کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-09-26 ساعت 20:58)asxz نوشته:  
(2012-09-26 ساعت 20:43)HOME نوشته:  
(2012-09-26 ساعت 17:53)archery نوشته:  پرواز گرفتم دارم میرم فردا من سفارتم
دوستان امشب هماهنگ کنید فردا همدیگرو ببینیم
البته هنوز هتل گیر نیاوردم

MAN HOTEL SEGMEN HASTAM .JA HAM DARAD AGAR KHASTID BARAYETAN RADIF KONAM SHABI 50 DOLLAR

DOOSTAN MA VA YEKI AZ DOOSTAN HANOOZ ESMEMOON DAR NAYAMADEH VALI EMROOZ SITE UPS NESHAN MIDAHAD KE SEFARAT PAS HAYEMAN RA TAHVILE UPS DADEH .OMIDVARAM HAMRAH BA VISA BASHAD.+++++++++++asxz azız lotfan sıte ups ra check konıd.
مال ما هم تحویل ups شد چی کار کنیم یعنی چی؟؟؟تعداد پاکت رو زده ۱ ولی ما ۲ نفر هستیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

packat yekı ast baraye hameh valı doa konıd toye pas ha vısa bashad
تشکر کنندگان: asxz ، oe163 ، daria ، moesa7 ، pariya2
(2012-09-26 ساعت 21:10)HOME نوشته:  

MAN HOTEL SEGMEN HASTAM .JA HAM DARAD AGAR KHASTID BARAYETAN RADIF KONAM SHABI 50 DOLLAR

DOOSTAN MA VA YEKI AZ DOOSTAN HANOOZ ESMEMOON DAR NAYAMADEH VALI EMROOZ SITE UPS NESHAN MIDAHAD KE SEFARAT PAS HAYEMAN RA TAHVILE UPS DADEH .OMIDVARAM HAMRAH BA VISA BASHAD.+++++++++++asxz azız lotfan sıte ups ra check konıd.
مال ما هم تحویل ups شد چی کار کنیم یعنی چی؟؟؟تعداد پاکت رو زده ۱ ولی ما ۲ نفر هستیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

packat yekı ast baraye hameh valı doa konıd toye pas ha vısa bashad

عجب گیری کردیم از دست این سفارت معلوم نیست چی کار دارن میکنن ؟؟
تشکر کنندگان: oe163 ، moesa7

هورا کلیر شدی زنگ زدم واشنگتن گفتن کلیر شدی هوراااااااااااااااااااااااا
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: asxz ، H-K ، MPU ، Hmax ، امیر مهاجر ، viona ، کیانا ، Erfaanism ، daria ، tandoreh ، mojtaba_k ، a.r.a.s.h1 ، pariya2

عجب صبری خدا دارد................
عجب صبری خدا داررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررد.............
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
تشکر کنندگان: asxz ، hadiseh.t ، behina ، oe163 ، کیانا ، moesa7 ، a.r.a.s.h1 ، pariya2
دوستان عزیز ups رو چک کنید کسانی که پاسشون داره میاد کلیرشدن مبارکتون باشه
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: H-K ، ariannbr ، asxz ، Linspire ، MAHDI2012 ، HOME ، oe163 ، کیانا ، daria ، alis60 ، etefag ، moesa7 ، tandoreh ، a.r.a.s.h1 ، pariya2
(2012-09-26 ساعت 20:01)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-09-26 ساعت 14:31)asxz نوشته:  به همه کلیر شد ها تبریک میگم ، برای ما هم دعا کنید
نمیدونم با اینکه ما نه تا به حال کار کردیم و تا حالا دانشجو بودیم چرا انقدر ما رو
دارن اذیت میکنن
نمیدونم این روال کارهای اداری چیه و اصلا به چه چیزهایی بستگی داره ؟
من که امروز از خیر این ویزا گذشتم و به زندگی عادی برمیگردم
این آخرین پست من بود اگه ویزا گرفتم خبر میدم
اگه تاریخ عضویت من رو ببینید متوجه میشید که من چه قدر منتظر این ویزا بودم و چند سال هست که دارم ثبت نام میکنم ،ولی خوب دیگه صبر هم حدی داره که من دیگه ندارم.
امیدوارم همه موفق باشید

ترا خدا اینجوری نگو .من اصلا باورم نمی شد امروز کلیر بشم .تازه الان هم با ستاره .اشالله شما هم فردا کلیر میشی .اونا فهمیدن کم حو صله ای دارن باهات شوخی می کنن.

دوست عزیز من فقط یک مطلب را خدمت شما عرض می کنم که این لحظه ها تنها چیزی که شما نیاز نداری از دست دادن امیدته

بدون و آگاه باش خالقی که در شما این امید رو زنده کرده حتما براش برنامه ای داره و فقط شما نیاز داری که به اون اعتماد کنی لحظه ای شک نکن و مطمئن باش مطمئن باش که موفقیت از آن توست و با انرژی مثبت به این کار نگاه کن تا همه انرژی های مثبت در تو جمع بشه و موفق شی
برات آرزوی بهترین ها رو می کنم و بدون این لحظه ها انسان رو قوی تر می کنه و برای رسیدن به هدفش استوار تر
تشکر کنندگان: tiba ، asxz ، behina ، HOME ، oe163 ، کیانا ، etefag ، moesa7 ، tandoreh ، mojtaba_k ، a.r.a.s.h1 ، pariya2
(2012-09-26 ساعت 20:07)behina نوشته:  
(2012-09-26 ساعت 14:45)azadeh212 نوشته:  خدایا هزارررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررران بار شکرت شوهرم کلیرشد هوراش باشه 28 بعد از تخته کردن در اینجا ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

مبارکه باشه . آزاده جان واقعا به شما تبریک میگم میدونم چه حالی دارین.
ممنون بهینا جان همه ما روزهای پر استرسی رو گذروندیم الان هم دعا میکنم تا فردا دل این 13 خانواده باقی مونده رو خدا شاد کنه +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Smile
تشکر کنندگان: asxz ، MPU ، behina ، HOME ، oe163 ، کیانا ، daria ، moesa7 ، mojtaba_k
هورااااااااا هورااااااااا هورااااااااا هورااااااااا
بچه ها ما هم کلیر شدیم از همتون ممنونم که انقدر به من امید میدادید مخصوصأ حدیث عزیزم امیدوارم همه تا آخر سپتامبر کلیر بشید و در این تاپیک رو به شادی تخته کنیم
باز هم خدایا شکرت
من تنهاتون نمیزارم و تا ا خر با شما هستم
مهاجرسرا ممنون از همگی دوستان خوبم که تو این مدت کمکم کردن تشکر میکنم و امیدوارم همیشه به هر چی میخواهید برسید
[quote='asxz' pid='218364' dateline='1348679850']
بچه ها ما هم کلیر شدیم از همتون ممنونم که انقدر به من امید میدادید مخصوصأ حدیث عزیزم امیدوارم همه تا آخر سپتامبر کلیر بشید و در این تاپیک رو به شادی تخته کنیم
باز هم خدایا شکرت
تبریک میگم حامد جان .میدونم اینجا چه سختی هایی کشیدید از همینجا به خودت و خانم گلت تبریک میگم
تو رو خدا الان که خیلی خوشحالید واسه منم دعا کنید
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
تشکر کنندگان: sayeh_m ، hadiseh.t ، asxz ، MPU ، کیانا ، MAHDI2012 ، oe163 ، 3rip ، daria ، alis60 ، moesa7 ، bakhshandehgy ، tandoreh ، mojtaba_k ، pariya2
دوست عزیز تبریک میگم Smile خواهش میکنم بچه هایی که میتونن لیست باقی مونده رو تکمیل کنن که روی اونها تمرکز کنیم و انرژی بفرستیم . من امیدوارم تا جمعه کسی توی این لیست باقی نمونه Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: MPU ، hadiseh.t ، امیر مهاجر ، کیانا ، Hediyeh ، oe163 ، HOME ، mehdiii ، daria ، kopol ، moesa7 ، bakhshandehgy ، tandoreh ، mojtaba_k ، a.r.a.s.h1 ، pariya2
(2012-09-26 ساعت 20:01)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-09-26 ساعت 14:31)asxz نوشته:  به همه کلیر شد ها تبریک میگم ، برای ما هم دعا کنید
نمیدونم با اینکه ما نه تا به حال کار کردیم و تا حالا دانشجو بودیم چرا انقدر ما رو
دارن اذیت میکنن
نمیدونم این روال کارهای اداری چیه و اصلا به چه چیزهایی بستگی داره ؟
من که امروز از خیر این ویزا گذشتم و به زندگی عادی برمیگردم
این آخرین پست من بود اگه ویزا گرفتم خبر میدم
اگه تاریخ عضویت من رو ببینید متوجه میشید که من چه قدر منتظر این ویزا بودم و چند سال هست که دارم ثبت نام میکنم ،ولی خوب دیگه صبر هم حدی داره که من دیگه ندارم.
امیدوارم همه موفق باشید

ترا خدا اینجوری نگو .من اصلا باورم نمی شد امروز کلیر بشم .تازه الان هم با ستاره .اشالله شما هم فردا کلیر میشی .اونا فهمیدن کم حو صله ای دارن باهات شوخی می کنن.
آخهههههههههه این آخرو کم نیاررررررررررررررررر میدونم چی میکشیی ، من به دلم اومده ویزا خوشگله رو میگیری.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Case No:2013as18xx
Interview Date:w2 DEC
Status of clearance: 29 jan
Visa issud: 12 Feb 2013
تشکر کنندگان: asxz ، کیانا ، MAHDI2012 ، oe163 ، daria ، moesa7 ، bakhshandehgy ، mojtaba_k ، pariya2
(2012-09-26 ساعت 21:47)asxz نوشته:  هورااااااااا هورااااااااا هورااااااااا هورااااااااا
باز هم خدایا شکرت
مهاجرسرا ممنون از همگی دوستان خوبم که تو این مدت کمکم کردن تشکر میکنم و امیدوارم همیشه به هر چی میخواهید برسید

مبارکتون باشه Smile
گفتم که مطمئنم میاد
شیرینی فراموش نشه
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، asxz ، کیانا ، oe163 ، moesa7 ، bakhshandehgy ، tandoreh ، pariya2
(2012-09-26 ساعت 21:47)asxz نوشته:  هورااااااااا هورااااااااا هورااااااااا هورااااااااا
باز هم خدایا شکرت
تبریک تبریک خیلی خیلی خوشحالم که دوستان یکی یکی کلیر میشن WinkSmile
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، asxz ، کیانا ، oe163 ، HOME ، daria ، moesa7 ، bakhshandehgy ، tandoreh
دوستان عزيز منتظر:
MAHDI2012*
marjan-fath
lovelybugatti
loveusa
babak.a
H-K
sam11 *
میجیلار
rezafc
solaris
peyman2ped
HOME
Igsory
خدایا دل این 13 تا دوست منم شاد کن

(2012-09-26 ساعت 21:53)H-K نوشته:  [quote='asxz' pid='218364' dateline='1348679850']

تبریک میگم حامد جان .میدونم اینجا چه سختی هایی کشیدید از همینجا به خودت و خانم گلت تبریک میگم
تو رو خدا الان که خیلی خوشحالید واسه منم دعا کنید

من الان دیگه مطمئن شدم که برای همه تو این روزای اخر جوابش میاد
به این سرعت دارن شماره اعلام میکنن که کسی جا نمونه
تشکر کنندگان: asxz ، hadiseh.t ، کیانا ، oe163 ، daria ، moesa7 ، bakhshandehgy ، tandoreh ، pariya2

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان