کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-05-17 ساعت 21:11)daria نوشته:  
(2012-05-17 ساعت 21:05)ghorbat نوشته:  سلام خدمت دوستان گل ، من یه مسئله ای ذهنمو به خودش مشغول کرده در رابطه با جدول 2012 که احسان جان داره زحمتشو میکشن . . . تعداد کل نفراتی که منتظر کلیر شدن هستند 22 نفر است و تاریخ آخرین آپدیت جدول برای 12 همین ماه هست یعنی حدود 5 روز پیش و در طی این چند روز گذشته بارها سالت آپدیت شده و شاهد هوراهای زیادی بودیم . . . یعنی ماکسیمم از بچه های مهاجرسرا فقط 20 نفر منتظر کلیر شدن هستند . . . ؟؟؟؟؟؟
2- خیلی ها در جدول هستند که کلیر شدن ولی ویزا نگرفتند . . .!!!؟؟؟ این معنیش چیه !!؟؟ یا اینکه ویزاشونو گرفتن ولی در جدول ثبت نشده هنوز !!؟؟Wink

يك سؤال هم من اضافه ميكنم، كسايي كه مدت زمان انتظارشون خيلي طولاني شده واقعا هنوز كلير نشدن يا خبري ازشون نيست؟ ممكنه كلير شده باشن و اعلام نكرده باشن؟

در رابطه با سوال اول فقط دوستانی که زمان دریافت ویزایشان را برای من ارسال کرده اند این فیلد برا ی آنها در جدول ثبت شده و دیگر دوستان در صورت دریافت ویزا هم چیزی به بنده نگفته اند
همچنین بسیاری از دوستان نیز اصلا زمان مصاحبه یا کلیر شدن خود را برای من ارسال نکرده اند و من که فقط جمعه ها وقت آزاد دارم با مطالعه بیشتر تاپیک های این انجمن به یک سری نتایج از جمله زمان مصاحبه ی دوستان ،گرفتن ویزای یک ضرب یا کلیر خوردن و همچنین زمان کلیر شدن دوستان می رسم و آنها را در جدول ثبت می کنم .
(پ.ن. : دوستانی نیز در طول دوره به من برای تکمیل جدول کمک کرده اند که از آنها متشکرم.)
در مورد سوال دوست دوم هم باید بگم به نظر خود من این دوستان کلیرنسشون تا الان آمده ولی درون سایت هیچ چیزی اعلام نکرده اند زیرا دیگر درون سایت فعالیتی ندارند و در هیچ کدام از تاپیک ها هیچ جیزی ارسال نکرده اند.

کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: ghorbat ، payan ، M_star1316 ، afshin4749 ، 3rip ، shadin_n ، vroom ، میتی ، frz61 ، h4di ، alexander ، daria ، ASGAR2012 ، پرنیان90 ، shervn ، hoda2012 ، majid89 ، shkhmo ، MPU
(2012-05-18 ساعت 00:13)ehsan1095 نوشته:  
(2012-05-17 ساعت 21:11)daria نوشته:  
(2012-05-17 ساعت 21:05)ghorbat نوشته:  سلام خدمت دوستان گل ، من یه مسئله ای ذهنمو به خودش مشغول کرده در رابطه با جدول 2012 که احسان جان داره زحمتشو میکشن . . . تعداد کل نفراتی که منتظر کلیر شدن هستند 22 نفر است و تاریخ آخرین آپدیت جدول برای 12 همین ماه هست یعنی حدود 5 روز پیش و در طی این چند روز گذشته بارها سالت آپدیت شده و شاهد هوراهای زیادی بودیم . . . یعنی ماکسیمم از بچه های مهاجرسرا فقط 20 نفر منتظر کلیر شدن هستند . . . ؟؟؟؟؟؟
2- خیلی ها در جدول هستند که کلیر شدن ولی ویزا نگرفتند . . .!!!؟؟؟ این معنیش چیه !!؟؟ یا اینکه ویزاشونو گرفتن ولی در جدول ثبت نشده هنوز !!؟؟Wink

يك سؤال هم من اضافه ميكنم، كسايي كه مدت زمان انتظارشون خيلي طولاني شده واقعا هنوز كلير نشدن يا خبري ازشون نيست؟ ممكنه كلير شده باشن و اعلام نكرده باشن؟

در رابطه با سوال اول فقط دوستانی که زمان دریافت ویزایشان را برای من ارسال کرده اند این فیلد برا ی آنها در جدول ثبت شده و دیگر دوستان در صورت دریافت ویزا هم چیزی به بنده نگفته اند
همچنین بسیاری از دوستان نیز اصلا زمان مصاحبه یا کلیر شدن خود را برای من ارسال نکرده اند و من که فقط جمعه ها وقت آزاد دارم با مطالعه بیشتر تاپیک های این انجمن به یک سری نتایج از جمله زمان مصاحبه ی دوستان ،گرفتن ویزای یک ضرب یا کلیر خوردن و همچنین زمان کلیر شدن دوستان می رسم و آنها را در جدول ثبت می کنم .
(پ.ن. : دوستانی نیز در طول دوره به من برای تکمیل جدول کمک کرده اند که از آنها متشکرم.)
در مورد سوال دوست دوم هم باید بگم به نظر خود من این دوستان کلیرنسشون تا الان آمده ولی درون سایت هیچ چیزی اعلام نکرده اند زیرا دیگر درون سایت فعالیتی ندارند و در هیچ کدام از تاپیک ها هیچ جیزی ارسال نکرده اند.
احسان جان خیلی گلی برادر ، امیدوارم که یه روزی خودتم را بخوایی در جدول وارد کنی . . . من واقعاً از این همه زحمت که میکشی از راه دور ارادتمو بهت اعلام میکنم و برات آرزوی موفقیت میکنم داداش . . .Big GrinBig GrinBig Grin پابرجا باشی عزیز .

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: smmyp ، 3rip ، shadin_n ، vroom ، daria ، h4di ، پرنیان90 ، SH1A2R3 ، hoda2012 ، shkhmo
(2012-05-17 ساعت 23:59)kopol نوشته:  هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر آقا مهدی گل با کاربری M_star1316 هم کلیر شد ، تبریک فراوان ، منتظریم تا خودش هورای اصلی رو بکشه

علی جان ممنونم ازت:
جهت اطلاع دوستان باید بگم از کیس ما که 23 مارس کلیر شد ، وضعیت من نامشخص بود که با آپدیت شدن امروز سایت مشکل منهم شکر خدا برطرف شد.
هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
تشکر کنندگان: ghorbat ، payan ، smmyp ، cmbt ، 3rip ، shadin_n ، green2012 ، a.behzadi ، MAHDI2012 ، kopol ، armanbala ، میتی ، Lucky Luke ، Hediyeh ، alexander ، daria ، SallyD ، jordanir ، frz61 ، hoda2012 ، Omidooo ، shkhmo
(2012-05-18 ساعت 00:51)M_star1316 نوشته:  
(2012-05-17 ساعت 23:59)kopol نوشته:  هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر آقا مهدی گل با کاربری M_star1316 هم کلیر شد ، تبریک فراوان ، منتظریم تا خودش هورای اصلی رو بکشه

علی جان ممنونم ازت:
جهت اطلاع دوستان باید بگم از کیس ما که 23 مارس کلیر شد ، وضعیت من نامشخص بود که با آپدیت شدن امروز سایت مشکل منهم شکر خدا برطرف شد.
هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

مرسی تبریک به شما. امیدوارم اپریلی ها هم زود کلیر شوند.

تشکر کنندگان: a.behzadi ، ghorbat ، MAHDI2012 ، kopol ، 3rip ، frz61 ، M_star1316 ، daria ، alexander ، صبا راد ، ashkboosaval ، علیرضا م ، SH1A2R3
دوستان سلام . كسي هست كه در ابوظبي مصاحبه داشته و كلير هنوز كلير نشده باشه . من با همسر و پسرم 3 آپريل مصاحبه داشتيم و گفتند همه چي اوكي است و 6 هفته ديگر سايت را چك كنيد . .لي هنوز كه خبري نشده مي خواستم ببينم ايا ما ادرس درست مي ريم واسه چك كردن. و ؟آيا بايد بهشون ايميل بزنم يا نه. مرسي
كيس نامبر 2012AS00031***
مصاحبه :ابوظبي
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، 3rip ، frz61
(2012-05-19 ساعت 15:03)مريم361 نوشته:  دوستان سلام . كسي هست كه در ابوظبي مصاحبه داشته و كلير هنوز كلير نشده باشه . من با همسر و پسرم 3 آپريل مصاحبه داشتيم و گفتند همه چي اوكي است و 6 هفته ديگر سايت را چك كنيد . .لي هنوز كه خبري نشده مي خواستم ببينم ايا ما ادرس درست مي ريم واسه چك كردن. و ؟آيا بايد بهشون ايميل بزنم يا نه. مرسي

دوست عزیز توی سایت سفارت ابوظبی با مراجعه به آدرس http://www.abudhabiivo.net/ میتونید فقط از وضعیت پرونده خودتون مطلع بشید یا مینویسه در دست بررسی است یا اینکه مینویسه ویزاتون آماده است ومثل آنکارا نیست که بصورت گروهی کیس نامبرهای کلیرشده رو نشون بده .
مدت زمان کلیر شما هنوز زیاد نشده ،به امید کلیر شدن همه بچه های آنکارا و ابوظبی
کیس نامبر:2012as15xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها:2011/30/8
تاریخ مصاحبه: 2012/09/01
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/29/06
تاریخ ورود به آمريكا:2012/18/07
تعداد افراد کیس : 3
تاریخ دریافت سوشیال: 2012/23/07
تاریخ دریافت گرین کارت: 2012/30/07
تشکر کنندگان: M_star1316 ، kopol ، ghorbat ، alexander ، hoda2012 ، shkhmo ، 3rip
(2012-05-19 ساعت 15:03)مريم361 نوشته:  دوستان سلام . كسي هست كه در ابوظبي مصاحبه داشته و كلير هنوز كلير نشده باشه . من با همسر و پسرم 3 آپريل مصاحبه داشتيم و گفتند همه چي اوكي است و 6 هفته ديگر سايت را چك كنيد . .لي هنوز كه خبري نشده مي خواستم ببينم ايا ما ادرس درست مي ريم واسه چك كردن. و ؟آيا بايد بهشون ايميل بزنم يا نه. مرسي

سلام،
من درابوظبي مصاحبه داشتم و حدود 4 ماهه كه از مصاحبه ام مي گذرد و هنوز خبري از كليرنس نيست
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shkhmo ، ghorbat ، 3rip
(2012-05-19 ساعت 21:34)payan نوشته:  

دوست عزیز توی سایت سفارت ابوظبی با مراجعه به آدرس http://www.abudhabiivo.net/ میتونید فقط از وضعیت پرونده خودتون مطلع بشید یا مینویسه در دست بررسی است یا اینکه مینویسه ویزاتون آماده است ومثل آنکارا نیست که بصورت گروهی کیس نامبرهای کلیرشده رو نشون بده .

با سلام خدمت دوستان.
من حدود 4 ماهه كه از مصاحبه ام در ابوظبي مي گذرد و هنوز كلير نشدم.
از زمان آزمايش پزشكي هم حدود 4 ماهه كه مي گذرد، مي خواستم بدونم اعتبار ويزاي من از 4 ماه پيش شروع شده و نهايتا 2 ماهه ديگه اعتبار خواهد داشت؟ بنابر اين اگر در طول 2 ماه آتي كلير نشوم ويزا ديگر به من تعلق نمي گيرد؟ آيا اگر كلير شدم ،امكان دارد قبل از گرفتن ويزا، يك بار ديگر آزمايشات پزشكي را تكرار كنم و به سفارت ارائه دهم تا زمان مجاز ورود به آمريكا براي من از همان روزي كه ويزا گرفتم تا شش ماه بعد ، اعتبار داشته باشد؟ كارت واكسن انيستيتو پاستور را در بيمارستان دبي براي آزمايشات پزشكي 4 ماه پيش تحويل دادم و هيچي دستم نيست. آيا براي تمديد زمان ويزا ، جدا از انجام مجدد آزمايشات پزشكي در دبي ، بايد به اتيستيتو پاستور مراجعه كنم و دوباره واكسن هارا بزنم و كارت جديد واكسن بگيرم؟
ممنون مي شوم اگر كسي كه در اين زمينه اطلاع دارد پاسخي به من بدهد.
تشکر کنندگان: ghorbat ، 3rip ، MAHDI2012 ، shkhmo
(2012-05-20 ساعت 12:49)khorma نوشته:  
(2012-05-19 ساعت 21:34)payan نوشته:  
با سلام خدمت دوستان.
من حدود 4 ماهه كه از مصاحبه ام در ابوظبي مي گذرد و هنوز كلير نشدم.
از زمان آزمايش پزشكي هم حدود 4 ماهه كه مي گذرد، مي خواستم بدونم اعتبار ويزاي من از 4 ماه پيش شروع شده و نهايتا 2 ماهه ديگه اعتبار خواهد داشت؟ بنابر اين اگر در طول 2 ماه آتي كلير نشوم ويزا ديگر به من تعلق نمي گيرد؟ آيا اگر كلير شدم ،امكان دارد قبل از گرفتن ويزا، يك بار ديگر آزمايشات پزشكي را تكرار كنم و به سفارت ارائه دهم تا زمان مجاز ورود به آمريكا براي من از همان روزي كه ويزا گرفتم تا شش ماه بعد ، اعتبار داشته باشد؟ كارت واكسن انيستيتو پاستور را در بيمارستان دبي براي آزمايشات پزشكي 4 ماه پيش تحويل دادم و هيچي دستم نيست. آيا براي تمديد زمان ويزا ، جدا از انجام مجدد آزمايشات پزشكي در دبي ، بايد به اتيستيتو پاستور مراجعه كنم و دوباره واكسن هارا بزنم و كارت جديد واكسن بگيرم؟
ممنون مي شوم اگر كسي كه در اين زمينه اطلاع دارد پاسخي به من بدهد.
دوست عزيز، شما هيچ پيگيري نكرده ايد؟! نبايد ايميل بزنيد؟
با اينكه اطلاعات چنداني از ابوظبي ندارم، ولي براساس شنيده ها و خوانده هايم از دوستان قبلي، مديكال اونجا بر خلاف آنكارا 1 سال وقت داره و همين يك نكته مثبته.
ولي من توصيه مي كنم به جاي مديكال بيشتر به كليرنس توجه كنيد و يك پيگيري انجام بدهيد.
انشا... حله و مشكلي نيست.Smile
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: ghorbat ، alexander ، 3rip ، kopol ، a.behzadi ، shkhmo
شمارش معکوس شروع شد
بچه ها من به این هفته خیلی امیدوارم Smile
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: green2012 ، frz61 ، ghorbat ، M_star1316 ، 3rip ، MPU ، MAHDI2012 ، shkhmo
چرا اینجا اینقدر سوت و کوره ، بابا پاشید یک سرو صدایی راه بیندازید ، باور کنید مدیران می آیند تاپیک رو می ببندند Big Grin ، به دلم شده امروز کیسهای زیادی کلیر خواهند شد ، اگر بیش ار 2ماه کلیرتون طول کشیده امروز حتماً ایمیل بزنید ، روزهای اول هفته بهتر ایمیل ها رو جواب می دهند ، آقا مهدی گل ، آرمتین جان ، khorma ، صبا راد عزیز ، payan ، alexander، gol1 و همه عزیزان دیگر که منتظر هستند انشاء ا... همین روزها هوراهای قشنگشون رو خواهیم شنید
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: ghorbat ، M_star1316 ، alexander ، ashkboosaval ، 3rip ، daria ، green2012 ، leila-gh ، payan ، MAHDI2012 ، صبا راد ، shkhmo ، **USA** ، behzad7
سلام
بازم بچه های دو سه ماه پیش خیلی سکوته اینجا
امروز شمارش معکوس شروع شد
بچه های feb اماده خبر خوش باشند ویک هورای جانانه بکشند
از kopol عزیز هم بخاطر این همه راهنمایی برای بچه ها تشکر میکنم
به امید انکه همه امشب هوراااااااااااااااا بکشند
شماره کيس: 2012AS00019xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: dec
تاريخ مصاحبه:feb 3
تاريخ دريافت کليرنس: may 7
تشکر کنندگان: alexander ، 3rip ، ghorbat ، kopol ، daria ، leila-gh ، MAHDI2012 ، صبا راد ، shkhmo ، **USA**
با سلام.
دوستان نخندن ها.
ما هم دوست داريم بصورت خوشحال و خيلي بي استرس براي بقيه و خودمون منتظر آپديت شدن سايت باشيم. تازه 15 روزه كه برگه آبي معروف رو گرفتيم و فعلا روحيمون بيست بيسته.
حتي با فرض 2.5 ماه بليط مراجعه بعدي به آنكارا و بليط آمريكامون رو هم گرفتيم.
اميداوارم لااقل يه چند تا 30 هزاري امروز كلير شن كه دهه 20 رو پشت سر بذاريم.

اينم يه انرژي مثبت بزرگ.
+

ارادتمند
CN : 37xxx
رويت قبولي : 15 july
ارسال فرم‌ها : 17 july
سفارت : آنكارا
دريافت نامه دوم : 7 march
تاريخ مصاحبه : 7 may
تاريخ كليرنس : June 4
تاريخ دريافت ويزا : 14 June
ورود به آمريكا : August 27
دريافت گرين كارت : 10 September
محل اقامت : San Diego
تشکر کنندگان: alexander ، 3rip ، ghorbat ، kopol ، daria ، green2012 ، Lucky Luke ، payan ، M_star1316 ، MAHDI2012 ، shkhmo ، **USA** ، behzad7
(2012-05-21 ساعت 14:16)kopol نوشته:  چرا اینجا اینقدر سوت و کوره ، بابا پاشید یک سرو صدایی راه بیندازید ، باور کنید مدیران می آیند تاپیک رو می ببندند Big Grin ، به دلم شده امروز کیسهای زیادی کلیر خواهند شد ، اگر بیش ار 2ماه کلیرتون طول کشیده امروز حتماً ایمیل بزنید ، روزهای اول هفته بهتر ایمیل ها رو خوب جواب می دهند ، آقا مهدی گل ، آرمتین جان ، khorma ، صبا راد عزیز ، payan ، alexander، gol1 و همه عزیزان دیگر که منتظر هستند انشاء ا... همین روزها هوراهای قشنگشون رو خواهیم شنید

ممنون دوستای خوب که با وجود کلیر شدنتون هنوز به فکر ما منتظرها هم هستید با وجود شما انرژی می گیریم برامون دعا کنید ممنونWink
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: 3rip ، ghorbat ، kopol ، daria ، ashkboosaval ، M_star1316 ، پرنیان90 ، MAHDI2012 ، shkhmo
(2012-05-21 ساعت 14:16)kopol نوشته:  چرا اینجا اینقدر سوت و کوره ، بابا پاشید یک سرو صدایی راه بیندازید ، باور کنید مدیران می آیند تاپیک رو می ببندند Big Grin ، به دلم شده امروز کیسهای زیادی کلیر خواهند شد ، اگر بیش ار 2ماه کلیرتون طول کشیده امروز حتماً ایمیل بزنید ، روزهای اول هفته بهتر ایمیل ها رو جواب می دهند ، آقا مهدی گل ، آرمتین جان ، khorma ، صبا راد عزیز ، payan ، alexander، gol1 و همه عزیزان دیگر که منتظر هستند انشاء ا... همین روزها هوراهای قشنگشون رو خواهیم شنید

كپل جان راستش ما هم بعد از اعلام تاريخ مصاحبمون يه جوني گرفتيم و يه فرصتي پيدا كرديم تاپيكهاي مربوطشو بيشتر و جديتر پيگيري كنيم. اميدوارم كه همه چيز به كام هممون خوب وخوش باشه و همه چيز بر وفق مرادمون باشه آمين. اين سايت كليرنس معمولا چند روز به چند روز آپديت ميشه؟ اصلا قانون خاصي داره؟
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: ghorbat ، daria ، پرنیان90 ، 3rip ، MAHDI2012 ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان