کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2013-06-17 ساعت 09:54)mona_gh نوشته:  دوستای عزیز تلفن مطب دکتر کریستین که منشی فارسی داره در ایروان رو کی داره
؟
شماره تلفن منشي دكتر333 047 96 00374
ولي دكتر كريستين از تاريخ ١ جولاي تا ٢٠ جولاي نيستند
در تعطيلات به سر ميبرند
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
تشکر کنندگان: گل نهال ، amiz.abdollah ، shani89
(2013-06-18 ساعت 02:03)Leila12020 نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 09:54)mona_gh نوشته:  دوستای عزیز تلفن مطب دکتر کریستین که منشی فارسی داره در ایروان رو کی داره
؟
در تعطيلات به سر ميبرند
نه به ما ٢ جولاي وقت دادن كه!!
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: Leila12020 ، amiz.abdollah ، shani89 ، soruosh ، negar_karimi6
سلام
من از دكتر انوش وقت گرفتم چون منشي دكتر كريستين گفت ما از تاريخ ١ جولاي تا ٢٠ جولاي نيستيم
روز مصاحبه ما ٥ شنبه است
با توجه به ايميلي كه به دكتر كريستين دادم
ايشون روز سه شنبه ٢ عصر به ما وقت دادند
به نظرتون دير نيست؟

(2013-06-18 ساعت 02:07)گل نهال نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 02:03)Leila12020 نوشته:  
؟
در تعطيلات به سر ميبرند
نه به ما ٢ جولاي وقت دادن كه!!
من با منشي دكتر تلفني صحبت كردم خودش گفت ما تا ٢٠ جولاي نيستيم
از اون يكي دكتر وقت بگيريد شما تلفني صحبت كرديد يا ايميل زديد؟
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
تشکر کنندگان: گل نهال ، amiz.abdollah ، negar_karimi6
(2013-06-18 ساعت 02:09)Leila12020 نوشته:  سلام
من از دكتر انوش وقت گرفتم چون منشي دكتر كريستين گفت ما از تاريخ ١ جولاي تا ٢٠ جولاي نيستيم
روز مصاحبه ما ٥ شنبه است
به نظرتون دير نيست؟

خب آخه دكتر كريستين روزهاي فرد هستند و آنوش روزهاي زوج.
من با هردوشون مكاتبه كردم و با دكتر آنوش به تفاهم رسيدم ولي كريستين هم ٢جولاي بهم پيشنهاد داد

روز مصاحبه ما ٥ شنبه است
به نظرتون دير نيست؟

من با هردوشون مكاتبه كردم و با دكتر آنوش به تفاهم رسيدم ولي كريستين هم ٢جولاي بهم پيشنهاد داد
نه دير نيست،خود دكترها وقتي تاريخ مصاحبه رو بهشون ميگيد،نزديكترين زمان ممكن به مصاحبه كه كارتون انجام بشه ميذارم
ايميل زدم
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
تشکر کنندگان: Leila12020 ، amiz.abdollah ، negar_karimi6
(2013-06-18 ساعت 02:12)گل نهال نوشته:  
روز مصاحبه ما ٥ شنبه است
به نظرتون دير نيست؟

روز مصاحبه ما ٥ شنبه است
به نظرتون دير نيست؟

نه دير نيست،خود دكترها وقتي تاريخ مصاحبه رو بهشون ميگيد،نزديكترين زمان ممكن به مصاحبه كه كارتون انجام بشه ميذارم
ايميل زدم
دوست عزيز دكتر انوش به ما سه شنبه وقت داده ولي شما ميگيد دكتر انوش روزهاي زوج هست؟
من كمي شك كردم به وقت دكترم؟
تشکر کنندگان: amiz.abdollah ، negar_karimi6 ، shani89
(2013-06-17 ساعت 10:16)iman398 نوشته:  دوستانی که میاید ترکیه لطفا واسه رفت به مطب دکتر اونگان فریب لیدرهایی که اینجا هستن رو نخورین. واسه هر نفر 65 دلار میگرین تا اینکه تنها با شما بیان مطب دکتر اونگان و بشینن کنارتون!! اصلا نیازی نیست
متاسفم برای این لیدرهای ایرانی که زبان ترکی بلدن و پول هموطنانشون رو به شیوه مودبانه میدزدن
جای تاسف بیشتر که یه خانواده مقیم کانادا هم از این لیدر ها استفاده کرده بودن تا باهاشون بره مطب اونگان چون گفته بود ما اشنا هستیم و پول کمتر میگرین
اصلا دکتر اونگان اجازه نمیده این لیدرها برن تو مطب
شما اگه فارسی هم دست و پا شکسته بلد باشین! کارتون راه میفته
اطلاع رسانی کنید لطفا

