موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آرتین جون سپاسگذاریم برای اطلاعات مفیدت
احساس تاسف بهم دست داد وقتی به مورد آخر رسیدم. البته این فقط نظام آموزشی بود بگذریم از دیگر نظام ها... هیییییییی
HAS NOT BEEN SELECTED
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
در کاردانش یک سال پیش دانشگاهی نبود و دیپلم رو پس از سال سوم ارائه میدادند، با این تفاسیر این دیپلم برای سفارت معتبر نیست!؟ روش نوشته "گواهینامه پایان تحصیلات دوره متوسطه" کامل با مهر آموزش و پرورش... ؛ الان به ما بدون پیش دانشگاهی دیپلم دادند تکلیفمون چی میشه ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-14 ساعت 17:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-14 ساعت 17:39 توسط Saeed1979.)
سلام به همگی :
من 12 سال پیش در دانشگاه آزاد مکانیک خواندم ولی نیمه کاره رها کردم و دیپلم نظام قدیم دارم . در قسمت مدرک تحصیلی some course... را انتخاب کردم . آیا این برای من مشکل ساز می شود یا درست انتخاب کردم؟ الان خلبان هستم ولی در ایران خلبانی مدرک دانشگاهی نیست. در ضمن من 3 سال سابقه کار دارم و در جاب زون 5 هم هستم. یک مقدار استرس دارم اگه جواب درست بدید ممنون میشم.
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای خوبم
ببخشید من یه سوالی دارم.
من که دیپلمم فنیه و پیش ندارم حالا اگه بخوام سابقه کار از آشناهای خودم بگیرم امکانش هست که مشکلی برام پیش بیاد؟
ممنون
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
من چقدر این سایت رو دوست دارم. خوبه که آدم کلی همدرد و یه جا ببینه.
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-16 ساعت 05:00)arezoo bj نوشته: سلام.دوستان عزیز من تازه عضو این سایت شدم و خیلی از استرسم کم شد.
سوالم اینه که آیا مدرک تحصیلی توی دریافت ویزا تاثیر داره؟من دانشجو هستم و میخوام رشتم و عوض کنم و باید از ترم یک بخونم اما چون تو لاتاری 2014 ثبت نام کردم میترسم تاثیر گذار باشه. راستی اینم بگم که گفتید مدرک 12 ساله.من دیپلم فنی دارم و هنرستان پیش دانشگاهی نداره و العتم ترم 4 دانشگاه علمل کاربردی هستم.قبول نمیشم؟ ممنون میشو جوابم و بدید
و سوال بعدیم اینه که من تو ثبت نام اولیه تو قسمتی که پرسید کشور ما واجد شرایط است زدم نه و بعد که متوجه اشتباهم شدم فرم دیگه ای پر کردم و فرستادم.امکان داره که درخواستم رد شه؟
ممنون
یعنی2بار کانفرمیشن نامبر گرفتین؟؟؟
we fight for a better life
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال