کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2013-06-15 ساعت 14:53)amir82 نوشته:  
(2013-06-15 ساعت 14:01)hosa نوشته:  دوستان عزیز سلام یه سوال داشتم در جدول وقت معاینات پزشکی روز 4 جولای که تعطیل رسمی هست در آمریکا چیزی نوشته نشده و من امروز برای 4 جولای وقت گرفتم ولی هنوز تایید نشده . میخواستم ببینم کسی خبر داره که آیا 4 جولای دکتر در آنکارا کار میکنه یا تعطیل هست؟؟؟؟ خیلی ممنون میشم اگر جواب بدید.

اگر در سیستم وقت دهی سایت دکتر اونگان روز 4 جولای باز بوده و تونستین وقت بگیرین مشکلی نیست، نامه تایید هم ظرف چند روز آینده براتون ایمیل میشه. اگر تعطیل بود اصلا اجازه رزرو وقت در اون روز بهتون داده نمیشد.
نوبت مدیکال من روز 27 می (Memorial Day) و تعطیل رسمی آمریکا بود.
خیلی ممنون از راهنمایی و توجهتون. بله کاملا درسته خودم هم زنگ زدم و صحبت کردم تعطیل نیستند.
تشکر کنندگان: amir82 ، farshadsh
دوستان کسی می دونه nmc ابوظبی شنبه ها بازه یا نه ؟.. و جوابو چند وقته می ده؟
کیس نامبر : 10xxx، تاریخ رویت قبولی 23 اکتبر، ارسال مدارک 30 اکتبر با پست تی ان تی، تعداد افراد 2 نفر
مصاحبه 19 اگوست،ابوظبی ، کلیرنس دقیقا دو هفته بعد. دریافت ویزا 15 سپتامبر,اقامت سن حوزه کالیفرنیا
تشکر کنندگان:
(2013-06-15 ساعت 20:38)mahsa3017 نوشته:  دوستان کسی می دونه nmc ابوظبی شنبه ها بازه یا نه ؟.. و جوابو چند وقته می ده؟

بله،شنبه باز هست مهسا جان.

اصولاً ۲ روز میده و اگر ۲ روز قبل از مصاحبه برین روز قبل از مصاحبه میده.

ما چند روز زودتر رفتیم یعنی‌ ۲ شنبه رسیدیم
و ۳ شنبه عصر رفتیم nmc و چون وقت داشتیم و مصاحبه
۲ شنبه هست به جای ۵ شنبه شب امروز شنبه صبح آماده کردند.

موفق باشی‌ دوست عزیز

(2013-06-15 ساعت 20:38)mahsa3017 نوشته:  دوستان کسی می دونه nmc ابوظبی شنبه ها بازه یا نه ؟.. و جوابو چند وقته می ده؟

موفق باشی‌ دوست عزیز
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
تشکر کنندگان: amir82 ، farshadsh ، mahsa3017 ، roeentan ، usa lover
(2013-06-15 ساعت 20:49)mani.iht نوشته:  

موفق باشی‌ دوست عزیز

۲ شنبه هست به جای ۵ شنبه شب امروز شنبه صبح آماده کردند

موفق باشی‌ دوست عزیز

ممنونم از راهنماییتون ولی اخه من 2 شنبه مصاحبه دارم یعنی شنبه برم جوابمو میدن فرداش؟
کیس نامبر : 10xxx، تاریخ رویت قبولی 23 اکتبر، ارسال مدارک 30 اکتبر با پست تی ان تی، تعداد افراد 2 نفر
مصاحبه 19 اگوست،ابوظبی ، کلیرنس دقیقا دو هفته بعد. دریافت ویزا 15 سپتامبر,اقامت سن حوزه کالیفرنیا
تشکر کنندگان: amiz.abdollah ، shani89 ، n51
من از برنده های سال 2014 هستم. . . هنوز وقت مصاحبه نیومده اما با توجه به رده ام گفتن که حدودا مهر یا آبان خواهد بود . . . من کی اقدام به گرفتن وقت در آنکارا بکنم؟؟
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: amiz.abdollah ، shani89
(2013-06-16 ساعت 01:01)pooyan1920 نوشته:  من از برنده های سال 2014 هستم. . . هنوز وقت مصاحبه نیومده اما با توجه به رده ام گفتن که حدودا مهر یا آبان خواهد بود . . . من کی اقدام به گرفتن وقت در آنکارا بکنم؟؟

دوست عزيز اجازه بدهيد اول كارنت شويد،بعد كه نامه مصاحبه تون اومد با دكتر هماهنگ كنيد، البته مطمئن هم نباشيد كه حتماً آنكارا ميفتيد شايد ايروان يا ابوظبي بيفتيد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: shaso ، azar1348 ، pooyan1920 ، amiz.abdollah ، shani89 ، n51
(2013-06-15 ساعت 22:03)mahsa3017 نوشته:  
(2013-06-15 ساعت 20:49)mani.iht نوشته:  

موفق باشی‌ دوست عزیز

۲ شنبه هست به جای ۵ شنبه شب امروز شنبه صبح آماده کردند

موفق باشی‌ دوست عزیز

ممنونم از راهنماییتون ولی اخه من 2 شنبه مصاحبه دارم یعنی شنبه برم جوابمو میدن فرداش؟

خواهش می‌کنم.

بله شک نکن که آماده میکنند،روز آزمایشات خانمی بود که ۵ شنبه صبح مصاحبه داشت و با ما ۳ شنبه عصر معاینه شد و بهش گفتند ۴ شنبه شب آماده هست چون ۵ شنبه مصاحبه داشت و موقع معاینه دکتر شوکلا ی عبوس ازتون می‌پرسه که چه زمانی‌ وقت مصاحبه هست و چون اکثرا ۲ روز قبل از مصاحبه می‌رن شب قبل از مصاحبه جوابا آماده میکنند.

به نظر من ۵ شنبه هم زوده چون روز جمعه هم nmc بستست البته میل با خودتونه و ما چون مشکله هتل و مسکن نداشتیم چند روز زودتر امدیم که به نظرم اصلا مفید به فایده نبود چون دقیقا ۲ شب قبل از مصاحبه آماده کردند.
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، amiz.abdollah ، shani89
(2013-06-16 ساعت 09:40)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-06-15 ساعت 12:24)sayeh20 نوشته:  دوستان عزیز خواهش می کنم چند صفحه اول این تاپیک و بخونید که انقدر سوال های تکراری پرسیده نشه!،
اون بنده خداها وقت گذاشتند که ما استفاده کنیم. وگرنه سوال های تکراری واقعا چه سودی داره!
اما باز می گم:
نمونه متن:

Dear Dr.....

My exact date of interview is on....,august...,2013...:00 AM at U.S embassy in Yerevan for diversity immigration visa. I would be grateful if you set me an appointment before that date.

Best regards.

Name & Family name

یک نمونه دیگه:
Dear Dr.

Having received my exact date of interview on (NOVEMBER ###) at the U.S. Embassy Consular in Yerevan for a diversity visa, I'm requesting a medical appointment(for me/my family members) a few days before my interview to meet its requirements in time.

Thanks in advance
آدرس دکتر ها در ایروان:
Dr. Kristine R. Khachatryan : kristinekhachatryan@ymail.com

Dr. Anush M. Ordyan : anushordyan@mail.ru

دکتر انوش روزهای فرد هستند دکتر کریستین روزهای زوج و جمعه
آدرسشون :
Muratsan University Hospital
2nd floor (entrance from policlinic side)
Examination Room 222
114 Muratsan St

بچه ها بالاخره باید از تو سایت وقت بگیریم یا ایمیل کنیم؟؟؟
چون یه جا گفته تو سایت وقت بگیریم بعد اینجا متن ایمیل رو برای دکتر گذاشتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
براي ارمنستان بايد از طريق تلفن يا ايميل وقت بگيريد
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، گل نهال ، amiz.abdollah
اگه روز مصاحبه ما 3شنبه باشه برای چه روزی بایداز مدیکال آنکارا وقت بگیریم؟
تشکر کنندگان: amiz.abdollah
(2013-06-17 ساعت 01:07)n51 نوشته:  اگه روز مصاحبه ما 3شنبه باشه برای چه روزی بایداز مدیکال آنکارا وقت بگیریم؟
شما ميتونيد جمعه بگيريد ولي منةجاي شما باشم پنج شنبه رو ميگيرم.
موفق باشيد
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: amiz.abdollah ، shani89
(2013-06-17 ساعت 01:07)n51 نوشته:  اگه روز مصاحبه ما 3شنبه باشه برای چه روزی بایداز مدیکال آنکارا وقت بگیریم؟

اگر بچه ریز 15 سال همراهتون نیست پنجشنبه یا جمعه خوبه ولی اگر بچه دارین چهارشنبه یا محض احتیاط سه شنبه وقت بگیرید.
در شرایط نرمال برای آدمهای بالغ 2 روز و برای بچه های زیر 15 سال 4 روز زمان لازمه طبق نوشته سایت دکتر اونگان
و خیلی مهمه که از 30 روز قبل از تاریخ معاینات واکسن زنده نزده باشید.
تشکر کنندگان: گل نهال ، amiz.abdollah ، shani89
دوستای عزیز تلفن مطب دکتر کریستین که منشی فارسی داره در ایروان رو کی داره
؟
دوستانی که میاید ترکیه لطفا واسه رفت به مطب دکتر اونگان فریب لیدرهایی که اینجا هستن رو نخورین. واسه هر نفر 65 دلار میگرین تا اینکه تنها با شما بیان مطب دکتر اونگان و بشینن کنارتون!! اصلا نیازی نیست
متاسفم برای این لیدرهای ایرانی که زبان ترکی بلدن و پول هموطنانشون رو به شیوه مودبانه میدزدن
جای تاسف بیشتر که یه خانواده مقیم کانادا هم از این لیدر ها استفاده کرده بودن تا باهاشون بره مطب اونگان چون گفته بود ما اشنا هستیم و پول کمتر میگرین
اصلا دکتر اونگان اجازه نمیده این لیدرها برن تو مطب
شما اگه فارسی هم دست و پا شکسته بلد باشین! کارتون راه میفته
اطلاع رسانی کنید لطفا
تشکر کنندگان: گل نهال ، ariannbr ، amiz.abdollah
ا سلام و عرض تبریک به برنده شدگان خوشبختSmile

من متاسفانه برنده لاتاری نیستم.Sad
ولی چون برای دریافت ویزای گرین کارت برای مادرم (اقدام از طرف برادرم که آمریکا هست و از طریق فرزند برای والدین) مشغول جمع آوری اطلاعات از مهاجر سرا و سایت های مشابه هستم و چون فکر میکنم هم ردیف با کسانی هستم که امسال برنده شدن،با اجازه مدیر انجمن،سوالم را در قالب اولین پستم اینجا مطرح میکنم.

توضیح :وقت مصاحبه مادرم روز دوشنبه 22 جولای 2013 ساعت 8 صبح در ابوظبی است.
با خواندن مطالب مفیدیکه دوستان گذاشته بودند و بهره از سفر نامه هایی که نوشته بودند،فهمیدم باید زودتر بریم که انجام آزمایشات مدیکال انجام بشه.من برای چهارشنبه 17 جولای ساعت 4 از nmc وقت گرفته ام.(برای اطمینان خاطر از حصول نتیجه به موقع و امکان آزمایشات مجدد با توجه به اینکه مادرم 67 سالشون هست)

1- در متن تائید وقت آمده است که باید صبح روز مقرر برای انجام مدیکال در nmc حاضر باشیم.در عین اینکه در آن اشاره شده که وقت من،مطابق درخواست خودم در ایمیل، ساعت 4 عصر هست.
آیا آزمایش خون و عکسبرداری از قفسه سینه فقط صبح ها انجام میشه؟و عصر باید ببرم به دکتر نشان بدهم یا همان عصر امکان پذیر هست؟

با توجه به اینکه من میخواهم همان روز 17 جولای 2013 با پرواز صبح بروم،مشکلی برای انجام مدیکال چک در همان روز پیش نمیاد؟

2- تاریخ برگشت را باید 3 روز بعد از مصاحبه بگیرم؟ یعنی 3 روز بعد از مصاحبه یا همان روز مصاحبه هم حساب است؟ یعنی 22 جولای که وقت سفارت هست،25 شب بلیط برگشت بگیرم،اوکی هست؟

با تشکر از راهنمائی های شما دوستان
اگه من یکشنبه مصاحبه دارم کی برم دکتر خوبه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان