کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2012-11-29 ساعت 17:29)feyzgostar نوشته:  
(2012-11-23 ساعت 21:05)kavirr نوشته:  
(2012-11-22 ساعت 18:18)noura نوشته:  سلام.ممنون میشم اگه جواب بدید.من مصاحبه ام هفته آخر ژانویه است در آنکارا.از الان باید وقت بگیرم؟

[quote='noura' pid='240785' dateline='1353592116']
سلام.ممنون میشم اگه جواب بدید.من مصاحبه ام هفته آخر ژانویه است در آنکارا.از الان باید وقت بگیرم برای مدیکال؟

نزدیک یکماه مونده به وقت مصاحبه میتونید وقت بگیرید.

سلام.ببخشید منم برای23 ژانویه2013 مصاحبه دارم.اما دکتر اونگان تا29دسامبر دیرتر وقت نمیده.این فاصله تا زمان مصاحبه زیاده.من باید چیکار کنم؟میشه راهنماییی فرمایید

به نظرم لازم نیست که از الان برای ۲۳ ژانویه وقت بگیری، میتونی آخرای دسامبر وقت بگیری گه به زمان مصاحبه نزدیک تر هستش.
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
تشکر کنندگان: oghs ، shani89
(2012-11-29 ساعت 17:46)kavirr نوشته:  
(2012-11-29 ساعت 17:29)feyzgostar نوشته:  
(2012-11-23 ساعت 21:05)kavirr نوشته:  
(2012-11-22 ساعت 18:18)noura نوشته:  سلام.ممنون میشم اگه جواب بدید.من مصاحبه ام هفته آخر ژانویه است در آنکارا.از الان باید وقت بگیرم؟

[quote='noura' pid='240785' dateline='1353592116']
سلام.ممنون میشم اگه جواب بدید.من مصاحبه ام هفته آخر ژانویه است در آنکارا.از الان باید وقت بگیرم برای مدیکال؟

نزدیک یکماه مونده به وقت مصاحبه میتونید وقت بگیرید.

سلام.ببخشید منم برای23 ژانویه2013 مصاحبه دارم.اما دکتر اونگان تا29دسامبر دیرتر وقت نمیده.این فاصله تا زمان مصاحبه زیاده.من باید چیکار کنم؟میشه راهنماییی فرمایید

به نظرم لازم نیست که از الان برای ۲۳ ژانویه وقت بگیری، میتونی آخرای دسامبر وقت بگیری گه به زمان مصاحبه نزدیک تر هستش.

ممنونم از راهنماییتون
Ca no:2013AS20xx ، ارسال مدارک 20 july زمان مصاحبه:23 januaryکنسولگری: آنکارا ,کلیرنس 2013/05/08

بزرگترین شجاعت,صبر است
تشکر کنندگان: kavirr ، homayoon13 ، shani89
سلام دوستان عزیز . امکان انجام معاینات پزشکی در استانبول هست یا نه ؟ مزایا و معایب خاصی نسبت به آنکارا دارد یا خیر ؟ با تشکر
تشکر کنندگان:
(2012-11-30 ساعت 16:31)amir_sh32 نوشته:  سلام دوستان عزیز . امکان انجام معاینات پزشکی در استانبول هست یا نه ؟ مزایا و معایب خاصی نسبت به آنکارا دارد یا خیر ؟ با تشکر

بله امکان پذیره.
اتفاقا همین چند روز اخیر دونفر از بچه ها آزمایشات خودشون رو انجام دادند که می تونید شرح اون رو داخل لینک زیر بخونید.

http://mohajersara.com/thread-5609-post-...#pid243492
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: amir82 ، hassan1358arab ، Gole baba ، amir_sh32 ، kavirr ، saeeds61 ، Soap McTavish ، shani89
سلام دوستان
بعد از نوشته ای پیمان عزیز در مورد دکتر اونگان ومنشی اون اگر به سایت سفارت usتوی انکارا مراجعه کنید متوجه خواهید شد دکترهای مختلف با تخصص های مختلف مورد اعتماد سفارت است مثلا متخصص اطفال دو تاست aykol nevinوelmas cengizhan http://turkey.usembassy.gov/list_of_doct...ra.htmlچرا باید پیش این دکتر دندان گرد برویم که بخاطر جیبش ممکن است مشکلات زیادی برای ما وخانواده امان ایجاد کند. مثلا از دوستمان بجای ازمایش خون ,ادرار گرفتند ومشخصه فرمالیته است.لطفا دوستان مطالعه نموده و به ماهم توضیح دهند.حتی میشود برای مدیکال انتالیا مراجعه کرد .
CASE NUMBER:2013AS000011##
   *  تعداد افراد کیس:4نفر
  * تاریخ کارنتی:13اگست
اعلام تاریخ مصاحبه:19اکتبر*تاریخ مصاحبه:W2دسامبر    
محل مصاحبه:انکارا           *ایالت انتخابی:کارولینای شمالی
محل سکونت فعلی :سن خوزه کالیفرنیا
تشکر کنندگان: shani89
با درود به همه دوستان

يك سوال در آنكارا شنيدم 230 دلار براي دكتر دريافت ميشه و در ايروان 110 دلار ميشه دوستان توضيح بدن اين اختلاف قيمت براي چي هست ؟

رويت قبولی: 1 مي / ارسال فرم ها: آگوست /کیس نامبر : 2013AS000011** / کنسولگری :آنکارا / افراد کیس : 1 نفر / تاريخ مصاحبه : -ژانويه
شماره کیس:2013AS00001XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اواخر فوريه
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:

روياي دارم و آن هم آزاديست
تشکر کنندگان:
(2012-12-01 ساعت 15:57)bikhab نوشته:  با درود به همه دوستان

يك سوال در آنكارا شنيدم 230 دلار براي دكتر دريافت ميشه و در ايروان 110 دلار ميشه دوستان توضيح بدن اين اختلاف قيمت براي چي هست ؟

رويت قبولی: 1 مي / ارسال فرم ها: آگوست /کیس نامبر : 2013AS000011** / کنسولگری :آنکارا / افراد کیس : 1 نفر / تاريخ مصاحبه : -ژانويه

این طور نیست. هزینه تست پزشکی در آنکارا هم بسیار به ایروان نزدیک هست. اما از اونجایی که اغلب پزشک ترکیه به مراجعه کنندگان واکسن می زنه و هزینه واکسن رو هم ازشون می گیره هزینه کار مدیکال اون بیشتر به نظر می رسه مگرنه از نظر معاینه اصلی، آزمایش خون و عکس قفسه سینه قیمت ها مشابه هستند.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: mohajer13 ، mitme ، mdna ، bikhab ، kavirr ، Gole baba ، homayoon13 ، nika
(2012-11-30 ساعت 17:52)afs نوشته:  
(2012-11-30 ساعت 16:31)amir_sh32 نوشته:  سلام دوستان عزیز . امکان انجام معاینات پزشکی در استانبول هست یا نه ؟ مزایا و معایب خاصی نسبت به آنکارا دارد یا خیر ؟ با تشکر

بله امکان پذیره.
اتفاقا همین چند روز اخیر دونفر از بچه ها آزمایشات خودشون رو انجام دادند که می تونید شرح اون رو داخل لینک زیر بخونید.

http://mohajersara.com/thread-5609-post-...#pid243492

سلام
من هم تصمیم دارم اول برم استانبول برای معاینه و روز قبل از مصاحبه برم آنکارا، اینجوری حداقل استانبول رو هم گشت میزنیم
Case number:2013AS$$$$
رویت قبولی:2 می
دریافت نامه دوم: نه هنوز
تاریخ مصاحبه: اونم معلوم نیست
ایالت و شهر انتخابی: Houston, tx
تشکر کنندگان: saeeds61
سلام
من 15ژانویه (سه شنبه 25 دی ماه )مصاحبه دارم همراه باهمسرم ودوفرزند هشت وچهارده ساله . اگه شنبه 12 ژانویه نوبت دکتر بگیرم به موقع به مصاحبه میرسیم یا نه .آخه برای تست بچه ها نوشته چهار روز کاری . آخه میخوایم با قطار بریم و قطار فقط چهار شنبه حرکت داره و 48 ساعت تو راهه و جمعه شب میرسیم . ممنون از راهنماییتون ؛
در ضمن کجای سایت دکتر اونگان با نوبت بگیریم آخه توقسمت ایمیلش که کلیک کردم باز شد اما نمیدونم تو کادر اولی چی باید تایپ کنم . چند دفعه پر کردم وارسال کردم اما جواب ایمیلم نیومد لطفا دوستان راهنمایی کنند .ممنون
(2012-12-03 ساعت 17:13)kopenhak84 نوشته:  سلام
من 15ژانویه (سه شنبه 25 دی ماه )مصاحبه دارم همراه باهمسرم ودوفرزند هشت وچهارده ساله . اگه شنبه 12 ژانویه نوبت دکتر بگیرم به موقع به مصاحبه میرسیم یا نه .آخه برای تست بچه ها نوشته چهار روز کاری . آخه میخوایم با قطار بریم و قطار فقط چهار شنبه حرکت داره و 48 ساعت تو راهه و جمعه شب میرسیم . ممنون از راهنماییتون ؛
در ضمن کجای سایت دکتر اونگان با نوبت بگیریم آخه توقسمت ایمیلش که کلیک کردم باز شد اما نمیدونم تو کادر اولی چی باید تایپ کنم . چند دفعه پر کردم وارسال کردم اما جواب ایمیلم نیومد لطفا دوستان راهنمایی کنند .ممنون
سلام دوست عزیز
روزهای یکشنبه تعطیله و روز شنبه هم تا ساعت 13 هستن بعید میدونم بتونی تا اون موقع جواب آزمایش رو بگیریرای 5 شنبه وقت دکتر بگیر

سلام
دوستان من میخوام و برای تست مدیکال برم استانبول تو سایت بیمارستان هرچی گشتم نتونستم جایی که باید وقت دکتر بگیریم رو پیدا کنم و اینکه روزای کاریشون چه روزهایی هست؟
Case number:2013AS$$$$
رویت قبولی:2 می
دریافت نامه دوم: نه هنوز
تاریخ مصاحبه: اونم معلوم نیست
ایالت و شهر انتخابی: Houston, tx
تشکر کنندگان: homayoon13
(2012-12-03 ساعت 17:13)kopenhak84 نوشته:  سلام
سلام دوست عزیز

شما چون بچّه دارین ۴ روز قبل از مصاحبه برای نتیجه آزمایش لازم داری یکشنبه تعطیله و دکتر پنجشنبه از بچّه‌ها تست نمیگیره پس باید واسه چهار شنبه وقت بگیری.اینم لینکش که همین توضیح رو داده:
Please make the appointment from our website, www.doctorun.com (Appointment Manager), as follows. If you are not alone, make an appointment for each of you, one by one; first start with making appointments for the children ages from 2 to 15. Applicants from 2nd birthday until reach 15th birthday need to make an appointment with us at least 4 working days prior to their interview date in the embassy. As the TST test reading is 72 hours later (3 days), do not prefer a Thursday for the children as we are closed on Sunday. Do not let your child to have a live vaccine in 4 weeks before coming here.
برای وقت هم ایمیل نمیخواد از همونAppoinment manager استفاده کن
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
دوستان سلام
يه سوال داشتم ما بعد از كارنت شدن بايد منتظر بمانيم نامه ي دوم بياد و تاريخ و روز مصاحبه مشخص شه بعد از دكتر وقت بگيريم درسته؟؟؟؟
يه سوال ديگه!!!
براي ارسال مدارك هم بايد منتظر بمونيم نامه ي دوم بياد يا مي تونيم بعد از كارنت شدن مدارك را بفرستيم؟؟؟؟
(2012-12-05 ساعت 20:53)my2220 نوشته:  دوستان سلام
يه سوال داشتم ما بعد از كارنت شدن بايد منتظر بمانيم نامه ي دوم بياد و تاريخ و روز مصاحبه مشخص شه بعد از دكتر وقت بگيريم درسته؟؟؟؟
يه سوال ديگه!!!
براي ارسال مدارك هم بايد منتظر بمونيم نامه ي دوم بياد يا مي تونيم بعد از كارنت شدن مدارك را بفرستيم؟؟؟؟

دقیقا برای هر دو مورد وقت دکتر و ارسال مدارک باید منتظر نامه دوم و تاریخ مصاحبه باشید. برای چه تاریخی می خواهید وقت دکتر بگیرید یا کدوم سفارت ارسال کنید؟!!! ( بویژه این که امسال kcc سفارتها رو تغییر داد)
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، kasrafo ، kavirr ، my2220 ، Gerdoo ، homayoon13 ، shani89
سلام دوستان.من و همسرم چهارشنبه وقت سفارت داریم.اگر دوشنبه وقت دکتر بگیریم حتما سه شنبه جواب حاضر میشه؟آخه یه جا خوندم که ممکنه ازمایش خون تکرار شه...الان نمیدونم شنبه وقت بگیرم یا دوشنبه.ممنون میشم راهنمایی کنید.
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: kasrafo ، shani89
(2012-12-05 ساعت 22:47)noura نوشته:  سلام دوستان.من و همسرم چهارشنبه وقت سفارت داریم.اگر دوشنبه وقت دکتر بگیریم حتما سه شنبه جواب حاضر میشه؟آخه یه جا خوندم که ممکنه ازمایش خون تکرار شه...الان نمیدونم شنبه وقت بگیرم یا دوشنبه.ممنون میشم راهنمایی کنید.

بله دوست عزیز.....موارد خیلی خیلی نادری بوده که کار پزشکیشون توی دو روز تموم نشده . البته باید به این نکته هم توجه کنید که این زمان بدون داشتن بچه هستش وگرنه اونطوری قضیه فرق میکنه....
اما اگه اصولا خیلی آدم محتاط و محافضه کاری هستید هم میتونید از روز شنبه و بدون استرس برید اما کارتون به طور نرمال تو همون دو روز انجام خواهد شد.
2013AS00/ رویت قبولی : May-02-2012/ ارسال فرمهای سری اول: May-09-2012/ آنکارا / یک نفر / مصاحبه: اوایل نوامبر/ اخذ ویزا: روز مصاحبه / ایالت تگزاس - هوستون Cool
تشکر کنندگان: afs ، amir82 ، kasrafo ، studpk ، kavirr ، noura ، Gerdoo ، bardia9 ، mohajer13 ، shani89

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان