کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
تبریک خیلی زیاد Smile به امید بهترین ها واست
یه چیزی مگه مصاحبه های آپریل از شماره ی 27000 به اونور نبوده؟ مال شما 24XXX هست، این رو می پرسم که بدونم کسی از آپریلیا تا حالا مراحل اداریش تموم شده.
(2012-05-05 ساعت 00:44)آرشا نوشته:  
(2012-05-04 ساعت 23:36)maka2 نوشته:  
(2012-05-04 ساعت 23:24)آرشا نوشته:  بزن اون کف قشنگه رووو
ویزا رو یه ضرب گرفتم م م م م .......!!!!!!!Big Grin

تبريك دوست عزيز ، سفر نامه يادت نره. منتظريمRolleyes
حتماً دوست عزیز.. خیلی سرم شلوغه تازه دیروز برگشتم از ترکیه. نوشتن سفرنامه کمترین کاریه که میتونم برای این سایت مفید و بچه های خوبش انجام بدم. در اولین فرصت Smile

شماره پرونده: AS27xxxx
مصاحبه: 16 آپریل 2012
پایان مراحل اداری: 12 June
دریافت ویزا: 23 June
لینک سفر نامه :
http://mohajersara.com/thread-4682-post-...#pid185377
تشکر کنندگان: ghorbat ، anikoo ، MAHDI2012
سلام دوستان با خوندن این صفحات تمام خاطراتمون زنده شد یاد روزهایی که بادوستان مهاجرسرا روزهای کلیرنسو که برای ما 5ماه ونیم بود گذروندیم ما برنده سال 2010 بودیم نگران نباشید و مدام کیستونو با سفارت چک کنید(برای دوستانی که زمانشون طولانی شده) برای همه آرزوی موفقیت داریم ،قابل ذکر که بگم این سایت بیشترین کمکو به ما کرد بازم از مدیران و اعضای خوب سایت ممنونیم ....
تشکر کنندگان: parsy631 ، mirman ، hoda2012 ، bakhtiari659 ، ghorbat ، bakhshandehgy ، MAHDI2012 ، daria ، پرنیان90
(2012-05-05 ساعت 01:11)Amir Hussein نوشته:  تبریک خیلی زیاد Smile به امید بهترین ها واست
یه چیزی مگه مصاحبه های آپریل از شماره ی 27000 به اونور نبوده؟ مال شما 24XXX هست، این رو می پرسم که بدونم کسی از آپریلیا تا حالا مراحل اداریش تموم شده.
(2012-05-05 ساعت 00:44)آرشا نوشته:  
(2012-05-04 ساعت 23:36)maka2 نوشته:  
(2012-05-04 ساعت 23:24)آرشا نوشته:  بزن اون کف قشنگه رووو
ویزا رو یه ضرب گرفتم م م م م .......!!!!!!!Big Grin

تبريك دوست عزيز ، سفر نامه يادت نره. منتظريمRolleyes
حتماً دوست عزیز.. خیلی سرم شلوغه تازه دیروز برگشتم از ترکیه. نوشتن سفرنامه کمترین کاریه که میتونم برای این سایت مفید و بچه های خوبش انجام بدم. در اولین فرصت Smile
خدایا...
ویزای یک ضربم آرزوست...آن خنده ی شیرین آفیسرم آرزوست....جون مادرت آن ایمیل به نه به من ....که کلیر شدی برو ......آن سبزه کارت آمریکنم آرزوست...
تشکر کنندگان: hoda2012 ، ASGAR2012 ، آرشا ، MAHDI2012 ، پرنیان90
(2012-05-04 ساعت 19:22)hoseyn نوشته:  بچه ها با شرمندگی هر چه تمام باید بگم ما هم [b]هوراااااااا شدیم. توی لیست جدید کلیرنسی ها شماره ما هست و...Shy
من صفحه قبل اعلام امیدواری کردم واقعا هم از اول هفته قلبم روشن بود که شاید این جمعه ....Wink
امیدوارم بچه های قبلی مخصوصا کوپول که توی این تاپیک همه جا اثری ازش هست هم این مرحله و بقیه مراحل را به خیر و خوشی بگذرانند.
[/b]

تبریک ...........تبریک.چرا حالا هوراااااااااا با شرمندگی ؟؟
تشکر کنندگان: hoseyn ، MAHDI2012
سلام به همه دوستان عزیز ، علی الخصوص به دوستانی که منتظر جواب کلیر شدن هستن . من هنوز مصاحبه نرفتم ولی گفتم بیام تو این تاپیک و به دوستانی که منتظر هستم اولاً یه عرض ادب و سلام داشته باشم و دوماً بهتون بگم که اگر هر موقع خدایی نکرده یکم احساس بی تابی کردین فقط یک لحظه به کسانی فکر کنین که تازه قراره یک ماهه دیگه برن مصاحبه . . . !Cool پس شماها به نظر من جلو هستین !Big Grin . میخوام یه خاطره از خودم تعریف کنم که یکم حال و هوا عوض بشه !! من چند سال پیش دنبال یه کار بانکی بودم که کلاً یه جورایی تبدیل شده به رویا برام و تنها راه موفقیتم رو در بدست آوردن اون میدیدم !!! از اونجایی که من از اون دسته از آدمایی هستم که اعتقاد به این دارم ما باید در کارهامون تلاش کنیم و به اینکه با کوتاهی و سستی در کارامونو از رسیدن به هدف باز بمونیمو و بعدشم بگیم حکمت خدا بوده اصلاً اعتقادی ندارم . . .! خلاصه به هر صورتی که فکر کنید انرژی خرج میکردم برای رسیدن به اون و از رو زدن به هیچ کس دریغ نکردم و هر جا که فکر کنین رفتم . در هر مرحله از کار مشکلاتی جلوی پام سبز میشد که یه جورایی کلاً کارو متوقف میکرد ولی من همچنان دنبالش بودم به هر چیزی که فکرشو کنی متوسل شده بودم !! کلاً یه جورایی انگار تو سرنوشت ما نوشته شده بود که این کار نباید انجام بشه . خلاصه بعد از چند ماه بلاخره روز رویایی فرا رسید و من به هدفم رسیدم Cool و از اینکه تونسته بودم در این مسیر موفق بشم به خودم افتخار میکردم و به همه میگفتم دیدی آدم سرنوشتش به تلاش خودش بستگی داره، بابا حکمت چیه این حرفا کدومه . . . !!! Tongue از روی این قضیه فقط 6 ماه گذشت و یواش یواش مشکلات من شروع شد هر روز که تموم میشد انگار مشکلات من داشت زیادتر میشد . خلاصه رسید به جایی که اون رویاهایی که تو سرم بود تبدیل شد به یه کابوس و کلاً در طول مدت کمی زندگی از بهشت برین رفت به سمت جهنم . . . . !!!!Sad رسیده بودم به جایی که روزی هزار بار آرزوی مرگ میکردم !! اون موقع بود که فهمیدم تمام اون مشکلات بزرگ که بر سر راهم سبز میشد همش یه جورایی زنگ خطر بود ولی متاسفانه کی متوجه میشد . . . !!!! خلاصه اون جریان مسیر زندگی منو بدجوری عوض کرد و تقریباً 7سال زندگی منو تحت تاثیر قرارداد . . .! از اون موقع بود که دیگه نظرم عوض شد و با خودم عهد کردم که از این به بعد من در کارام با خدا معامله میکنم و تمام تلاشمو انجام میدم ولی اصلاً پافشاری نمیکنم !! نتیجه را میسپارم به خود خدا که هر چی به صلاحم بود انجام بشه . . . !!Smile ببخشید سرتونو خیلی درد آوردم و هدفم این بود که به دوستانی که منتظر کلیر هستن ، همینو بگم که تمام کارهایی را که باید انجام میدادین را به بهترین شکل ممکن انجام دادین ( ثبت نام کردین ، فرم پر کردین ، ارسال کردین ، این همه وقت و هرینه خرج کردین ، آزمایش دادین ، مصاحبه رفتین ، کلی زحمتو استرس کشیدین و ...) و این قسمت کار دیگه از دست شما خارجه حالا چه با استرس کشیدن و چه بدون استرس . . .پس با صبر به خدا توکل کنید که هر چی صلاحتونه همون براتون رقم بخوره . . . با آرزوی موفقیت و شادی همه عزیزان . Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: Amir Hussein ، daria ، Hediyeh ، bakhshandehgy ، hoseyn ، hoda2012 ، s$s ، 3rip ، cmbt ، ASGAR2012 ، bakhtiari659 ، shervn ، alexander ، SallyD ، MAHDI2012 ، h4di ، gulu ، **USA** ، nilaaa ، amairmonre
سلام بچه ها

من موقع مصاحبه آفیسر 2تا سوال بیشتر ازم نپرسید. یکی در مورد معافیت سربازیم و یکی هم در مورد کارم. و بعد گفت پروندت کامله و فقط باید مراحل اداری رو طی کنه. توی برگه آبی هم فقط مراحل اداری تیک خورده و دورش رو خط کشیده

اصلا حرفی از فرم 9 سوالی نزد. آخه دیدم به همه بچه ها گفته فرم 9 سوالی رو براشون ایمیل میکنه. اما به من نگفت

میخواستم بپرسم کسی بوده که ازش نخواسته باشن فرم 9 سوالی رو پر کنه ؟
تشکر کنندگان: ghorbat ، vroom ، MAHDI2012 ، shadin_n
[quote='Amir Hussein' pid='169709' dateline='1336164063']
تبریک خیلی زیاد Smile به امید بهترین ها واست

به علت همون تعمیرات سفارت یه کم مصاحبه ی من عقب افتاد...
[i]cn : 2012AS00024XXX
کنسولگری: آنكارا
تاریخ مصاحبه: آپریل 2012
تشکر کنندگان: kopol ، ghorbat ، Amir Hussein ، MAHDI2012 ، shadin_n
(2012-05-05 ساعت 11:20)3rip نوشته:  سلام بچه ها

من موقع مصاحبه آفیسر 2تا سوال بیشتر ازم نپرسید. یکی در مورد معافیت سربازیم و یکی هم در مورد کارم. و بعد گفت پروندت کامله و فقط باید مراحل اداری رو طی کنه. توی برگه آبی هم فقط مراحل اداری تیک خورده و دورش رو خط کشیده

اصلا حرفی از فرم 9 سوالی نزد. آخه دیدم به همه بچه ها گفته فرم 9 سوالی رو براشون ایمیل میکنه. اما به من نگفت

دوست عزیز از همسر من هم که برنده اصلی‌ بود فقط همین دو تا سوال را پرسید،معافیت و علت آن و اینکه کارش چیه.شاید هم سالی‌ در مورد اینکه کسی‌ را در آمریکا دارید یا نه(مطمئن نیستم).هیچ حرفی‌ از فرم ۹ سوال نزد.کلیرنس ما هم ۱ ماه و ده روز طول کشید.

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: كاميلا ، kopol ، ghorbat ، frz61 ، MAHDI2012 ، 3rip ، shadin_n

ما هم همينطور بوديم و واقعا نگران بودم كه برگ آبي نداد.
ولي خدا را شكر بعد از 32 روز كلير شديم.
فقط درباره كار و سربازي پرسيد. ولاغير.
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: كاميلا ، kopol ، ghorbat ، frz61 ، ashkboosaval ، MAHDI2012 ، 3rip ، shadin_n ، behzad7
(2012-05-05 ساعت 11:42)hoseyn نوشته:  

ما هم همينطور بوديم و واقعا نگران بودم كه برگ آبي نداد.
ولي خدا را شكر بعد از 32 روز كلير شديم.
فقط درباره كار و سربازي پرسيد. ولاغير.

سلام
از ما هم نخواستن فرم پر کنیم.اشتراک موضوع:
نوع آگاه سازی با ایمیل و نحوه اشتراک موضوع را برای این موضوع مشخص نمایید. (تنها برای اعضا)

(2012-05-05 ساعت 03:03)ghorbat نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز ، علی الخصوص به دوستانی که منتظر جواب کلیر شدن هستن . من هنوز مصاحبه نرفتم ولی گفتم بیام تو این تاپیک و به دوستانی که منتظر هستم اولاً یه عرض ادب و سلام داشته باشم و دوماً بهتون بگم که اگر هر موقع خدایی نکرده یکم احساس بی تابی کردین فقط یک لحظه به کسانی فکر کنین که تازه قراره یک ماهه دیگه برن مصاحبه . . . !Cool پس شماها به نظر من جلو هستین !Big Grin . میخوام یه خاطره از خودم تعریف کنم که یکم حال و هوا عوض بشه !! من چند سال پیش دنبال یه کار بانکی بودم که کلاً یه جورایی تبدیل شده به رویا برام و تنها راه موفقیتم رو در بدست آوردن اون میدیدم !!! از اونجایی که من از اون دسته از آدمایی هستم که اعتقاد به این دارم ما باید در کارهامون تلاش کنیم و به اینکه با کوتاهی و سستی در کارامونو از رسیدن به هدف باز بمونیمو و بعدشم بگیم حکمت خدا بوده اصلاً اعتقادی ندارم . . .! خلاصه به هر صورتی که فکر کنید انرژی خرج میکردم برای رسیدن به اون و از رو زدن به هیچ کس دریغ نکردم و هر جا که فکر کنین رفتم . در هر مرحله از کار مشکلاتی جلوی پام سبز میشد که یه جورایی کلاً کارو متوقف میکرد ولی من همچنان دنبالش بودم به هر چیزی که فکرشو کنی متوسل شده بودم !! کلاً یه جورایی انگار تو سرنوشت ما نوشته شده بود که این کار نباید انجام بشه . خلاصه بعد از چند ماه بلاخره روز رویایی فرا رسید و من به هدفم رسیدم Cool و از اینکه تونسته بودم در این مسیر موفق بشم به خودم افتخار میکردم و به همه میگفتم دیدی آدم سرنوشتش به تلاش خودش بستگی داره، بابا حکمت چیه این حرفا کدومه . . . !!! Tongue از روی این قضیه فقط 6 ماه گذشت و یواش یواش مشکلات من شروع شد هر روز که تموم میشد انگار مشکلات من داشت زیادتر میشد . خلاصه رسید به جایی که اون رویاهایی که تو سرم بود تبدیل شد به یه کابوس و کلاً در طول مدت کمی زندگی از بهشت برین رفت به سمت جهنم . . . . !!!!Sad رسیده بودم به جایی که روزی هزار بار آرزوی مرگ میکردم !! اون موقع بود که فهمیدم تمام اون مشکلات بزرگ که بر سر راهم سبز میشد همش یه جورایی زنگ خطر بود ولی متاسفانه کی متوجه میشد . . . !!!! خلاصه اون جریان مسیر زندگی منو بدجوری عوض کرد و تقریباً 7سال زندگی منو تحت تاثیر قرارداد . . .! از اون موقع بود که دیگه نظرم عوض شد و با خودم عهد کردم که از این به بعد من در کارام با خدا معامله میکنم و تمام تلاشمو انجام میدم ولی اصلاً پافشاری نمیکنم !! نتیجه را میسپارم به خود خدا که هر چی به صلاحم بود انجام بشه . . . !!Smile ببخشید سرتونو خیلی درد آوردم و هدفم این بود که به دوستانی که منتظر کلیر هستن ، همینو بگم که تمام کارهایی را که باید انجام میدادین را به بهترین شکل ممکن انجام دادین ( ثبت نام کردین ، فرم پر کردین ، ارسال کردین ، این همه وقت و هرینه خرج کردین ، آزمایش دادین ، مصاحبه رفتین ، کلی زحمتو استرس کشیدین و ...) و این قسمت کار دیگه از دست شما خارجه حالا چه با استرس کشیدن و چه بدون استرس . . .پس با صبر به خدا توکل کنید که هر چی صلاحتونه همون براتون رقم بخوره . . . با آرزوی موفقیت و شادی همه عزیزان . Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

تشکر کنندگان: parsy631 ، ghorbat ، sal ، MAHDI2012 ، Shezem ، 3rip ، پرنیان90 ، kopol ، **USA**
دوستان سلام

اکثر ماها لازمه که در مراحل مختلف یه صفحه وب رو چک کنیم. مثل: صفحه ویزا بولتن، صفحه مصاحبه، صفحه کلیرنس و...
برای چک کردن متناوب یک صفحه غیر از زدن F5 راههای ساده تری هم هست که می خواستم اونها رو خدمتتون عرض کنم.

1. سایت http://www.changedetection.com
این سایت دقیقا برای همین طراحی شده. آدرس صفحه مورد نظر رو بهش میدین هروقت تغییر کرد با ایمیل به شما اطلاع میده. (من تغییرات ویزا بولتن رو به همین روش مانیتور می کنم)

2. اگر از مرورگر فایرفاکس استفاده می کنید، یک افزونه (Add on) هست به اسم TabMixPlus. یکی از امکانات این افزونه اینه که می تونه تب (صفحه) های باز شده شما را در فواصل زمانی مشخص رفرش کنه. البته طبیعتا این تب باید همیشه باز باشه.
برای استفاده از این ابزار:
از ادرس https://addons.mozilla.org/en-US/firefox...-mix-plus/ گزینه Add to firefox رو انتخاب کنید.
بعد از نصب روی تب مورد نظر کلیک راست کنید و گزینه Refresh every را انتخاب کنید (با زمان دلخواه)

امیدوارم با معرفی این روشها کمی از استرس شما عزیزان رو کم کرده باشم.Smile

آپدیت:
برای مطلع شدن از تغییرات سایت کلیرنس از طریق changedetection.com ، بجای استفاده از آدرس اصلی صفحه کلیرنس از این آدرس https://ssl-proxy.my-addr.net/myaddrprox...ssing.html یا هر آدرس غیرمستقیم دیگه استفاده کنید. چون ظاهرا امکان مانتیور شدن مستقیم این صفحه بسته شده است.
ورود به آمریکا: 2012

اره عزیزم، من با اینکه سربازی رفتم ارتش، مسافرت خارجی هم زیاد داشتم از جمله با برخی کشورا... ، ولی فقط کلیر خوردم بدون فرم ۹ سوالی. البته ۲-۳ ماهی کلیر طول کشید. ان شا الله برای شما کمتر طول میکشه.
شماره کیس: 2012AS00017xxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای اول: 4 Aug 2011
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 Nov 2011
تاریخ مصاحبه: January 2012
نتیجه مصاحبه: ویزا یکضرب خانم(برنده اصلی) و برگه آبی (من)
تاریخ دریافت کلیرنس: 19 April
تعداد افراد: 2
جمع تقریبی هزینه ها: مقدمات و بلیط و هتل1,645,000 + سفارت و ...1900$
تشکر کنندگان: ghorbat ، frz61 ، MAHDI2012 ، 3rip
[/quote]
با سلام
از من هم نخواست فرمی پر کنم.
تشکر کنندگان: ghorbat ، 3rip
ممنونتم دوست گل ولی changedetection مثکه واسه وبسایت سفارت در آنکارا کار نمی کنه

Robotic access to this web page (http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html) is blocked by robots.txt.

We are unable to monitor this page.
Please choose another page to monitor.
[quote='majid89' pid='169927' dateline='1336217545']

دوستان سلام

اکثر ماها لازمه که در مراحل مختلف یه صفحه وب رو چک کنیم. مثل: صفحه ویزا بولتن، صفحه مصاحبه، صفحه کلیرنس و...
برای چک کردن متناوب یک صفحه غیر از زدن F5 راههای ساده تری هم هست که می خواستم اونها رو خدمتتون عرض کنم.

این سایت دقیقا برای همین طراحی شده. آدرس صفحه مورد نظر رو بهش میدین هروقت تغییر کرد با ایمیل به شما اطلاع میده. (من تغییرات ویزا بولتن رو به همین روش مانیتور می کنم)
شماره پرونده: AS27xxxx
مصاحبه: 16 آپریل 2012
پایان مراحل اداری: 12 June
دریافت ویزا: 23 June
لینک سفر نامه :
http://mohajersara.com/thread-4682-post-...#pid185377
تشکر کنندگان: ghorbat ، t.azimaie ، MAHDI2012 ، majid89
(2012-05-05 ساعت 19:58)Amir Hussein نوشته:  ممنونتم دوست گل ولی changedetection مثکه واسه وبسایت سفارت در آنکارا کار نمی کنه

Robotic access to this web page (http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html) is blocked by robots.txt.

We are unable to monitor this page.
Please choose another page to monitor.
[quote='majid89' pid='169927' dateline='1336217545']

دوستان سلام

اگه منظورتون سایت بولتون آمریکاست یعنی:
http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._1360.html
که میتونید رجیستر شید و خود سایت به شما تغییرات رو میفرسته.
یعنی:
To be placed on the Department of State�s E-mail subscription list for the �Visa Bulletin�, please send an E-mail to the following E-mail address:
listserv@calist.state.gov
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، daria ، **USA**