کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-09-25 ساعت 20:44)آدیاباتیک نوشته:  
(2012-09-25 ساعت 19:44)ariannbr نوشته:  
(2012-09-25 ساعت 19:39)آدیاباتیک نوشته:  
(2012-09-25 ساعت 19:22)MAHDI2012 نوشته:  امروز چند نفر از لیست خارج شدند

من 5 سپتامبر مصاحبه داشتم و شماره ام امروز هم اعلام نشد . برای پنجشنبه پرواز رزرو کرده بودم . فکر می کنین باز هم لیست به روز رسانی بشه با توجه به اینکه عملا 29 و 30 سپتامبر هم تعطیله و فرصتی وجود نداره؟

منم مثل شما
مجبور شدم بلیطمو بندازم یکشنبه
نمیدونم آدم چجوری میتونه امیدوار باشه
ولی ظاهرا چاره ی دیگه ای نیست

برای یکشنبه؟ یکشنبه که 30 سپتامبره و سفارت هم تعطیله . با اینکه پذیرفتنش سخته ولی من فکر می کنم لیست دیگه آپ دیت نشه
عزیز من این چه حرفیه؟4 شنبه-5شنبه -جمعه ...چرا آپدیت نشه؟
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: asxz ، کیانا ، oe163 ، hadiseh.t ، daria ، t.azimaie ، moesa7
(2012-09-25 ساعت 21:11)e76779 نوشته:  با سلام و تبریک به همه عزیزانی که مراحل کلیرنس آنان به سلامتی طی شده است.
همسرم از برندگان لاتاری 2013 است و کارمند بخش خصوصی و بنده نیز کارمند بانک دولتی میباشم، میخواستم ببینم کسی از دوستان عزیز(2012) با این شرایط شغلی(کارمند بانک دولتی) بعد از دریافت برگ آبی، کلیر شده و ویزا گرفته یا نه؟

سلام. من انجمن برندگان سال قبل را که میخوندم یک خانمی ذکر کرده بود که همسرشون رئیس یک بانک دولتی بوده و خیلی زود کلیر شده بودند.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: کیانا ، oe163 ، e76779 ، hadiseh.t ، daria ، moesa7 ، tandoreh
(2012-09-25 ساعت 21:11)e76779 نوشته:  با سلام و تبریک به همه عزیزانی که مراحل کلیرنس آنان به سلامتی طی شده است.
همسرم از برندگان لاتاری 2013 است و کارمند بخش خصوصی و بنده نیز کارمند بانک دولتی میباشم، میخواستم ببینم کسی از دوستان عزیز(2012) با این شرایط شغلی(کارمند بانک دولتی) بعد از دریافت برگ آبی، کلیر شده و ویزا گرفته یا نه؟

اولا تبریک میگم
دوما شما اگر خود .... هم باشی بالاخره کلیر میشی
ممکنه کمی زمان بیشتری بگیره ولی در نهایت همه کلیر میشن
و سوما که کارمند بانک بودن هیچ کجای دنیا جرم نیست
تشکر کنندگان: oe163 ، hadiseh.t ، daria ، moesa7 ، tandoreh
سلام ممکنه که کسی ۳۰ سپتامبر که یک شنبه هست کلیر بشه و پاسپوتشو سفارت نگاه داره تا ویزا رو بزنه؟؟؟
آخرین روزی که سفارت آنکارا پاس ها رو نگاه میداره کی هست؟؟؟
اگه آخرین روز جمعه هست اصلا منصفانه نیست چون ما تا ۳۰ سپتامبر وقت داریم و سفارت باید پاس ها رو تا ۳۰ سپتامبر نگه داره .
نمیدونم شاید اشتباه میکنم
تشکر کنندگان: oe163 ، MAHDI2012
(2012-09-25 ساعت 21:38)asxz نوشته:  سلام ممکنه که کسی ۳۰ سپتامبر که یک شنبه هست کلیر بشه و پاسپوتشو سفارت نگاه داره تا ویزا رو بزنه؟؟؟
اگه آخرین روز جمعه هست اصلا منصفانه نیست چون ما تا ۳۰ سپتامبر وقت داریم و سفارت باید پاس ها رو تا ۳۰ سپتامبر نگه داره .

ار ه عزیزم این حق برای شما هست اصلا نگران نباشید اونا تا لحظه اخرم کلیر میکنن اونا خودشونم دوست دارن همه رو کلیر کنن پس تا جمعه هم کلیر میکنن .
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: sayeh_m ، msi ، tiba ، daria ، amiry ، moesa7 ، tandoreh ، mojtaba_k
(2012-09-25 ساعت 18:06)hadiseh.t نوشته:  
(2012-09-25 ساعت 17:59)samgh نوشته:  بچه ها شوهرم از دوشنبه هفته پیش که پاسهامون رو تحویل سفارت داده هنوز به دستش نرسیده بعد از 9 روز تازه الان جواب 20 تا ایمیلامونو دادن که هنوز داریم چک میکنیم وقتی به نتایجمون رسیدیم پاسپورتاتونو میفرستیم. نمیدونم چیکار دارن میکنن که اینقدر دارن طولش میدن.Sad

یعنی چی ؟دارن بررسی مجدد میکنن؟

نمیدونم دیگه واقعا نمیدونم بعد از اون انتظار کشنده کلیرنس اینم از این
تشکر کنندگان: msi ، oe163 ، daria ، nilufar ، moesa7
(2012-09-25 ساعت 21:38)asxz نوشته:  سلام ممکنه که کسی ۳۰ سپتامبر که یک شنبه هست کلیر بشه و پاسپوتشو سفارت نگاه داره تا ویزا رو بزنه؟؟؟

سلام...ایمیل یادت نره .روزی یک ایمیل

تشکر کنندگان: hadiseh.t ، کیانا ، daria ، asxz ، t.azimaie ، moesa7 ، tandoreh
(2012-09-25 ساعت 21:11)ariannbr نوشته:  
(2012-09-25 ساعت 19:39)آدیاباتیک نوشته:  
(2012-09-25 ساعت 19:22)MAHDI2012 نوشته:  امروز چند نفر از لیست خارج شدند

من 5 سپتامبر مصاحبه داشتم و شماره ام امروز هم اعلام نشد . برای پنجشنبه پرواز رزرو کرده بودم . فکر می کنین باز هم لیست به روز رسانی بشه با توجه به اینکه عملا 29 و 30 سپتامبر هم تعطیله و فرصتی وجود نداره؟

منم مثل شما

برای یکشنبه؟ یکشنبه که 30 سپتامبره و سفارت هم تعطیله . با اینکه پذیرفتنش سخته ولی من فکر می کنم لیست دیگه آپ دیت نشه

بعد از 5شنبه اولین پرواز یکشنبه ست و اگر جواب نیاد روز جمعه پاس ها رو پس میدن.
بله حتما سخته ولی به هر حال چاره ای نیست
تا روز آخر که جمعه باشه مجبوریم امیدوار صبر کنیم
اگر نشد اونوقت یه فکری برای پذیرفتنش میکنیم. Smile

من متوجه نمیشم شما چطوری حساب می کنین که می خواین یکشنبه پرواز کنین . با این حساب شما دوشنبه اول اکتبر به سفارت مراجعه خواهید کرد و طبیعتا ویزایی براتون صادر نمیشه
تشکر کنندگان: asxz ، moesa7 ، etefag ، H-K
(2012-09-25 ساعت 22:46)samgh نوشته:  
(2012-09-25 ساعت 18:06)hadiseh.t نوشته:  
(2012-09-25 ساعت 17:59)samgh نوشته:  بچه ها شوهرم از دوشنبه هفته پیش که پاسهامون رو تحویل سفارت داده هنوز به دستش نرسیده بعد از 9 روز تازه الان جواب 20 تا ایمیلامونو دادن که هنوز داریم چک میکنیم وقتی به نتایجمون رسیدیم پاسپورتاتونو میفرستیم. نمیدونم چیکار دارن میکنن که اینقدر دارن طولش میدن.Sad

یعنی چی ؟دارن بررسی مجدد میکنن؟

نمیدونم دیگه واقعا نمیدونم بعد از اون انتظار کشنده کلیرنس اینم از این

نه نگران نباشید بعید میدونم ایشاله ویزاتون میاد دیگه فردا پس فردا میاد.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: samgh ، oe163 ، MAHDI2012 ، daria ، کیانا ، moesa7 ، honey62 ، H-K
(2012-09-25 ساعت 22:54)آدیاباتیک نوشته:  
(2012-09-25 ساعت 21:11)ariannbr نوشته:  
(2012-09-25 ساعت 19:39)آدیاباتیک نوشته:  من 5 سپتامبر مصاحبه داشتم و شماره ام امروز هم اعلام نشد . برای پنجشنبه پرواز رزرو کرده بودم . فکر می کنین باز هم لیست به روز رسانی بشه با توجه به اینکه عملا 29 و 30 سپتامبر هم تعطیله و فرصتی وجود نداره؟

منم مثل شما

بعد از 5شنبه اولین پرواز یکشنبه ست و اگر جواب نیاد روز جمعه پاس ها رو پس میدن.
بله حتما سخته ولی به هر حال چاره ای نیست
تا روز آخر که جمعه باشه مجبوریم امیدوار صبر کنیم
اگر نشد اونوقت یه فکری برای پذیرفتنش میکنیم. Smile

من متوجه نمیشم شما چطوری حساب می کنین که می خواین یکشنبه پرواز کنین . با این حساب شما دوشنبه اول اکتبر به سفارت مراجعه خواهید کرد و طبیعتا ویزایی براتون صادر نمیشه

اون خانومی که پاس رو از من گرفت گفت پاستون تا 28 سپتامبر اینجا میمونه میتونین تا اون موقع انکارا بمونین که من گفت اره
پس اگر تا 28 جواب نیاد پاس رو پس میفرستن
تشکر کنندگان: asxz ، moesa7 ، H-K
من یک سوال دارم چرا امروز ظهر آپدیت شد ؟؟؟؟؟؟؟
آیا امکان داره دیگه تا ۳۰ سپتامبر آپدیت نشه؟؟؟

تاریخ دریافت گرین کارت :October 28 2012
Los Angeles
تشکر کنندگان:
(2012-09-25 ساعت 23:27)archery نوشته:  من یک سوال دارم چرا امروز ظهر آپدیت شد ؟؟؟؟؟؟؟

اگه قرار بود آپدیت نشه پاس ما رو نمیگرفتن
احتمالش کم نیست که بیاد
این همه آدمی که تو سپتامبر مصاحبه داشتن هنوز جواب نگرفتن
بالاخره یه دلیلی داشته که وقت مصاحبه دادن دیگه
منم خیلی نا امید شدم ولی بزار تو این 2-3 روز آخر هم روحیه مونو حفظ کنیم Smile
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، daria ، asxz ، dorrood ، moesa7 ، etefag ، tandoreh
(2012-09-25 ساعت 23:41)ariannbr نوشته:  
(2012-09-25 ساعت 23:27)archery نوشته:  من یک سوال دارم چرا امروز ظهر آپدیت شد ؟؟؟؟؟؟؟

اگه قرار بود آپدیت نشه پاس ما رو نمیگرفتن
احتمالش کم نیست که بیاد
این همه آدمی که تو سپتامبر مصاحبه داشتن هنوز جواب نگرفتن
بالاخره یه دلیلی داشته که وقت مصاحبه دادن دیگه
منم خیلی نا امید شدم ولی بزار تو این 2-3 روز آخر هم روحیه مونو حفظ کنیم Smile

بله .همینه که شما می گید اگه می خواستن ویزا ندن که مصاحبه نداشتن ..حتی فردا++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

تشکر کنندگان: daria ، ariannbr ، hadiseh.t ، sayeh_m ، asxz ، moesa7 ، etefag ، tandoreh ، a.r.a.s.h1
دوستان 3 روز کاری مونده. 3 روزی که فقط متعلق به شماهاست. 3 روزی که مطمئنا هر روزش کلیرنس داره و مطمئنا اکثر شماها کلیر میشین. حتی خود 28 سپتامبر هم اگه کلیرنس بیاد ویزا صادر میشه و هیچ مشکلی پیش نمیاد. فقط امیدتون رو از دست ندین و پاسپورت هاتون رو بزارین تو سفارت بمونه. با خودتون بگین حتما من هم تو کلیرنس این 3 روز هستم. چرا که نه.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**

به هر حال باید در نظر بگیرن که یه عده طول میکشه خودشونو به سفارت برسونن . البته من جای اونها بودم لااقل اعلام می کردم که دیگه شماره جدیدی اعلام میشه یا خیر. حسابشو بکنین یکی مثل من الکی بدون اینکه شماره اش اعلام شده باشه پاشه بره اونجا و شماره اش هم اعلام نشه
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، sayeh_m ، nilufar ، etefag

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان