موضوعها: 0
رتبه:
2
1 تشکر در 1 ارسال
سلام
دوستان من این مراحل رو گذروندم و هفته پیش انکارا بودم و مصاحبه دادم زیاد پیچیده نیست من و خانوادم خیلی اضطراب داشتیم و در اخرین روز تونستم در csc ثبت نام کنم و پرینت گرفته و به سفرت ببرم.اکثر اونهائی که توی تور ما بودند و مصاحبه داشتند ثبت نام نکرده بودند و هیچ مشکلی در مصاحبه براشون پیش نیومد. نگران نباشید . دم درب ورود خانم فارسی زبان مدارک اصلی رو میخواد و پرینت cscحالا اگه نداشتید میگه رمانی که برای دریافت ویزا بر میگردید میتونید pttرو اعلام کنید دیگه دم هتل به کسی پاسپورتهاتونو نمیدند فقط از طریق پست.به نظر من مهم نیست چه پستی باشه فوقش یه کورس بیشتر یا کمتر هستش که پیش این همه هزینه اینم روش البته اونهائی که میگند چهار هفته به بعد بیا. مصاحبه کننده ما یه دختر خانم 20ساله و آمریکائی مهربون بود زیاد هم فارسی بلد نبود ولی روی اشتباه تاریخ تولد و اینجور چیزا گیر میداد که با کپی ایمیل هائی که قبلا براشون ایمیل کرده بودم و کپی اونو نشون دادیدم متقاعد شد و هیچ نقص پرونده نزد. حالا هرکسی سوالی داره در ارتباط سفر با کمال کمکش میکنم. در ضمن توی سایت csc افراد زیر 18 سال ثبت نام نمیشند ولازم نیست تلاش بکنید برنامه ها طوری تعریف شده که زمانی که شماره پروندهاتونو میدید خودش همه رو میشناسه.
موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-23 ساعت 14:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-23 ساعت 14:34 توسط ensan.)
سلام به همه دوستان
من امروز بليط سيستمي ماهان گرفتم( رفت و برگشت) براي آخراي اسفند 542000 تومان
هتل هم اتاپ بلوار ، اتاق سينگل شبي 41 دلار
همه پول هتل رو آژانس، به دلار از من گرفت و وچر هتل رو بهم داد.
كيس نامبر:**2013AS000049/تعداد افراد كيس: 1 نفر/تاريخ مصاحبه:هفته دوم مارچ/دريافت ويزا: بك ضرب
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
سلام
بچه ها یک سئوال داشتم.
در مورد مبایل سئوال داشتم.
من مثلا یک ماه و خورده دیگه مصاحبه دارم
اگر الان برم مبایل roaming بکنم (ایرانسل)
مکالمات داخلیم و اس ام ا س های داخلیم که گرون نمی شه؟
بعد راهی هست بشه امتحانش کرد ببنیم اوکی شده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من smart phone ندارم پیشنهاد می دین که لپ تاپ ببرم ترکیه ؟ کمی سنگینه لپ تاپم فکر کنم دو سه کیلو باشه ، دی
در مورد وسائل حمام چی ؟ باید ببریمممممممم؟ غیر از لباس منظورم هست؟
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.