موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-22 ساعت 14:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-22 ساعت 14:10 توسط daria.)
(2012-05-22 ساعت 10:47)khorma نوشته: عليرضا جان خيلي ممنون از جوابت. بله دقيقا عين همين جملاتي كه براي شما آمده ، من هم همين جملات را دريافت كرده ام.
دو تا سوال داشتم كه ممنون مي شوم پاسخ دهي تا نگرانيهام كم بشه
1- بنابراين اگر ديروز تازه اين متن را دريافت كرده باشم، به نظرت براي يكشنبه هفته آتي كه حدود 6 روز ديگر مي شه ، ايرادي نداره كه برم ابوظبي و فكر مي كني ويزام حاضره؟
2- در اين case من و خانمم هستيم و هردو با هم در انتظار كليرنس بسر مي برديم (حدود 4 ماه) تا اينكه ديشب اين پيام را كه عيننا پيام شماست دريافت كرديم. ولي در متن نامه به اسم تك تك ما دو نفر بصورت مجزا اشاره نشده ، به نظر شما آيا هردوي ما كلير شديم؟
از اونجائيكه نوشته You or another trusted person may bring your passports
سلام
اولا تبریک، بعد هم فرقی که نامه شما دو نفر با هم داره اینه که برای علیرضا جان نوشته خودتون یا یک شخص مورد اعتماد پاسپورت را بیاره و ویزاها رو بگیره، ولی برای شما فقط نوشته احتمالا ویزاتون برای این ماه آماده نمیشه.(فکر کنم چون چیزی از ماه می نمونده) پس به نظرم به جای یکشنبه دیگه، دو هفته دیگه بلیط بگیرین که بیفته تو ماه بعدی. قبلش هم از سفارت سوال کنین که اون تاریخ خوبه یا نه بد نیست.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سایت آپدیت شد ولی باز هم از کیسهای جدید لاتاری خبری نیست.):
شماره کیس :2012AS25xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:7 Jan
تاریخ دریافت نامه دوم: 14 Feb
تاریخ مصاحبه: 16 April
تاریخ کلیرنس:4 june
تاریخ دریافت ویزا:28 june
تاریخ ورود به آمریکا :به زودی
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات این کیس :3 نفر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سایت آپدیت شد ولی کیس جدیدی نیست.
کیس نامبر:2012as15xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها:2011/30/8
تاریخ مصاحبه: 2012/09/01
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/29/06
تاریخ ورود به آمريكا:2012/18/07
تعداد افراد کیس : 3
تاریخ دریافت سوشیال: 2012/23/07
تاریخ دریافت گرین کارت: 2012/30/07
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-22 ساعت 10:03)علیرضا م نوشته: (2012-05-22 ساعت 09:53)khorma نوشته: سلام دوستان
اول بايد يك هوررررررررررررررررررررررررررررا بكشم ، چون كليرنس من جوابش اومد و مثبت بود. البته همانطور كه قبلا هم گفته بودم زمان انتظار من 4 ماه شد و فكر نميكنم فرايند كليرنس كسي در اين دوره به اندازه من طولاني بوده باشه. البته من در ابوظبي مصاحبه داشتم. براي همه منتظرين كليرنس آرزوي صبر ميكنم و يك نكته را با اطمينان بهتون بگم كه همتون كلير مي شيد و اصلا نگران نباشيد. فقط براي من در انتهاي نامه جوابيه، چند جمله را نوشته اند كه فكر من را مشغول كرده و اشاره كرده به اين نكته كه تعداد ويزاها محدود است و سريع خودتو به سفارت برسان. البته اگر ويزاها محدود باشه اين به كل برندگان 2012 در ايران مربوط ميشه و فقط به من مربوط نيست. عباراتي كه براي من نوشته اند را دقيقا در ذيل براتون كپي كردم. لطفا آنهايي كه در ابوظبي كليرنسشان مثبت بوده ، نظر بدهند كه آيا آنها هم اين متن نامه را هنگام دريافت جواب مثبت از طرف سفارت دريافت كرده اند يا نه. اگر بصورت Typical اين متن براي همه آنها اومده كه جاي نگراني چنداني نيست و فقط هدفشان اينه كه ميخواهند برندگان را وادار كنند كه زودتر براي دريافت ويزا به سفارت مراجعه كنند، ولي اگر براي من تنها اومده، بيانگر اينست كه ممكنه واقعا ويزاها براي ايرانيها رو به اتمام است(اابته زبونم لال و خدا نكنه). به هر حال من مي خواستم 10 روز ديگه برم و ويزا را دريافت كنم. لطفا با تجربه ها نظر بدهند كه اگر موضوع جدي است همين فردا حركت كنم برم ابوظبي. ممنون ميشم اساتيد باتجربه و متخصصين فن، نظر كارشناسي بدهند و بنده محتاج به راهنمايي را راهنمايي بفرمايند كه بهتره هرچه سريعتر برم يا مي تونم 10 روز ديگه برم .
در انتها براي تمام دوستان آرزو مندم كه هرچه سريعتر جواب مثبت كليرنس را در يافت كنند.
براي تسكين حال همه منتظران به اين شعر اشاره ميكنم ، بلكه خواندن اون آرامش دهنده دلهاي نازنينشان باشه
بايد پارو نزد وا داد بايد دل رو به دريا داد
خودش مي بردت هرجا دلش خواست به هرجا برد بدون ساحل همونجاست
متن نامه دريافت شده از سفارت به شرح ذيل است:
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this
month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month. please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here (http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._1360.html )for information about visa availability for your visa category
دوست عزیز برای من هم که بعد ازیک ماه در ابوظبی کلیرشدم همین متن اومدولی بعد از یک هفته ویزاموگرفتم این متنی که برام اومد
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance.
You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s). The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month. please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
سلام دوست عزير خيلي خوشحال شدم كه ديدم ويزاي شما آماده است اميدوارم كه هرچه سريعتر كارهايتان روبراه شود. من هم در ابوظبي مصاحبه داشتم و گفتند 6 هفته بعد چك كنم ولي الان بيش از 7 هفته است و هنوز خبري از ويزا نيست. ممكنه لطفا راهنمايي كنيد شايد من سايت اشتباهي را چك مي كنم و يا .... در هر صورت به من بگيد كه چه سايتي را چك كنم. ممن.ن ميشم.
كيس نامبر 2012AS00031***
مصاحبه :ابوظبي
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ، من تازه عضو این سایت شدم ، مصاحبه من تو این ماه بود و برگه آبی رو دریافت کردم ، سربازی من تو نیروی انتظامی بوده ، به نظر شما کلیرنس من چقدر طول میکشه
تاریخ مصاحبه : ۱۵ می
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ کلیرنس :
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-23 ساعت 13:51)Alireza.a نوشته: سلام ، من تازه عضو این سایت شدم ، مصاحبه من تو این ماه بود و برگه آبی رو دریافت کردم ، سربازی من تو نیروی انتظامی بوده ، به نظر شما کلیرنس من چقدر طول میکشه
هیچ کس نمی تونه بگه چقدر طول می کشه چون اصلا حساب کتابی نداره
وقتی ما آنکارا بودیم همه دوستان همسفری می گفتند شما که یک ضرب می گیرید چون نه سربازی داشتیم نه کار دولتی وقتی آبی گرفتیم همه گفتند شما که زود کلیر می شید ولی جالبه که نزدیک 50 روزه که خبری نیست ولی خوشبختانه همگی دوستان همراه با وجود سربازی و کار دولتی کلیر شدند خدا رو شکر
امیدوارم قسمت ما هم بشه
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
امروز هم خبری نشد فکر کنم می خوان آخر هفته حسابی سورپرایزمون کنند
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من هم با شما موافقم جناب alexander. ان شاالله این هفته کلی هورا داریم.
شماره کیس :2012AS25xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:7 Jan
تاریخ دریافت نامه دوم: 14 Feb
تاریخ مصاحبه: 16 April
تاریخ کلیرنس:4 june
تاریخ دریافت ویزا:28 june
تاریخ ورود به آمریکا :به زودی
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات این کیس :3 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم، از آپریلی ها کسی اینجا تا حالا کلیر شده؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-24 ساعت 10:34)Amir Hussein نوشته: دوستان عزیزم، از آپریلی ها کسی اینجا تا حالا کلیر شده؟
بلی
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-24 ساعت 10:50)gol1 نوشته: (2012-05-24 ساعت 10:34)Amir Hussein نوشته: دوستان عزیزم، از آپریلی ها کسی اینجا تا حالا کلیر شده؟
بلی
سلام . از فوریه ایها کسی به جز من مونده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-24 ساعت 11:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-24 ساعت 11:30 توسط علیرضا م.)
(2012-05-22 ساعت 10:47)khorma نوشته: عليرضا جان خيلي ممنون از جوابت. بله دقيقا عين همين جملاتي كه براي شما آمده ، من هم همين جملات را دريافت كرده ام.
دو تا سوال داشتم كه ممنون مي شوم پاسخ دهي تا نگرانيهام كم بشه
1- بنابراين اگر ديروز تازه اين متن را دريافت كرده باشم، به نظرت براي يكشنبه هفته آتي كه حدود 6 روز ديگر مي شه ، ايرادي نداره كه برم ابوظبي و فكر مي كني ويزام حاضره؟
2- در اين case من و خانمم هستيم و هردو با هم در انتظار كليرنس بسر مي برديم (حدود 4 ماه) تا اينكه ديشب اين پيام را كه عيننا پيام شماست دريافت كرديم. ولي در متن نامه به اسم تك تك ما دو نفر بصورت مجزا اشاره نشده ، به نظر شما آيا هردوي ما كلير شديم؟
از اونجائيكه نوشته You or another trusted person may bring your passports
جواب سوال اول:بله هروقت بری ویزات آماده است من دقیقا بعد از یک هفته رفتم پاسپورتامون رو دادم ویک هفته بعد ویزا گرفتم
جواب سوال دوم:معنی اون جمله ای که نوشتی اینه که خودت یا هرشخص مورد اعتمادت میتونه پاسپورتها روبیاره،درضمن اگه شما وهمسرتون دوتا کیس نامبرجداگانه دارید پس باید بصورت جداگانه چک کنید که ویزاتون آماده است یا نه،درغیر اینصورت اگه همه خانواده یک کیس نامبر دارن( مثل من) پس ویزای همه با هم آماده است
شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15
تاریخ ارسال فرمها: july
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:02/09
تاریخ دریافت نامه دوم:02/14
تاریخ مصاحبه:April 2
تاریخ دریافت ویزا:MAY 2
تاریخ ورود به آمریکا :28Aug
تاریخ دریافت گرین کارت :
مقصد:لوس آنجلس
تعداد افراد با این کیس:4