موضوعها: 0
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-05 ساعت 16:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-05 ساعت 16:08 توسط fairy.)
(2013-02-05 ساعت 15:05)nikan_sh نوشته: من مدرک پیش دانشگاهی دارم .
تو فرم ثبت نام لاتاری زدم تحصیلات دانشگاهی .
ولی من برای مدرک دانشگام مشکلاتی وجود داره. به نظر شما مشگلی بیش میاد که من مدرک دانشگاهیم رو ارائه ندم و فقط همون دیپلم و پیش دانشگاهی رو ببرم ؟؟؟؟؟
کسی کمکم میکنه ؟؟؟؟
اونا از شما مدرک دانشگاهی رو می خوان چون گفتید مدرک دارید
چرا همون موقع نزدید دیپلم؟؟؟
این کاری که کردید براتون مشکل ساز میشه
دوست عزیز شما که برنده 2013 هستین بهتره سوالتون رو تو تاپیک برنده های 2013بنویسید اونجا اطلاعات کامل رو در اختیارتون می ذارن
we fight for a better life
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
آرزو جان من پستم رو اصلاح کردم اول فک کردم ایشون قبول نشدن بعد که بالاتر رو خوندم دیدم مثل اینکه قبول شدن
عزیزم اگه مدرک رو لیسانس هم زده باشین و تا زمان مصاحبه مدرکتون دستتون باشه فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد
ولی خب خودشون گفتن هرچی که زمان ثبت نام هستید
دیگه چرا آدم بهونه بده دستشون که بعد بخوایم دنبال راه حل باشیم ؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
درسته. اگه کسی پیش دانشگاهی نداشته باشه اما کاردانیشو گرفته باشه یا لیسانسشو مشکلی وجود نداره و همین طور اگه دانشجو هم باشه
منم اولش موافق بودم تاپیک 2014 ایجاد بشه همه بریم اونجا حرف بزنیم اما دیگه به نظرم تا زمان اعلام نتایج نیاز نیست. این طوری بهتره چون به احتمال بالا زمان اعلام نتایج تازه قبولی های 2014 میان اینجا ثبت نام میکنن و شلوغ میشه اینجا. برای همین تا اون موقع همه سعی کنین فراموش کنین قضیه رو
همه موفق باشیم و برنده
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-05 ساعت 16:23)arezoo bj نوشته: (2013-02-05 ساعت 16:16)fairy نوشته: آرزو جان من پستم رو اصلاح کردم اول فک کردم ایشون قبول نشدن بعد که بالاتر رو خوندم دیدم مثل اینکه قبول شدن
عزیزم اگه مدرک رو لیسانس هم زده باشین و تا زمان مصاحبه مدرکتون دستتون باشه فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد
ولی خب خودشون گفتن هرچی که زمان ثبت نام هستید
دیگه چرا آدم بهونه بده دستشون که بعد بخوایم دنبال راه حل باشیم ؟
بلی حق با شماست ولی من با خانم سارا گرو از طریق ایمیل صحیت کردم و گفتم این موضوع رو و ایشون گفتن ملاک ما 12 سال تحصیله و اگه دانشجو هستید پس بیشتر از 12 سال دارید و مشکلی به وجود نمیاد.
هنوز که برنده نشدم ولی امیدوارم اگه شدم مشکلی برام پیش نیاد.
بازم ممنونم
انشاءالله که مشکلی پیش نمیاد
به امید برنده شدنمون
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-05 ساعت 18:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-05 ساعت 23:22 توسط Saeedv13.)
salam....man baradaram daneshjooo hast sarbazi narafte...mikhastam bedoonam age ghabool beshe vase passport bayad chi kar kone....alan mitoone begire ya na...mer30
سلام....من برادرم دانشجو هست سربازی نرفته...میخواستم بدونم اگه قبول بشه واسه پاسپورت باید چی کار کنه....الان میتونه بگیر یا نه...مرسی
فارسی بنویس پدر جان. فارسی شده با بهنویس. سعید
FinD DeaR GOD In YouRselF And TheN EverYthinG Happen For YoU ♥
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-05 ساعت 18:48)arezoo bj نوشته: salam....man baradaram daneshjooo hast sarbazi narafte...mikhastam bedoonam age ghabool beshe vase passport bayad chi kar kone....alan mitoone begire ya na...mer30
سلام....من برادرم دانشجو هست سربازی نرفته...میخواستم بدونم اگه قبول بشه واسه پاسپورت باید چی کار کنه....الان میتونه بگیر یا نه...مرسی
فارسی بنویس پدر جان. فارسی شده با بهنویس. سعید
از دست این عمو سعید
وثیقه باید بزاره.15میلیون.الان که لازم نیست.چون وثیقه بزارید حدود 2هفته میتونه خارج باشه.
اینم تاپیکش
از همه دنیا می گذرم میام و پیدات میکنم یک عمــــــر تماشات می کنم.
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
مهم نیست.فقط حتما فارسی بنویسید.
هر سوالی هم داشتید از کارت صورتی و سربازی و غیره همینجا بنویسید من جواب میدم.فکر هم نمیکنم چون ربطی به تاپیک نداره اشکالی داشته باشه چون این تاپیک تاریخ انقضاش یک جورایی گذشته.پس همینجا لطفا سوالتون رو بپرسید.مرسی
از همه دنیا می گذرم میام و پیدات میکنم یک عمــــــر تماشات می کنم.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه وسط تحصيل باشيو مثلا يك سال از درست مونده باشه ممكنه بگن شما كه درستون تموم نشده واسه چي مي خواين برين؟؟