کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2012-11-24 ساعت 21:09)manotousa نوشته:  به نظرتون از الان وقت دكتر بگيريم زود نيست؟

حتما سفرنامه‌اي مفصل و كارآمد واسه بچه هايي كه ايروان مصاحبه دارن مينويسم
ممنون
من از الان گرفتم شمام بگیرید...وقت میده Wink
2013AS32xx | Yerevan | Jan w4 | Visa : Day of interview
سفرنامه
تشکر کنندگان: amir82 ، Danoosh ، shani89
من هم سه شنبه وقت مصاحبه دارم اما هنوز وقت دکتر نگرفتم. می گم اگه یه روزه با هم بریم.
(2012-11-21 ساعت 23:19)arta_namazi2000 نوشته:  بچه ها من سه شنبه در ایروان مصاحبه دارم.....
دکتر کریستین بهم جمعه وقت داده...زود نیست؟
از دکتر انوش وقت بگیرم؟
تشکر کنندگان:
ببخشيد دوستان
من از دكتر كريستين با ايميل وقت گرفتم واسه ژانويه، اما ايشون بهم واسه دسامبر وقت داد
فكر كنم اشتباه كرد
واسه شما همچين مشكلي پيش نيومده؟
تشکر کنندگان:
(2012-11-25 ساعت 19:00)manotousa نوشته:  ببخشيد دوستان
من از دكتر كريستين با ايميل وقت گرفتم واسه ژانويه، اما ايشون بهم واسه دسامبر وقت داد
فكر كنم اشتباه كرد
واسه شما همچين مشكلي پيش نيومده؟

خیلی ساده است، ایشون آدمه اشتباه می کنه
براشون توضیح بدید حل می شه
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: kavirr ، refiusa ، Danoosh ، mohajer13
سلام
من تاریخ مصاحبم 15 ژانویه برابر با 26 دی ماه هستش با دو تا بچه چهار نفریم. سوالم اینه که چند روز قبل از مصاحبه باید اونجا باشیم اینجا بیشتر واکسنامونو زدیم اونجا قبلش باید پیش دکتر بریم ایا از ایران باید وقت گرفت یا نه اگه جواب مثبت هستش چطوری من زبانم خوب نیست . ما که این جا واکسن زدیم بازم باید واکسن بزنیم راستش توی سایت یه چیزای خوندم گیج شدم با تشکر میشه تمام مراحل رو بفرمائید
تشکر کنندگان: shani89
(2012-11-26 ساعت 15:09)kopenhak84 نوشته:  سلام
من تاریخ مصاحبم 15 ژانویه برابر با 26 دی ماه هستش با دو تا بچه چهار نفریم. سوالم اینه که چند روز قبل از مصاحبه باید اونجا باشیم اینجا بیشتر واکسنامونو زدیم اونجا قبلش باید پیش دکتر بریم ایا از ایران باید وقت گرفت یا نه اگه جواب مثبت هستش چطوری من زبانم خوب نیست . ما که این جا واکسن زدیم بازم باید واکسن بزنیم راستش توی سایت یه چیزای خوندم گیج شدم با تشکر میشه تمام مراحل رو بفرمائید
سلام دوست عزيز
ميتوني بگي كجا مصاحبه داري؟ اگر ايروان باشه من ميتونم كمكت كنم
2013/ايروان/مصاحبه:Nov W1/كليرBig Grinec W1/صبح روزي پشت در مي آيد و من نيستم ، قصه دنيا به سر مي آيد و من نيستم
تشکر کنندگان:
سلام
عزیزان من در روز سه شنبه مصاحبه دارم و میخوام برای جمعه وقت بگیرم. که شنبه تا ظهر هستند و دوشنیه جواب بگیرم و سه شنبه مصاحبه. درست حساب کرد؟؟؟؟ اینطوری میتونم پنج شنبه برسم انکارا. یا اینکه شنبه وقت بگیرم وجمعه برم انکارا؟
ممنون میشم راهنمای کنید
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

تشکر کنندگان: shani89
(2012-11-26 ساعت 15:43)Gole baba نوشته:  
(2012-11-26 ساعت 15:09)kopenhak84 نوشته:  سلام
سلام دوست عزيز
ميتوني بگي كجا مصاحبه داري؟ اگر ايروان باشه من ميتونم كمكت كنم
محلش انکاراست
تشکر کنندگان:
سلام

