کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-05-05 ساعت 20:17)jahan_roone نوشته:  اگه منظورتون سایت بولتون آمریکاست یعنی:
http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._1360.html
که میتونید رجیستر شید و خود سایت به شما تغییرات رو میفرسته.
یعنی:
To be placed on the Department of State�s E-mail subscription list for the �Visa Bulletin�, please send an E-mail to the following E-mail address:
listserv@calist.state.gov

خود سایت معمولا دو سه روز بعد از آپدیت شدن میفرسته.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: ghorbat ، MAHDI2012 ، majid89 ، **USA**
(2012-05-05 ساعت 11:42)hoseyn نوشته:  
(2012-05-05 ساعت 11:20)3rip نوشته:  سلام بچه ها

من موقع مصاحبه آفیسر 2تا سوال بیشتر ازم نپرسید. یکی در مورد معافیت سربازیم و یکی هم در مورد کارم. و بعد گفت پروندت کامله و فقط باید مراحل اداری رو طی کنه. توی برگه آبی هم فقط مراحل اداری تیک خورده و دورش رو خط کشیده

اصلا حرفی از فرم 9 سوالی نزد. آخه دیدم به همه بچه ها گفته فرم 9 سوالی رو براشون ایمیل میکنه. اما به من نگفت

میخواستم بپرسم کسی بوده که ازش نخواسته باشن فرم 9 سوالی رو پر کنه ؟

ما هم همينطور بوديم و واقعا نگران بودم كه برگ آبي نداد.
ولي خدا را شكر بعد از 32 روز كلير شديم.
فقط درباره كار و سربازي پرسيد. ولاغير.
ببخشید منظورتون از اینکه برگه آبی نداد چیه؟؟؟؟؟؟
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: ghorbat ، kopol ، **USA**
منظورشون 99% همون فرم 9 سوالیه!!
since 2012
تشکر کنندگان: ghorbat ، 3rip
(2012-05-05 ساعت 11:20)3rip نوشته:  سلام بچه ها

من موقع مصاحبه آفیسر 2تا سوال بیشتر ازم نپرسید. یکی در مورد معافیت سربازیم و یکی هم در مورد کارم. و بعد گفت پروندت کامله و فقط باید مراحل اداری رو طی کنه. توی برگه آبی هم فقط مراحل اداری تیک خورده و دورش رو خط کشیده

اصلا حرفی از فرم 9 سوالی نزد. آخه دیدم به همه بچه ها گفته فرم 9 سوالی رو براشون ایمیل میکنه. اما به من نگفت

میخواستم بپرسم کسی بوده که ازش نخواسته باشن فرم 9 سوالی رو پر کنه ؟

از ما هم همینطور ،هیچ سوالی نپرسد ،فقط گفت از یکی دو ماه دیگه سایت رو چک کنید
شماره کیس : ***34
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس:April 2012
تاریخ مصاحبه:May 2012
تاریخ کلیرانس:1June 2012
تاریخ دریافت ویزا:4 ,July 2012
تاریخ ورود به آمریکا :september 2012, 5
تاریخ دریافت گرین کارت :,1october 2012
تعداد نفرات همراه با این کیس:2 نفر
تشکر کنندگان: ghorbat
دوستان ما هم به جمع منتظران پیوستیم......
روز مصاحبه آفیسر هیچ سوالی از من نپرسید و از خانومم هم در باره کارش پرسید و بعد گفت که مدارکتون کامله ،از یکی دو ماهه دیگه سایت رو چک کنید....
ولی از بعضیها خیلی سوال میپرسد !! حالا نمیدونم از ما زیاد سوال نپرسید،خوبه یا بد؟
شماره کیس : ***34
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس:April 2012
تاریخ مصاحبه:May 2012
تاریخ کلیرانس:1June 2012
تاریخ دریافت ویزا:4 ,July 2012
تاریخ ورود به آمریکا :september 2012, 5
تاریخ دریافت گرین کارت :,1october 2012
تعداد نفرات همراه با این کیس:2 نفر
تشکر کنندگان: ghorbat ، frz61 ، tartar ، daria ، **USA**
آقا جون ؟؟؟ خانوم ها و آقایان ؟؟؟؟ جون های عزیز
یه قصه میخوام براتون بگم از خودم: سال گدشته با کمال خوش بینی رفتم سفارت با وجود اینکه تمام مدارکم کامل بود وووووووو بعد از اینکه یه مصاحبه به زبان انگلیسی اونم با لهجه آمریکایی و سرعت تند داشتم آخرش تنها با یک جمله منو ریجکت کرد...خلاصه خاطره بسیار بدی شد برای من و اصلا دوست داشتم که اقدام نمی کردم و پشیمون شده بودم .تمام راه گریه کردم...اونم واسه ویزای توریستی!!!!! و اعصابم خورد شده بود که چرا به من بعد از 20 دقیقه گفت شما شرایط لازم نداری؟ حالا منظورم از این داستان این بود که:
دوستان همه ما هایی که به تازگی میخوایم بریم مصاحبه لطفا فکر ویزای یک ضرب رو از ذهن خودتون بیرون کنید مگگگگگگگگگگگگگگگگگگر تا زمانی که خلافش ثابت بشه. و اینجوری اگه بعدا بیشتر مجبور شدین صبر کنید این انتظار اذیتتون نکنه و به قشنگی این جریان بی افزایه Big Grin
تشکر کنندگان: ghorbat ، hoseyn ، كاميلا ، kopol ، cmbt ، t.azimaie ، frz61 ، M_star1316 ، MAHDI2012 ، ASGAR2012
(2012-05-05 ساعت 19:58)Amir Hussein نوشته:  ممنونتم دوست گل ولی changedetection مثکه واسه وبسایت سفارت در آنکارا کار نمی کنه

Robotic access to this web page (http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html) is blocked by robots.txt.

We are unable to monitor this page.
Please choose another page to monitor.
[quote='majid89' pid='169927' dateline='1336217545']

دوستان سلام

اکثر ماها لازمه که در مراحل مختلف یه صفحه وب رو چک کنیم. مثل: صفحه ویزا بولتن، صفحه مصاحبه، صفحه کلیرنس و...
برای چک کردن متناوب یک صفحه غیر از زدن F5 راههای ساده تری هم هست که می خواستم اونها رو خدمتتون عرض کنم.

1. سایت http://www.changedetection.com
این سایت دقیقا برای همین طراحی شده. آدرس صفحه مورد نظر رو بهش میدین هروقت تغییر کرد با ایمیل به شما اطلاع میده. (من تغییرات ویزا بولتن رو به همین روش مانیتور می کنم)

درسته متاسفانه ظاهرا سایت کلیرنس اجازه مانتیور شدن توسط برنامه رو نمیده...
اما من یه راهی به ذهنم رسید:
بجای آدرس اصلی صفحه آدرس زیر رو در سایت وارد کنید. این آدرس در واقع همون صفحه است که با کمک یه فی لتر ش کن باز شده.Cool
https://ssl-proxy.my-addr.net/myaddrprox...ssing.html
من این کار رو کردم و حالا قاعدتا هر تغییری که سایت بکنه من باید از طریق ایمیل خبردار بشم.

نکته: کلا هر جوری بتونید صفحه رو به شکل غیر مستقیم ببینید احتمالا میشه مانتیورش هم کرد.

ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: ghorbat ، kopol ، shadin_n
به نظر من خوبه چون برای افیسر همه چیز روشن بوده

(2012-05-06 ساعت 00:38)Us1346 نوشته:  دوستان ما هم به جمع منتظران پیوستیم......
روز مصاحبه آفیسر هیچ سوالی از من نپرسید و از خانومم هم در باره کارش پرسید و بعد گفت که مدارکتون کامله ،از یکی دو ماهه دیگه سایت رو چک کنید....
ولی از بعضیها خیلی سوال میپرسد !! حالا نمیدونم از ما زیاد سوال نپرسید،خوبه یا بد؟

تشکر کنندگان: Us1346 ، ghorbat ، kopol
(2012-05-06 ساعت 13:59)future نوشته:  به نظر من خوبه چون برای افیسر همه چیز روشن بوده

تازه اول استرسته
ولی از من تجربه بگیر هیچ استرسی به خودت وارد نکن ارزششو نداره
من بر این باورم که همه تا آخر این ماه کلیر میشویم
اینم انرژی مثبت ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

شماره کيس: 2012AS00019xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: dec
تاريخ مصاحبه:feb 3
تاريخ دريافت کليرنس: may 7
تشکر کنندگان: frz61 ، shkhmo ، Us1346 ، ghorbat ، kopol ، **USA**
(2012-05-06 ساعت 14:20)ashkboosaval نوشته:  
(2012-05-06 ساعت 13:59)future نوشته:  به نظر من خوبه چون برای افیسر همه چیز روشن بوده

تازه اول استرسته
اینم انرژی مثبت ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
سلام
من دیگه صبرم تموم شده !
تشکر کنندگان: ghorbat ، frz61 ، a.behzadi ، kopol ، Shezem ، كاميلا ، shkhmo
(2012-05-06 ساعت 18:18)khorma نوشته:  
(2012-05-06 ساعت 14:20)ashkboosaval نوشته:  

تازه اول استرسته
سلام
من دیگه صبرم تموم شده !

حدود 4 ماهه که از مصاحبه ام در ابوظبی سپری میشود و هنوز خبری از کلیرنس نشده ! به قول خواننده معروف حمیرا که میگه صبرم عطا کن !

الانتظار اشد و من الموت
تشکر کنندگان: frz61 ، hoda2012 ، smmyp ، vahid100 ، kopol ، SH1A2R3 ، كاميلا ، MAHDI2012 ، shkhmo
دوستان عزیز لطفاً امضاء خودتون رو تکمیل کنید ، در ضمن با توجه به ایمیل های رسیده برای دوستان عزیز این هفته احتمالاً کلی هورا داریم
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: ghorbat ، M_star1316 ، daria ، SH1A2R3 ، Shezem ، ashkboosaval ، vroom ، MAHDI2012 ، **USA** ، shkhmo
دوستای عزیزم برای همه آرزوی موفقیت می کنم.خواستم بگم که اگه من کم میام هم اینجا در گیریم و هم چون می بینم بچه ها همه استاد هستن!!!Big Grin اما بازم اگه نظری کمکی چیزی لازم داشتین کافیه به من ای میل یا پیغام بدین من با کمال میل در خدمت هستم.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: shkhmo ، razi1 ، ghorbat ، kopol ، M_star1316 ، MAHDI2012 ، **USA**
(2012-05-06 ساعت 09:00)majid89 نوشته:  
(2012-05-05 ساعت 19:58)Amir Hussein نوشته:  ممنونتم دوست گل ولی changedetection مثکه واسه وبسایت سفارت در آنکارا کار نمی کنه

Robotic access to this web page (http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html) is blocked by robots.txt.

دوستان سلام

اکثر ماها لازمه که در مراحل مختلف یه صفحه وب رو چک کنیم. مثل: صفحه ویزا بولتن، صفحه مصاحبه، صفحه کلیرنس و...
برای چک کردن متناوب یک صفحه غیر از زدن F5 راههای ساده تری هم هست که می خواستم اونها رو خدمتتون عرض کنم.

این سایت دقیقا برای همین طراحی شده. آدرس صفحه مورد نظر رو بهش میدین هروقت تغییر کرد با ایمیل به شما اطلاع میده. (من تغییرات ویزا بولتن رو به همین روش مانیتور می کنم)

بجای آدرس اصلی صفحه آدرس زیر رو در سایت وارد کنید. این آدرس در واقع همون صفحه است در مترجم مایکروسافت (بینگ) که البته برای ما نقش ترجمه ای نداره.Cool
http://www.microsofttranslator.com/bv.as...ssing.html
من این کار رو کردم و حالا قاعدتا هر تغییری که سایت بکنه من باید از طریق ایمیل خبردار بشم.

نکته: کلا هر جوری بتونید صفحه رو به شکل غیر مستقیم ببینید احتمالا میشه مانتیورش هم کرد. (مثلا از طریق سایتهای پ را ک س ی )

سلام دوست عزیز.
من به این سایتی که شما و بقیه دوستان به آن اشاره کرده بودند سر زدم اما نتوانستم پیدا کنم که کجا در مورد کلیرنس ها و شماره اونها توضیح داده؟ فقط یک جدولی بود که در مناطق مختلف نشان میداد تا چه شماره ای میتوانند ویزا بگیرند. منظور شما همین جدول است یا من جای دیگری رو باید چک میکردم؟
با تشکر
تشکر کنندگان: shkhmo ، kopol ، **USA**
(2012-05-07 ساعت 05:12)YKAR نوشته:  
(2012-05-06 ساعت 09:00)majid89 نوشته:  

دوستان سلام

بجای آدرس اصلی صفحه آدرس زیر رو در سایت وارد کنید. این آدرس در واقع همون صفحه است در مترجم مایکروسافت (بینگ) که البته برای ما نقش ترجمه ای نداره.Cool
http://www.microsofttranslator.com/bv.as...ssing.html

نکته: کلا هر جوری بتونید صفحه رو به شکل غیر مستقیم ببینید احتمالا میشه مانتیورش هم کرد. (مثلا از طریق سایتهای پ را ک س ی )

سلام دوست عزیز.
من به این سایتی که شما و بقیه دوستان به آن اشاره کرده بودند سر زدم اما نتوانستم پیدا کنم که کجا در مورد کلیرنس ها و شماره اونها توضیح داده؟ فقط یک جدولی بود که در مناطق مختلف نشان میداد تا چه شماره ای میتوانند ویزا بگیرند. منظور شما همین جدول است یا من جای دیگری رو باید چک میکردم؟
با تشکر
برای اینکه بفهمیدکلیر شدید یا نه باید سایت http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html رو چک کنید.
این هایی رو که من معرفی کردم ابزارهایی هستن برای اینکه شما مجبور نشین هر روز چندین بار این صفحه رو بروز (Refresh) کنید.

ضمنا" لطفا امضاتون رو مثل بقیه بکنید.
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: shkhmo ، kopol

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان