موضوعها: 0
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
با مطالعه در تاپیک های سال های پیش به یه سری رشته های به اصطلاح حساس برخوردم.
میخواستم بدونم آیا رشته مهندسی برق گرایش الکترونیک در مقطع لیسانس و فوق هم جز اون رشته های حساس هست یانه؟
و اینکه میشه کلاً به جای مدرک لیسانس یا فوق لیسانس همون پیش دانشگاهی رو تو فرم ها اعلام کنیم.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.میخاستم بدونم بعد از برنده شدن لاتاری مدرک دیپلم لازمه؟آخه شنیدم که مدرک دیپلم رو فقط وقتی بهم میدن که کارت پایان خدمت داشته باشم.اون وقت اگه قبول شدیم باید چیکار کنیم؟
شماره کیس: 2015AS000027xx
دریافت نامه قبولی:1may 2014
کنسولگری: ankara
ارسال فرمها:12may 2015 !
کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:2july
مصاحبه:3 august
دیافت کلیرنس:
دریافت ویزا:به زودی
هزینه ها:
ورود به آمریکا:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-29 ساعت 10:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-29 ساعت 11:12 توسط javad_hani.)
سلام خدمت مدیران عزیز این سایت من برادرم از پیش دانشگاهیش فقط حساب دیفرانسیل 1 و 2 را پاس نکرده است و ان را هم دی به امید خدا پاس می کند برای او no degere بزنم یا دیپلم دبیرستان؟ در ضمن برادرم 2 سال سابقه ی جوشکا ری با بیمه دارد اگر پیش را نگیرد ایا این سابقه را به عنوان سابقه کار قبول می کنند؟(ایا مدرک جوشکاری از سازمان فنی حرفه ای را قبول دارند؟ و با ترجمه این مدرک در امریکا می تواند کار کند؟) من خودم دانشجوی کارشناسی ناپیوسته هستم مدرک کاردانی دارم و پیش ریاضی هم دارم من چه گزینه ای انتخاب کنم؟ در ضمن من قصد دارم مدارک نقشه کشی و نقشه برداری را از سازمان فنی حرفه ای و سازمان نقشه برداری بگیرم ایا این مدارک مورد قبول سفارت هست و در امریکا برای کار قابل استفاده و ترجمه هست؟ و سوال اخر من دوره ی icdl و نرم افزار های زیادی از رشته تخصصی خود را در جهاد دانشگاهی و سازمان مدیریت صنعتی گذرانده ام ایا ترجمه این مدارک برای پیدا کردن کار در امریکا به درد می خورد یا نه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-29 ساعت 11:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-29 ساعت 11:16 توسط javad_hani.)
با عرض پوزش کسی که کارمند اداره دولتی هست ولی دیپلم ندارد می تواند از سابقه به جای دیپلم استفاده کند؟( 23 سال در بخش بایگانی)
شماره کیس: 2014AS000009xx
تعداد نفرات کیس: خودم و احتمال زیاد همسر آینده ام( نامزد الانم) (به امید خدا)
تاریخ رویت قبولی: 1 May (به امید خدا)
کنسولگری: آنکارا (به امید خدا)
تاریخ ارسال فرم های سری اول: اواخر july (مرداد) (به امید خدا)
تاریخ کارنت شدن کیس: september (شهریور)
تاریخ مصاحبه: هفته اول november (آبان) (به امید خدا)
تاریخ دریافت ویزا: یک ضرب (به امید خدا)
مقصد: لس آنجلس کالیفرنیا (به امید خدا)
پرواز با هواپیمایی : امارات (به امید خدا)
موضوعها: 2
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز من زیر دیپلمم یعنی تا دوم دبیرستان رشته ریاضی هستم و دوتا مدرک فنی حرفه ای دارم که میتونم یکیشو تبدیل به دیپلم کنم به نظرتون موقع ثبت نام چه گزینه ای را بزنم
کیس نامبر:2014xxxxxx
کنسولگری : برلین (آلمان)
دلمونو خوش کردیم به آب خنک تو جهنم