من ۱۴دی‌ وقته سفارت دارم در آنکارا، اگه ۱۲ دی‌ برم وسس تست مدیکال بنظرتون خبهههه.؟ وقت کم نمیرم؟
شماره کیس: 2013AS2xxx،قبولي : 2may,سفارت :ank, مصاحبه : 3jan ,تعداد : ٢ نفر،كليرينس ؟؟؟
تشکر کنندگان: oghs ، shani89
(2012-11-27 ساعت 15:55)Arinaarina نوشته:  با سلام و تشكر از مطالب بسيار پر محتوا و كاربردي
ما هم براي اواخر ژانويه روز سه شنبه وقت مصاحبه در ايروان داريم. ما سه نفريم . من و همسرم و يك بچه 10 ساله.
با توجه به زمانبر بودن جواب آزمايش بچه ها، لطفا بنده را راهنمايي نماييد كه با كدام يك از دكترها (مثلا دكتر انوش روز سه شنبه قبل و يا دكتر كريستين روز چهارشنبه قبلش وقت بگيرم و يا پيشنهاد ديگر...) . ضمنا به نظر مي رسد بنده با توجه به شرايطم بايد با پرواز آسمان روز دوشنبه قبلش پرواز كنم.
بازهم از شما بواسطه راهنمايي هايتان كمال تشكر را دارم.
با سپاس

سلام دوست عزيز
در ايروان بچه ها تست خاصي ندارند كه زمانبر باشه،براساس تجربه كيسهاي مشابه شما ، شما جمعه قبلش از كريستين وقت بگيري مشكلي نخواهد بود. بنابراين با پرواز پنجشنبه آسمان ميتونيد تشريف ببريد.
2013/ايروان/مصاحبه:Nov W1/كليرBig Grinec W1/صبح روزي پشت در مي آيد و من نيستم ، قصه دنيا به سر مي آيد و من نيستم
تشکر کنندگان: afs
(2012-11-27 ساعت 17:57)Arinaarina نوشته:  
(2012-11-27 ساعت 16:16)Gole baba نوشته:  
(2012-11-27 ساعت 15:55)Arinaarina نوشته:  با سلام و تشكر از مطالب بسيار پر محتوا و كاربردي
ما هم براي اواخر ژانويه روز سه شنبه وقت مصاحبه در ايروان داريم. ما سه نفريم . من و همسرم و يك بچه 10 ساله.
با توجه به زمانبر بودن جواب آزمايش بچه ها، لطفا بنده را راهنمايي نماييد كه با كدام يك از دكترها (مثلا دكتر انوش روز سه شنبه قبل و يا دكتر كريستين روز چهارشنبه قبلش وقت بگيرم و يا پيشنهاد ديگر...) . ضمنا به نظر مي رسد بنده با توجه به شرايطم بايد با پرواز آسمان روز دوشنبه قبلش پرواز كنم.
بازهم از شما بواسطه راهنمايي هايتان كمال تشكر را دارم.
با سپاس

سلام دوست عزيز
در ايروان بچه ها تست خاصي ندارند كه زمانبر باشه،براساس تجربه كيسهاي مشابه شما ، شما جمعه قبلش از كريستين وقت بگيري مشكلي نخواهد بود. بنابراين با پرواز پنجشنبه آسمان ميتونيد تشريف ببريد.

سلام بر شما دوست عزيز و ممنون از پاسختون
يعني ايروان مانند آنكارا بچه هاي تا 15 سال تست خاص ( فكر كنم تست سل ) كه نياز به 4 روز اقامت بيشتر دارد را ندارند. چون كيس بنده نيز توسط كي سي سي از آنكارا به ايروان منتقل شده است. خواهشمندم چنانچه رفرنسي در اين مورد در اختيار داريد براي بنده نيز ارائه دهيد.
يا اينكه اگر كسي با شرايط بنده بوده و مراحل انجا را گذرانده،به من معرفي نماييد.
باز هم از راهنمايي هاي شما كمال تشكر را دارم.
سلام دوست عزيز
ببخشيد از اينكه دير پاسختون رو ميدم.
تجربه من با فرزند 2 سال و3ماهه هست كه نوامبر مصاحبه داشتم. من هم فكر ميكردم تست لازم داره ولي وقتي وقت دكتر مي خواستم بگيرم منشي دكتر كريستين بهم گفت هيچ تستي نداره و اونجا هم فقط يه گوشي روي سينش و كمرش گذاشت (توي سفرنامم هم نوشتم) و خلاص. ما حتي تست خون وعكس قفسه سينه هم براي بچمون نداشتيم. بهترين رفرنس شما بعد از چك كردن مهاجرسرا ميتونه تماس با منشي دكتر كريستين باشه.
بازهم كمكي خواستي، هستم دوست عزيز.
تشکر کنندگان: afs ، iman63ir ، shani89
(2012-11-28 ساعت 11:40)marjan faghiri نوشته:  
(2012-08-08 ساعت 19:15)alirezass نوشته:  باسلام
یه سوال دارم در مورد وقت گرفتن دکتر آنکارا
1. زمانی که مصاحبه ما مشخص شد باید از تهران وقت بگیریم یا میتونیم بریم آنکارا و مستقیم بریم دکتر؟
2. آیا منشی انکارا فارسی میتونه حرف بزن یا باید با انگلیسی با او صحبت کنیم و وقت بگیریم؟
3. چه مدت کار دکتر طول میکشه بعضی ها میگویند 1 روزه تمومه؟
سوال آخر چند روز ما باید در آنکارا هتل رزور کنیم و بمونیم؟
با تشکر از همه بچه های این سایت مفید.
دمتون گرم

سلام دوست من . ببینید معمولا جواب آزمایش رو یک و نیم روزه میدن مگر اینکه بچه زیر 15 سال داشته باشی که 3 الی 4 روز طول میکشه . منشی فارسی بلد نیس ولی دکتر کمی بلده برای گرفتن هتل من چون هفته اول ژانویه ام 10 روز گرفتم . ولی برای بقیه زمانها 3.4 روز کافیه . مگه اینکه سفارت بگه ویزات 3. 4 روز دیگه اماده اس که اونوقت باید بیشتر بمونی

(2012-11-28 ساعت 11:40)marjan faghiri نوشته:  
(2012-08-08 ساعت 19:15)alirezass نوشته:  باسلام
یه سوال دارم در مورد وقت گرفتن دکتر آنکارا
1. زمانی که مصاحبه ما مشخص شد باید از تهران وقت بگیریم یا میتونیم بریم آنکارا و مستقیم بریم دکتر؟
2. آیا منشی انکارا فارسی میتونه حرف بزن یا باید با انگلیسی با او صحبت کنیم و وقت بگیریم؟
3. چه مدت کار دکتر طول میکشه بعضی ها میگویند 1 روزه تمومه؟
سوال آخر چند روز ما باید در آنکارا هتل رزور کنیم و بمونیم؟
با تشکر از همه بچه های این سایت مفید.
دمتون گرم

سلام دوست من . ببینید معمولا جواب آزمایش رو یک و نیم روزه میدن مگر اینکه بچه زیر 15 سال داشته باشی که 3 الی 4 روز طول میکشه . منشی فارسی بلد نیس ولی دکتر کمی بلده برای گرفتن هتل من چون هفته اول ژانویه ام 10 روز گرفتم . ولی برای بقیه زمانها 3.4 روز کافیه . مگه اینکه سفارت بگه ویزات 3. 4 روز دیگه اماده اس که اونوقت باید بیشتر بمونی. ضمنا هم میتونی واسه اطمینان بیشتر اینجا وقت بگیری . هم اینکه همون روز بری . چون منشی اصلا نمیپرسه ایا وقت داشتی یا نه
تشکر کنندگان: oghs
سلام
عزیزان راهنمایی و همفکری کنند ممنون میشم:
من در روز سه شنبه اخر ژانویه در انکارا مصاحبه دارم.اگر پنج شنبه برم انکارا و اگر در جمعه وقت دکتر بگیرم. که شنبه تا ظهر هستندو یکشنبه تعطیل هستند من میتوانم دوشنیه جواب بگیرم و سه شنبه مصاحبه برم. درست حساب کردم؟؟؟؟ یا اینکه شنبه وقت دکتر بگیرم وجمعه برم انکارا؟
ممنون میشم راهنمای کنید
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

تشکر کنندگان: oghs ، shani89
(2012-11-28 ساعت 14:48)homayoon13 نوشته:  سلام
عزیزان راهنمایی و همفکری کنند ممنون میشم:
من در روز سه شنبه اخر ژانویه در انکارا مصاحبه دارم.اگر پنج شنبه برم انکارا و اگر در جمعه وقت دکتر بگیرم. که شنبه تا ظهر هستندو یکشنبه تعطیل هستند من میتوانم دوشنیه جواب بگیرم و سه شنبه مصاحبه برم. درست حساب کردم؟؟؟؟ یا اینکه شنبه وقت دکتر بگیرم وجمعه برم انکارا؟
ممنون میشم راهنمای کنید

جواب شما
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
تشکر کنندگان: pooya.n ، kasrafo ، homayoon13 ، oghs
(2012-11-23 ساعت 21:05)kavirr نوشته:  
(2012-11-22 ساعت 18:18)noura نوشته:  سلام.ممنون میشم اگه جواب بدید.من مصاحبه ام هفته آخر ژانویه است در آنکارا.از الان باید وقت بگیرم؟

[quote='noura' pid='240785' dateline='1353592116']
سلام.ممنون میشم اگه جواب بدید.من مصاحبه ام هفته آخر ژانویه است در آنکارا.از الان باید وقت بگیرم برای مدیکال؟

نزدیک یکماه مونده به وقت مصاحبه میتونید وقت بگیرید.

سلام.ببخشید منم برای23 ژانویه2013 مصاحبه دارم.اما دکتر اونگان تا29دسامبر دیرتر وقت نمیده.این فاصله تا زمان مصاحبه زیاده.من باید چیکار کنم؟میشه راهنماییی فرمایید
Ca no:2013AS20xx ، ارسال مدارک 20 july زمان مصاحبه:23 januaryکنسولگری: آنکارا ,کلیرنس 2013/05/08

بزرگترین شجاعت,صبر است
تشکر کنندگان: pooya.n ، noura ، kasrafo ، oghs ، shani89

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان