موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دیپلم کاردانش کدوم گزینه رو باید انتخاب کنیم؟
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-23 ساعت 21:16)Amin@2 نوشته: (2012-09-23 ساعت 09:38)omidooo نوشته: (2012-09-20 ساعت 10:52)Amin@2 نوشته: سلام.
منم مثل خیلی ها فوق دیپلم ( تربیت بدنی) دارم. خیلی ضدحاله که قبول نمی کنند. تازه من یه ضدحال دیگه هم خوردم.. میخواستم از طریق 2 سال سابقه کار برم، رفتم دیدم شغل الانم ، نمرش 2 هستش ( رسپشن هتل ).
نه دیپلممونو قبول میکنند ، نه مدرک دانشگاهیمون ، نه شغلمون .... ای بخشکی شانس ،
چرا قبول نمیکنند؟
قبول نمی کنند چون .....
1=دیپلم تو شاخه فنی حرفه ای که کامل نیست چون پیش دانشگاهی نداره 2=فوق دیپلم یه چیز مسخره است ، تقریبا هیچ جا تو ایران هم قبول نمی کنند..هرجای میریم، لیسانس میخواند..اصلا نمیدونم فوق دیپلم تو کشورهای دیگه تعریف شدست یا یه چیز من در بیاری از سازمان آموزشی ماست !!!!!
3=شغل رسپشنی هتل هم تو سایت جاب زون رتبش 2 هستش...
خدددددداااااااااااااا
داداش من شما تو دانشگاه واحدهای پیشدانشگاهی رو هم پاس کردی و اگه خوب تحقیق کنی میبینی لاتاری یا از شما پیش میخواد یا تحصیلات دانشگاهی بعدشم شما خیلی الاقه زیاد به پیش داری برو لاتاری ثبتنامت و انجام بده و بعد پیش رو هم بخون اینشالا وقتی قبول شدی پیشتم میگیری ولی همین مدرکت ok هست برای لاتاری.
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
همسر من مدرک تحصیلیش دیپلم کار و دانشه (کامپیوتر) ، میخوام بدونم با فرض اینکه از الآن اقدام کنه برای گرفتن پیش دانشگاهیش یا از زمانی که بفهمه مثلا اگر برنده بشه ، الآن باید گزینه ی high school degree رو علامت برنه ؟و این vocational school دقیقا چیه ؟ ممنون میشم جواب بدید