2013-01-16 ساعت 19:57
(2013-01-16 ساعت 19:49)arezoo bj نوشته:(2013-01-16 ساعت 19:44)Last chance نوشته:(2013-01-16 ساعت 18:29)arezoo bj نوشته:(2013-01-16 ساعت 12:24)fairy نوشته:(2013-01-16 ساعت 05:00)arezoo bj نوشته: سلام.دوستان عزیز من تازه عضو این سایت شدم و خیلی از استرسم کم شد.
سوالم اینه که آیا مدرک تحصیلی توی دریافت ویزا تاثیر داره؟من دانشجو هستم و میخوام رشتم و عوض کنم و باید از ترم یک بخونم اما چون تو لاتاری 2014 ثبت نام کردم میترسم تاثیر گذار باشه. راستی اینم بگم که گفتید مدرک 12 ساله.من دیپلم فنی دارم و هنرستان پیش دانشگاهی نداره و العتم ترم 4 دانشگاه علمل کاربردی هستم.قبول نمیشم؟ ممنون میشو جوابم و بدید
و سوال بعدیم اینه که من تو ثبت نام اولیه تو قسمتی که پرسید کشور ما واجد شرایط است زدم نه و بعد که متوجه اشتباهم شدم فرم دیگه ای پر کردم و فرستادم.امکان داره که درخواستم رد شه؟
ممنون
یعنی2بار کانفرمیشن نامبر گرفتین؟؟؟
بلی. در خواستم رد میشه؟
خیلی ناراحاتم لطفا جوابم و بدید
دوست عزیز
من تا الان 12 سال پیاپی ثبت نام کرده ام و حتی یک بار هم قبول نشدم. اما امسال برای خواهرم برای بار اول ثبت نام کردم و قبول شد. کلا این پروسه به شانس بستگی دارد نه هیچ چیز دیگر. پس به صحیح بودن ثبت نام زیاد فکر نکنید.
سلام و مرسی از جوابتئن دوست عزیز.
آخه من العان دو بار Confirmation Number گرفتم که فقط شماره فرو دومم رو نگه داشتم که میدونستم کامل و درست فرستادم.
نگرانم که ببینن دوتاست و رد کنن
امید وارم امسال حتما برنده شید دوست من
دوست عزیز متاسفانه شما شانس امسال رو از دست دادید
کسانی که بیش از 1 بار ثبت نام کنن حذف میشن
we fight for a better life