کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-05-09 ساعت 23:33)alexander نوشته:  
(2012-05-09 ساعت 19:11)kopol نوشته:  سایت دوباره آپدیت کرد و فقط یک کیس کلیر شده
2012as22255

به احتمال زیاد کیس نامبر دوستمون t.azimaie بوده که با ایمیل بهشون خبر دادند.
مبارکشون باشه

اره من بودم، ایشالا این جمعه نوبت شماها بشه
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
تشکر کنندگان: kopol ، ghorbat ، daria ، Amir Hussein ، Hediyeh ، vahid100 ، MAHDI2012 ، alexander ، SH1A2R3 ، 3rip
تبریک فراوان به امید کلیر شدن همگی
سلام دوستان

بازم شمارش معکوس شروع شد. Tongue
کیس نامبر:2012as15xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها:2011/30/8
تاریخ مصاحبه: 2012/09/01
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/29/06
تاریخ ورود به آمريكا:2012/18/07
تعداد افراد کیس : 3
تاریخ دریافت سوشیال: 2012/23/07
تاریخ دریافت گرین کارت: 2012/30/07
تشکر کنندگان: t.azimaie ، kopol ، MAHDI2012 ، SH1A2R3
آقا این برگه آبی که همش اینجا نام برده میشه چیه؟
من مصاحبه شدم و مدارکم آنجا ماند و یک برگه به من دادند که آبی رنگه! نتیجه مدیکال تستِ من به دستشون هنوز نرسیده بود. این همون برگ آبیه هست که همه می‌گویند؟
توش نوشته که بعد از اینکه تمام مدارک من به اضافه مدیکال تست به دستشون رسید ویزای من را با پست سفارشی برایم می‌فرستند. تو همه برگه آبی ها همین نوشته شده است؟
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: SH1A2R3
دوست عزیز، بستگی به این داره که توی برگ آبی چی تیک خورده، اگه واست مراحل اداری تیک نخورده، با فراهم کردن مدارک لازم، ویزات رو در اسرع وقت می گیری.

(2012-05-10 ساعت 17:16)Shezem نوشته:  آقا این برگه آبی که همش اینجا نام برده میشه چیه؟
من مصاحبه شدم و مدارکم آنجا ماند و یک برگه به من دادند که آبی رنگه! نتیجه مدیکال تستِ من به دستشون هنوز نرسیده بود. این همون برگ آبیه هست که همه می‌گویند؟
توش نوشته که بعد از اینکه تمام مدارک من به اضافه مدیکال تست به دستشون رسید ویزای من را با پست سفارشی برایم می‌فرستند. تو همه برگه آبی ها همین نوشته شده است؟

شماره پرونده: AS27xxxx
مصاحبه: 16 آپریل 2012
پایان مراحل اداری: 12 June
دریافت ویزا: 23 June
لینک سفر نامه :
http://mohajersara.com/thread-4682-post-...#pid185377
تشکر کنندگان: Shezem ، ghorbat ، SH1A2R3
سلام
اگر مديكال رو قبل از دريافت ويزا تكرار كنيم ايا مدت اعتبار ويزا بيشتر مي شود . اگه منبعي هست ميشه لينك رو بزاريد ؟Tongue
2012AS00019XXX
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-05-05 ساعت 16:02)majid89 نوشته:  دوستان سلام

اکثر ماها لازمه که در مراحل مختلف یه صفحه وب رو چک کنیم. مثل: صفحه ویزا بولتن، صفحه مصاحبه، صفحه کلیرنس و...
برای چک کردن متناوب یک صفحه غیر از زدن F5 راههای ساده تری هم هست که می خواستم اونها رو خدمتتون عرض کنم.

1. سایت http://www.changedetection.com
این سایت دقیقا برای همین طراحی شده. آدرس صفحه مورد نظر رو بهش میدین هروقت تغییر کرد با ایمیل به شما اطلاع میده. (من تغییرات ویزا بولتن رو به همین روش مانیتور می کنم)

2. اگر از مرورگر فایرفاکس استفاده می کنید، یک افزونه (Add on) هست به اسم TabMixPlus. یکی از امکانات این افزونه اینه که می تونه تب (صفحه) های باز شده شما را در فواصل زمانی مشخص رفرش کنه. البته طبیعتا این تب باید همیشه باز باشه.
برای استفاده از این ابزار:
از ادرس https://addons.mozilla.org/en-US/firefox...-mix-plus/ گزینه Add to firefox رو انتخاب کنید.
بعد از نصب روی تب مورد نظر کلیک راست کنید و گزینه Refresh every را انتخاب کنید (با زمان دلخواه)

امیدوارم با معرفی این روشها کمی از استرس شما عزیزان رو کم کرده باشم.Smile

آپدیت:
برای مطلع شدن از تغییرات سایت کلیرنس از طریق changedetection.com ، بجای استفاده از آدرس اصلی صفحه کلیرنس از این آدرس https://ssl-proxy.my-addr.net/myaddrprox...ssing.html یا هر آدرس غیرمستقیم دیگه استفاده کنید. چون ظاهرا امکان مانتیور شدن مستقیم این صفحه بسته شده است.

دوستان من امروز قبل از ظهر برام ایمیل اومد که سایت کلیرنس آپدیت شده.
راستی برای چک کردن من از ادرس جدید زیر استفاده کرده بودم:
https://ssl-proxy.my-addr.net/myaddrprox...ssing.html
توضیح اینکه این آدرس در ایران لود نمیشه یا اینکه فی لتر ه ولی برای استفاده در changedetection.com درست کار می کنه.
شما هم می تونید از طریق سایت changedetection.com بوسیله ایمیل از تغییرات سایت کلیرنس مطلع بشید و نیازی به چک کردن مداوم سایت نیست. (من هنوز مصاخبه نرفتم ولی می دونم که این کار بد جوری اعصاب خورد کنه!)

ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: ghorbat ، alexander ، SH1A2R3 ، dorrood
سایت دوباره برای دومین روز پیاپی آپدیت شد و من همچنان منتظر ، عجب بساطی داریم
اگر اشتباه نکنم 3 تا کیس کلیر شدند
2012AS10437
2012AS8032
2012AS9482
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: ashkboosaval ، MAHDI2012 ، ghorbat ، t.azimaie ، 3rip ، M_star1316 ، shadin_n ، vroom ، frz61 ، **USA** ، SH1A2R3
2 کیس جدید
10437
8032
مبارکه
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، ghorbat ، kopol ، t.azimaie ، 3rip ، shadin_n ، **USA** ، vroom ، SH1A2R3
(2012-05-10 ساعت 20:30)kopol نوشته:  سایت دوباره برای دومین روز پیاپی آپدیت شد و من همچنان منتظر ، عجب بساطی داریم
2012AS10437
2012AS8032
2012AS9482
سلام عزیزم
نگران نباش همین الان sms گرفتم اومدم سایت چک کردم با لاخره نوبت تو هم میشه من مطمن هستم

شماره کيس: 2012AS00019xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: dec
تاريخ مصاحبه:feb 3
تاريخ دريافت کليرنس: may 7
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، ghorbat ، kopol ، shadin_n ، **USA** ، frz61 ، SH1A2R3
(2012-05-10 ساعت 20:30)kopol نوشته:  سایت دوباره برای دومین روز پیاپی آپدیت شد و من همچنان منتظر ، عجب بساطی داریم
2012AS10437
2012AS8032
2012AS9482

واقعا که عجب بسا طی داریم .می گم که بد نیست پرونده من را مرور کنیم
مصاحبه:
سربازی سپاه بودی ؟ بله
زمان جنگ ؟ بله
کجا؟ خوزستان
شغل شما دولتی ؟ قبلا بله ولی فعلا نیمه دولتی
ok شما فقط ریز نمرات را برای ما ارسال کنید .ارسال کردم و جواب دادند که دریافت کردند .
سوال از پسرم : شما دانشجو هستید ؟ بله
کجا و چه رشته ای ؟ ok .قبل از ورود به امریکا نباید ازدواج کنی و برای خدمت هم باید ثبت نام کنی : ok
الان حدود 97 روز است که منتظریم آیا بازم باید منتظر بود .ایمیل هم زدم ولی جواب ندادند.@@@@@@@@@@@@@@@@
حالا میگی چیکار کنم کپل جان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نه شما بگو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: ghorbat ، mirman ، kopol ، t.azimaie ، 3rip ، M_star1316 ، alexander ، shadin_n ، **USA** ، vroom ، Hediyeh ، frz61 ، SH1A2R3
(2012-05-10 ساعت 23:03)MAHDI2012 نوشته:  
2012AS10437
2012AS8032
2012AS9482

مصاحبه:
سربازی سپاه بودی ؟ بله
زمان جنگ ؟ بله
کجا؟ خوزستان
ok شما فقط ریز نمرات را برای ما ارسال کنید .ارسال کردم و جواب دادند که دریافت کردند .
کجا و چه رشته ای ؟ ok .قبل از ورود به امریکا نباید ازدواج کنی و برای خدمت هم باید ثبت نام کنی : ok
الان حدود 97 روز است که منتظریم آیا بازم باید منتظر بود .ایمیل هم زدم ولی جواب ندادند.@@@@@@@@@@@@@@@@
حالا میگی چیکار کنم کپل جان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نه شما بگو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با اجازه کوپول عزیز من جواب میدم«
یه ایمیل بزن به مصاحبه گر و کلیر کننده و بگو:
?do you believe in soul
خودش قضیه رو تا تهش میره و دیگه یه ضرب ویزا را بدو بدو مباره در خونه.
گفتن یه شوخی کرده باشم از این حال در بیایید.
دوستان عزیز انقدر عجله نداشته باشین دیر یا زود نوبت همه میشه. این روزها اگه یه نیگا به بچه های ۲۰۱۳ بندازید میبینید انگار همین دیروز بود که قبولیتون را دیدید و هی میگفتیم خوش به حال ۲۰۱۱ ای ها حالا اینجاییم و بعد به خاطره و احیانا مدیرهای سایت تبدیل میشیم.
پس به جای نگرانی به بچه های ۲۰۱۳ دلداری بدیم و کمکشون کنیم همونطوری که بچه های سالهای قبل به ما کمک کردند.
امیدوارم همتون به آرزوهاتون برسید اونهم به موقعش.

تشکر کنندگان: kopol ، parsy631 ، t.azimaie ، daria ، 3rip ، MAHDI2012 ، alexander ، ashkboosaval ، shadin_n ، **USA** ، vroom ، Hediyeh ، SH1A2R3
سایت دوباره برای دومین روز پیاپی آپدیت شد و من همچنان منتظر ، عجب بساطی داریم
2012AS10437
2012AS8032
2012AS9482
[/quote]

مصاحبه:
سربازی سپاه بودی ؟ بله
زمان جنگ ؟ بله
کجا؟ خوزستان

[/quote]
خدا وکیلی من آخر انرژی مثبتم ، دیگه حالم از خودم داره بهم می خوره ، اشکال نداره می رویم جلو تا ببینم تا کجا طاقت می یارم Big Grin
مهدی جان و تمام کسانی که در انتظار کلیرنس هستید ، باید به عرضتون برسونم اگر تگاهی گذرا به یک ماهه اخیر داشته باشیم می بینیم که سرعت روند کلیرنس بسیار تند تر از قبل شده ، بطور مثال در هفته جاری سایت تا امروز 3 بار آپدیت کرده و فردا هم احتمالاً آپدیت خواهد کرد و23 نفر کلیر شدند و این در حالیکه هفته قبلترش سایت آپدیت نکرد و حتی یک کیس هم کلیر نشد و با توجه به کاهش دادن مهلت انقضاء دریافت ویزا ها به این نتیجه می رسیم که اونها هم برای دادن ویزاها عجله دارند ، مقایسه کردن در روند کلیرنس کار درستی نیست چون شکل و محتوا وافراد هر کیس با هم مشابه نیستند ، امیدوار باشیم که بزودی همگی پاک خواهیم شد ،
به امید هورای تک تک منتظرین
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: ghorbat ، t.azimaie ، daria ، 3rip ، vahid100 ، MAHDI2012 ، ASGAR2012 ، alexander ، shadin_n ، Hediyeh ، vroom ، **USA** ، SH1A2R3
آقايون و خانمهاي عزيز امروز يازده مي مصادف با تولد من بوده و اين را به فال نيك ميگيرم و آرزو ميكنم كه امشب با كليراسيون كامل همه اين نگراني ها خاتمه پيدا كنه
پس يادتون باشه يازده مي روز مهمي است براي شما دوستان و همسفران عزيزم
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر: 2012as2xxxx
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: hoda2012 ، SH1A2R3 ، ghorbat ، parsy631 ، smmyp ، green2012 ، mirman ، 3rip ، M_star1316 ، MAHDI2012 ، ASGAR2012 ، alexander ، kopol ، cmbt ، shadin_n ، bakhshandehgy ، Hediyeh ، majid89 ، vroom ، mohajersara12 ، frz61
(2012-05-11 ساعت 00:40)kopol نوشته:  سایت دوباره برای دومین روز پیاپی آپدیت شد و من همچنان منتظر ، عجب بساطی داریم
2012AS10437
2012AS8032
2012AS9482

مصاحبه:
سربازی سپاه بودی ؟ بله
زمان جنگ ؟ بله
کجا؟ خوزستان

[/quote]
خدا وکیلی من آخر انرژی مثبتم ، دیگه حالم از خودم داره بهم می خوره ، اشکال نداره می رویم جلو تا ببینم تا کجا طاقت می یارم Big Grin
مهدی جان و تمام کسانی که در انتظار کلیرنس هستید ، باید به عرضتون برسونم اگر تگاهی گذرا به یک ماهه اخیر داشته باشیم می بینیم که سرعت روند کلیرنس بسیار تند تر از قبل شده ، بطور مثال در هفته جاری سایت تا امروز 3 بار آپدیت کرده و فردا هم احتمالاً آپدیت خواهد کرد و23 نفر کلیر شدند و این در حالیکه هفته قبلترش سایت آپدیت نکرد و حتی یک کیس هم کلیر نشد و با توجه به کاهش دادن مهلت انقضاء دریافت ویزا ها به این نتیجه می رسیم که اونها هم برای دادن ویزاها عجله دارند ، مقایسه کردن در روند کلیرنس کار درستی نیست چون شکل و محتوا وافراد هر کیس با هم مشابه نیستند ، امیدوار باشیم که بزودی همگی پاک خواهیم شد ،
به امید هورای تک تک منتظرین

[/quote]

سلام
با نظر شما موافقم
شمارش معکوس شروع شد
شماره کيس: 2012AS00019xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: dec
تاريخ مصاحبه:feb 3
تاريخ دريافت کليرنس: may 7
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، mirman ، shadin_n ، ghorbat ، 3rip ، **USA** ، SH1A2R3
بچه ها من خیلی حواس پرتم، امکانش زیاده کیسم کلیر شد متوجه نشم. خواهشا اگه 25000 دیدید بهم بگید ممنون میشم. یا مثل همین الان که بچه ها کیسای جدید که آپدیت میشه اینجا میزارن خیلی خوبه. دستتون درد نکنه
تشکر کنندگان: kopol ، **USA** ، ghorbat ، vroom ، MAHDI2012 ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان