کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-09-26 ساعت 22:48)archery نوشته:  بچه ها کسی میدونه hotel park کجاس؟
فعلا در حال حاضر این هتل پیدا کردم
فردا میرم آنکارا تمام آژانسها میگن همه هتلها پر هستن

من پارسال زمستان در این هتل بودم به اینجا مراجعه کنید نزدیک میدان کیزلای است:
http://evkuranhotel.com.tr/new/index.php...re&lang=en
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: oe163 ، iranian1 ، 3rip

هتل پارک اگه همونی منظورتون باشه که من میشناسم از سفارت خیلی دوره
تو بلوار Simon Bolivar یعنی همون بوالر آتاتورک رو باید حدود 10-12 کیلومتر به سمت جنوب برید.
دور و بر سفارت پر هتل هست که اگه حضوری بیاید حتما جا پیدا خواهید کرد.
تشکر کنندگان: oe163 ، daria ، 3rip
(2012-09-27 ساعت 00:17)ariannbr نوشته:  

هتل پارک اگه همونی منظورتون باشه که من میشناسم از سفارت خیلی دوره
تو بلوار Simon Bolivar یعنی همون بوالر آتاتورک رو باید حدود 10-12 کیلومتر به سمت جنوب برید.
دور و بر سفارت پر هتل هست که اگه حضوری بیاید حتما جا پیدا خواهید کرد.
نگران هتل نباشید الان همسر من تو هتل اتپ هستش فک کنم هتل جا داشته باشه نزدیک هتل اتپ هتلی هست به نام لطیف اوغلو که از اتپ هم تمیزتره وتاره همین هفته افتتاح شده 2تخت 130 لیر نزدیک سفارت هم هست موفق باشید
تشکر کنندگان: ariannbr ، oe163 ، daria ، MAHDI2012 ، mojtaba_k ، Saeedv13 ، 3rip
(2012-09-26 ساعت 21:47)asxz نوشته:  هورااااااااا هورااااااااا هورااااااااا هورااااااااا
بچه ها ما هم کلیر شدیم از همتون ممنونم که انقدر به من امید میدادید مخصوصأ حدیث عزیزم امیدوارم همه تا آخر سپتامبر کلیر بشید و در این تاپیک رو به شادی تخته کنیم
باز هم خدایا شکرت
من تنهاتون نمیزارم و تا ا خر با شما هستم
مهاجرسرا ممنون از همگی دوستان خوبم که تو این مدت کمکم کردن تشکر میکنم و امیدوارم همیشه به هر چی میخواهید برسید
مبارک باشه دوست عزیز. خیلی خوشحال شدم. موفق باشین Smile
تشکر کنندگان: oe163 ، asxz ، moesa7 ، HOME ، H-K ، hadiseh.t ، 3rip
تبریک به همه کلیر شده ها مخصوصا مهدی عزیز... چند نفر موندن؟ کلی انرژی مثبت برای باقیمانده هاااا
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: daria ، Hediyeh ، کیانا ، پسرایرونی ، asxz ، etefag ، oe163 ، MAHDI2012 ، moesa7 ، HOME ، H-K ، 3rip ، roeentan
سلام دوستان خوبم ،
اینم بخاطر دوستانی که امروز کلیر شدن . قبلاً از همه شما بخاطر این سبک سری و مسخره بازی عذر خواهی میکنم ولی دیگه جایی واسه تحمل نیست ؛

برو ها ها ها ها ها ها ها ها ، ها ، ها ، ها ، آقایون دست ، خانوما رقص ، حالا برعکس ها ، ها ، ها ، هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا قرکمرو شافنرو ، بیا وسط عزیز ها هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااها ها ها ها حالا همه باهم یالا یالا یالا ، اونایی که اون عقبن حال میکنن ؟ قربون همتون ، شما اون آخری !!! آره عزیزم شما رو میگم ، بیا وسط فردا نوبت شما هم هست ها !!!! بیا عزیزم خجالت مجالت رو بذار کنار ، حالا ، حالا حالا حالا ، همه دستا به بالا ، با این ناز و قشنگی ، بخونیم همه حالا ، به لبخند شما گل نشسته ، خدا دور سرتون ستاره بسته ، دست بزن عزیزم ، دستت سابیده نمیشه ها !!!! بیا هاااااااااااااااا ها حالا شما ، شما عزیزم زودباش دیگه واسه چی موندی کنار ، بیا وسط مگه فردا جشن شما نیست ؟ خب بیا یه چرخ بزن همه حال کنن دیگه !!! بیا بیا حالا آفرین !! مبارکه ، مبارکه آقا جون شما رو میگم ها !! بیا لااقل یه ماچ بده ، خجالت نکش ، مگه دختری ؟ آقا مهدی شما بیا !!! عزیزم از لپت چیزی کم نمیشه ها !!!
بچه ها ببخشید معذرت میخوام !! ولی همش از خوشحالی بود . میدونم که امسال دیگه توی جدول ما 2012 ایها وا مونده و جامونده نداریم . انشاءالله .

بیا اینجا مستقیم اتپ رو بگیر بی خودیم پول به اون آزانسیها نده که خیلی نامردن
تشکر کنندگان: oe163 ، alis60 ، bakhshandehgy ، mojtaba_k ، 3rip
تبریککککککککککککککککککککککککککککککککککک فراوان به آقا مهدی گل ، و احمد آقا هر دو دوست عزیزم که هممون توی فوریه مصاحبه داشتیم و این دو دوست خوبم هم بالخره دیروز کلیر شدند ، خوشحالم از اینکه می بینم بالخره تلاششون نتیجه داد و خدا پاداش صبر و تلاش بی اندازه این دو دوست عزیز رو بهشون اعطا کرد ، از صمیم قلب براشون آرزو می کنم زندگی جدید در دنیای جدید پر از موفقیت وشادی رو براشون به همراه داشته باشه
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: saljoogh ، asxz ، etefag ، cmbt ، MAHDI2012 ، oe163 ، moesa7 ، leila-gh ، H-K ، frz61 ، mojtaba_k ، sayeh_m ، Saeedv13 ، 3rip ، کیانا ، roeentan ، Hediyeh ، daria ، a.r.a.s.h1 ، pariya2
کلیر نشده ها تنبل ها زودباشین بیدار شین بیاید امروز میخایم اسمتون که در میاد جشن بگیریم
من از غصه شما خواب تا صبح به چشمم نیومد الان هم صبح زود پا شدم که هی صفحه رو رفرش کنم ببینم کی آپدیت میشه و اسم های همتون میاد
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، oe163 ، alis60 ، etefag ، msi ، moesa7 ، H-K ، HOME ، frz61 ، tandoreh ، mojtaba_k ، 3rip ، کیانا ، daria
چرا هنور پکیج منو به پست ندادن پس Sad
تشکر کنندگان: oe163 ، moesa7 ، 3rip ، کیانا
(2012-09-26 ساعت 23:58)roozbeh33 نوشته:  718 نفر ویزاشون تا 28 سپتامبر هست
فردا چه قیامتی میشه دم سفارت
یا ابرفرز

نه عزیز فکر کنم خبری نباشه .همه پاس هاشون را تحویل دادند
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: moesa7 ، asxz ، H-K ، HOME ، oe163 ، mojtaba_k ، 3rip
من الان آنکارا هستم و تا چند ساعت دیگه میرم سفارت . خیلی از بچه های لاتاری حضوری اومدن اینجا

تاریخ دریافت گرین کارت :October 28 2012
Los Angeles
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، moesa7 ، asxz ، H-K ، MPU ، msi ، oe163 ، etefag ، 3rip ، کیانا
نوبتیم باشه امروز نوبت ما 13 یار اوشنه Smile
واسمون دعا کنین
++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: ariannbr ، nahid.t ، Given ، MAHDI2012 ، viona ، moesa7 ، asxz ، H-K ، محمد2012 ، HOME ، MPU ، msi ، zavieh ، oe163 ، tandoreh ، mojtaba_k ، funnybluesolea ، behina ، پرنیان90 ، etefag ، mrr777 ، Saeedv13 ، alis60 ، 3rip ، کیانا ، daria ، a.r.a.s.h1
سلام به همه دوستان
به همه پاک شده ها Wink شادباش می گم.
و برای همه منتظران شب و روز دعا می کنم. باز هم به خدا می گم:
تو کسی هستی که هر وقت بخوای به هر کسی که بخوای بدون حساب و کتاب هر چیزی رو که بخوان می بخشی .........
از تو می خوام، ازت می خوام به همه دوستان من ویزاهاشون رو بدی
به امید دیدن ویزاهای خوشگلمون ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تاریخ ثبت نام:10/01/2010
شماره کیس : 2012AS44XXX
تاریخ رویت قبولی: 7/22/2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 7/25/2011
کنسولگری: آنکارا/ سه نفر
تاریخ کارنت شدن:04/19/2012
تاریخ مصاحبه:06/13/2012
تاریخ کلیرنس: 09/21/2012
هزینه تاکنون : 5.43 میلیون
تشکر کنندگان: asxz ، H-K ، lovelybugatti ، HOME ، MPU ، hadiseh.t ، oe163 ، tandoreh ، bakhshandehgy ، behina ، etefag ، mrr777 ، 3rip ، کیانا ، daria ، a.r.a.s.h1
(2012-09-26 ساعت 22:03)hadiseh.t نوشته:  دوستان عزيز منتظر:
MAHDI2012*
marjan-fath
lovelybugatti
loveusa
babak.a
H-K
sam11 *
میجیلار
rezafc
solaris
peyman2ped
HOME
Igsory
خدایا دل این 13 تا دوست منم شاد کن

HADISE JAN ESME MA DAR SITE UPS AST EMROOZ PAS HAYEMAN RA MIAVARAD OMIDVARAM HAMRAH BA VISA BASHAD

(2012-09-27 ساعت 10:31)ariannbr نوشته:  چرا هنور پکیج منو به پست ندادن پس Sad

SHOMA NEGARAN NABASHID EMROOZ HATMAN NOBATE SHOMA AST
تشکر کنندگان: H-K ، lovelybugatti ، MPU ، asxz ، ariannbr ، hadiseh.t ، moesa7 ، msi ، oe163 ، bakhshandehgy ، 3rip

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان