موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
اگه از زمان ارسال فرمهای سری اول (122 و 230) شغل و سمت کاری تغییر کرده باشه آیا بایستی فرمها Update شده را ارسال کرد یا نیازی به ذکر آن نیست؟
در ضمن ما در اولین سری فرمها محل رفتنمون مشخص نبود. حالا که میدونیم کجا میخواهیم بریم باید فرمها را اصلاح کنیم یا توی سفارت محل و آدرس مورد نظر را ازمون میپرسن؟
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
میخواستم همرو با هم بگم وقتی برگشتم ایران ولی اینو چون واقعا دلم سوخت واسه کسایی که اطلاع ندارن و انجام میدن میگم
تا اونجایی که میتونین پول به این ترکا که لیدر میشن اینجا و فارسی بلدن ندین چون خیلی ادمای پولی و نامردین من چیزایی اینجا از یکیشون خیلی معروفه دیدمو شنیدم که دلم میخواست تو همین ترکیه یه بلایی سرش بیارم میدونم خیلیا میدونین کیو میگم که از همه معروف ترم هست اینجا
اگر واقعا نیاز دارین ایرانی هم هست که این کارارو میکنه من خودم نگرفتم ولی خیلی خدایی بهم کمک کرد و واقعا کارش درسته فبلا هم تو سفارت کار میکرده و اینجا دفتر داره
هم یه ایرانیه هم یه ادم با معرفت هم یه کسیه که واقعا دل میسوزونه و راهنمایی کاملو دقیق میکنه حدوده ۴۰ دلارم از اون اقای ترک ارزونتر میگیره
باز دوستان هرجور دوست دارن تصمیم بگیرن هرکیم خواست میتونه بپرسه پیغام خصوصی بده بهش بگم کیه...
باتشکر
بردیا
2013AS3XXX افراد كيس : تنها كنسولگري : انكارا تاريخ مصاحبه : هفته سوم فوريه
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-20 ساعت 15:36)bayat_r نوشته: (2013-02-20 ساعت 15:17)AFSHIN-PIC نوشته: اگه از زمان ارسال فرمهای سری اول (122 و 230) شغل و سمت کاری تغییر کرده باشه آیا بایستی فرمها Update شده را ارسال کرد یا نیازی به ذکر آن نیست؟
در ضمن ما در اولین سری فرمها محل رفتنمون مشخص نبود. حالا که میدونیم کجا میخواهیم بریم باید فرمها را اصلاح کنیم یا توی سفارت محل و آدرس مورد نظر را ازمون میپرسن؟
افشین جان
اولی رو نمیخواد بگی ولی دومی رو در زمان مصاحبه و لحظه تحویل مدارک اعلام کن.
یعنی نیاز نیست بهشون بگیم که شغلمون تغییر کرده؟؟؟نگیم مشکلی پیش نمیاد؟؟
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-20 ساعت 17:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-20 ساعت 17:33 توسط el333.)
(2013-02-20 ساعت 17:03)bayat_r نوشته: (2013-02-20 ساعت 16:29)el333 نوشته: (2013-02-20 ساعت 15:36)bayat_r نوشته: (2013-02-20 ساعت 15:17)AFSHIN-PIC نوشته: اگه از زمان ارسال فرمهای سری اول (122 و 230) شغل و سمت کاری تغییر کرده باشه آیا بایستی فرمها Update شده را ارسال کرد یا نیازی به ذکر آن نیست؟
افشین جان
...البته دروغ اصلاً نگید اما بالاخره شما در زمان پر کردن فرمها شغلتون اون بوده و اگر کار فعلی تون دولتی نیست براشون فرقی نمیکنه
درسته ولی وقتی داره در مورد شغلت سوال میپرسه( همسرم که برندۀ اصلی هم نیست کارش عوض شده) ,بگیم دیگه این کار را انجام نمیدم و آفیسرم بگه خوب الان شغلت چیه یا باید دروغ بگی که الان بیکارم یا اینکه بگی فلان شرکت دارم کار میکنم اون وقت نمیگه چرا قبل از قسم خوردنت نگفتی؟؟ ..( تا مدیرا دعوا نکردن عذر خواهی میکنم ,میدونم تو تاپیک غیر مرتبطه ولی در ادامۀ سوال و جواب دوستان بود دیگه سوالمو اینجا پرسیدم )..
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-20 ساعت 17:47)bayat_r نوشته: (2013-02-20 ساعت 17:27)el333 نوشته: (2013-02-20 ساعت 17:03)bayat_r نوشته: (2013-02-20 ساعت 16:29)el333 نوشته: (2013-02-20 ساعت 15:36)bayat_r نوشته: افشین جان
...البته دروغ اصلاً نگید اما بالاخره شما در زمان پر کردن فرمها شغلتون اون بوده و اگر کار فعلی تون دولتی نیست براشون فرقی نمیکنه
درسته ولی وقتی داره در مورد شغلت سوال میپرسه( همسرم که برندۀ اصلی هم نیست کارش عوض شده) ,بگیم دیگه این کار را انجام نمیدم و آفیسرم بگه خوب الان شغلت چیه یا باید دروغ بگی که الان بیکارم یا اینکه بگی فلان شرکت دارم کار میکنم اون وقت نمیگه چرا قبل از قسم خوردنت نگفتی؟؟ ..( تا مدیرا دعوا نکردن عذر خواهی میکنم ,میدونم تو تاپیک غیر مرتبطه ولی در ادامۀ سوال و جواب دوستان بود دیگه سوالمو اینجا پرسیدم )..
نه به شما میگه کار دولتی داشتید؟شما یا میگید بله یا خیر.اگر گفت کارهایی که کردید چیه؟ بگید این کارها رو کردم و الان هم دارم این کار رو میکنم که بعد از ارسال مدارک تغییر کرده و همه چی حل میشه...
ببخشید من یک بحثی را شروع کردم که در عین سادگی شاید خیلی پیچیده باشه و هر یک از دوستان به نحوی اونو تعبیر و جواب بدهند اما اگه از یک دید دیگه به این سوال نگاه کنیم شاید بهتر بشه پاسخ اونو گرفت.
در بند 14 دستورالعمل تکمیل و ارسال مدارک به سفارت آنکارا (PDF File) نوشته : اگر هر تغییری در اطلاعات فرمهای 230 و 122 بوده است لطفا بروز شده آنرا به دفتر ما ارسال نمایید.
حالا منظور از این تغییر اینه که :
1- اطلاعات در این فرمها اشتباه ذکر شده و حالا میخواهید اونو اصلاح کنید؟
یا اینکه :
2- از زمان ارسال فرمها تا زمان مصاحبه تغییر در شرایط متقاضی بوجود آمده که باید اظهار بشه ؟
لطفا هر کی تجربه ای داره زودتر بگه من قرار بود امروز فرمها رو ارسال کنم به خاطر این مسئله دست نگه داشتم و اگه تا فردا جواب نگیرم و ارسال نکنم خیلی برام دیر میشه کسانی که تجربه مشابه مثل تغییر شغل داشتن لطفا بگن
از مدیران عزیز میخوام اگه فکر میکنند بحث به تاپیک دیگه مربوط میشه در آنجا هم مطرح کنیم (حتی بطور موقت) تا زودتر به نتیجه برسیم
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من به اميد پروردگار فردا پرواز دارم به سمت آنكارا
واسم دعا كنيد خيلي زياد. قول ميدم وقتي برگشتم تجربيات سفرم رو براي دوستاني كه هنوز اعزام به مصاحبه نشدند تعريف كنم.
به اميد موفقيت همگي.