کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام به دوسان از ترکیه .... امروز مصاحبه داشتیم و پروسه اداری شامل حال ما هم شد .. به امید کلیرشدن همه بر وبچ .. موفق و موید باشید .. منتظر ادامه سفرنامه ام باشید .. همین روز ها تکمیلش می کنم ...
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: alirezass ، Szsanazsz ، payam62 ، AsemanAbee ، soruosh ، mhb161 ، m@ry@m75 ، Saeedv13 ، shaso ، babak_1363 ، deineath ، nina22 ، shatsi ، Soap McTavish ، amir82 ، manila ، ojee ، lonelyman ، oghs ، lilistar
(2013-06-05 ساعت 19:43)Given نوشته:  سلام به دوسان از ترکیه .... امروز مصاحبه داشتیم و پروسه اداری شامل حال ما هم شد .. به امید کلیرشدن همه بر وبچ .. موفق و موید باشید .. منتظر ادامه سفرنامه ام باشید .. همین روز ها تکمیلش می کنم ...

آقا گیون قرار بود بعد از مصاحبه آواتارتون بشه مثل قبل Big Grin وی آر ویتینگ
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
تشکر کنندگان: mhb161 ، Given ، hushmandco ، amir82 ، ojee ، lonelyman ، oghs
(2013-06-05 ساعت 17:50)manila نوشته:  دوستان باز هم سلام یه نکته برای اونایی که فکر می کنن این شرایط انکارا بدشناسیه... به خاطر همین شرایط ارزش پول ترکیه مقداری افت کرده یعنی قبل از این شرایط هر لیر ۱.۷۳ صدم دلار بود یعنی حدودا یک لیر میشد ۲۰۰۰ تومن ولی الان هر لیر ۱.۸۸ صدم دلاره یعنی ارزشش نسبت به دلار کمتره و با هر یک لیر میشه کمی بیشتر از ۲۰۰۰ تومن گرفت Smile) این هم از مزایای جنبش های آزادیخواهانه Smile

مانیلای گرامی
کلا سیستم پولی و مالی رو منقلب فرمودید.
هر دلار 1.88 لیر هستش نه اینکه هر لیر 1.88 دلار باشه.Tongue
اینی هم که فرمودین با هر لیر میشه کمی بیشتر از 2000 تومن گرفت احتمالا منظورتون بوده که با هر 2000 تومن کمی بیشتر از یک لیر میشه گرفت دیگه؟ Wink
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: babak_1363 ، bardia mousapour ، mhb161 ، nimo80 ، shatsi ، amir82 ، manila ، ojee ، payam62 ، lonelyman
(2013-06-05 ساعت 19:43)Given نوشته:  سلام به دوسان از ترکیه .... امروز مصاحبه داشتیم و پروسه اداری شامل حال ما هم شد .. به امید کلیرشدن همه بر وبچ .. موفق و موید باشید .. منتظر ادامه سفرنامه ام باشید .. همین روز ها تکمیلش می کنم ...
ا

سلام Given جان عزیز. خیلی دعا کردم که ویزای یک ضرب را تو پاست ببینی ولی خوب اشکال نداره . ایشا اله زودتر پروسه ی اداریت طی می شه . دستاوردهای بزرگ صبوری ما را هم طلب می کنند. Rolleyes
.
.
دوستان ,ما هم امشب عازم آنکاراییم. برامون دعا کنید.

CaseNumber: 2013AS00007XXX
رویت قبولی: 3 May
ارسال مدارک: 25 May
زمان مصاحبه: نیمه ی اول jun
سفارت: آنکارا
نتیجه: PINK
مقصد: TX, USA

پرواز را بخاطر بسپار

تشکر کنندگان: hushmandco ، Saeedv13 ، mhb161 ، m@ry@m75 ، Given ، amir82 ، shaso ، manila ، Soap McTavish ، ojee ، lonelyman ، AsemanAbee ، oghs ، rose_2000 ، ali.agha ، godot ، soruosh
(2013-06-06 ساعت 02:58)Rira2013 نوشته:  
ا

سلام Given جان عزیز. خیلی دعا کردم که ویزای یک ضرب را تو پاست ببینی ولی خوب اشکال نداره . ایشا اله زودتر پروسه ی اداریت طی می شه . دستاوردهای بزرگ صبوری ما را هم طلب می کنند. Rolleyes
.
.
دوستان ,ما هم امشب عازم آنکاراییم. برامون دعا کنید.

امیدوارم که موفق باشید و ویزای یک ضرب بگیرید. منتظر خبرهای خوب هستیم.
دوستان بیائید برای عزیزانمون که برای مصاحبه می رند دعا کنیم. می دونید که دعا برای دیگری و از ته قلب خیلی زود مستجاب می شه.Shy
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
تشکر کنندگان: mhb161 ، nimo80 ، m@ry@m75 ، Given ، shatsi ، shaso ، lonelyman ، oghs ، Rira2013 ، rose_2000 ، n51
(2013-06-05 ساعت 17:29)oghs نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 15:54)nimo80 نوشته:  خب دوستان عزیزم. من هم دیگه با دست پُر و کوله باری از تجربه و خاطرات خوب و بد امشب راهی ایران میشم که به امید خدا بلیط سرزمین فرصتها رو بگیرم و برم به سوی سرنوشت. Wink خداحافظظظظ آنکارا Big Grin

تبریک می گم نیمو جاااان...
از صمیم قلب برات خوشحالم...
برای ما هم که داریم کم کم راهی می شیم دعا کنید....
چجوریم...Big Grin

ممنونممممممم دوست عزیزم .... برای همه اونایی که مصاحبه دارن آرزوی موفقیت می کنم ... با آرامش و اعتماد به نفس کامل برین مطمئنا خیلی همه چی راحت پیش میره ! برین به امید خدا و خبرهای خوشتون رو اینجا بنویسید
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان: m@ry@m75 ، hushmandco ، mhb161 ، shatsi ، shaso ، lonelyman ، oghs ، ali.agha ، soruosh
سلام به دوستان ،اينجايي كه ما هستيم همش صداي استفا استفا مياد...نيم ساعت پيش طرفاي قو (دكتر اونگان)بودم شلوغ بود ملت مجهز به ماسكو اين چيزان...
کیس نامبر .....2013AS78
تاریخ مصاحبه :13 jun
کنسولگری آنکارا
مقصد :
آمریکا
اما اصلا حس سفر نیست که نیست!!!
تشکر کنندگان: shatsi ، m@ry@m75 ، mhb161 ، amir82 ، alirezass ، lonelyman ، oghs
(2013-06-05 ساعت 23:54)hushmandco نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 17:50)manila نوشته:  دوستان باز هم سلام یه نکته برای اونایی که فکر می کنن این شرایط انکارا بدشناسیه... به خاطر همین شرایط ارزش پول ترکیه مقداری افت کرده یعنی قبل از این شرایط هر لیر ۱.۷۳ صدم دلار بود یعنی حدودا یک لیر میشد ۲۰۰۰ تومن ولی الان هر لیر ۱.۸۸ صدم دلاره یعنی ارزشش نسبت به دلار کمتره و با هر یک لیر میشه کمی بیشتر از ۲۰۰۰ تومن گرفت Smile) این هم از مزایای جنبش های آزادیخواهانه Smile

مانیلای گرامی
اینی هم که فرمودین با هر لیر میشه کمی بیشتر از 2000 تومن گرفت احتمالا منظورتون بوده که با هر 2000 تومن کمی بیشتر از یک لیر میشه گرفت دیگه؟ Wink
ایوااااای عجب آبروریزی ای Tongue ولی خب مهم اینه که منظورمو فهمیدین. Big Grin راستش من در خواب و بیداری این مطلبو نوشتم شما فقط و فقط به حساب همین بذارین لطفا یه وقت بهBig Grin حساب ناشی بودن و ششناسنامه نذارین هاااRolleyes
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: shatsi ، mhb161 ، hushmandco ، babak_1363 ، ojee ، lonelyman ، soruosh
دوستان ما هم ویزای یکضرب گرفتیم همه چی خیلی خوب پیش رفت و حتی سند ملکی مونو نگاه نکرد فقط حساب های بانکی رو چک کرد من ۳۰ میلیون و همسرم یک حساب ۲۵ میلیونی و یک حساب ۵۰میلیونی داشت. از کار هر دومون پرسید و انقدر همسرم صحبت رو دست گرفت و از سابقه کارش گفت که افیسر کم آورد و خلاصه دیگه هیچی نپرسید و تمام! به امید ویزای یکضرب بقیه و هر چه زودتر نتیجه گرفتن منتظرین .
2013
تشکر کنندگان: shatsi ، amir82 ، shaso ، nina22 ، mhb161 ، hushmandco ، Soap McTavish ، mediise ، ojee ، payam62 ، lonelyman ، m@ry@m75 ، AsemanAbee ، oghs ، ali.agha ، bayat_r ، Rira2013 ، soruosh ، lilistar
(2013-06-07 ساعت 00:27)manila نوشته:  

مانیلای گرامی
ایوااااای عجب آبروریزی ای Tongue ولی خب مهم اینه که منظورمو فهمیدین. Big Grin راستش من در خواب و بیداری این مطلبو نوشتم شما فقط و فقط به حساب همین بذارین لطفا یه وقت بهBig Grin حساب ناشی بودن و ششناسنامه نذارین هاااRolleyes
مطلب رو گرفتیم همه. خستگی آنکارا ویرانگره . همینکه اسم و فامیلتون رو یادتونه خدا رو شکر.Tongue
ویزای یکضربتون هم مبارکSmile. ایشالا سفر بی خطر .
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، babak_1363 ، mhb161 ، shatsi ، ojee ، manila ، lonelyman ، m@ry@m75 ، oghs
دوستانی که ترکیه هستن،
لطفاً از اونجا اطلاع رسانی کنید. همه چیز آرومه؟Big Grin
ممنون
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: mhb161 ، alirezass ، hushmandco ، manila ، oghs
کسانی که آنکارا هستند وضعیت آرومتر شده؟امنیت برقراره؟ دوستانی که جولای مصاحبشونه کسی هست که به خاطر وضعیت آنکارا اقدام به جابجایی محل مصاحبه به ایروان یا ابوظبی کرده باشه؟
تشکر کنندگان: mhb161 ، ojee ، hushmandco ، manila ، oghs
(2012-09-21 ساعت 23:46)SOROUSHSOFT نوشته:  
(2012-09-21 ساعت 23:26)payam62 نوشته:  
(2012-09-21 ساعت 23:07)SOROUSHSOFT نوشته:  دوست عزيز
بليط ها چند كلاس مختلف دارن
نوعي از بليط هست كه .......
با سلام .
میشه لطفاً در باره انواع بلیط یه کم بیشتر توضیح بدید ؟ یا اگه سایتی در این زمینه هست ممکنه راهنمایی کنین ؟ ممنون میشم

كلاس بليت لزوما تعيين كننده نوع صندلي شما نيست. ممكنه دو كلاس مختلف پروازي از نظر قيمت با هم تفاوت زيادي داشته باشن اما صندليشون يك جور باشه.

هواپيماي Fokker-100 كه اسنتفاده كننده هاي اصليش سه خط هوايي K.L.M هلند، Click Mexicana مكزيك، و Iran Air ايران هستن؛ داراي دو نوع چيدمان صندلي هستش:

نوع اولش به يك كلاسه (One Class) معروفه و اصطلاحا All Economy هستش، يعني همه صندلي هاش Economy Class هستش. در اين نوع هواپيما 107 صندلي داريم كه همه هواپيماهاي Fokker-100 ايراني جزو اين دسته هستند.

نوع دومش به دو كلاسه و (Two Class) معروفه كه داراي 12 صندلي در كلاس Bussiness و 85 صندلي در كلاس Economy هستش.

حالا كه صندلي ها يكي هستش، چرا كلاس هاي مختلف با قيمت هاي مختلف داريم؟ مسائل زيادي روي قيمت هر كلاس بليت تأثير گذار هستند مثل مدت زمان اعتبار بليت و مقررات تغيير جا. من براي اين كه دوستان بيشتر متوجه اين قضيه بشن ، كلاس هاي مختلف Iran Air رو براي دوستان تشريح مي كنم. اين كلاس ها در هر شركت فرق مي كنه و Iran Air فقط يك مثال هستش.

كلاس C يا Club - اين كلاس از قديم در Iran Air با نام Homa Class شناخته مي شده. در اين كلاس صندلي شما دز قسمت Bussiness Class هست، اعتبار بليتتون يك ساله (يعني تا يك سال پس از خريد مجازيد تاريخ پروازتون رو طبق مقررات تغيير بديد و با گذشت يك سال بايد بليت رو پس بديد و با نرخ جديد بليت جديد بخريد)، و تغيير تاريخ پرواز روي اين كلاس مشمول جريمه نمي شه (به شرطي كه پروازي رو رزرو نكرده باشيد و سر پرواز نريد و اصطلاحا No Show كنيد). شما در اين كلاس مجازيد بليتتون رو يك طرفه (فقط رفت) يا دو طرفه (رفت و برگشت) تهيه كنيد.

كلاس Y يا Yearly - در اين كلاس صندلي شما دز قسمت Economy Class هست، اعتبار بليتتون يك ساله (يعني تا يك سال پس از خريد مجازيد تاريخ پروازتون رو طبق مقررات تغيير بديد و با گذشت يك سال بايد بليت رو پس بديد و با نرخ جديد بليت جديد بخريد)، و تغيير تاريخ پرواز روي اين كلاس مشمول جريمه نمي شه (به شرطي كه پروازي رو رزرو نكرده باشيد و سر پرواز نريد و اصطلاحا No Show كنيد). شما در اين كلاس مجازيد بليتتون رو يك طرفه (فقط رفت) يا دو طرفه (رفت و برگشت) تهيه كنيد.

كلاس Q يا Quarterly - در اين كلاس صندلي شما دز قسمت Economy Class هست، اعتبار بليتتون سه ماهه (يعني تا سه ماه پس از خريد مجازيد تاريخ پروازتون رو طبق مقررات تغيير بديد و با گذشت سه ماه بايد بليت رو پس بديد و با نرخ جديد بليت جديد بخريد. دقت كنيد كه اينجا سه ماه رو نبايد از روي تقويم ببينيد و از نظر iran Air سه ماه يعني 90 روز)، و تغيير تاريخ پرواز روي اين كلاس مشمول جريمه نمي شه (به شرطي كه پروازي رو رزرو نكرده باشيد و سر پرواز نريد و اصطلاخا No Show كنيد). شما در اين كلاس مجازيد بليتتون فقط دو طرفه (رفت و برگشت) تهيه كنيد.

كلاس M يا Monthly - در اين كلاس صندلي شما در قسمت Economy Class هست، اعتبار بليتتون 45 روزه (يعني تا 45 روز پس از خريد مجازيد تاريخ پروازتون رو طبق مقررات تغيير بديد و با گذشت 45 روز بايد بليت رو پس بديد و با نرخ جديد بليت جديد بخريد)، و تغيير تاريخ پرواز روي اين كلاس پيش از انجام پرواز رفت مشمول جريمه مي شه (اگر No Show كرده باشيد اونم جريمه اش جداست)، اما پس از انجام پرواز رفت، مي تونيد بدون جريمه پرواز برگشت رو تغيير بديد. شما در اين كلاس مجازيد بليتتون فقط دو طرفه (رفت و برگشت) تهيه كنيد.

يك نكته جالب راجع به كلاس M اين هستش كه اين كلاس قديم ها يك ماهه (30 روزه) بود، بعد اومدن به ملت حال بدن تبديلش كردن به 45 روز و هنوز هم همون جور مونده. منتها دو سال پيش متوجه شدن يه كلاس يه ماهه هم نياز دارن كه براي اين كه ملت رو گيج نكنن دست به M نزدن و كلاس بدون نام N رو به وجود آوردن.

كلاس بدون نام N كه من بهش مي گم Noname - در اين كلاس صندلي شما در قسمت Economy Class هست، اعتبار بليتتون 30 روزه (يعني تا 30 روز پس از خريد مجازيد تاريخ پروازتون رو طبق مقررات تغيير بديد و با گذشت 30 بايد بليت رو پس بديد و با نرخ جديد بليت جديد بخريد)، و تغيير تاريخ پرواز روي اين كلاس پيش از انجام پرواز رفت مشمول جريمه مي شه (اگر No Show كرده باشيد اونم جريمه اش جداست)، اما پس از انجام پرواز رفت، مي تونيد بدون جريمه پرواز برگشت رو تغيير بديد. شما در اين كلاس مجازيد بليتتون فقط دو طرفه (رفت و برگشت) تهيه كنيد.

كلاس G يا Group - در اين كلاس صندلي شما در قسمت Economy Class هست. در اين كلاس شما بليت رو به صورت رفت و برگشت و با تاريخ مشخص مي خريد و فقط مجازيد سر تاريخ بريد فرودگاه و پرواز كنيد، يعني به هيچ عنوان اجازه استرداد يا تغيير تاريج رو نداريد. اين بليت رو كمتر به من و شما مي فروشن و در شرايط خيلي خاص به بعضي تورها فروخته مي شه كه اونا روي Package تورشون به ما مي فروشنش

ترتيب قيمتي كلاس ها از گران به ارزان عبارت است از:

اول: C
دوم: Y
سوم: Q
چهارم: M
پنجم: N
ششم: G (معمولا ارزانترين است اما قيمت اين كلاس متغير بوده و بسته به قرارداد خط هوايي و برگزار كننده تور دارد. در بعضي مواقع ممكن است حتي از Y هم گرانتر باشد).

معمولا خطوط هوايي با توجه به شرايط بازار، تعيين مي كنن كه از هر كلاس چند تا بفروشن. به عنوان مثال در ايام عيد كه بازار عشق و حال و كنسرت توي دبي داغه، شما روي Iran Air به جز كلاس هاي Y ، ‍C و البته G (از اون نوع كميابي كه از Y هم ممكنه گرونتر باشه) چيز ديگه اي گيرتون نمي آد. اما اگه يك موقعي پرواز خلوت باشه، خط هوايي لاجرم براي اين كه ملت تشويق شن پرواز كنن، صندلي اش خالي نمونه و كمتر ضرر بده، كلاس هاي ارزونتر رو باز مي كنه.

اين سياست مربوط به همه خطوط هوايي دنيا هست و فقط خاص Iran Air نيست، در اقتصاد بهش مي گن سياست عرضه و تقاضا.

فرض كنيم شما يك بليت رفت و برگشت روي كلاس N تهيه كرديد و باهاش تشريف برديد آنكارا. موقع برگشت متوجه مي شيد كه كارتون كمي بيشتر طول مي كشه و بدون No Show كردن مي خوايد تغيير تاريخ بديد. قانونا نبايد جريمه بديد اما ... اتفاقي كه ممكنه بيافته اين هستش كه شركت هواپيمايي به دليل سياست هاي بازاريابيش سهميه كلاس Q رو روي پرواز جديدي كه مد نظرتونه كم كنه، يعني پرواز جا داشته باشه اما روي كلاس Y. اون موقع يا شما رو در ليست انتظار مي گذارن و كار بگير نگير پيدا مي كنه، يا اين كه از شما تفاوت قيمت كلاس Q و Y رو جرينگي دريافت مي كنند! به همين علت هست كه گاها" ديده شده موقع تعويض تاريخ جريمه گرفتن!!

دوست عزیز پس با این حساب برای کسانی که می خوان برای مصاحبه برن کشورهای دیگه کدوم کلاس از همه بهتره ؟ اگر ممکنه این رو هم مشخص کنید که ما همون رو از آژانس تقاضا کنیم .
ممنون
shani89

(2012-09-22 ساعت 01:05)mooj نوشته:  
(2012-09-21 ساعت 15:31)ASALI نوشته:  
(2012-09-21 ساعت 15:21)SOROUSHSOFT نوشته:  عسلي جان من از مشهد و اطلاع دقيق ندارم
ولي به نظر من پيشنهاد اصلي براي ارلاين به آنكارا به ترتيب زيره:

1- تركيش
2- ماهان
3- ايران اير

ميگم تركيش چون يكم آدم بيشتر هزينه كنه خيالش راحت تره حداقل هواپيماهاش نو هستند و هيچ مشكلي ندارن.
من خودم به شخصه با وجود اينكه نرخ بليط واسم اهميت داره ولي در درجه اول جونم بيشتر برام اهميت داره.
هواپيماهاي ايران رو هم كه همه در جريان هستيم با اين وضع ت ح ر ي م هاي جديد چه وضعي دارن.
ميل ميل خودتونه
اميدوارم تونسته باشم كمك كرده باشم.

مرسی سروش جان ...ماهان که رزرو اینترنتی رو تعطیل کرده !!! ترکیش هم با ایران ایر برای خانواده 3 نفره ما دو میلیون و پانصد تومان اختلاف داره !!!!!! پرواز های خارجیشون که باید از داخلی کیفیت بهتری داشته باشه ؟؟؟ مشکل اینکه باید از تهران بریم و برگشت هم از استانبوله ؟؟؟؟!!
سلام دوست عزیزSmile
من ماهانو پیشنهاد می کنم.
در مورد هواپیما باید بگم که هواپیماهایی می تونن وارد اروپا بشن که استانداردهای اروپایی رو رعایت کرده باشن که ترکیه هم جزو اوناس.
و پیرو فرمایشات سروش عزیز در پست آخرشون باید بگم که کلا آژانسها موقع تغییر تاریخ بلیط جوری عمل می کنن که کلاس از پایین به بالا بره و حتما جریمه رو ازتون بگیرن.
و همچنین دست کارگزار و نمایندگی مرکزی ایر لاین برای تغییر دادن بلیط خیلی بازتر از آژانسها و... هستش. مثلا من بلیط چارتر رو که فک کنم با توضیحاتی که سروش خان فرمودن کلاس G باشه تو نمایندگی مرکزی یکی از ایر لاینا به لطف یه آشنا البته و با یه کم جریمه تغییر دادم.

بنده پارسال با ماهان از مرز آلمان رفتم اروپا رفتش عالی بود ولی برگشتش مثل پروازهای داخلیشون بود. در کل ماهان مناسب هست چون من با تاریخ برگشت قابل تغییر گرفته بودم که تغییر دادم و جریمه ای هم نگرفتن. البته گفت که دیگه نمی تونی تغییر بدی و فقط یکبار می تونی.
2013AS80xx /می2012 /فرمها 6می2013 ایمیل/نامه دوم 14 جون2013/هفته چهارم آگوست2013 آنکارا/ مقصد کالیفرنیا- سندیگو/ هزینه(عکس35000+واکسن 180000+پاس 80000+ بلیط و هتل آنکارا 2400000)
تشکر کنندگان: n51 ، mhb161 ، lonelyman ، oghs ، godot ، soruosh
سلام دوستان منم اتاپ بلوار هستم راصیم4 جون مصاحبه داشتیو وکلیر خوردیم
تشکر کنندگان: amir82 ، ojee ، mhb161 ، shatsi ، n51 ، deineath ، oghs ، godot ، shaso ، lonelyman
(2013-06-07 ساعت 09:06)hushmandco نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 00:27)manila نوشته:  

مانیلای گرامی
ایوااااای عجب آبروریزی ای Tongue ولی خب مهم اینه که منظورمو فهمیدین. Big Grin راستش من در خواب و بیداری این مطلبو نوشتم شما فقط و فقط به حساب همین بذارین لطفا یه وقت به حساب ناشی بودن و ششناسنامه نذارین هاااا
مطلب رو گرفتیم همه. خستگی آنکارا ویرانگره . همینکه اسم و فامیلتون رو یادتونه خدا رو شکر.Tongue
ویزای یکضربتون هم مبارکSmile. ایشالا سفر بی خطر .
خیلی خیلی ممنونم فقط امروز پاسمون به پست نرسید مجبوریم تا دوشنبه بازهم تو انکارا بمونیم. اخه اینجا ادم حوصله ش سر میره و جای زیادی واسه گشتن نیست ولی باز خوبه این مراسم شبانه «طیب استغفا استغفا» هست که خودش یه جور کارناواله به خدا انقدر بامزه ست همه می زنن و میرقصن تو خیابونا Big Grin وگرنه دق می کردیم از بی برنامگی
2013
تشکر کنندگان: alirezass ، lonelyman ، shatsi ، hushmandco ، mhb161 ، nimo80 ، n51 ، AsemanAbee ، oghs ، amir82 ، Szsanazsz ، shaso ، ali.agha ، soruosh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان