موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تمام کارشناسای این کار که میگن تورم تو نیمه دوم سال بازم افزایش پیدا میکنه حالا تا کجا میخواد بره خدا میدونه
من که علمش رو ندارم که نظر بدم اما فقط امیدوارم خدا بهمون رحم کنه
HAS NOT BEEN SELECTED
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-05 ساعت 08:46)مهتاب63 نوشته: تمام کارشناسای این کار که میگن تورم تو نیمه دوم سال بازم افزایش پیدا میکنه حالا تا کجا میخواد بره خدا میدونه
دلار در حال پایین اومدنه اما از یه منبع وارد بهم گفتن دلار شب عید به 5000 تومان خواهد رسید / اگر میتونید دلار و طلا بخرید .
یه امید خدا قبول میشم و پرش میکنم !!
کیس نامبر: coming soon
تاریخ و نتیجه مصاحبه:
تعداد افراد کیس : 1
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تاریخ گرفتن گرین کارت: من قبول میشم حالا ببنین کی گفتم اینو
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کی میدونه دور دوم برندگان لاتاری 2013 اعلام شده یا خیر؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-05 ساعت 17:28)sabtenam11 نوشته: (2012-11-05 ساعت 08:46)مهتاب63 نوشته: تمام کارشناسای این کار که میگن تورم تو نیمه دوم سال بازم افزایش پیدا میکنه حالا تا کجا میخواد بره خدا میدونه
دلار در حال پایین اومدنه اما از یه منبع وارد بهم گفتن دلار شب عید به 5000 تومان خواهد رسید / اگر میتونید دلار و طلا بخرید .
البته اون کاهش قیمت فقط مال دیروز بود امروز دوباره کشید بالا
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-05 ساعت 21:01)ostokhan نوشته: (2012-11-05 ساعت 19:06)beelzebub نوشته: (2012-11-05 ساعت 17:28)sabtenam11 نوشته: (2012-11-05 ساعت 08:46)مهتاب63 نوشته: تمام کارشناسای این کار که میگن تورم تو نیمه دوم سال بازم افزایش پیدا میکنه حالا تا کجا میخواد بره خدا میدونه
البته اون کاهش قیمت فقط مال دیروز بود امروز دوباره کشید بالا
آخه مگه میشه چقدر حالا خرید؟خدا کنه بالا نره. اگه آدم راهی بخواد بشه با یکذره دوذره نمیشه
والا به نظر من اگر پولی گوشه کنار دارید که خیلی بهش نیاز ندارید مثلا تو بانک گذاشتیت یه مقدارش رو دلار بگیرید تا با تورم هماهنگ باشید .
تاریخ و نتیجه مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا یک تاپیک بحث آزاد برای 2014 بازکنید . این پست من هم در صورت بازشدن اون تاپیک فکر میکنم اونجا انتقال بدید بهتر باشه.
دوستان شماها تا چه حد با زندگی در آمریکا آشنایی دارید ؟ خوب قبول دارم وقتی اسم آمریکا میاد و حرف مهاجرت میشه کلا شیرینه ولی خوب بر فرض مثال من خودم خیلی زندگی در آمریکا یکی از پیشرفته ترین و زیباترین کشورهای جهان را دوست دارم بالغ بر 20000 تا عکس فقط از هتل ها و جاهای مختلف آمریکا که دوست دارماز نزدیک ببینم دارم. میدونم از لحاظ مالی هم میتونم هر جا باشم گلیم خودمو از آب بیرون بکشم ولی کلا میخوام بدونم شماها کلا پلنینگی دارید برای خودتون واسه زندگی در آمریکا ؟ چون خود من به هر حال از راه لاتاری و یا مهاجرت از نوع دیگه به آمریکا خواهم رفت البته با همسرم. اما بحثی که هست بالاخره آدم وارد جامعه ای میشه که کاملا جدیده و البته خالی از ارتباطات قبلی.
اینجاست که به هر حال آدم باید برای کار , تفریح , ارتباطات جدید و سایر مسائل برنامه ریزی داشته باشه. شما برنامه ای دارید ؟ اگر تمایل دارید لطفا به این سوال جواب بدید و بگید طرح و برنامتون واسه زندگی در آمریکا چی هست.
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من اگر سال دیگه قبول بشم قصد ادامه تحصیل دارم که این هدف بیشتر به زمان برنده شدن داره اما در کل من دنبال راه فرار هستم برای شریط خاص . مثلا به نظر من شما تو هیچ کشوری در نیا مثل ایران نمی تونید پول در بیارید اما از این پول هم لذتی نخواهید برد ! خیلی خوبه با توجه به وضعیت جامعه آدم کشور دومی هم داشته باشه و به هیچ عنوان نباید ارتباطتون رو با ایران قطع کنید . پول رو در ایران بدست بیارین تو آمریکا ازش لذت ببرید . یکی دیگه از هدف ها اینکه که با اینکه مجردم اما دوست دارم بعد ها بچه من در آمریکا بدنیا بیاد تا بتونه از امکانات اونجا استفاده کنه مثل ما انقدر در حسرت لاتاری نباشه !
تاریخ و نتیجه مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر از babak82 عزیز که این موضوع جالب رو مطرح کردن
برنامه من شامل دو قسمته :
1-از برنده شدن تا دم رفتن:که اینه که به محض اینکه فهمیدم برنده شدم شروع کنم به تقویت بیشتر مکالمه زبانم و در همین زمان هم تا قبل از رفتن تحقیق میکنم ببینم تو امریکا از رشته ی من چطور استفاده میشه نرم افزارها و شاخه هایی که بیشتر اونجا کار میشه رو همینجا یاد بگیرم و بروز شم ، چون به هر حال هر کشوری قوانین خودش رو در هر شغلی داره.. و در هر شغلی هم ده ها نرم افزار جدید وارد بازار شده.. و دیگه اینکه چون اونجا مبنای همه چیز اینترنته میخوام تو سایت های انگلیسی بچرخم و با موضوعات مختلف به انگلیسی آشنا بشم مخصوصا ایالتی که میخوام برم ..مثلا ثبت نام در هر دانشگاه یا کالج یا آژانس های کایابی یا خرید ماشین و هر چیزی..
2-در مورد شروع زندگی در امریکا ... همه میدونیم که اونجا یه کشور توسعه یافته است که با ما که جهان سومی هستیم زمین تا آسمون تفاوت داره و حالا هر چی هم وقت بذاریم بپرسیم و ببینیم این تفاوتها چی هستن اما باز تا اونجا زندگی نکنیم و از نزدیک لمسشون نکنیم خیلی ها رو متوجه نمیشیم
من قصد دارم با همسرم وقتی وارد آمریکا شدیم در کنار کار تا یکی دو سال اول رو وقت بذاریم تا بیشتر هم به زبان هم به فرهنگ و قوانین زندگی در اونجا مسلط بشیم بعد یه کار متناسب با رشتمون پیدا کنیم و در واقع جایگاه خودمون رو تثبیت کنیم (البته این پروسه ممکنه از 2 تا 5 یا 6 سال هم زمان ببره دقیقا نمیدونم) و وقتی رو روال عادی زندگی افتادیم، درس بخونیم اگر از نظر مالی با هم نشد به نوبت یکیمون درس بخونه و یکیمون کار کنه و بعد هم بچه بیاریم
و در کنار همه اینها هم تلاش کنیم تا خانوادمون رو بیاریم پیشمون
HAS NOT BEEN SELECTED
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من تو قسمت پر کردن Middle Name با استفاده از مترجم گوگل معنی کلمه رو نام پدر نمایش داد، منم نام پدر تایپ کردم و بعد از پر کردن فرم و تایید اون متوجه شدم که باید نام میانی مینوشتم که ما ایرانیها نام میانی نداریم باتوجه به این قضیه ثبت نام من با مشکل مواجه میشه اگه جواب منو بدین ممنون میشم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
میدونم که شانس برنده شدن شاید خیلی پایین باشه اما به نظرتون اگر کسی به جای گزینه divorced ،اشتباها" Legally separation رو زده باشه بهتره از الآن با KCC درمیون بذاره یا اینکه صبر کنه اگر برنده شد براشون توضیح بده؟و آیا اصلا" این مورد رو قبول میکنند؟من ساده گول کلمه Legally رو خوردم و فکر کردم این گزینه صحیح تره،در صورتی که اصلا" در ایران Legally separation نداریم...
من شدیدا" فکرم مشغول این اشتباه شده.لطفا" کسانی که اطلاع دارند راهنمایی کنند.
برای شما دوستان خوبم آرزوی موفقیت دارم...