کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
(2012-10-04 ساعت 13:57)aghamilad نوشته:  با سلام
مگه سایت ثبت نام همون dvlottery.state.gov نیست.من تو این سایت میرم چیزی درباره ثبت نام ننوشته
در قسمت Entry Form روی گزینه Begin Entry کلیک کنید

(2012-10-04 ساعت 13:13)armin1272 نوشته:  سلام دوستان
من میتونم هم به نام خودم ثبت نام کنم هم به نام همسرم؟ قبول میکنه؟
بله.
یکبار شما ثبت نام کنید و مشخصات همسر رو در صفحه دوم ثبت نام وارد کنید.
یکبار هم همسرتان به همین ترتیب ثبت نام کنند.
تشکر کنندگان: armin1272
دوستان من فاميليم دو بخشيه.الان ثبت نام 2014 رو انجام دادم .تو فرم ثبت نام اشتباهي در قسمت middel name قسمت اول فاميليمو نوشتم و در قسمت last name قسمت آخر فاميليمو.وقتي تكميل شد تازه فهميدم چه اشتباهي كردم.چون middel name ماله قسمت دوم اسم كوچيكه نه فاميلي.به نظرتون مشكلي پيش مياد؟ چه كار بايد بكنم؟؟؟ لطفا راهنماييم كنيد.
تشکر کنندگان:
(2012-10-04 ساعت 15:09)meghdad matador نوشته:  دوستان من فاميليم دو بخشيه.الان ثبت نام 2014 رو انجام دادم .تو فرم ثبت نام اشتباهي در قسمت middel name قسمت اول فاميليمو نوشتم و در قسمت last name قسمت آخر فاميليمو.وقتي تكميل شد تازه فهميدم چه اشتباهي كردم.چون middel name ماله قسمت دوم اسم كوچيكه نه فاميلي.به نظرتون مشكلي پيش مياد؟ چه كار بايد بكنم؟؟؟ لطفا راهنماييم كنيد.
والا بلا به خدا ما ایرانی ها چیزی به اسم Middle Name نداریم. نه تو اسم ، نه تو فامیلی.
ای کاش قبلاً تاپیک ها و راهنمایی ها رو مطالعه می کردید. بارها و بارها راجع به این مطلب صحبت شده
حالا منتظر جواب لاتاری بمانید ، تا ببینیم چی میشه.
اگر قبول شدید شاید بشه KCC رو با ایمیل یا تلفن توجیه کرد که قصد شما تقلب نبوده.
تشکر کنندگان: tenardie2bai
سلام و خسته نباشید از دوستان و مدیران یک سوال داشتم در مورد بند 6 فرم ثبت نام کسایی در ایران هستن و وضعیت عادی دارن در این قسمت چکار کنن ؟
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2012-10-05 ساعت 01:07)farnoosh نوشته:  سلام و خسته نباشید از دوستان و مدیران یک سوال داشتم در مورد بند 6 فرم ثبت نام کسایی در ایران هستن و وضعیت عادی دارن در این قسمت چکار کنن ؟
با تشکر
در پاسخ به سوال
Are you claiming eligibility based on the country where you were born?
اگر کشور محل تولد شما ، امکان شرکت در قرعه کشی را دارد گزینه YES را انتخاب می کنید و با قسمت
If not, you must enter the country from which you are claiming eligibility
کاری ندارید.
اما اگر گزینه NO را انتخاب کردید ، باید در قسمت دوم نام کشور محل تولد خود را وارد کنید.
پس اگر متولد ایران هستید گزینه YES را بزنید و با دومی کاری نداشته باشید
تشکر کنندگان: gholamreza_fe ، perna ، farnoosh
سلام

لطفادرموردجمله های زیر که مربوط به آیتم شماره 6 ثبت نام لاتاری هست توضیحی به من بدید.ممنون

Are you claiming eligibility based on the country where you were born1-1

If not, you must enter the country from which you are claiming eligibility.2
تشکر کنندگان:
من واسه دوستم ثبت نام کردم ولی‌ ساله تولدشو اشتباه زدم.۲ باره واسش با تاریخ تولد درست ثبت نام کردم.می‌شه بگین آیا ثبت نامش لغو می‌شه یا نه؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-05 ساعت 01:36)gholamreza_fe نوشته:  سلام

لطفادرموردجمله های زیر که مربوط به آیتم شماره 6 ثبت نام لاتاری هست توضیحی به من بدید.ممنون

Are you claiming eligibility based on the country where you were born1-1

If not, you must enter the country from which you are claiming eligibility.2
کافی بود ارسال قبلی خود را مطالعه می کردید !
در پاسخ به سوال
Are you claiming eligibility based on the country where you were born?
اگر کشور محل تولد شما ، امکان شرکت در قرعه کشی را دارد گزینه YES را انتخاب می کنید و با قسمت
If not, you must enter the country from which you are claiming eligibility
کاری ندارید.
اما اگر گزینه NO را انتخاب کردید ، باید در قسمت دوم نام کشور محل تولد خود را وارد کنید.
پس اگر متولد ایران هستید گزینه YES را بزنید و با دومی کاری نداشته باشید

(2012-10-05 ساعت 02:51)inekoee نوشته:  من واسه دوستم ثبت نام کردم ولی‌ ساله تولدشو اشتباه زدم.۲ باره واسش با تاریخ تولد درست ثبت نام کردم.می‌شه بگین آیا ثبت نامش لغو می‌شه یا نه؟
دوست عزیز متاسفم.Sad
دوست شما ، فرصت شرکت و قبول شدن در DV-2014 رو از دست داد.Sad
All entries by an individual will be disqualified if more than ONE entry for that individual is received, regardless of who submitted the entry.
تمام ورودی ها(درخواست ها)ی یک متقاضی مردود خواهند شد اگر بیش از یک ورودی(درخواست) دریافت شده باشد. صرفنظر از اینکه چه کسی درخواست را ارسال کرده باشد.
Sad
منبع : http://travel.state.gov/pdf/DV_2014_Instructions.pdf
تشکر کنندگان: storagemeter ، gholamreza_fe ، inekoee
دوستان تو قسمت Mailing Address من کد پستی نذاشتم ولی تو باکس No postal code/zip code رو تیک زدم...چون من دبی زندگی میکنم ..اینجا هم کد پستی مثل ایران نداریم ...فقط صندوق پستی هست که هر کس میتونه واسش اقدام کنه یا هم نکنه ...که منم چون از صندوق پستی شرکتی که توش کار میکنم استفاده میکنم و نخواستم اون کد رو اینجا بذارم...مشکلی که ایجاد نمی کنه ؟
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

تشکر کنندگان:
(2012-10-05 ساعت 12:36)tenardie2bai نوشته:  دوستان تو قسمت Mailing Address من کد پستی نذاشتم ولی تو باکس No postal code/zip code رو تیک زدم...چون من دبی زندگی میکنم ..اینجا هم کد پستی مثل ایران نداریم ...فقط صندوق پستی هست که هر کس میتونه واسش اقدام کنه یا هم نکنه ...که منم چون از صندوق پستی شرکتی که توش کار میکنم استفاده میکنم و نخواستم اون کد رو اینجا بذارم...مشکلی که ایجاد نمی کنه ؟
کلاً آدرس زیاد مهم نیست. چون قرار نیست چیزی براتون پست و ارسال بشه.
چندین سال قبل ، نتایج قرعه کشی و قبولی با پست معمولی به برندگان اعلام میشد ولی حالا باید خودتون برید تو سایت ببینید.
نمیدونم چرا قسمت آدرس رو از فرم بر نمیدارن !!!
تشکر کنندگان: S0SHiANT ، tenardie2bai
با سلام به دوستان
یه لطفی کنید درباره وارد کردن پسوند فامیلی توضیح کوچکی بدید.
با تشکر.
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان عزیز
خواستم یه لطفی‌ کنید در مورد وارد کردن پسوند فامیلی یه توضیحاتی بدید.
با تشکر.
تشکر کنندگان:
(2012-10-05 ساعت 18:23)brotherhood نوشته:  لطفا درباره بند هایه 4/5/7 یک توضیحی بدین من موندم اینجا ....

دوستان کجا باید اطلاعات فرزند ها و همسر رو وارد کرد ؟
اینا نمونه اولیه هست میتونی قبل ثبت نام ببینی
درود دوست من به این لینک برو برای اطلاعات همسر و فرزند:

http://wiki.mohajersara.com/images/4/4a/...rt_Two.gif

برای بند های 4 5 7 فرم اول به این برو:

http://wiki.mohajersara.com/%D8%B1%D8%A7...9%86%DB%8C
تشکر کنندگان:
سلام
آیا شرکت کردن پناهندگان س ی . ا . س .. ی در لاتاری مشکلی ندارد ؟
در وضعیت های زیر میتونید مشخص کنید ؟
1. دارای جواب مثبت باشد
2. دارای جواب منفی باشد (ولی در هر صورت در آن کشور ماندگار شده باشد )
3. منتظر جواب باشد و هنوز مثبت یا منفی دریافت نکرده باشد .
4 . دارای پاسپورت آن کشور پناهنده پذیر باشد .
ممنون میشم اطلاعی دارید ارائه کنید
در سایت رسمی لاتاری جستجو کردم اطلاعاتی در مورد پناهجو و پناهنده دیده نشد .
تشکر کنندگان:
(2012-10-05 ساعت 17:33)ali78 نوشته:  با سلام به دوستان
یه لطفی کنید درباره وارد کردن پسوند فامیلی توضیح کوچکی بدید.
با تشکر.
دوست عزیز
ما ایرانی ها چیزی به اسم Middle Name نداریم. نه تو اسم ، نه تو فامیلی.
پس حتی اگر فامیلی شما ( یا حتی اسم شما ) 3 قسمتی هم بود ، تمام آن را در کادر مربوط به خود بنویسید و کادر Middle Name رو خالی بگذارید و گزینه No Middle Name رو تیک بزنید.
مثال : سید محمد رضا تهرانی اصل نژاد !!!
a.Last/Family Name : Tehrani Asl Nejhad
b.First Name : Seyed Mohammad Reza
c.Middle Name : خالی باشد و گزینه No Middle Name را تیک بزنید.

نام و نام خانوادگی ( و سایر مشخصات ) رو مطابق پاسپورت بنویسید.
اگر پاسپورت ندارید ، نحوه نوشتن مشخصات رو به خاطر بسپارید که به همان روش تقاضای پاسپورت دهید.
سیستم به بزرگ و کوچک بودن حروف حساس نیست ، اما به فاصله ها حساس است. یعنی از نظر سیستم Seyed Mohammad Reza با Seyedmohammadreza فرق دارد.
تشکر کنندگان: mohammad.maleki ، ali78 ، behzad2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان