کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-03-26 ساعت 22:05)kopol نوشته:  خب صدای تپش قلب عزیزان منتظر دوباره به صدا در امد ،هر لحظه ممکنه سایت مجدداً آپدیت بشه و هوراهای دوستان گلمون رو بشنویم ، انرژی ها مثبتتون رو به سمت سفارت روانه کنید +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
من هموبه نوبه خودم انرژي مثبت ميدم و آرزوي كلير شدن+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، vroom ، MAHDI2012 ، kopol
انرژی مثبت بدید و امیدوار باشید.
امیدوارم همه دوستان و ما نیز به راحتی و بدون دردسر کلیر شن و ویزا رو بگیرن+++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: cmbt ، vroom ، MAHDI2012 ، kopol ، SH1A2R3 ، armanbala
(2012-03-26 ساعت 23:00)armanbala نوشته:  
(2012-03-26 ساعت 22:05)kopol نوشته:  خب صدای تپش قلب عزیزان منتظر دوباره به صدا در امد ،هر لحظه ممکنه سایت مجدداً آپدیت بشه و هوراهای دوستان گلمون رو بشنویم ، انرژی ها مثبتتون رو به سمت سفارت روانه کنید +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
من هموبه نوبه خودم انرژي مثبت ميدم و آرزوي كلير شدن+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
این هم از انرژی مثبت من++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: vroom ، armanbala ، MAHDI2012 ، kopol ، SH1A2R3
پس ما چی ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: kopol ، SH1A2R3 ، armanbala
دکتر جان کلیر شدی و رفتی حاجی حاجی مکه Big Grin
دیگه سریعی به این تاپیک نمی زنی ، دلمون برات تنگ شده بود

تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، cmbt ، SH1A2R3 ، armanbala ، vroom ، **USA**
(2012-03-27 ساعت 01:02)kopol نوشته:  

قربونت بشم كوپولي كجا رفتم؟ يه نگاهي بالا بنداز باز خودم هستم عضو فعال اين تاپيك
حالا بزار آخر هفته ببينم چه حاليه يه دهن دوباره آواز بيام كه صدام برسه به گوش كلير كنندگان
كوپولي
گويند سنگ لعل شود در مقام صبر
من فكر ميكنم خداوند اين دوران كليرنس را مقدمه اي بر مشكلات اونور قرار داده پس حكمتي داره
يك امتحان صبر
ولي كوپولي وقتي كلير مشي يه هويي كوهي از فكر ها و خيالات مياد دنبالت
ماشينو كي بفروشم
بليط كي بخرم
كي برم
دلار كي بخرم
وسايل خونه رو بفروشم يا بزارم بمونه
خونه رو اجاره بدم يا رهن كامل
مامانمو چيكار كنم!
و
و
و
كليرنس يه چيزيش خوب بود صبح تا شب خودت بودي و انگشتت و دگمه f5
ولي بعدش اوضاع خيط تر ميشه
دايي من كه هيوستون هست وقتي شنيد به من برنده لاتاري شدم گفت نميدونم تبريك بگم يا تسليت
حالا يواش يواش دارم ميفهمم منظورش چي بود
کیس نامبر: 2012as2xxxx
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: 3rip ، booboo ، SH1A2R3 ، kopol ، MAHDI2012 ، Lucky Luke ، hoda2012 ، shervn ، Emad_L
با سلام به همه بچه های گل
من 11 فروردین تولدمه و منتظرم که در این روز یه هورای بلند بکشم به امید اینه همه کلیر شوند
اینم یه انژی مثبت
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کيس: 2012AS00019xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: dec
تاريخ مصاحبه:feb 3
تاريخ دريافت کليرنس: may 7
تشکر کنندگان: booboo ، SH1A2R3 ، kopol ، armanbala ، MAHDI2012 ، vroom
خب بچه ها ما دیگه این جمعه کلیر میشیم این خط(__)اینم نشون(|)Cool
اینم انرژی منفیا[---] که میره تو------->[عکس: trash_full.png]
انرژِی های مثبت پیش به سوی سفارت
[+++++++++++++++++++++++++++++++++]------------------> [عکس: embassy.png] [عکس: usa.png] در [عکس: turkey.png]
شماره کیس :2012AS4XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: Big Grin
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC:روز بعد از کارنت شدن
تاریخ مصاحبه:31 OCT
تاریخ کلیرنس:JUN 04
تاریخ دریافت ویزا:April/04/2012<<<<>>>>>June/21/2012
تاریخ ورود به آمریکا :April/18/2012<<<<>>>>August/04/2012
تاریخ دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: booboo ، cmbt ، SH1A2R3 ، kopol ، armanbala ، 3rip ، ali.narooei ، MAHDI2012 ، vroom ، hoda2012
(2012-03-27 ساعت 08:41)armanbala نوشته:  
(2012-03-27 ساعت 01:02)kopol نوشته:  
این جمله خیلی باحال بود....كليرنس يه چيزيش خوب بود صبح تا شب خودت بودي و انگشتت و دگمه f5
تازه ما که هنوز دستمون به دکمه f5نرسید.اما امیدوارم که در لحظه سختی هاتون راه حل های همینطوره بریزه جلوی پاتون.به امید کلیر همه بچه ها.یکی از دوستان نذز کرده اگه بره آمریکا بره بشینه جلو کاخ سفید و بلند بلند گله گی کنه!!! بعدشم پاسه بره خونش.اون یکی گفته اگه قبول بشه میره کنسرت اندی...اخی

قربونت بشم كوپولي كجا رفتم؟ يه نگاهي بالا بنداز باز خودم هستم عضو فعال اين تاپيك
حالا بزار آخر هفته ببينم چه حاليه يه دهن دوباره آواز بيام كه صدام برسه به گوش كلير كنندگان
كوپولي
گويند سنگ لعل شود در مقام صبر
من فكر ميكنم خداوند اين دوران كليرنس را مقدمه اي بر مشكلات اونور قرار داده پس حكمتي داره
يك امتحان صبر
ولي كوپولي وقتي كلير مشي يه هويي كوهي از فكر ها و خيالات مياد دنبالت
ماشينو كي بفروشم
بليط كي بخرم
كي برم
دلار كي بخرم
وسايل خونه رو بفروشم يا بزارم بمونه
خونه رو اجاره بدم يا رهن كامل
مامانمو چيكار كنم!
و
و
و
كليرنس يه چيزيش خوب بود صبح تا شب خودت بودي و انگشتت و دگمه f5
ولي بعدش اوضاع خيط تر ميشه
دايي من كه هيوستون هست وقتي شنيد به من برنده لاتاري شدم گفت نميدونم تبريك بگم يا تسليت
حالا يواش يواش دارم ميفهمم منظورش چي بود

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، kopol ، armanbala ، hamid_reza ، MAHDI2012
سلام،
بچه سایت آپدیت شد!
تعداد زیادی کلیر نشدن، ولی یک چک بکنید
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، armanbala ، kopol
(2012-03-27 ساعت 17:00)t.azimaie نوشته:  سلام،
بچه سایت آپدیت شد!
تعداد زیادی کلیر نشدن، ولی یک چک بکنید

سلام
ما که تو لیست جدید نبودیم
شماره کيس: 2012AS00019xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: dec
تاريخ مصاحبه:feb 3
تاريخ دريافت کليرنس: may 7
تشکر کنندگان: armanbala ، kopol ، MAHDI2012
دوستان کلا 3 نفر کلیر شدند که مصا حبه انها 1 و 2 فوریه بودندو 488 هم کلیر شدو ما هم منتظر هورای جانانه برای فردا و پس فرداو ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: armanbala ، t.azimaie ، frz61 ، kopol ، vroom ، hoda2012
چرا باز هم ما نیستیم .سر مصاحبه های ژانویه چی اومده؟چرا کلیر نمی شیم خسته شدم.Smile
تشکر کنندگان: vroom ، Lucky Luke ، MAHDI2012
(2012-03-27 ساعت 21:07)adambarfi نوشته:  چرا باز هم ما نیستیم .سر مصاحبه های ژانویه چی اومده؟چرا کلیر نمی شیم خسته شدم.Smile

دوست خوبم سلام ، اصلاً نگران نباش . امسال بر عکس سال گذشته با توجه به جدول موجود ، خیلی خیلی خوب دارن به بچه ها ویزا میدن . میدونم تحملش سخته ولی به زودی شما هم کلیر میشید و به لطف خدا میاد آمریکا . من تقریباً 20 روزه که اینجام . به چیزای مهم تر از اون فکر کن . یعنی وقتی اومدی خیلی چیزا وجود داره که سخت تر و طاقت فرسا تر از دوران کلیرنس هستش . به اونا فکر کن و برنامه ریزیهای دقیقی انجام بده . کلیر رو که صد درصد خواهی شد . موفق باشید .
تشکر کنندگان: jake ، kopol ، SH1A2R3 ، Hediyeh ، vroom ، Lucky Luke ، MAHDI2012 ، adambarfi ، parsy631 ، پرنیان90 ، mmmsdeghi ، ashkboosaval ، h4di
(2012-03-28 ساعت 00:06)afshin4749 نوشته:  
(2012-03-27 ساعت 21:07)adambarfi نوشته:  چرا باز هم ما نیستیم .سر مصاحبه های ژانویه چی اومده؟چرا کلیر نمی شیم خسته شدم.Smile

دوست خوبم سلام ، اصلاً نگران نباش . امسال بر عکس سال گذشته با توجه به جدول موجود ، خیلی خیلی خوب دارن به بچه ها ویزا میدن . میدونم تحملش سخته ولی به زودی شما هم کلیر میشید و به لطف خدا میاد آمریکا . من تقریباً 20 روزه که اینجام . به چیزای مهم تر از اون فکر کن . یعنی وقتی اومدی خیلی چیزا وجود داره که سخت تر و طاقت فرسا تر از دوران کلیرنس هستش . به اونا فکر کن و برنامه ریزیهای دقیقی انجام بده . کلیر رو که صد درصد خواهی شد . موفق باشید .

ميشه بگيد مثلا چه چيزهايي سخت و طاقت فرسا هستند؟
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان