موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ای خدا یعنی می شه یه ماهه کلیر شیم، جمعه بعدی یه ماهمون تموم می شه. به امید بیشتر شدن 25000 ها.
شماره کیس :2012AS25xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:7 Jan
تاریخ دریافت نامه دوم: 14 Feb
تاریخ مصاحبه: 16 April
تاریخ کلیرنس:4 june
تاریخ دریافت ویزا:28 june
تاریخ ورود به آمریکا :به زودی
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات این کیس :3 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
امروز ساعت 7 وعده ما همینجا ، می کشیم همگی هورا
کسی که دارای عزمی راسخ است ،جهان را مطابق میل خویش عوض می کند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. از بین دوستان کسی هست که با معافیت تحصیلی رفته باشه مصاحبه و ویزام هم گرفته باشه ؟، یا اینکه پروسه clearance را داره طی می کنه ؟
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
نمي دونم چرا هر چي به زمان مصاحبه نزديكتر مي شم استرسم بيشتر مي شه هي مي گم نكنه من دچار پدپده كليرنس بشم آخه بعد از مصاحبه من تا آخر سپتامبر وقتي نمونده... بعضي از بچه ها دو سه ماه از مصاحبشون گذشته ولي خبري از كلير شدنشون نيست من همش دعا مي كنم اميدوارم كه امروز و تا آخرهفته سايت كليرنس آپديت بشه و همه دوستان پاك پاك بشن . يادمه كه از بچه هاي قديمي خونده بودم هر چي به ماههاي آخر نزديك مي شيم احتمال ويزاي يه ضرب بيشتره ولي اكثر دوستان مصاحبه رو ، فعلا ًكه با برگه آبي مي يان بيرون .مگه نمي گن كه از وقتي فرمها ي سري اولو براي كارمنداي زحمتكش KCC مي فرستيم كار چكينگمون شروع مي شه پس كو؟؟؟؟؟؟!!!!!
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
و امروز نیز آپدیت نشد....
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-11 ساعت 22:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-11 ساعت 22:31 توسط پریچهر م.)
سلام بچه ها
ببخشید من چند روز مسافرت بودم و نمیتونستم سایت و ایمیلمو چک کنم، الان که برگشتم دیدم دوباره از سفارت برام ایمیل اومده که متنشو براتون میزارم. فکر کنم سفارت خیلی اصرار رو پاک شدنِ ما داره:د واسه همه چیز از همه متشکرم...، یه کم از اطلاعتمنو میزارم شاید براتون سوال باشه: من کارشناسِ رادیولوژی هستم و تو یه بیمارستانِ خصوصی کار میکنم، همسرم هم مهندسِ کنترل ابزار دقیق هست که کارشم هم تو یک کارخونهٔ خصوصی هست، سربازیِ همسرم سپاه بوده و ما هم اسپانسر داشتیم و هم نامهٔ بانک به مبلغ ۶۵ میلیون.اینم متن ایمیلم:
Dear Applicant:
Your administrative reviewing has been completed, you may come to the Embassy Monday to Thursday at 13:00. No later than 25 June 2012.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
راستی شمارهٔ ما هنوز تو سایت نیومده!به نظر من ایمیل بزنید حتماِ حتما.
کیس:2012AS000209XX * قبولی: JULY/16/11
ارسال فرمها: AGU/09/11 * کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن:11/ 10/DES * مصاحبه:FEB/01/12
ویزا:MAY/30/2012 * ورود به آمریکا:JUL/17/12
گرین کارت :JUL/25/12
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-11 ساعت 22:38)cmbt نوشته: (2012-05-11 ساعت 22:29)پریچهر م نوشته: سلام بچه ها
ببخشید من چند روز مسافرت بودم و نمیتونستم سایت و ایمیلمو چک کنم، الان که برگشتم دیدم دوباره از سفارت برام ایمیل اومده که متنشو براتون میزارم. فکر کنم سفارت خیلی اصرار رو پاک شدنِ ما داره:د واسه همه چیز از همه متشکرم...، یه کم از اطلاعتمنو میزارم شاید براتون سوال باشه: من کارشناسِ رادیولوژی هستم و تو یه بیمارستانِ خصوصی کار میکنم، همسرم هم مهندسِ کنترل ابزار دقیق هست که کارشم هم تو یک کارخونهٔ خصوصی هست، سربازیِ همسرم سپاه بوده و ما هم اسپانسر داشتیم و هم نامهٔ بانک به مبلغ ۶۵ میلیون.اینم متن ایمیلم:
Dear Applicant:
Your administrative reviewing has been completed, you may come to the Embassy Monday to Thursday at 13:00. No later than 25 June 2012.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
راستی شمارهٔ ما هنوز تو سایت نیومده!به نظر من ایمیل بزنید حتماِ حتما.
تبریک میگم پریچهر خانوم!منو که یادتون هست تو هتل ددمان دیدیم همدیگر را.صد دلاری خورد نداشتم.خیلی خوشحال شدم که شما هم بالأخره کلیر شدید.به فکرتون بودم و میگفتم چی شده این پریچهر خانوم نمیاد یک پستی بذاره بدونم حالش چطور است.به همسرتون هم سلام برسونید و تبریک بگید.
سلام،خیلی ممنون، دقیقا یادمه.خیلی خوشحالم که اینجا میبینمتون،شما انشاالله کی عازمی به سوی دیار کفر؟ یادمه که همون موقع بلیت گرفته بودید.
کیس:2012AS000209XX * قبولی: JULY/16/11
ارسال فرمها: AGU/09/11 * کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن:11/ 10/DES * مصاحبه:FEB/01/12
ویزا:MAY/30/2012 * ورود به آمریکا:JUL/17/12
گرین کارت :JUL/25/12
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-12 ساعت 14:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-12 ساعت 14:13 توسط Shezem.)
پاسخ من هم آمد، راحت شدم!!
در زمان مصاحبه در سفارت به من گفته شد که پاسخ مدیکال تستِ من هنوز به دستشان نرسیده، وپاسپورت و مدارکم را نگه داشتند و گفتند که تا ۲ هفته دیگر مدارک و پاسپورت را برایم پست میکنند.
امروز صبحِ اول وقت، پستچی خوب محله ما، پاکت مدارک من از سفارت آمریکا در فرانکفورت را به همراه پاسپورتم و یک ویزای خوشگل چسبیده توی آن را برایم آورد.
برای همگی آرزوی کامیابی میکنم. تا چند روز دیگه من هم سفرنامه مینویسم از سفارت آمریکا در فرانکفورت که فکر کنم، کسی تا حالا ننوشته است.
به همه دوستان که منتظر زمان مصاحبه هستند هم بگویم که این مصاحبه همش الکی است!! اصلا استرس و نگرانی نداشته باشند، و اصلا نترسید که مبادا پروندهتان به پروسه کلیر شدن بخورد.
پروسه کلیر شدن از همان زمان اعلام نام قبولی شما شروع میشود و برای همه هم هست، فقط برای بعضی ها شاید بیشتر طول بکشه، آنرا که حساب پاک است از محاسبه چه باک است! من امروز که ویزا را داشتم میخواندم، دیدم که زمان گرفتن جواب کلیر من، ۵ روز قبل از زمان مصاحبه بوده.
خلاصه اینکه، از همین الآن خودتان را ویزا گرفته بدانید، و الکی زندگی را به کام خود تلخ نکنید.
با آرزوی ویزای یک ضرب برای همه دوستانی که هنوز نوبتشان نشده است .
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت
تجربههای من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر میخواهد و مرد کهن !
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
فردا صبح من میرم انکارا کسی هست که اونجا باشه یا بخواد بره همدیگرو ببینیم
شماره کيس: 2012AS00019xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: dec
تاريخ مصاحبه:feb 3
تاريخ دريافت کليرنس: may 7
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اسپانسر من تو اون قسمت آخر i134 نوشته كه به مدت 1 سال من را تامين مالي و جاي خواب و ........ آيا اين تاثير ميذاره ..اينم متشكر از پيشنهاد خواهرم به اسپانسرمم! آيا مشكلي در اخذ ويزا پيش مياد؟ بهنر نبود مي نوشت تا زماني كه احتياج دارد AS LONG AS NEEDED
هنوز نفرستاده بهش بگم عوضش كنه! بعد پرداخت ماليات سال 2011 كافيه؟ يا 3 سال اخير
يكي جواب منو بده تورو خدااااااااااااااا
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+