کاملا حق با این دوست عزیزه
شاید حتی کسایی که با لیدر میان پول بیشتری هم برای دکتر ازشون گرفته میشه.
من یه خانواده 4 نفره رو دیدم که فقط برای تست سل و عکس قفسه سینه 1000 دلار ازشون گرفتن که همه داشتن شاخ در میاوردن. و اعتراضی هم نمیشه کرد.
ترک ها به خودی خود از غریبه ها دزدی میکنن دیگه وای به حال اینکه با هموطن های کلاه بردار ما هم دست به یکی کنن.
تشکر کنندگان: گل نهال ، amiz.abdollah ، shani89 ، negar_karimi6
(2013-06-18 ساعت 02:34)Leila12020 نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 02:12)گل نهال نوشته:  
روز مصاحبه ما ٥ شنبه است
به نظرتون دير نيست؟

روز مصاحبه ما ٥ شنبه است
به نظرتون دير نيست؟

ايميل زدم
دوست عزيز دكتر انوش به ما سه شنبه وقت داده ولي شما ميگيد دكتر انوش روزهاي زوج هست؟
من كمي شك كردم به وقت دكترم؟

به ما اونوش ٤شنبه و كريستين ٣شنبه وقت داده
تشکر کنندگان: amiz.abdollah ، negar_karimi6
بچه ها من پنجم اگوست مصاحبه دارم ابوظبی
کسی برای همسفر هست؟
اگه کسی هست لطفا پیام خصوصی بزنید
2013AS102xx*کنسولگری :ابوظبي*عکس10++پست تی ان تی55 + ترجمه110
-----------------------------------------------------------------------------------------
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:6Jan 2015
تاريخ اپروو:7April 2015
تشکر کنندگان: amiz.abdollah
گل نهال خانوم فکر کنم اشتباه می کنید. کریستین روز های زوج و جمعه هستند (خودم جمعه وقت گرفتم)

و انوش روز های فرد رجوع شود به سفرنامه افشین :ی
تشکر کنندگان: گل نهال ، shani89 ، Hedieh20
(2013-06-19 ساعت 20:43)amiz.abdollah نوشته:  گل نهال خانوم فکر کنم اشتباه می کنید. کریستین روز های زوج و جمعه هستند (خودم جمعه وقت گرفتم)

و انوش روز های فرد رجوع شود به سفرنامه افشین :ی
باور كنيد كه انوش به ما روز ٤شنبه وقت داده و كريستين ٣ شنبه، كه ما قراره بريم انوش چون نزديكتر به مصاحبمونه و كمتر بايد اونجا بمونيم
شايد برنامه هفته اي كه ما ميريم مصاحبه تغيير كرده
تشکر کنندگان: amiz.abdollah ، kambiz12 ، Hedieh20
احتمالا یه تغییر کوچیک دادند تو برنامه ها شون چون یادمه یه جا خودنده بودم لوسی گفته تو جولای برنامه مدیکال تغییر میکنه :ِ یه همچین چیزیSmile
(2013-06-19 ساعت 20:45)گل نهال نوشته:  باور كنيد كه انوش به ما روز ٤شنبه وقت داده و كريستين ٣ شنبه، كه ما قراره بريم انوش چون نزديكتر به مصاحبمونه و كمتر بايد اونجا بمونيم
شايد برنامه هفته اي كه ما ميريم مصاحبه تغيير كرده
تشکر کنندگان: گل نهال ، shani89 ، Hedieh20
با سلام و آرزوی موفقیت برای همه دوستان

کیس نامبر: 90xx زمان مصاحبه: هفته دوم جولای تعداد افراد کیس: 3 نفر محل مصاحبه: آنکارا
با توجه به نزدیک بودن زمان مصاحبه ما از دوستانی که تجربه معاینات پزشکی در استانبول را دارن خواهش میکنم راهنمایی بفرمایین ما تصمیم داریم برای مدیکال به جای آنکارا به استانبول بریم آیا میشه این کار را کرد؟ آیا باید وقت قبلی گرفت؟ و از چه طریقی میشه وقت گرفت؟
کیس نامبر: 90xx مصاحبه : هفته دوم جولای محل مصاحبه: آنکارا تعداد افراد کیس: 3 نفر
تشکر کنندگان: گل نهال
(2013-06-21 ساعت 13:33)frhad20 نوشته:  با سلام و آرزوی موفقیت برای همه دوستان

کیس نامبر: 90xx زمان مصاحبه: هفته دوم جولای تعداد افراد کیس: 3 نفر محل مصاحبه: آنکارا
با توجه به نزدیک بودن زمان مصاحبه ما از دوستانی که تجربه معاینات پزشکی در استانبول را دارن خواهش میکنم راهنمایی بفرمایین ما تصمیم داریم برای مدیکال به جای آنکارا به استانبول بریم آیا میشه این کار را کرد؟ آیا باید وقت قبلی گرفت؟ و از چه طریقی میشه وقت گرفت؟

دوست عزيز از ژانويه ٢٠١٣، ديگه بيمارستان آمريكايي استانبول كارهاي مديكال را انجام نميده و فقط بايد بريد پيش اونگان توي آنكارا
خير پيش
تشکر کنندگان: uvthk ، frhad20 ، Hedieh20 ، soruosh
(2013-06-18 ساعت 04:09)ariannbr نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 10:16)iman398 نوشته:  دوستانی که میاید ترکیه لطفا واسه رفت به مطب دکتر اونگان فریب لیدرهایی که اینجا هستن رو نخورین. واسه هر نفر 65 دلار میگرین تا اینکه تنها با شما بیان مطب دکتر اونگان و بشینن کنارتون!! اصلا نیازی نیست
متاسفم برای این لیدرهای ایرانی که زبان ترکی بلدن و پول هموطنانشون رو به شیوه مودبانه میدزدن
جای تاسف بیشتر که یه خانواده مقیم کانادا هم از این لیدر ها استفاده کرده بودن تا باهاشون بره مطب اونگان چون گفته بود ما اشنا هستیم و پول کمتر میگرین
اصلا دکتر اونگان اجازه نمیده این لیدرها برن تو مطب
شما اگه فارسی هم دست و پا شکسته بلد باشین! کارتون راه میفته
اطلاع رسانی کنید لطفا

کاملا حق با این دوست عزیزه
شاید حتی کسایی که با لیدر میان پول بیشتری هم برای دکتر ازشون گرفته میشه.
من یه خانواده 4 نفره رو دیدم که فقط برای تست سل و عکس قفسه سینه 1000 دلار ازشون گرفتن که همه داشتن شاخ در میاوردن. و اعتراضی هم نمیشه کرد.
ترک ها به خودی خود از غریبه ها دزدی میکنن دیگه وای به حال اینکه با هموطن های کلاه بردار ما هم دست به یکی کنن.

دوست عزیزمشابه این لیدرهای تیغ زن درابوظبی هم هست من نمیدونم چراماهامیخوایم ساده ترین راه روبرای انجام کارامون انجام بدیم اونم دادن پول به لیدرهاست کمی به فکرخودتون اتکاکنید
اینانشونه باکلاس بودنو این اداواصولانیست
نشونه اینه که چه گاگولی گیراوردن بخداباورتون نمیشه مادرهتلمون بخاطراینکه لیدرفهمید من ادم تیزیم اونم مدیون اطلاعاتی بودکه ازمهاجرسرگرفته بودم وشوهمرومردی ساده و بی اطلاع دیده بودن چنون دعوایی بین منوشوهرم انداختن که باورتون نمیشه فقط اینوبدونید شب قبل ازمصاحبه باصورت کبودی که خودم به سرخودم اوردم به سفارت رفتیم نمیخواستم قبل ازنوشتن سفرنامه ام به این موضوع اشاره ای کنم ولی حس خواهروبرادری باشماهامنووادارکرداینوبگم
لطفا نزارید بااون حس روانشناسانه ای که لیدرهادارن و آدمهاروسریع محک میزنن بینتون اختلاف نظرو تفرقه ایجادکنن
اون لیدربا من درافتادو ازعمداجلوی شوهرم منوبدبین به کارها و خسیس جلوه داد واینکه عقل من نمیرسه ازروندکارها
درحالیکه اطلاعات من ازاین همه سرچ و سرزدن به مهاجرسرااینقدرزیادبودکه توی همون چندروزخودم شده بودم لیدرعده ای دیگه فقط فی سبیل الهی
و شوهرمن چون یکبارهم توجریان کارهانبوده ازابتدای امرتاهمینجاش حرف یه لیدربی وجدان اونوتحریک کردو دعوامون انداخت شایددرسی سال زندگیمون هرگزبه این شدت دعوانداشتیم
بدترین سفرم بود و حاضرنیستم دیگه یاداوری کنم الانم بخاطرشماهاکه برای رفتن به مدیکال و کارهای مصاحبه نگران راهنماهستیدایناروگفتم

میخوام این نوشته رودرتاپیک سفربه امارات بزارم لطفا ازتکراری بودنش اهمیت موضوع رودرک کنید مهمه که اطلاع رسانی بشه
تشکر کنندگان: shani89
سلام برهمه دوستان امکانش هست راهنماییم بفرمایید که من چطور می تونم از دکتر اونگان برای هفته سوم اگوست وقت بگیرم ؟؟؟؟Cool
تشکر کنندگان: negar_karimi6

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان