موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-16 ساعت 11:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-16 ساعت 11:36 توسط DV-MAN.)
سلام به 2013 هایی که قبول نشدن و اونهایی که در نتظار هستن که اگه تو رده دوم هم قبول نشدن باز شرکت کنن
به عنوان یک عضو دلسوز تو را به خدا به چند تذکر من گوش بدهید:
تذکر ماقبل اول برادران گرامی سربازیشون رو برن درساشون بخونن ازدواج هاشون بکنن طلاقاشون بگیرن و غیره (چند نکته آخر برای خواهران هم صدق میکنه) خواهشا بعد قبولی یاد این کارا نیوفتید
تذکر اول در هنگام ثبت نام یک بسم الله بگید
تذکر دوم مشخصات و اطلاعات از قبیل اسپل نام و تاریخ تولد و غیره رو به درستی چک و آماده کنید
تذکر سوم در هنگام پر کردن فرم ها دقت کنید کسی دنبال شما نکرده پس با اطمینان خاطر فرم ها رو پر کنید و نترسید چون هر کی زود پر کنه برنده نیست.
تذکر چهارم شماره تاییدیه رو چند جا ذخیره کنید
تذکر پنجم این یک شانس است نه یک حق پس اگر قبول نشدیم به زمین و زمان نا سزا نگیم
من دستم تو دستای خداست و همین دلم رو گرم میکنه!!!
موضوعها: 2
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به شرکت کنندگان 2014،
دوستان نظراتشون رو گفتن. منم نکاتی که به نظرم مهم میاد رو میگم.
- برای تست شانستون ثبت نام نکنین. چون اگر اسمتون در بیاد و به این نتیجه برسین که نمیتونین یا نمیخواهین که برین شانس کسی که شاید به این موقعیت احتیاج بیشتری رو داشته باشه گرفتین. این رو هم عرض کنم که تا قبل از ورود به آمریکا هر فرد حداقل 2 و نیم میلیون تومان خرجش میشه (به دلار امروز) و در آمریکا هم به نظر من حداقل باید هفت تا هشت هزار دلار هر فرد داشته باشه تا بتونه زندگی جدیدی رو استارت بزنه. پس شرایط مالی رو هم در نظر بگیرین. در ضمن شما باید شرایط زیر رو داشته باشین در غیر این صورت اگر قبول بشین کیستون بی معطلی رد میشه:
18 سال تمام
مدرک دیپلم یا 2 سال سابقه کار
- حتما خودتون ثبت نام کنید. دوست و آشنا و آژانس و وکیل براتون دل نمیسوزونن و با دقت فرمها رو پر نمیکنن. یک مقدار اطلاعات ثبت شده با اطلاعات واقعیتون فرق کنه بهانه میدین به دست سفارت که راحت کیستون رو باطل کنه.
- اطلاعات رو حتما مطابق پاسپورت وارد کنید.
- مطابق با وضعیت حال حاضر اطلاعات رو تکمیل کنین نه چند ماه آینده. مثلا اگر قراره مدرکی بگیرین یا ازدواج کنین شرایط حال حاضر رو درج کنین. کسی از فردا حبر نداره. اگر روز مطاحبه اطلاعات با وضعیتتون اون روزتون نخونه بدون استثنا رد میشین.
- شماره کانفیرمیشن نامبر رو تا انتهای پروسه اخذ ویزا حفظ کنید.
در آخر هم عرض کنم همانطور که دوستان اشاره کردن لاتاری یعنی شانس و شرکت در آن مثل شرکت در مسابقه بخت آزمایی هست. اگر رد شدید ناراحت نشین و اگر قبول هم شدین مغرور نشین.
موفق باشید.
رتبه:
21
4 تشکر در 1 ارسال
با سلام خدمت تمام کاربرای عزیز مهاجرسرا.
با توجه به اینکه داریم نزدیک میشیم به ثبت نام سری جدید لاتاری:
من دیپلم فنی و حرفه ای دارم.
از مهرماه هم وارد ترم 3 کاردانی میشم. 5 ترمه کاردانی رو میتونم بگیرم نه 4 ترمه.
انشاالله برای ثبت نام کدوم گزینه برای تحصیلات رو باید بزنم؟
و ایا نامه اشتغال به تحصیل رو به جای دیپلم قبول میکنن یا کارت دانشجویی بین المللی؟
با تشکر.
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی
فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا بگین آیا مشخصات عکس و غیره با سال پیش فرق داشته یا مثل سال پیش عکس همون 5 *5 و غیره... هست ؟ درضمن اگر فرم امسال تفاوتی در پر کردن با سال پیش داره ذکر کنید
با تشکر
یه امید خدا قبول میشم و پرش میکنم !!
کیس نامبر: coming soon
تاریخ و نتیجه مصاحبه:
تعداد افراد کیس : 1
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تاریخ گرفتن گرین کارت: من قبول میشم حالا ببنین کی گفتم اینو
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
جای بسیار خوشحالی است که امسال هم مثل سالهای گذشته قرعه کشی لاتاری برگزار میشه. خیلی از دوستان خبر های حاکی از احتمال متوقف شدن لاتاری در برخی از پستها می دادند. ولی خوشبختانه امسال هم مانند سالهای گذشته این قرعه کشی انجام میشه. امیدوارم شما هم که قصد شرکت در این قرعه کشی را دارید از برندگان آن باشید.
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-20 ساعت 16:07)S0SHiANT نوشته: (2012-08-14 ساعت 10:35)ashakibafar نوشته: (2012-08-14 ساعت 00:51)saharph نوشته: سلام
بهتره مستقیم از خود سایت ثبت نام کنیم یا از طریق این سایتایی که تبلیغ میکنن برای ثبت نام؟ کدوم مطمئن تره؟
سلام
با توجه به اینکه خودتون 100% وسواس زیادی خواهید داشت، بی جهت هزینه نکنید چون به راحتی قابل انجامه.
با سلام . اگر مشکلی با هزینه نداشته باشم شما روش ثبت نام از طریق سایت شناخته شده تو ایران رو توصیه میکنید؟
تحقیق کردم که تو کارشون واردن و همه جور اشکالات فرمها و اخبار رو 24 ساعت شبانه روز اعلام میکنن.چه از طریق ایمیل چه تماس و اس ام اس .
آدرس سایت هم شاید خیلیها بشناسن ، میشه گفت یه جور نماینده برا سایت اصلی ایالت متحده آمریکا تو ایران هست.
مطالعه کردم خیلی خوب بود اطلاعاتی که قبل و بعد از ثبت نام در اختیار میذارن.
فقط خواستم چندتا از دوستان که تجربه قبول شدن دارن تائید کنن که من با خیال راحت از طریق این سایت اقدام کنم.
ممنون
من خودم قبلا از سایتها استفاده میکردم اما چه مشکلی پیش بیاد شما اطلاعت رو دقیق وارد کن مشکلی پیش نمیاد منم خودم میخوام خودم دیگه ثبت نام کنم باور کن هیچ کس اندازه خودت برای پرکردن فرم دل نمیسورزونه
یه امید خدا قبول میشم و پرش میکنم !!
کیس نامبر: coming soon
تاریخ و نتیجه مصاحبه:
تعداد افراد کیس : 1
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تاریخ گرفتن گرین کارت: من قبول میشم حالا ببنین کی گفتم اینو
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یک سوال فنی . در صورتی که من قبول شم و تمام کارهای گرین کارتم نهایی شده باشه و بعد از اون ازدواج کرده باشم ، چه کار باید کنم که همسرم هم بتونه در کنارم راهی شه ؟ D:
برنامه ریزی ، آوردن آینده به زمان حال است تا بتوانید همین الان کاری برای آن انجام دهید. آلن لاکین