعت پیش یه چیز دیگه می گفتی که
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مرسی آره واقعا داشتم دیگه می مردم

شما چی شد خبر خوب بدین ببینیم

نه متاسفانه دیروز بم گفتن شما فعلا سماق بمک تا ببینیم چی میشه ولی انشاله تا جمعه میاد اگه نیومد جمعه حتما میاد
تشکر کنندگان: lilistar ، oe163 ، tandoreh ، پرنیان90 ، کیانا ، moesa7
(2012-09-25 ساعت 16:53)m86eb نوشته:  سلام بچها
++++++++++++++++++
++++++++++++++++++
ايشالا ويزا امد خبر ميدم

آقا بهت خیلی‌ تبریک میگم، من جات هورا می‌کشم، منو خانومم خیلی‌ خوش‌حال شدیم چه خبر خوبی‌ ؛)
هوووووووورررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا
57XXX, آنکارا
رویت قبولی: 18 July
ارسال فرمها: Aug 06, 2011
کارنت شدن: Apr 19, 2012
مصاحبه: Jun 21
کلیرنس: Sep 21
ویزا: 26 Sep
ورود به آمریکا: 29 Nov
دریافت گرین کارت: Dec 18
دریافت سوشیال: Dec 28
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، daria ، lovelybugatti ، m86eb ، mojtaba_k ، کیانا ، moesa7
هورااااااااااااااااااا----- هوراااااااااااااااااا-----هوراااااااااااااا---------
خدایا باورم نمیشه که بالاخرههههههههه خلاص شدم. خدایا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت. بالاخره کلیر شدم !!!!!!! یعنی دیگه دیشب قیدشو زدم خیلی انتظارش کشنده بود. از 12 june تا حالا حدود 115 روز گذشت، کی باورش میشه!!
از ته دلم آرزو می کنم که همه دوستان هر چه زودتر کلیر شن. آمیییین

case num:2012 as58XXXX
سفارت ابوظبی
مصاحبه: 12june
کلیرنس: 25 sep
با درود به همگی و آرزوی کلیرانس تمامی بچه ها :
بعد از 120 روز بالاخره کلیر شدم........
هوراااااااااااااااااارااااااااااارااااااااااارااااااااا-------هوراااااااااراااااااراااااااا--------هورااااارااااارااااااااااااااا-------------------------------------

با درود به همگی و آرزوی کلیرانس تمامی بچه ها :
بعد از 120 روز بالاخره کلیر شدم........
هوراااااااااااااااااارااااااااااارااااااااااارااااااااا-------هوراااااااااراااااااراااااااا--------هورااااارااااارااااااااااااااا-------------------------------------
++++++++++++++++++
++++++++++++++++++
ايشالا ويزا امد خبر ميدم

man ham tabrik migam .movafagh bashi , mishe begi chand rooz az clreance aval ta dovom tol keshid !!!
شماره کیس: 2012AS00060XXX
کنسولگری: لندن
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 20
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: samgh ، behina ، moesa7
(2012-09-25 ساعت 13:16)asxz نوشته:  سایت آپدیت شد ما که باز نبودیم

بچه ها چه شماره هایی اضافه شد؟

به لیست جدید چه شماره هایی اضافه شد؟؟؟اصلان تغییری کرده؟؟؟
SALAM MAN DAR ANKARA HASTAM EMROOZ PAS HA RA TAHVIL DADAM MA HAM DAR LISTE EMROOZ NABOODIM .HAR ROOZ SITE UPDATE MISHAVAD .BEBAKHSHID SAFHE KELIDE HOTEL FARSI NIST[]
تشکر کنندگان: tandoreh ، asxz ، daria ، آدیاباتیک ، کیانا
(2012-09-25 ساعت 15:45)محمد2012 نوشته:  هورای اصلی باشه 30 سپتامبر وقتی همه کلیر شدیم

دوستتون دارم همگی و آرزوی موفقیت
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
اینم انرژی مثبت و مطمئن باشین موفقیت بسیار نزدیک است

مبارک باشه به سلامتی ایشالا همه از لذت کلیر شدن بهره مند شوند.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، samgh ، daria ، tandoreh ، کیانا ، Emad_L
(2012-09-25 ساعت 16:20)media61 نوشته:  به همه کسایی که کلیر شدن تبریک می گم Big Grin و امیدوارم و مطمئنم که باقی شما هم امروز فردا کلیر می شید . ناامید نشین که همیشه بهترین خبرها در اوج ناامیدی آدم می رسه .به امید شنیدن هوراااااااااااااااااااااااااای شما دوست های خوب و ندیدهSmile

مهدی جان عزیز واقعا راست می گی همیشه آدم در اوج ناامیدی خیلی خبر های خوب رو میگیره و من امروز صبح یکی از دوستان برای من یک پیغام خصوصی فرستاد که چه می کنی و من هم بهش گفتم که من اینقدر عصبی هستم که کمر راست نمیشه و دوروزه تو هتل افتادم

جالب کمتر از یک ساعت بعدش اسمم در آمد و تازه برنامه داشتم امروز برم و برای کسب و کار در استانبول تحقیق کنم و دیگه برنگردم ایران ولی خیلی جالب بود که اسمم درومد

به همه دوستان عرض می کنم که هیچ نا امید نباشید و خبرهای خوب در راه است فقط شک نکنید که اسمتون در نخواهد آمد من در تمام این روزها فقط یک چیز می گفتم و اون هم این بود من حتما می گیرم و از یک آگوست تا الان در ترکیه هستم و حال هم به همه عرض می کنم که نا امید نباشید و امروز نا امید شدم ولی خدا زود جوابم رو داد
حتی مادرم بهم زنگ زد و گفت اشتباه از خودته خودت زود رفتی ولی من امروز نتیجه دوماه رو دیدم شما هم شک نکنید که موفق می شین
دوست دار تمام شما هورا رو 30 سپتامبر همه باهم اینجا سر خواهیم داد دوستتون دارم شاد باشین
تشکر کنندگان: HOME ، samgh ، oe163 ، lovelybugatti ، tandoreh ، honey62 ، nahid.t ، asxz ، MAHDI2012 ، daria ، arman_m ، behina ، کیانا ، moesa7 ، media61 ، mojtaba_k ، a.r.a.s.h1 ، گل نهال
(2012-09-25 ساعت 17:59)samgh نوشته:  بچه ها شوهرم از دوشنبه هفته پیش که پاسهامون رو تحویل سفارت داده هنوز به دستش نرسیده بعد از 9 روز تازه الان جواب 20 تا ایمیلامونو دادن که هنوز داریم چک میکنیم وقتی به نتایجمون رسیدیم پاسپورتاتونو میفرستیم. نمیدونم چیکار دارن میکنن که اینقدر دارن طولش میدن.Sad

یعنی چی ؟دارن بررسی مجدد میکنن؟
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: daria
++++++++++++++++++
++++++++++++++++++
ايشالا ويزا امد خبر ميدم

سلام خیلی برای شما خوشحال شدم . واقعا تبریک میگم.Smile امیدوارم هورای همه مهاجرسراییها را در این هفته ببینیم.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: lovelybugatti ، tandoreh ، hadiseh.t ، daria ، m86eb ، کیانا ، Emad_L
(2012-09-25 ساعت 16:07)آدیاباتیک نوشته:  [quote='محمد2012' pid='217728' dateline='1348571733']

شما این شماره ها رو از کجا می خونین من این صفحه رو چک می کنم که از 21 سپتامبر به روز رسانی نشده . آیا صفحه دیگه ای وجود داره؟

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/..._vize.html
شماره کیس: 2012AS00056xxx
نامه اول:-july-15-2012 ایمیل
کنسولگری:Ankara
ارسال مدارک: july-17-2012 ایمیل
تاریخ دریافت نامه دوم: Aug-03 ایمیل
تاریخ مصاحبه: Sep-11 روز جهانی تروریسم
تاریخ دریافت کلیرنس: 27 سپتامبر
جمع تقریبی هزینه ها: زیاد
تشکر کنندگان: daria ، کیانا
(2012-09-25 ساعت 17:19)kimia.ka نوشته:  هورااااااااااااااااااا----- هوراااااااااااااااااا-----هوراااااااااااااا---------
خدایا باورم نمیشه که بالاخرههههههههه خلاص شدم. خدایا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت. بالاخره کلیر شدم !!!!!!! یعنی دیگه دیشب قیدشو زدم خیلی انتظارش کشنده بود. از 12 june تا حالا حدود 115 روز گذشت، کی باورش میشه!!
از ته دلم آرزو می کنم که همه دوستان هر چه زودتر کلیر شن. آمیییین

case num:2012 as58XXXX
سفارت ابوظبی
مصاحبه: 12june
کلیرنس: 25 sep

خيلي مباركه كيميا جان.نتيجه صبرت رو گرفتي بالاخره.Smile موفق باشي
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، daria ، arman_m ، moesa7 ، kimia.ka ، media61

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان