موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-10 ساعت 20:27)LALILO نوشته: [/size] (2013-04-10 ساعت 15:57)Saeedv13 نوشته: (2013-04-10 ساعت 08:06)LALILO نوشته: ...تو سایت ceac البته فردای روزی که پاس ها رو ارائه کردیم ،آپدیت شدیم و برنده اصلی که هنوز AP ولی همراه رو زده Ready for interview !!!!!!!!!!!!!!!!
جالبه نهههههههههههههههه؟؟؟؟
این سایت سیس (CEAC) گاهی وقت ها از این برنامه ها داره. یادمه یکی از کاربرها می گفت که بعد از مصاحبه و گرفتن برگه صورتی شده AP. ولی چند ساعت بعدش شده بود Ready. بنده خدا می خواست بدونه نکنه از کلیر زدن پشیمون شدن و شاید منظورشون اینه که ویزاش آماده است و قبل از برگشت بره سفارت جریان رو جویا بشه. شما سایت خود سفارت رو ملاک قرار بدین. اگر همه اعضای کیس کلیر شدن طبق سایت سفارت مشکلی نیست و با دست پر بر میگردین. آرزوی جدید برای تو:
"سیست ایشیو شه"
بله عمو سعید
8 آپریل تحویل پاس ساعت 11:10
9 آپریل آپدیت بصورت نفر اصلی AP و همراه Ready
10 آپریل تا ساعت 10 مثل بالا از ساعت 10 به بعد هر دو نفر Issue
سیسم ایشو شد[size=small]
سلام دوستان
میدونید بعد از ایشیو شدن رفرنس id رو تو سایت csc کجا باید بزنم که ببینم مرسوله کجاست؟
case number 2013as1##//مصاحبه 4فوریه/ویزا 9می/مقصد اولیه واشنگتن دی سی/مقصد نهایی LA
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-12 ساعت 02:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-12 ساعت 02:30 توسط lonelyman.)
سلام بر دوستان و ياران عزيز، با توجه به پايان سفر آنكارا ميخواستم چند نكته رو عرض كنم: براي رومينگ كردن ايرانسل كافيه كد #١*١١١* رو وارد و ok كنيد ولي من زير ١ دقيقه صحبت كردم و ١٢٠٠٠ تومان هزينه اش شد براي همين رفتم يه سيم كارت ترك سل خريدم ( نمايندگي قبل از ميدون كيزلاي) به قيمت ٣٢ لير و يك شارژ ٢٠ ليري هم خريدم كه يكساعت ميشد با ايران صحبت كرد و در خصوص همراه اول هم هزينه ها بالاست و تو فرودگاه امام نمايندگي اون وجود داره و هزينه هاش رو پشت شيشه زده. من هتلهاي ٣ ستاره كه اينجا در موردش صحبت شده بود رو ديدم مثل اليت، اتاب بلوار و متروپل كه واقعاً بدرد نخور بودن. تو بلوار آتا ترك اطراف كيزلاي پر از مراكز خريده كه بهترينشون فروشگاههاي زنجيره اي lc wai kiki بود كه از نظر قيمت و كيفيت از همه جا بهتر بود والبته بگم كه تو اون فروشگاهها هم اول خوب بگرديد بعداً اگر خواستيد خريد كنيد چون قيمتهاي مختلفي داره از هر جنسي. اگر وقت كرديد مقبره آتا تورك و موزه هاي داخل اونجا را كه كلا بنام anit kabir ميشناسن بازديد كنيد ما پياده رفتيم از سفارت به سمت كيزلاي بريد و به كيزلاي كه رسيديد بريد سمت چپ و اون خيابون رو (gazi mostafa kamal ) تا انتها بريد ميرسيد. مسجد kocetepe هم جاي جالبيه براي ديدن. من خيلي از دوستان رو ديدم كه براي رفتن به دكتر اونگان راهنما گرفته بودن ولي خدايي اصلاً احتياجي به اين حرفا نيست و كارها خيلي ساده پيش ميره. من يك نقشه بنام city maps دانلود كرده بودم كه آفلاين كار ميكنه و جايي كه هستي رو و جهتي كه داري حركت ميكني رو نشون ميده كه خيلي عالي بود. راستي اطراف چهارراه كيزلاي چند تا صرافي هم هست كه ريال و دلار رو ميتونيد تبديل به لير كنيد كه البته دلار داشته باشيد تبديلش بنظرم راحتتره. ببخشيد سرتون رو درد آوردم ولي فقط سعي كردم چند تا نكته كليدي رو بگم. موفق و پيروز باشيد.
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-12 ساعت 10:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-12 ساعت 10:56 توسط fereydoooon.)
سلام دوستان. من انکارا هستم . دیروز ویزاهامونو از ptt گرفتم. خیلی راحت داد با ترجمه عقدنامه و پاسپورت قدیمیم. ایشالاه این لحظه رو بزودی بقیه دوستان هم تجربه می کنند. در مورد اینکه ایا بانکی هست در انکارا که بشه از طریق اون 165 $ پرداخت کرد هم سفارت جواب درستی بمن نداد و کلا رفتن به داخل سفارت و برگشتن 2 دقیقه هم نشد و فقط با همون خانم بد اخلاقه که دم در مدارکو تحویل میگیره سرو کار داری که اونهم خیلی خوشش نمیاد ازش سوال کنی. دوستانی که فرصت دارند برای گرفتن پاسپورت دیگر اعضای خانواده از ptt حتما یه وکالت به ترجمه ترکی بیارند. ptt های اینجا فرق میکنند. مثلا مال من خیلی راحت داد ولی یکی دیگه از دوستان که ptt جای دیگر بوده بهش گفته فقط به خود اشخاص میده. با ترجمه شناسنامه و عقدنامه و... هم نداده. بنابراین کار از محکم کاری عیب نمیکنه. ptt من داخل ساختمان عدلیه سرا بود.
کیس نامبر : As39xx / تعداد افراد کیس : 2 / کارنت: 13/12/2012 / مصاحبه: 19 فوریه / کلیر 26 march / مقصد : نیوجرسی / دریافت ویزا : 11 اپریل
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
به نظرتون بهترین ptt برای ثبت در سایت ceas کدامه؟؟
ممنون
ابوظبی نیمه دوم جون-یک نفر ویزا -یک نفر منتظر
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-13 ساعت 08:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-13 ساعت 08:46 توسط marjani.)
دوستان عزیز این صرافی در آنکارا بدون کمیسیون دلار رو به لیر چنج میکنه
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-13 ساعت 08:46)marjani نوشته: دوستان عزیز این صرافی در آنکارا بدون کمیسیون دلار رو به لیر چنج میکنه
ضمن تشکر- فکر میکنم مدیر آن یک ایرانی است.
***2013AS5 /تعداد4/آنکارا/30می پایان انتظار/مقصد:تگزاس/چیزی رو که دوست داری بدست بیار و الا مجبوری چیزی رو که بدست آوردی دوست داشته باشی
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما بليط رو دو سره از ت ه ر ا ن به انكارا با تركيش گرفتيم ٦٥٤٢٠٠ ت و ما ن - با تحقيقي كه كرديم از روشهاي ديگه خيلي بهتر بود
در مورد هتل هم اژانس واسمون ميگيره با قيمتي كه تو سايت زدن ٥٠ درصد كمتره.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضرب، سفرنامه