کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
کسایی که 2013 قبول شدن برای 2014 ثبت نام کنن مشکلی پیش میاد ؟
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان:
(2012-10-06 ساعت 22:35)id_4fun نوشته:  آقا جان مادرتون من از ثبت نامش هیچی نمیدونم فکر کن داری برای سگت توضیح میدی ، کمکم کنید الان گریه می کنم هااااااااااا
از چه مرحله ای شروع کنم؟ ترجمه صفحه ها رو بزارید!! سرم گیج رفت از بس تو اینترنت سرچ زدم آموزش ثبت نام لاتری!! از بس بحث های این سایت رو دنبال کردم دارم ولی ولی میخورم!!! یکی بیاد 3 تا ایمیج بزاره آموزششو کامل توضیح بده، ترو خداااااااااااااااااااااااااااااااااا
22 سالم هستش و دیپلم دارم و دانشجو مهندسی برق دانشگاه سراسری بودم و انصراف دادم ازدواج هم نکردم دارم درس میخونم برای رشته پزشکی دانشگاه تهران اگه آمریکا بشه که چه شودددددد
لطفا کمکم کنید لطفا لطفا
این ایمیلمه مننون پیشاپیش upi.shoma@yahoo.com

آقا جان مادرتون من از ثبت نامش هیچی نمیدونم فکر کن داری برای سگت توضیح میدی ، کمکم کنید الان گریه می کنم هااااااااااا
از چه مرحله ای شروع کنم؟ ترجمه صفحه ها رو بزارید!! سرم گیج رفت از بس تو اینترنت سرچ زدم آموزش ثبت نام لاتری!! از بس بحث های این سایت رو دنبال کردم دارم ولی ولی میخورم!!! یکی بیاد 3 تا ایمیج بزاره آموزششو کامل توضیح بده، ترو خداااااااااااااااااااااااااااااااااا
22 سالم هستش و دیپلم دارم و دانشجو مهندسی برق دانشگاه سراسری بودم و انصراف دادم ازدواج هم نکردم دارم درس میخونم برای رشته پزشکی دانشگاه تهران اگه آمریکا بشه که چه شودددددد
لطفا کمکم کنید لطفا لطفا

آقا جان مادرتون من از ثبت نامش هیچی نمیدونم فکر کن داری برای سگت توضیح میدی ، کمکم کنید الان گریه می کنم هااااااااااا
لطفا کمکم کنید لطفا لطفا

دوست عزیز مگه خم رنگ رزی هست . شما 25 روز دیگه فرصت دارین ثبت نام کنید و وقت زیاده. شما سروقت فروم های 2013 و 2014 رو بخونید تا مطالب دستتون بیاد. هیچ کس نمیتونه یکدفعه کل پروسه لاتاری و ثبت نام رو توضیح بدهCool
تشکر کنندگان: S0SHiANT
دوست عزیز این لینک رو بخونین. همه چی کامله.
http://wiki.mohajersara.com/%D8%B1%D8%A7...9%86%DB%8C
حواست باشه عکس مطابق دستور العمل باشه.
یکی بود یکی نبود، غیر از خدا همه بودن!
تشکر کنندگان:
(2012-10-06 ساعت 16:59)faridl14 نوشته:  
(2012-10-06 ساعت 16:51)اردوان نوشته:  
(2012-10-06 ساعت 16:37)faridl14 نوشته:  
(2012-10-06 ساعت 15:36)tenesi نوشته:  
(2012-10-06 ساعت 15:15)faridl14 نوشته:  منم هل شدم تو قسمت آدرس از قسمت In Care of شروع کردم به نوشتن!! یعنی تو قسمت In Care Of نوشتم : Unit 2 , No 6 و بقیه آدرس رو تو خطهای بعدی نوشتم! اینشالله تعالی ردیم دیگه؟!!
آحه چرا هول میشید دوستان ! مگه خدانکرده سرتون رفته بالای دار !!!
ما که تو ایران تو هر اداره و سازمانی میریم اول یه فرم 100 سوالی میزارن جلومون که پر کنیم ، دیگه باید استاد فرم پر کردن باشیم که !!!
نشد که نشد فدای سرتون ! مگه دنیا به آخر میرسه ! همه جای دنیا آسمون رنگ آسمون ایرانه و زندگی بالا و پایین داره.
اما گمان نکنم بخاطر این مورد کیس شما رد بشه چون آدرس مهم نیست چون قرار نیست چیزی برای شما با پست ارسال بشه ، ولی به هرحال خرابکاری از جانب شما بوده و انتظار هرچیزی رو داشته باشید.

حالا نمیشه بهشون بگیم ما آدرس یه بابایی رو دادیم که اسمش بوده: واحد 2 شماره شیش؟!!
نمیشه؟! منقلبم ضعیفه ها!
دوست من شما صبر کنین تا نتیجه ها بیاد در صورت برنده شدن سپس یا به صورت ایمیل یا تماس تلفنی مراتب این موضوع رو توضیح بدین براشون.
آره خب اگر قبول بشم که هیچ، منتها میخواستم بدونم تو این شرایط اساسا تو قرعه کشی شرکت داده میشم یا نه؟ گیر ندن که بابا این چه وضع آدرس نوشتنه؟

سلام
این گزینه in care of یعنی چی؟
یعنی من باید اسم و فامیلم رو بنویسم یاخالی بذارم؟
Don't ever let someone tell you that you can't do something . You got a dream , you gotta protect it . When people can't do something themselves , they're gonna tell you that you can't do it . You want something, go get it , period
تشکر کنندگان:
(2012-10-06 ساعت 22:42)deineath نوشته:  کسایی که 2013 قبول شدن برای 2014 ثبت نام کنن مشکلی پیش میاد ؟
مشکلی نیست.
من هم شرایط شما رو داشتم
برنده 2012 بودن اما قبل از مصاحبه برای 2013 هم ثبت نام کردم

(2012-10-07 ساعت 00:18)rezaahmadi نوشته:  سلام
در این قسمت نام سرپرست خانواده رو بنویسید و اگر سرپرست خانه خودتان هستید می توانید این قسمت را خالی بگذارید.

ترجمه فارسیش تقریباً یه همچین چیزیه : منزل آقا/خانم ...

به عنوان مثال وقتی خانومی ثبت نام می کند در این قسمت بهتر است نام همسر خود را بنوسید. یا وقتی آدرس کسی را می دهید که منزل شما نیست و در آن ساختمان کسی شما رو نمی شناسد.

2 مثال میزنم که متوجه بشید:

فامیلی آقا : حسینی ، فامیلی خانم : مرادی
معمولاً نام خانوادگی آقا رو برای خانم بکار می برند. مثلاً اگر پستچی نامه بیاره و از همسایه ها بپرسه منزل خانم مرادی کدومه ، همه میگن تو این ساختمون خانم مرادی نداریم !!!

شما ( آقای حسنی ) به مدت یک سال در منزل یکی از اقوام به نام آقای مرادی ساکن هستید. پس نمی توانید در آدرس های پستی خود بنوسید منزل آقای حسنی. بلکه باید بنوسید منزل آقای مرادی ، برسد به دست آقای حسنی !

پس همانطور که گفتم در این قسمت ( In Care Of ) نام سرپرست خانواده رو بنویسید و اگر سرپرست خانه خودتان هستید می توانید این قسمت را خالی بگذارید.
تشکر کنندگان: lilistar ، rezaahmadi ، deineath
(2012-10-07 ساعت 00:18)rezaahmadi نوشته:  
(2012-10-06 ساعت 16:37)faridl14 نوشته:  
(2012-10-06 ساعت 15:36)tenesi نوشته:  آحه چرا هول میشید دوستان ! مگه خدانکرده سرتون رفته بالای دار !!!
ما که تو ایران تو هر اداره و سازمانی میریم اول یه فرم 100 سوالی میزارن جلومون که پر کنیم ، دیگه باید استاد فرم پر کردن باشیم که !!!
نشد که نشد فدای سرتون ! مگه دنیا به آخر میرسه ! همه جای دنیا آسمون رنگ آسمون ایرانه و زندگی بالا و پایین داره.
اما گمان نکنم بخاطر این مورد کیس شما رد بشه چون آدرس مهم نیست چون قرار نیست چیزی برای شما با پست ارسال بشه ، ولی به هرحال خرابکاری از جانب شما بوده و انتظار هرچیزی رو داشته باشید.

حالا نمیشه بهشون بگیم ما آدرس یه بابایی رو دادیم که اسمش بوده: واحد 2 شماره شیش؟!!
نمیشه؟! منقلبم ضعیفه ها!
دوست من شما صبر کنین تا نتیجه ها بیاد در صورت برنده شدن سپس یا به صورت ایمیل یا تماس تلفنی مراتب این موضوع رو توضیح بدین براشون.
آره خب اگر قبول بشم که هیچ، منتها میخواستم بدونم تو این شرایط اساسا تو قرعه کشی شرکت داده میشم یا نه؟ گیر ندن که بابا این چه وضع آدرس نوشتنه؟

سلام

in care of یعنی بستگان یا فامیلتون که در آمریکا هست. آدرسشو میخواد. این گزینه آپشنال هست و افرادی که این بستگان رو ندارند مثلخود من خالی بزارند و مشکلی ندارهTongue
تشکر کنندگان:
(2012-10-07 ساعت 01:15)ostokhan نوشته:  
(2012-10-07 ساعت 00:18)rezaahmadi نوشته:  
(2012-10-06 ساعت 16:37)faridl14 نوشته:  حالا نمیشه بهشون بگیم ما آدرس یه بابایی رو دادیم که اسمش بوده: واحد 2 شماره شیش؟!!
نمیشه؟! منقلبم ضعیفه ها!

سلام

in care of یعنی بستگان یا فامیلتون که در آمریکا هست. آدرسشو میخواد. این گزینه آپشنال هست و افرادی که این بستگان رو ندارند مثلخود من خالی بزارند و مشکلی ندارهTongue

ممنونم ولی فکر نمیکنم اینطوری باشه
اگر اینطوریه پس ما آدرسمون رو کجا باید بنویسیم؟
میشه توضیح بیشتری بدی!
Don't ever let someone tell you that you can't do something . You got a dream , you gotta protect it . When people can't do something themselves , they're gonna tell you that you can't do it . You want something, go get it , period
تشکر کنندگان:
(2012-10-07 ساعت 01:15)ostokhan نوشته:  in care of یعنی ...
در این قسمت ( In Care Of ) نام سرپرست خانواده رو بنویسید و اگر سرپرست خانه خودتان هستید می توانید این قسمت را خالی بگذارید.
تشکر کنندگان: lilistar ، rezaahmadi
in care of یعنی اینکه فرضا نامه من رو برسون بدست فلانی که مورد اعتماد منه . اما در کل به درد ما ایرانیها نمیخوره و خالی بگذارید
یه امید خدا قبول میشم و پرش میکنم !!

کیس نامبر: coming soon
تاریخ و نتیجه مصاحبه:
تعداد افراد کیس : 1
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تاریخ گرفتن گرین کارت: من قبول میشم حالا ببنین کی گفتم اینو
تشکر کنندگان: ahwazahwaz ، rezaahmadi
با سلام خدمت دوستان. بنده در سایت مهاجر یار ثبت نام کردم و تمام مشخصات و عکس را ثبت کردم فقط در یک جا شماره همراهم نصفش ثبت شد بعد هر کاری کردم نشد درستش کنم . مساله دیگه اینکه مبلغ 65000 تومان بصورت انلاین پرداخت کردم اما بعد از انجام عملیات و موفق پرداخت شدن وجه یک گزینه داشت که بازگشت به سایت مربوطه بود . وقتی اونو میزدم نمیرفت تو سایت مهاجریار . یک جایی میرفت که سد غیرقابل عبور بود. حالا خواستم بدونم چکار باید بکنم؟ شماره ای از پشتیبانی تو ایران ندارید . چون ظاهرا زیر نظر سایت مهاجرسراست . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. با تشکر
تشکر کنندگان:
(2012-10-06 ساعت 22:35)id_4fun نوشته:  آقا جان مادرتون من از ثبت نامش هیچی نمیدونم فکر کن داری برای سگت توضیح میدی ، کمکم کنید الان گریه می کنم هااااااااااا
لطفا کمکم کنید لطفا لطفا
دوست خوبم این لینک کامل و خوب بخون:
http://wiki.mohajersara.com/%D8%B1%D8%AF...9%86%DB%8C
تاپیک های سال های قبل هم خوب بخون.
این حرفا رو هم نزن اینجا همه بهم کمک میکنن اگه کاری از دستشون بربیادSmile
موفق باشی
تشکر کنندگان: lilistar ، S0SHiANT
(2012-10-07 ساعت 01:11)tenesi نوشته:  
(2012-10-06 ساعت 22:42)deineath نوشته:  کسایی که 2013 قبول شدن برای 2014 ثبت نام کنن مشکلی پیش میاد ؟
مشکلی نیست.
من هم شرایط شما رو داشتم
برنده 2012 بودن اما قبل از مصاحبه برای 2013 هم ثبت نام کردم

(2012-10-07 ساعت 00:18)rezaahmadi نوشته:  سلام
در این قسمت نام سرپرست خانواده رو بنویسید و اگر سرپرست خانه خودتان هستید می توانید این قسمت را خالی بگذارید.

ترجمه فارسیش تقریباً یه همچین چیزیه : منزل آقا/خانم ...

به عنوان مثال وقتی خانومی ثبت نام می کند در این قسمت بهتر است نام همسر خود را بنوسید. یا وقتی آدرس کسی را می دهید که منزل شما نیست و در آن ساختمان کسی شما رو نمی شناسد.

2 مثال میزنم که متوجه بشید:

فامیلی آقا : حسینی ، فامیلی خانم : مرادی
معمولاً نام خانوادگی آقا رو برای خانم بکار می برند. مثلاً اگر پستچی نامه بیاره و از همسایه ها بپرسه منزل خانم مرادی کدومه ، همه میگن تو این ساختمون خانم مرادی نداریم !!!

شما ( آقای حسنی ) به مدت یک سال در منزل یکی از اقوام به نام آقای مرادی ساکن هستید. پس نمی توانید در آدرس های پستی خود بنوسید منزل آقای حسنی. بلکه باید بنوسید منزل آقای مرادی ، برسد به دست آقای حسنی !

پس همانطور که گفتم در این قسمت ( In Care Of ) نام سرپرست خانواده رو بنویسید و اگر سرپرست خانه خودتان هستید می توانید این قسمت را خالی بگذارید.

خیلی خیلی ممنونم
تشکر کنندگان:
چرا کسی جواب سوال بنده رو نداد .؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-07 ساعت 12:36)ahwazahwaz نوشته:  چرا کسی جواب سوال بنده رو نداد .؟
شماره ای از مهاجریار در ایران موجود نیست.
با شماره آمریکا تماس بگیرید.
تشکر کنندگان:
سلام اگه میشه فورا جواب بدید
اون قسمت country of eligibility باید بزنیم؟
yes, iran?
ایا اگه تو همون صفحه اول پنجره رو ببندیم مشکلی نداره بعدا ثبت نام کنیم؟

چقدر وقت داریم فرم صفحه اول رو پر کنیم؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان