کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-06-07 ساعت 11:34)babak_1363 نوشته:  دوستانی که ترکیه هستن،
لطفاً از اونجا اطلاع رسانی کنید. همه چیز آرومه؟Big Grin
ممنون
بله دوست عزیز اصلا نگران نباشید همونطور که قبلا هم گفتم انقدر سرگرم کننده ست که تازه بودن تو انکارا رو قابل تحمل می کنه. و فقط برای کسانی که کاملا کاملا تو دل شلوغی اونم شلوغی ای که مامورها در حالت زد و خورد هستند که به ندرت ما دیدیم اینطور باشه؛کمی جای نگرانی می تونه داشته باشه. وگرنه بقیه اش سرگرمی و کارناواله باور کنید! در همون حالی که پلیس ایستاده و کوچه ای رو بسته مردم تو کافه های اطراف دارن غذا می خورن و بی خیال اتفاقات کوچه های دیگه اند.
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، lonelyman ، shatsi ، hushmandco ، mhb161 ، oghs ، amir82 ، shaso
(2013-06-07 ساعت 20:39)manila نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 09:06)hushmandco نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 00:27)manila نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 23:54)hushmandco نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 17:50)manila نوشته:  دوستان باز هم سلام یه نکته برای اونایی که فکر می کنن این شرایط انکارا بدشناسیه... به خاطر همین شرایط ارزش پول ترکیه مقداری افت کرده یعنی قبل از این شرایط هر لیر ۱.۷۳ صدم دلار بود یعنی حدودا یک لیر میشد ۲۰۰۰ تومن ولی الان هر لیر ۱.۸۸ صدم دلاره یعنی ارزشش نسبت به دلار کمتره و با هر یک لیر میشه کمی بیشتر از ۲۰۰۰ تومن گرفت Smile) این هم از مزایای جنبش های آزادیخواهانه Smile

مانیلای گرامی
کلا سیستم پولی و مالی رو منقلب فرمودید.
هر دلار 1.88 لیر هستش نه اینکه هر لیر 1.88 دلار باشه.Tongue
اینی هم که فرمودین با هر لیر میشه کمی بیشتر از 2000 تومن گرفت احتمالا منظورتون بوده که با هر 2000 تومن کمی بیشتر از یک لیر میشه گرفت دیگه؟ Wink
ایوااااای عجب آبروریزی ای Tongue ولی خب مهم اینه که منظورمو فهمیدین. Big Grin راستش من در خواب و بیداری این مطلبو نوشتم شما فقط و فقط به حساب همین بذارین لطفا یه وقت به حساب ناشی بودن و ششناسنامه نذارین هاااا
مطلب رو گرفتیم همه. خستگی آنکارا ویرانگره . همینکه اسم و فامیلتون رو یادتونه خدا رو شکر.Tongue
ویزای یکضربتون هم مبارکSmile. ایشالا سفر بی خطر .
خیلی خیلی ممنونم فقط امروز پاسمون به پست نرسید مجبوریم تا دوشنبه بازهم تو انکارا بمونیم. اخه اینجا ادم حوصله ش سر میره و جای زیادی واسه گشتن نیست ولی باز خوبه این مراسم شبانه «طیب استغفا استغفا» هست که خودش یه جور کارناواله به خدا انقدر بامزه ست همه می زنن و میرقصن تو خیابونا Big Grin وگرنه دق می کردیم از بی برنامگی

ویزای یکضرب شما هم مبارک باشه مانیلا جان
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان: hushmandco ، oghs ، mhb161 ، shaso ، manila ، lonelyman
درود...
دوستای عزیزم نظرتونو درباره ی رزرو هتل می خواستم بدونم.
اگر ممکنه اطلاعاتتون روو در اختیارم بذارید.
با تشکر
الان چجوریم...Big Grin
کیس نامبر:**2013AS000089_کنسولگری:آنکارا_دیدن قبولی:ماه می_ارسال_فرم‌ها: ماه جون با پست_مقصد:نیویورک_ مصاحبه: هفته اول جولای
نتیجه مصاحبه: یک ضربدر یک ضربShy
تشکر کنندگان: mhb161 ، lonelyman
(2013-06-07 ساعت 20:39)manila نوشته:  خیلی خیلی ممنونم فقط امروز پاسمون به پست نرسید مجبوریم تا دوشنبه بازهم تو انکارا بمونیم.

مگه چند روزه که مدارک رو تحویل دادید؟دوستانی که جدیدا ویزا میگیرن مخصوصا دوستانی که کلیر شدن با این شلوغیا طبق روال سابق تحویل پست میشه.اگه کسی جدیدا تحویل گرفته لطفا خبر بده؟تا قبل شلوغیا که اگه دوشنبه تحویل میدادن حداکثر تا جمعه میگرفتن.حالام همینطوریه؟چون باید بلیت بعدشو اوکی کنم.
تشکر کنندگان: oghs ، mhb161 ، manila ، soruosh ، shatsi ، lonelyman
(2013-06-02 ساعت 20:03)مسعود همدانی نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 21:01)yalda25 نوشته:  سلام
من هفته اول جولای انکارا مصاحبه ام هست کسی مثه من هست که با هم هتل و اینا رو هماهنگ کنیم؟

سلام خوب هستین
خانواده ما 4 نفریم هفته اول جولای مصاحبه داریم لطفا برام پیام بزارین
سلام. من هم هفته اول جولای مصاحبه دارم و هنوز هیچ اقدامی برای هتل نکردم خوشحال می شم با هم در تماس باشیم. ما دو نفر هستیم
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: mhb161 ، yalda25 ، oghs ، lonelyman
[quote='مسعود همدانی' pid='351162' dateline='1370179993']
سلام دوستان 1تیر ماه کسی تشریف دارن برای مصاحبه

سلام دوستان برای هفته اول تیر ماه کسی همسفر هست؟

***هشدار*** از درج شماره پرونده، تاریخ دقیق سفر، مصاحبه، مشخصات فردی واقعی، شماره تلفن یا هر گونه اطلاعاتی که منجر به شناسایی هویت واقعی شما می شود در انجمن ها خودداری کنید. بی توجهی به این موضوع ممکن است عواقب ناخوشایند و جبران ناپذیری برای شما داشته باشد.

برای پیدا کردن همسفر در زمان مصاحبه تاریخ حدودی مصاحبه را در تاپیک اعلام کنید یا آخرین نسخه جدول مشخصات برندگان 2013 (جدول افشین= afs) را از اینجا دانلود کنید. برای هماهنگی بیشتر با دوستان از سرویس پیام خصوصی استفاده کنید. سعید
سلام. کیس نامبر من هم **90هست و هفته اول جولای مصاحبه دارم . خوشحال می شم بیشتر با هم تبادل نظر کنیم.
جا مانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: mhb161 ، yalda25 ، oghs ، shatsi ، lonelyman ، soruosh
(2013-06-08 ساعت 09:27)mhz_ir نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 20:39)manila نوشته:  خیلی خیلی ممنونم فقط امروز پاسمون به پست نرسید مجبوریم تا دوشنبه بازهم تو انکارا بمونیم.

مگه چند روزه که مدارک رو تحویل دادید؟دوستانی که جدیدا ویزا میگیرن مخصوصا دوستانی که کلیر شدن با این شلوغیا طبق روال سابق تحویل پست میشه.اگه کسی جدیدا تحویل گرفته لطفا خبر بده؟تا قبل شلوغیا که اگه دوشنبه تحویل میدادن حداکثر تا جمعه میگرفتن.حالام همینطوریه؟چون باید بلیت بعدشو اوکی کنم.
ما الان ۳ - ۴ روزه تحویل دادیم ولی خوردیم به تعطیلی برای همین پیشنهاد می کنم حتما پستخونه ای را انتخاب کنید که شنبه باز باشه.
2013
تشکر کنندگان: payam62 ، mhz_ir ، mhb161 ، oghs ، n51 ، lonelyman
(2013-06-09 ساعت 12:25)manila نوشته:  

ما الان ۳ - ۴ روزه تحویل دادیم ولی خوردیم به تعطیلی برای همین پیشنهاد می کنم حتما پستخونه ای را انتخاب کنید که شنبه باز باشه.
تعطیلیهای آنکارا رو از کجا پیدا کنم؟پستی انتخاب کردم شنبه هام بازه ولی طبق گفته بچه ها تا قبل شلوغیا که نهایتا جمعه از پست گرفته بودن برای همین من میخام برای شنبه بلیتمو اوکی کنم احتمالا هم نمیتونم تغییر تاریخ بدم برای همین اگه کسی میدونی تعطیلیهای این ماه چه روزاییه ممنون میشم بگه؟
تشکر کنندگان: mhb161 ، oghs ، lonelyman
(2013-06-09 ساعت 13:59)mhz_ir نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 12:25)manila نوشته:  

تعطیلیهای آنکارا رو از کجا پیدا کنم؟پستی انتخاب کردم شنبه هام بازه ولی طبق گفته بچه ها تا قبل شلوغیا که نهایتا جمعه از پست گرفته بودن برای همین من میخام برای شنبه بلیتمو اوکی کنم احتمالا هم نمیتونم تغییر تاریخ بدم برای همین اگه کسی میدونی تعطیلیهای این ماه چه روزاییه ممنون میشم بگه؟
دوست عزیز من متاسفانه الان به اطلاعاتی که قبلا جمع اوری کردم دسترسی ندارم ولی تو گوگل جستجو کردم و این لینک را پیدا کردم که تقریبا مطمینم همونیه که دوستان هم گذاشته بودند. موفق باشد.
http://www.timeanddate.com/holidays/turkey/
2013
تشکر کنندگان: mhb161 ، amir82 ، hushmandco ، oghs ، mhz_ir ، lonelyman
سلام به دوستان خوب مهاجر سرا:
من برای رزرو هتل به یک آژانس زنگ زدم و قیمت یک هتل 4 ستاره ( رویال کارین آنکارا) رو ارزونتر از از هتل 3 ستاره اتاپ بلوار داد. به نظر شما کدام یک بهتره که رزرو کنم(از نظر کیفیتی)
مرسی از همگی
جا مانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: oghs ، mhb161 ، MONA FB ، lonelyman
الوعده وفا : دوستان سفرنامه کامل شد : اینجا را بخوانید
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: manila ، ali.agha ، mhb161 ، bayat_r ، MONA FB ، amir82 ، Saeedv13 ، shaso ، lonelyman ، rouzbehdarvishi ، payam62 ، soruosh ، ojee
سلام دوستان ما هم امروز مصاحبه داشتیم و برگه صورتی گرفتیم .فکر می کنم همه کیسهای لاتاری ایرانی صورتی گرفتند

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
تشکر کنندگان: MONA FB ، mhb161 ، amir82 ، shaso ، lonelyman ، Given ، manila ، soruosh ، n51
نه فقط به لاتاری ها بلکه به همه صورتی داد . من که ازدواجی ام هم صورتی گرفتم .
هتل اتاب خووب بود به سفارت و مدیکال نزدیکتره تا رویال کارین . و به کیزیلای که میدون اصلیه .
CR1

تشکر کنندگان: mhb161 ، amir82 ، shaso ، lonelyman ، payam62 ، seeker ، soruosh ، n51
معمولا چند روز بعد از مصاحبه پاسپورتامون می فرستن PTT؟
تشکر کنندگان: payam62 ، mhb161
(2013-06-10 ساعت 21:46)آناهیتا کوچکی نوشته:  معمولا چند روز بعد از مصاحبه پاسپورتامون می فرستن PTT؟
ما دو روز بعد از مصاحبه از پست گرفتيم ولي اصلآ معلوم نميشه
دوستاني بودن كه يك هفته منتظر شدن.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: mhb161 ، payam62 ، lonelyman ، n51

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان