کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
دوستان با خوندن صفحات اخر تاپيك كليرنس ٢٠١٠ و ٢٠١١ ضربان قلب گرفتم!! به اميد موفقيت همه بچه هاي ٢٠١٢ .

باران باش، که در باریدنش علف هرز و گل سرخ از برایش یک معناست
since 2012
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، h4di ، a.behzadi ، frz61 ، SH1A2R3
(2012-04-01 ساعت 01:49)maka2 نوشته:  دوستان با خوندن صفحات اخر تاپيك كليرنس ٢٠١٠ و ٢٠١١ ضربان قلب گرفتم!! به اميد موفقيت همه بچه هاي ٢٠١٢ .

باران باش، که در باریدنش علف هرز و گل سرخ از برایش یک معناست

منظورتو نمی فهمم یعنی خوبه یا بد
شماره کيس: 2012AS00019xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: dec
تاريخ مصاحبه:feb 3
تاريخ دريافت کليرنس: may 7
تشکر کنندگان: SH1A2R3
تبریک به همه دوستانی که کلیر شده اند و یا ویزا را دریافت کرده اند!
امیدوارم همه دوستان ویزای مهاجرتی را دریافت کنند و این تاپیک با عاقبتی خوش به پایان برسد.
cmbt عزیز شما کدومتون برای دریافت ویزا رفتین؟برنده اصلی یا همراه؟ایا فرقی میکنه کی بره؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان:
(2012-04-02 ساعت 11:54)SH1A2R3 نوشته:  cmbt عزیز شما کدومتون برای دریافت ویزا رفتین؟برنده اصلی یا همراه؟ایا فرقی میکنه کی بره؟
همسرم که برنده اصلی‌ بود رفت.ولی‌ فرقی‌ نمیکنه که کدامتان می‌روید فقط شخص دیگری غیر از خودتان نمی‌تواند .یکی‌ از دوستان در مورد هزینهٔUPS پرسیده بود،حدود ۱۷ لیر به ازای هر پاس یعنی‌ برای ما شد حدود ۵۰ لیر.

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
به احتمال فراوان امروز یا حداکثر فردا سایت آپدیت خواهد شد ، انرژی های مثبتتان را از ما دریغ نفرمائید ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: gulu ، 3rip ، M_star1316 ، پریچهر م ، SH1A2R3 ، MAHDI2012 ، vroom
(2012-04-02 ساعت 15:45)kopol نوشته:  به احتمال فراوان امروز یا حداکثر فردا سایت آپدیت خواهد شد ، انرژی های مثبتتان را از ما دریغ نفرمائید ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

من هم موافق انرژی مثبتم
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongue
شماره کيس: 2012AS00019xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: dec
تاريخ مصاحبه:feb 3
تاريخ دريافت کليرنس: may 7
تشکر کنندگان: kopol ، SH1A2R3 ، MAHDI2012
اینم انرژی. بروووووو که میری Smile))))
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: kopol ، SH1A2R3 ، MAHDI2012
دوستان عزيز
بنا به وظيفه هميشگي بنده يه دهن آواز ميخونم كه ايشالله ديگه اين دوران كليرنس دوره ما به پايان برسه و اين چند نفر دوستان كه از همسفران عزيزم هم هستند تا آخر هفته كلير بشند و بدونيد براي آخر دوهفته بعد من ميرم ويزا بگيرم از خدا ميخوام كاري كنه كه همسفرام هم با من بيان و سفر آخر هم كه تا سه نشه بازي نشه بريم باهم آمريكا

آسمون به اون گپي گوشش نوشته
هر كي كيسش آبيه جاش تو بهشته( آمريكا)
اي عزيز جونوم اي عزيز آفيسر
بيا بكن كلير ما رو
جون مادرت لفتش نده

با عرض شرمندگي مصرع آخر رو قافيه جور نيومد چون خواستم يه جون مادر بندازم كه ديگه حرفي روش نباشه
کیس نامبر: 2012as2xxxx
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: cmbt ، Hediyeh ، kopol ، SH1A2R3 ، پریچهر م ، t.azimaie ، adambarfi ، 3rip ، h4di ، vroom ، mrr777
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: kopol ، SH1A2R3 ، پریچهر م ، t.azimaie ، h4di ، adambarfi ، vroom
اینم انرژی مثبت از شایراتون مخلص همه بچه های گل++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Cool
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: پریچهر م ، 3rip ، h4di ، kopol
سلام
حدود 2 ماهه که از مصاحبه ما گذشته و هنوز کلیر نشدیم. از وقتی فهمیدم که حدود 30 نفر از دوستان 2011 کلیر نشدند نگرانیم چند برابر شده؟
باور کنید دیگه رنگ دکمه f5 پاک شده و این سایت هم ما رو توی بد و حال وهوایی نگه داشته ، باور کنید چندین شبه که همش خواب آپدیت شدن سایت رو می بینم ، خدابه خیر کنه که دیگه دیگه کم کم دارم سر به کوه بیابون می گذارم

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، frz61 ، anikoo ، M_star1316 ، cmbt ، پریچهر م ، MAHDI2012 ، vroom ، armanbala ، **USA** ، ghorbat
سلام به همگی به امید کلیر شدن من و بقیه دوستانSmile
من یک سوال داشتم از کسانی که رفتن ویزا رو گرفتن می خوام بدونم روی این برگه ups اون شماره ای که زده
track ip number
شماره چک کردن مرسوله است؟ یا نه.. آخه من هرچی می زنم میگه مشخصات مرسوله موجود نیست با تشکرShy
شماره کیس :2012AS4XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: Big Grin
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC:روز بعد از کارنت شدن
تاریخ مصاحبه:31 OCT
تاریخ کلیرنس:JUN 04
تاریخ دریافت ویزا:April/04/2012<<<<>>>>>June/21/2012
تاریخ ورود به آمریکا :April/18/2012<<<<>>>>August/04/2012
تاریخ دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، MAHDI2012 ، armanbala ، ghorbat
(2012-04-03 ساعت 10:50)armtin نوشته:  سلام به همگی به امید کلیر شدن من و بقیه دوستانSmile
من یک سوال داشتم از کسانی که رفتن ویزا رو گرفتن می خوام بدونم روی این برگه ups اون شماره ای که زده
track ip number
شماره چک کردن مرسوله است؟ یا نه.. آخه من هرچی می زنم میگه مشخصات مرسوله موجود نیست با تشکرShy
سلام آرمتین جان مگر کلیر شدی عزیزم ؟؟؟
شماره ای رو که باید چک کنی یک شماره چاپی در وسط برگه هست که اگر اشتباه نکنم 16 رقمی هست

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، M_star1316 ، **USA** ، ghorbat

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان