کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-05-24 ساعت 11:14)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-05-24 ساعت 10:50)gol1 نوشته:  [quote='Amir Hussein' pid='176076' dateline='1337839473']
دوستان عزیزم، از آپریلی ها کسی اینجا تا حالا کلیر شده؟

بلی

سلام . از فوریه ایها کسی به جز من مونده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

[/ Smile
(2012-05-24 ساعت 11:14)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-05-24 ساعت 10:50)gol1 نوشته:  [quote='Amir Hussein' pid='176076' dateline='1337839473']
دوستان عزیزم، از آپریلی ها کسی اینجا تا حالا کلیر شده؟

سلام . از فوریه ایها کسی به جز من مونده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

[/ quoteبله البته ما ژانویه مصاحبه داشتیم برگ آ بی وفرم 9 سئوالی دریافت کردیم اما فوریه تایید کردن که فرم رو دریافت کردن هنوز هم منتظر هستیم پس شما خیلی نگران نباش. به امید هر چه سریع تر کیلیر شدن همه دوستان.Big Grin
کیس نامبر:2012as15xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها:2011/30/8
تاریخ مصاحبه: 2012/09/01
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/29/06
تاریخ ورود به آمريكا:2012/18/07
تعداد افراد کیس : 3
تاریخ دریافت سوشیال: 2012/23/07
تاریخ دریافت گرین کارت: 2012/30/07
تشکر کنندگان: ghorbat ، kopol ، MAHDI2012 ، 3rip ، shkhmo ، MPU
سلام به همه دوستان مهاجر سرایی و با تشکر از مدیران و اعضای مشارکت کننده در جهت یاری رساندن به همدیگه
دو ساعت پیش مامور "یوپی اس" پاس و ویزا و پاکت های زرد رو به من تحویل داد.........
چون هنوز امضا برام فعال نیست شرایط رو اینجا می نویسم
کیس 2012AS6XXX
مشاهده قبولی یک ماه بعد از مرحله دوم یعنی اصلا مرحله اول رو چک نکرده بودیم
ارسال فرمهای سری اول اواسط مهر ماه بدون هیچ عجله ای ( ریلکس )
تاریخ مصاحبه : 12 ژانویه درخواست کردیم دو ماه عقب بیوفته که انداختن دو آپریل چون سفارت مارس تعطیل بود
مدارک رو چهل روز قبل از مصاحبه فرستادیم آنکارا ( همچنان ریلکس )
26 مارس رفتیم انکارا . یک راست از فرودگاه پیش دکتر . هیچ واکسنی نزده بودیم. کلا ششصد دلار دادیم دکتر واسه همه چی
بعدش رفتیم deeps hostel که قبلا از اینترنت پیداش کرده بودیم. جای خیلی خوب و تمیز و ارزونیه هر نفر هر شب 20 دلار خدایی از ایران ارزونتر میوفته (جدیدا کمی گرون کرده و اکثر اطاق ها پر هستند )
ساغت 15 روز بعد رفتیم جواب دکتر رو گرفتیم
شب بلیط اتوبوس گرفتیم رفتیم 3 روز استانبول رو گشتیم جاتون خالی خیلی خوش گذشت با یک جفت امریکایی رفیق شدیم.......
یکشنبه بر گشتیم آنکارا که فرداش بریم مصاحبه
روز مصاحبه خیلی ریلکس رفتیم داخل . هیچ وسیله الکترونیک با هاتون نباشه حتی کابل رابط موبایل
با اینکه نفر آخر نبودیم ولی آخره همه مصاحبه شدیم تازه یادشون رفت انگشت نگاری کنندجند تا سوال آفیسر پرسید چند تا هم ما که یربه یر شدیم. برگه آبی از قبل تایپ شده و آماده بود.همراه برگ آبی آفیسر یک یادداشت داد گفت برید ناهار رو بزنید ساغت 2 بیایید واسه انگشت نگاری ما هم که بد تر از اینارو تو ایران تجربه داریم با لبخند قبول کردیم و خلاصه کار تموم شد. دوستان یادتون باشه داخل سفارت یک لحظه هم لبخند از لباتون دور نشه . تحت هر شرایطی . فکر کنید دارن تحمل شما رو سنجش می کنند
خلاصه برگشتیم و با اینکه آفیسر گفت تا 6 هفته دیگه سایت رو چک کنید ما خودمون رو واسه 3 ماه آماده کردیم چون هنوز از مارس تو نوبت کلیر بودند. ولی با کمال تعجب 4 may کلیر شدیم. امروز تو ویزا دیدم که تاریخ کلیر خورده 2 may
سربازی من زمان جنگ تو س پ ا ه بوده . نوشته بودم کار اداری میکردم. پرسید چه میکردی راستشو گفتم که کوپن سوخت توزیع میکردیم بین واحد ها
ترجمه ما فقط مهر مترجم رو داشت
عکس های اضافی و ترجمه مدارک تحصیلی من (برنده اصلی خانمم بود) و فرم 2 برگی هر دومون رو همراه پاسپورت و پاکت های زرد برگردوندند
کیس ما 2 نفر بود
ویزا دقیقا تا 6 ماه بعد نامه دکتر اعتبار داره یعنی ما که 26 مارس دکتر رفتیم تا 26 سپتامبر وقت داریم که وارد بشیم
برای مصاحبه نفری 440 دلار دادیم
برای ups نفری 17 لیر میگیره
سه شنبه پاس رو دادم و پنجشنبه ظهر تحویل کرفتم
اگر سوالی هست در خدمتم
یکی از دوستان زحمت بکشه اینارو به احسان جان منتقل کنه که در جدول وارد کنند من ناشی هستم و تازه کار
اگر لازمه این نوشته توسط مدیران محترم به هر جایی که صلاح هست جابجا بشه
ما برای اواسط سپتامبر برای 3 ماه میریم ویرجینیا . پسر عمه جان اونجاست
گرین و SSN و گواهینامه و آیدی کارت و باز کردن حساب سکیور کردیت رو انجام میدیم اگه کار جور نشد بر میگردیم چند ماهی کارهای نصفه نیمه رو تمام میکنیم که یک باره بریم بمونیم.
بلیط تهران تا واشنگتن دی سی دو سره رزرو کردم 1106000 تومان اگر کسی ارزونتر سراغ داره لطفا خبر بده
در خاتمه آرزو میکنم همه دوستان به آرزوهایی که به صلاحشون هست برسند
ببخشید که طولانی شد
بدرود.
تشکر کنندگان: alexander ، payan ، bakhtiari659 ، ghorbat ، green2012 ، ASGAR2012 ، gulu ، میتی ، shervn ، sali60 ، M.Haghighi ، sal ، mohajersara12 ، tartar ، MAHDI2012 ، daria ، RunnerNewAge ، 3rip ، shkhmo ، MPU ، ASALI
سلام سایت آپدیت کرد لطفاً دوستان عزیز چک کنند
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: alexander ، میتی ، payan ، SH1A2R3 ، M_star1316 ، ghorbat ، vroom ، green2012 ، MAHDI2012 ، 3rip ، shkhmo ، **USA**
6 شماره کلیرشدند
18395
21128
23980
24896
25857
29162
مبارکشون باشه
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: پرنیان90 ، nilaaa ، payan ، shervn ، bakhshandehgy ، ghorbat ، vroom ، green2012 ، MAHDI2012 ، 3rip ، shkhmo
باز هم ما نبودیم. این روزها زندگی جالبی داریم. هر روز رو با فکر چک کردن سایت موقع غروب می گذرونیم. باید یه دوره آموزشی بزارن با عنوان "چگونه دوران کلیرنس را بگذرانید". از همه بدتر اینه که تمام فامیل خبردار شدن و اونا بیشتر از ما منتظرن و هی می پرسن. اگه کلیر نشیم خیلی ضایع می شه.
شماره کیس :2012AS25xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:7 Jan
تاریخ دریافت نامه دوم: 14 Feb
تاریخ مصاحبه: 16 April
تاریخ کلیرنس:4 june
تاریخ دریافت ویزا:28 june
تاریخ ورود به آمریکا :به زودی
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات این کیس :3 نفر
تشکر کنندگان: ghorbat ، mohajersara12 ، green2012 ، kopol ، MAHDI2012 ، M_star1316 ، payan ، 3rip ، shkhmo
بچه ها من امروز پدر و مادرم رفتن مصاحبه، تو مصاحبه بهشون گفتن مدارك كامل و برگه ابي گرفتن كه توش نوشته فقط بعد از كلير پاسپورتشون بيارن.
ولي امروز عصر ايميل زدن كه مدرك كپي ديپلم پدرم بايد ببرن بين ساعت ١-١:٣٠ بين ٢ شنبه تا ٥ شنبه.
من خيلي نگرانم اخه تو مصاحبه بهشون نگفتن مدركي بيارين و با ايميل گفتن.
كسي تا حالا اينجوري شو ديده؟
من نگرانم راهنماييم كنيد. و در ضمن ما بايد اين كپي هارو فردا ببريم يا بعد از اينكه كلير تموم شد ببرن؟
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
تشکر کنندگان: ghorbat ، kopol ، MAHDI2012 ، 3rip ، shkhmo
(2011-09-30 ساعت 16:01)imanmamad نوشته:  دردود دوباره بر بدون ویزاها-دیگه از عبارات جامانده استفاده نکنید و چرا جا مانده؟بلکه با تجربه ها-تجربه یک صبر بلند مدت که به نظر من آدم یکی از بهترین تجربه ها را که همون صبوری هست رو یاد میگیره.امکان داره در آینده مجبور بشیم تجربه صبرهایی بیشتر از این داشته باشیم و دوم اینکه واقعا خیری تو این کار هست یعنی مطئن هستم و میخام یک داستانی که تو خونواده خودم انتفاق افتاده را خلاصه بنویسیم:برادر من "امین" حدود 15 سال عاشق دختری بود و سختی زیادی کشید،چون خانواده من و دختر مخالف بودن،ولی مقاومت کرد و در آخر ازدواج کردن،اما........
امان از این دختر که چه بلاهایی سر داداش من نیاورد:اخلاق بد غر غر ولخرج خاله زنک تفکرات منفی(البته بگم مشکل اخلاقی نداشت) اما داداش من مقاومت کرد تا اینکه باردار شد،اما خوشبختانه بعد از حدود دو سه ماهی مریض شد و بچه اصلاحا افتاد،که بعد از مدتی اخلاقش بسیار افتضاح شد و تا جایی که با پدر مادرم هم درگیری پیدا کرد و عملا فحش میداد،و در آخر هم منجر به جدایی شد بعد از حدود 1 سال و نیم.حالا اینو میخام بگه که برادرم میگفت آخه چرا بچه افتاد نکنه من مشکلی دارم نکنه زنش مشکل دراره چرا و چرا و چرا.... اما الان میگه اگر بچه درا شده بودم حالا باید بخاطر بچه زنم رو تحمل کنم و نه زن داشتم و نه خانواده.
حالا این هم که برای من نشد حتما خیری توشه.از کسانی هم که میرن آمریکا خاهشن اگر دیدن نمیشه زندگی کرد تعارف نکنن و زندگیشونو بهم نریزن و برگردن و از چاه در بیان.(الیته منظور از چاه نه بخاطر اینکه چون من نگرفتم دیگه آمریکا شد چاه،منظوره کلی دارم که اگه اوضا خوب نیس به همین چاله که الان هستن برگردن)
بازمانده سربلند 2011-ایمان

(2012-05-24 ساعت 22:06)paymanva نوشته:  بچه ها من امروز پدر و مادرم رفتن مصاحبه، تو مصاحبه بهشون گفتن مدارك كامل و برگه ابي گرفتن كه توش نوشته فقط بعد از كلير پاسپورتشون بيارن.
ولي امروز عصر ايميل زدن كه مدرك كپي ديپلم پدرم بايد ببرن بين ساعت ١-١:٣٠ بين ٢ شنبه تا ٥ شنبه.
من خيلي نگرانم اخه تو مصاحبه بهشون نگفتن مدركي بيارين و با ايميل گفتن.
كسي تا حالا اينجوري شو ديده؟
من نگرانم راهنماييم كنيد. و در ضمن ما بايد اين كپي هارو فردا ببريم يا بعد از اينكه كلير تموم شد ببرن؟
اگر هنوز در آنکارا هستند که مدارک رو براشون ببرند واگر که در ایران هستند مدرک دیپلم رو اسکن کنند وبراشون ایمیل کنید و زمانی که کلیر شدند اصل و کپی رو همراه با برگه آبی ببرند سفارت

تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، M_star1316 ، ghorbat ، 3rip ، shadin_n ، SH1A2R3 ، ashkboosaval ، shkhmo ، **USA**
اخه تو ايميل سفارت گفته به اطلاعات برگه ابي مراجعه كنيد، و اونجا هم گفته كه بايد صبر كنيد تا اسمتون كلير شه بعدش برگه ابي و مدارك مورد نياز رو بياريد.
حالا ميگيد چيكار كنيم.
2012AS00038XXX
تشکر کنندگان: ghorbat ، 3rip ، MAHDI2012 ، shadin_n ، SH1A2R3 ، shkhmo
(2012-05-24 ساعت 23:59)paymanva نوشته:  اخه تو ايميل سفارت گفته به اطلاعات برگه ابي مراجعه كنيد، و اونجا هم گفته كه بايد صبر كنيد تا اسمتون كلير شه بعدش برگه ابي و مدارك مورد نياز رو بياريد.
حالا ميگيد چيكار كنيم.
اگر براتون ممکنه متن ایمیل رو اینجا بگذارید

تشکر کنندگان: ghorbat ، 3rip ، MAHDI2012 ، M_star1316 ، shadin_n ، SH1A2R3 ، shkhmo ، **USA**
(2012-05-25 ساعت 00:29)kopol نوشته:  
(2012-05-24 ساعت 23:59)paymanva نوشته:  اخه تو ايميل سفارت گفته به اطلاعات برگه ابي مراجعه كنيد، و اونجا هم گفته كه بايد صبر كنيد تا اسمتون كلير شه بعدش برگه ابي و مدارك مورد نياز رو بياريد.
حالا ميگيد چيكار كنيم.

Dear siri,

After a thorough evaluation of your visa case, our consular officer decided to ask for more proof regarding your education history. Please bring the original copy of your high school diploma or the original transcript copies and their original translations to the embassy from Monday to Thursday between 1.00 and 1.30 pm along with your blue refusal sheet. You will have to wait for your administrative processing anyway, but our officer would like to see your documents in order to be able to proceed with your case.
اينم متن ايمل سفارت،
فكر كنم منظورشون اينه بعد از كلير اين مدارك ببريم؟
2012AS00038XXX
تشکر کنندگان: ghorbat ، 3rip ، MAHDI2012 ، SH1A2R3 ، kopol ، shkhmo ، shadin_n
دوست عزیزم،
متن ایمیل کاملا روشن ازتون خواسته که اصل مدرک یا کپی برابر اصل دیپلم و یا ریزنمرات رو براشون ببرین تا کیس شما به جریان بیوفته. توی ایمیل قید کرده که به هر حال شما تا پایان مراحل اداری باید صبر کنین اما آفیسر به این مدارک نیاز داره که به بررسی پروندتون ادامه بده. به نظر من مدارک رو بهشون بدین که با آرامش منتظر کلیرتون باشین.

(2012-05-25 ساعت 00:34)paymanva نوشته:  
(2012-05-25 ساعت 00:29)kopol نوشته:  
حالا ميگيد چيكار كنيم.

Dear siri,

After a thorough evaluation of your visa case, our consular officer decided to ask for more proof regarding your education history. Please bring the original copy of your high school diploma or the original transcript copies and their original translations to the embassy from Monday to Thursday between 1.00 and 1.30 pm along with your blue refusal sheet. You will have to wait for your administrative processing anyway, but our officer would like to see your documents in order to be able to proceed with your case.
اينم متن ايمل سفارت،
فكر كنم منظورشون اينه بعد از كلير اين مدارك ببريم؟

شماره پرونده: AS27xxxx
مصاحبه: 16 آپریل 2012
پایان مراحل اداری: 12 June
دریافت ویزا: 23 June
لینک سفر نامه :
http://mohajersara.com/thread-4682-post-...#pid185377
تشکر کنندگان: ghorbat ، 3rip ، shadin_n ، MAHDI2012 ، SH1A2R3 ، kopol ، shkhmo
اولا كه فردا جمعه هست و سفارت اين مدرك قبول نميكنه چون گفته دوشنبه تا پنج شنبه و پدر مادر من دارن يك شنبه ميان ايران.
از يه طرف اونا نياز به برگه ابي دارن يعني ميشه فقط اين مدارك كپي ديپلم رو واسشون پست كرد اخه اصل ترجمه هم همراهشون تو انكارا نيست!
كلي نگرانيم به خدا ميگين چي كار كنيم ما؟
منو راهنمايي كنيد....
2012AS00038XXX
تشکر کنندگان: ghorbat ، 3rip ، shadin_n ، SH1A2R3 ، shkhmo
(2012-05-25 ساعت 04:18)paymanva نوشته:  اولا كه فردا جمعه هست و سفارت اين مدرك قبول نميكنه چون گفته دوشنبه تا پنج شنبه و پدر مادر من دارن يك شنبه ميان ايران.
از يه طرف اونا نياز به برگه ابي دارن يعني ميشه فقط اين مدارك كپي ديپلم رو واسشون پست كرد اخه اصل ترجمه هم همراهشون تو انكارا نيست!
منو راهنمايي كنيد....

نگرانی نداره که دوست من . ترجمشو براشون بفرستید. البته باید قبل از مصاحبه همراه با بقیه ترجمه ها میفرستادید . ولی به هر حال مشکل بزرگی نیست که نگرانش باشید. براشون یا ایمیل کنید یا با آرامکس بفرستید.
تشکر کنندگان: daria ، M_star1316 ، shadin_n ، MAHDI2012 ، SH1A2R3 ، ghorbat ، shkhmo
(2012-05-25 ساعت 08:32)3rip نوشته:  
(2012-05-25 ساعت 04:18)paymanva نوشته:  اولا كه فردا جمعه هست و سفارت اين مدرك قبول نميكنه چون گفته دوشنبه تا پنج شنبه و پدر مادر من دارن يك شنبه ميان ايران.
منو راهنمايي كنيد....

نگرانی نداره که دوست من . ترجمشو براشون بفرستید. البته باید قبل از مصاحبه همراه با بقیه ترجمه ها میفرستادید . ولی به هر حال مشکل بزرگی نیست که نگرانش باشید. براشون یا ایمیل کنید یا با آرامکس بفرستید.
منم قبل از مصاحبه واسشون ترجمه اين مدارك فرستادم، حالا كه برگ ابي گرفتم ميگين اونم با كپي مدارك بفرستم واسشون.
اخه توش گفته اين مدارك رو با برگه ابي بيارين يعني حالا ببريم يا وايسيم بعد از كلير شدن؟
از طرفي روزهاي ٢ شنبه تا ٥ شنبه گفته در حالي كه ما داريم فردا از انكارا بر ميگرديم و غير از اون ما اصل ترجمه ديپلم رو اينجا نداريم يعني بايد چي كار كنيم؟
اگه كسي تجربه داره منو راهنمايي كنه لطفا.
2012AS00038XXX
تشکر کنندگان: 3rip ، shadin_n ، MAHDI2012 ، SH1A2R3 ، ghorbat ، shkhmo
بچه ها ببخشيد من زحمتتون ميدم الان كه صبح من مدارك پدرم چك ميكنم ميبينم اونا روز مصاحبه فتوكپي برابراصل ديپلم پدر منو نگه داشتن و ترجمشم كه قبلا بهشون داديم.
چون من پدرم اصل ديپلمش قبلا گم شده بود ما فتوكپيبرابر اصل داشتيم و تاييده تحصيلي، حالا اونا كه خودشون اونو نگه داشتن چرا دو باره گفتن اون مدرك واسشون ببريم؟ و كي ببريم؟ ماالان ديگه كپي برابر اصل نداريم اخه....
ممنون ميشمراهنماييم كنيم
2012AS00038XXX
تشکر کنندگان: 3rip ، shadin_n ، MAHDI2012 ، SH1A2R3 ، ghorbat ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان