کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-05-07 ساعت 16:36)t.azimaie نوشته:  
(2012-05-07 ساعت 16:29)kopol نوشته:  
(2012-05-07 ساعت 16:21)armanbala نوشته:  
(2012-05-07 ساعت 15:23)kopol نوشته:  سلام دوستان من برای سفارت ایمیل فرستادم و از وضعیت پرونده ام سوال کردم و اونها این متن رو برام فرستادند و حالا نمی دونم منظورشون چیه ، مطمئناً اونها می دونند که من 3 ماه در ترکیه نمی مانl و الان اونجا نیستم ، اگر بخواهم با سفارت تماس تلفنی بگیرم کسی می دونه که چه ساعتی باید تماس بگیرم
................ dear
If you are still in Ankara please come to our office as soon as possible. Your name will be at the gate.
كوپول جان
اين متنو كامل بزار ببينم چي نوشته؟
بابا تو مارو كشتي با اين كليرنست
يكي تو يكي هم اين مهدي
دکتر جان دقیقاً عین متنو گذاشتم و چیزی دیگه ای برای نوشتن نداشت

Ankara-Consular-Public-MB CA-Ankara@state.gov

2:51 PM (1 hour ago)

to me
---------------- dear
If you are still in Ankara please come to our office as soon as possible. Your name will be at the gate.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site. http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html

منظورش از at the gate چیه !!!؟؟
برای کسایی که کلیر شده بودن یه ایمیل اینجوری اومده بود:

Dear ........,

The admin process for your file has been completed. You may come to our office any Monday through Thursday between 13:00 and 13:30. You case number will appear on the website within couple days.

شاید منظورش اینه که چیزی به کلیر نمونده، و تقریبا تموم شده !
كوپول من فكر ميكنم نقص مدركي چيزي هست
به نظر من زنگ بزن فكر ميكنم بايد بين ساعت سه و نيم تا چهار و نيم به وقت اونها زنگ بزني

ببين شايد منظرشون اينه كه كلير شدي و هفته بعد اسمت اعلام ميشه!!

کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: kopol ، M_star1316 ، MAHDI2012 ، shkhmo ، ghorbat ، **USA**
بچه هایی که با برگه آبی رفتند برای گرفتن ویزا آیا دوباره رفتند در همون سالن مصاحبه یا نه؟ بیرون گیت پاسا را تحویل دادند
این را برای کار کپل جان می پرسم چون اونها قطعا منظورشون اینه که کپل دوباره باید بره داخل سفارت حالا به هر دلیلی اونا می خواهن دوباره ببیننشون
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، shkhmo ، kopol ، ghorbat ، SH1A2R3 ، 3rip ، **USA**
توی خود سایت سفارت نوشته که بین ساعات 3/30 تا 4/30 بعدظهر می تونیم با سفارت تماس بگیریم و اگر سوالی داریم باهاشون مطرح کنیم من از ساعت 5 تا 6 به وقت ایران هرچقدر تماس گرفتم موفق نشدم که باهاشون تماس بگیرم و اپراتور نمی تونست که به قسمت ویزاهای مهاجرتی ارتبازط بده ، می خواستم ببینم کسی تا به حال موفق شده که با سفارت تماس تلفنی بگیره و اگر موفق شده چه ساعاتی اینکار رو انجام داده ؟؟؟
The Unit takes phone inquiries at (90) (312) 455-5555 from the public between 3:30 and 4:30 PM, Monday through Thursday.
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، shkhmo ، ghorbat ، SH1A2R3 ، **USA**
سلام به همهٔ دوستهای گل مهاجر سرا

من دوباره امروز صبح ایمیل زدم و الان که ساعتِ ۵ عصر هست ،همراه یک ایمیل برام جواب فرستادن ،اینم متنِ ایمیل‌شون،فکر کنم بعد از ۱۰۰ روز ما هم پاک شدیمSmile باید منتظر آپدیت شدنِ سایت بشیم؟یا اینکه به استنادِ همین ایمیل بریم آنکارا؟ نظرتون چیه؟

Dear Madam/Sir,
I am a 2012 DV lottery applicant.My name is PARICHEHR .... and my case number is 2012AS209.., I and my spouse have been interviewed on 1st of February and our case was selected for administrative processing.. It would be really appreciated should you let me know about my case status. we wish to take this opportunity to thank you for consideration in this matter and if we can be of any further assistance to you,please do not hesitate to contact us. Yours very truly, PARICHEHR

Dear Sir/Madam,

This is to inform you that an administrative processing of your case has been completed. You may come to the embassy as soon as possible to collect your visa.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
کیس:2012AS000209XX * قبولی: JULY/16/11
ارسال فرمها: AGU/09/11 * کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن:11/ 10/DES * مصاحبه:FEB/01/12
ویزا:MAY/30/2012 * ورود به آمریکا:JUL/17/12
گرین کارت :JUL/25/12
تشکر کنندگان: alexander ، parsy631 ، hoseyn ، MAHDI2012 ، Hediyeh ، daria ، odiseh ، Lucky Luke ، t.azimaie ، ghorbat ، SH1A2R3 ، majid89 ، 3rip ، kopol ، **USA** ، M_star1316 ، shkhmo
(2012-05-07 ساعت 18:31)پریچهر م نوشته:  سلام به همهٔ دوستهای گل مهاجر سرا

من دوباره امروز صبح ایمیل زدم و الان که ساعتِ ۵ عصر هست ،همراه یک ایمیل برام جواب فرستادن ،اینم متنِ ایمیل‌شون،فکر کنم بعد از ۱۰۰ روز ما هم پاک شدیمSmile باید منتظر آپدیت شدنِ سایت بشیم؟یا اینکه به استنادِ همین ایمیل بریم آنکارا؟ نظرتون چیه؟

Dear Madam/Sir,
I am a 2012 DV lottery applicant.My name is PARICHEHR .... and my case number is 2012AS209.., I and my spouse have been interviewed on 1st of February and our case was selected for administrative processing.. It would be really appreciated should you let me know about my case status. we wish to take this opportunity to thank you for consideration in this matter and if we can be of any further assistance to you,please do not hesitate to contact us. Yours very truly, PARICHEHR

Dear Sir/Madam,

This is to inform you that an administrative processing of your case has been completed. You may come to the embassy as soon as possible to collect your visa.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
تبریک تبریک فراوان به پریچهر خانوم ، خیلی خوشحال شدم مبارکه
خیلی جالبه که برای هرکسی یک جور ایمیل می زنند و به احتمال فراوان ظرف فردا و پس فردا کیس نامبر شما هم در سایت خواهد اومد ،

تشکر کنندگان: parsy631 ، frz61 ، shkhmo ، MAHDI2012 ، پریچهر م ، ghorbat ، SH1A2R3 ، 3rip ، **USA**
(2012-05-07 ساعت 16:36)t.azimaie نوشته:  منظورش از at the gate چیه !!!؟؟

شاید منظورش اینه که دم در اسم را اعلام کردن و مشکلی برای ورود به سفارت ندارین.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، kopol ، t.azimaie ، ghorbat ، SH1A2R3 ، armanbala ، **USA** ، shkhmo
(2012-05-07 ساعت 16:29)kopol نوشته:  
(2012-05-07 ساعت 16:21)armanbala نوشته:  
(2012-05-07 ساعت 15:23)kopol نوشته:  سلام دوستان من برای سفارت ایمیل فرستادم و از وضعیت پرونده ام سوال کردم و اونها این متن رو برام فرستادند و حالا نمی دونم منظورشون چیه ، مطمئناً اونها می دونند که من 3 ماه در ترکیه نمی مانl و الان اونجا نیستم ، اگر بخواهم با سفارت تماس تلفنی بگیرم کسی می دونه که چه ساعتی باید تماس بگیرم
................ dear
كوپول جان
اين متنو كامل بزار ببينم چي نوشته؟
بابا تو مارو كشتي با اين كليرنست
يكي تو يكي هم اين مهدي

Ankara-Consular-Public-MB CA-Ankara@state.gov

2:51 PM (1 hour ago)

to me
---------------- dear

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site. http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html
سلام .آرمان جان من آخرین بار فکر کنم 1 ماهی هست که ایمیل زدم و جوابی ندادن دوباره الان ایمیل زدم و باز هم منتظر .
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: kopol ، ghorbat ، armanbala ، shkhmo ، SH1A2R3
(2012-05-07 ساعت 18:31)پریچهر م نوشته:  سلام به همهٔ دوستهای گل مهاجر سرا

Dear Madam/Sir,

Dear Sir/Madam,

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

اولا که تبریک می گم....و ثانیا که چه متن زیبایی رو شما براشون فرستادین. والا منم اگه بودم برای کلیه فک و فامیلو همسایه چپی و همسایه راستی و روبه رویی و.... ویزا می دادم. آفرین به این همه ادب
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: sezar ، kopol ، ghorbat ، SH1A2R3 ، MAHDI2012 ، پریچهر م ، **USA** ، shkhmo
اگه ممکنه میشه از تجربیات خود بنویسید ما چه کار کنیم کلیر نخوریم متشکرم
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، **USA** ، shkhmo
دوستان ساعت 5:30 ایمیل زدم همین الان دیدم جوابش اومده به این شرح:
Dear Sir/Madam,

Your immigrant visa case is still pending due to an administrative process. Please continue to check our web page at http://ankara.usembassy.gov/immigrant_security.html
and follow-up your case number.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

اولی رو فهمیدم ولی دومی رو نمیدونم برا چیه
تشکر کنندگان: kopol ، ghorbat ، t.azimaie ، MAHDI2012 ، **USA** ، shkhmo ، SH1A2R3
(2012-05-07 ساعت 20:42)sezar نوشته:  دوستان ساعت 5:30 ایمیل زدم همین الان دیدم جوابش اومده به این شرح:
Dear Sir/Madam,

Your immigrant visa case is still pending due to an administrative process. Please continue to check our web page at http://ankara.usembassy.gov/immigrant_security.html
and follow-up your case number.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

اولی رو فهمیدم ولی دومی رو نمیدونم برا چیه
دومی چیز خاصی نمی گه و برای همه فرستادند

تشکر کنندگان: ghorbat ، sezar ، shkhmo ، SH1A2R3
(2012-05-07 ساعت 14:54)kopol نوشته:  quote='ashkboosaval' pid='170608' dateline='1336384973']
سلام به همه دوستان
سایت همین الان ابدیت شد
بالاخره نوبت ما هم شد یه هورا بکشیم هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ان شالله تا اخر هفته تمام دوستان منتظر هورا بکشند
تبریک فراوان به آقا رضای گل
7 کیس زیر کلیر شدند ، منتتظر هوراهای بعدی هستیم :
2012AS16294
2012AS16306
2012AS19289
2012AS19719
2012AS20181
2012AS20256
2012AS21954

[/quote]

سلام علی جان
من اتمینان دارم شما تا آخر هفته یه هورای قوی میکشی
شماره کيس: 2012AS00019xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: dec
تاريخ مصاحبه:feb 3
تاريخ دريافت کليرنس: may 7
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، kopol ، MAHDI2012 ، frz61 ، sezar ، **USA** ، shkhmo

................ dear

[/quote]

[/quote]

[align=left]Ankara-Consular-Public-MB CA-Ankara@state.gov

[/quote]

منظورش از at the gate چیه !!!؟؟
برای کسایی که کلیر شده بودن یه ایمیل اینجوری اومده بود:

[/quote]

فکر کنم منظور اینه که جلوی در برای ورود ایشون هماهنگ شده!!!؟
[/quote]
دوستان واقعیت اینه که من روز 2 فوریه مصاحبه داشتم واولین نفری بودم که به مصاحبه رفتم و برای هر نفر از من 819 دلار گرفتند ، و برگه آبی رو گرفتم و مدارکم رو هم از افیسر گرفتم و اومدم هتل ، یک خورده حالم گرفته بود که برگه آبی گرفتم و مدارکم رو چک نکردم ، وارد هتل که شدم دیدم یکسری از اصل مدارکم پیش افیسر جامونده و بلافاصله برگشتم سفارت و جلوی درب سفارت بهم گفتند که برو و ساعت 1 به بعد بیا ، خلاصه سرتون رو درد نیارم ، ساعت 12/30 رفتم و بعد از یکساعت لرزیدن در سرمای 20- آنکارا وارد سفارت شدم وبه یک خانوم که خیلی قیافه هندی ها رو داشت گفتم که من مدارکم رو پیش افیسر جا گذاشتم واونهم مشخصات من رو گرفت ورفت و بعد از 5 دقیقه اومد وبهم گفت برو گیت صندوق و پولت رو پس بگیر و من بهش گفتم پول چیه من مدارکم رو جا گذاشتم واونهم اصرار که نه برو پولت رو بگیر ، خلاصه نصف موهای سرم توی راه سفید شد تا به گیت رسیدم و اونجا حانوم صندوقدار بهم گفت ایمیل مارو دریافت کردی ومن هم گفتم کدوم ایمیل و بعد گفت از امروز هزینه سفارت 440 دلار شده و چون شما نفر اول بودی و پول رو داده بودی از طریق ایمل خبر دارت کردیم که برگردی وبیای سفارت ( متن ایمیلی که در آنکارا برام فرستاده بودند دقیقاً همین متنی است که امروز در جواب پروسه کلیرنسم برام فرستادند ) خلاصه پول رو شماردند و بهم برگردوندند و مدارکم رو هم بهم برگردوند ، حالا برام جالبه که چرا در جواب پروسه کلیرنس باز هم همون ایمیل اومده و معنیش چیه ........ نمی دونم ، شایدهم دوباره می خواهند بهم پول برگردونند Big Grin

تشکر کنندگان: ashkboosaval ، t.azimaie ، Hediyeh ، ghorbat ، SH1A2R3 ، bakhshandehgy ، parsy631 ، adambarfi ، **USA** ، shkhmo ، behzad7
[/quote]
دوستان واقعیت اینه که من روز 2 فوریه مصاحبه داشتم واولین نفری بودم که به مصاحبه رفتم و برای هر نفر از من 819 دلار گرفتند ، و برگه آبی رو گرفتم و مدارکم رو هم از افیسر گرفتم و اومدم هتل ، یک خورده حالم گرفته بود که برگه آبی گرفتم و مدارکم رو چک نکردم ، وارد هتل که شدم دیدم یکسری از اصل مدارکم پیش افیسر جامونده و بلافاصله برگشتم سفارت و جلوی درب سفارت بهم گفتند که برو و ساعت 1 به بعد بیا ، خلاصه سرتون رو درد نیارم ، ساعت 12/30 رفتم و بعد از یکساعت لرزیدن در سرمای 20- آنکارا وارد سفارت شدم وبه یک خانوم که خیلی قیافه هندی ها رو داشت گفتم که من مدارکم رو پیش افیسر جا گذاشتم واونهم مشخصات من رو گرفت ورفت و بعد از 5 دقیقه اومد وبهم گفت برو گیت صندوق و پولت رو پس بگیر و من بهش گفتم پول چیه من مدارکم رو جا گذاشتم واونهم اصرار که نه برو پولت رو بگیر ، خلاصه نصف موهای سرم توی راه سفید شد تا به گیت رسیدم و اونجا حانوم صندوقدار بهم گفت ایمیل مارو دریافت کردی ومن هم گفتم کدوم ایمیل و بعد گفت از امروز هزینه سفارت 440 دلار شده و چون شما نفر اول بودی و پول رو داده بودی از طریق ایمل خبر دارت کردیم که برگردی وبیای سفارت ( متن ایمیلی که در آنکارا برام فرستاده بودند دقیقاً همین متنی است که امروز در جواب پروسه کلیرنسم برام فرستادند ) خلاصه پول رو شماردند و بهم برگردوندند و مدارکم رو هم بهم برگردوند ، حالا برام جالبه که چرا در جواب پروسه کلیرنس باز هم همون ایمیل اومده و معنیش چیه ........ نمی دونم ، شایدهم دوباره می خواهند بهم پول برگردونند Big Grin

[/quote]

كوپول جان راستش من از اين گيت چيزي دستگيرم نشد ولي چند تا حالت هست
اولي اينكه يا اون يارو هندي يه جورايي ازت خوشش اومده و خارج از برنامه به قول خودمون دم به دقيقه ميخواد بكشه شما رو جلوي در و حسينقلي خاني همه كاراتو انجام بده!! كه بهش يه ايميل بزن بگو خواهرم من متاهلم!!!!
حالت دوم اينه كه آدمها جايز الخطاست داشته پرونده تو چك ميكرده دستش خورده به همون نامه قبلي برات ميل شده
حالت سوم خواسته سركارت بگذاره
پيشنهاد:
جدي: من اگه جاي تو بودم يه پرينت از ايميل ميگرفتم و روش يك نامه با دست خط خودم مينوشتم كه اين ايميل اومده آيا بيام يا نه؟ و براشون فكس ميكردم
شوخي: ايميلو ورميداشتم ميرفتم جلوي سفارت و ميگفتم آقا من حاليم نيست گفتيد بياييد جلوي در منم الان جلوي درم ويزامو بدين برم البته ميتوني اون آهنگ "نامزدمو بدين برم" هم بخوني.
کیس نامبر: 2012as2xxxx
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، frz61 ، bakhshandehgy ، MAHDI2012 ، daria ، Hediyeh ، kopol ، **USA** ، M_star1316 ، shkhmo
سلام
کسی هست که بدون هزینه پست ups داخل سفارت برای ارسال ویزا چقدر برای هر نفر است
شماره کيس: 2012AS00019xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: dec
تاريخ مصاحبه:feb 3
تاريخ دريافت کليرنس: may 7
تشکر کنندگان: ghorbat ، kopol ، SH1A2R3 ، **USA** ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان