کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
منم دفعه دومم هست ... سال اول خودم ثبت نام نکردم پارسال هم به دلیلی نمیخواستم.. اما امسال با تمام وجود میخوام برنده شم
ایشالا دوستای مهاجرسرا همه با هم کارای قبولی رو انجام بدیم

case number: 2014AS1XXX
HAS NOT BEEN SELECTED
تشکر کنندگان: reza6966 ، rezaahmadi
(2012-11-04 ساعت 09:30)مهتاب63 نوشته:  منم دفعه دومم هست ... سال اول خودم ثبت نام نکردم پارسال هم به دلیلی نمیخواستم.. اما امسال با تمام وجود میخوام برنده شم
ایشالا دوستای مهاجرسرا همه با هم کارای قبولی رو انجام بدیم

case number: 2014AS1XXX

ایشالله مهتاب خانوم
تشکر کنندگان:
2014 هم تموم شد .... بااینکه من خودم بار اول بود ثبت نام کردم چون سال های قبل شرایط رفتن نداشتیم
از زحمات همه بچه ها تشکر میکنم و امیدوارم همه موفق و سربلند باشید. و هر کسی که صلاح خداست برنده بشه. به هر جهت هر جا هستید موفق باشید........Smile
تشکر کنندگان: reza6966
انشالله همه ی بچه های مهاجرسرا قبول میشیم
من که دلم خیلی روشنه
(2012-11-04 ساعت 13:40)erfanslash نوشته:  انشالله همه ی بچه های مهاجرسرا قبول میشیم
من که دلم خیلی روشنه
منم مثل تو عرفان جان.ایشالا کار همه درست شه
(2012-11-03 ساعت 22:57)mehran61 نوشته:  بچه ها من تو این سایت دو سه دست مدیر عوض کردم ایشاا... شما کارتون به جای من نرسه Smile

مهران خان، تو هم حال و هوای خودم رو داری.
منم تقریبا همه ی حالات ممکن را امتحان کردم، پارسال توی نیم ساعت اول ثبت نام کردم - امسال توی آخرین ساعاتRolleyes
بچه های قدیمی کمتر میان سر بزنند، یا اگر هم بیان پست نمی زارن. وقتی پروسه ی ثبت نام - قبول نشدن طولانی بشه دیگه دل و دماغی برات نمی مونه.

راستی دوستان این نکته که می خوام بگم تجربه ی این چند سال منه که تو لاتاری شرکت می کنم:
هر سال تعدادی زیادی از بچه های مهاجرسرا در تاپیک های انتظار قرعه کشی با هم بحث می کنند و التماس دعا دارن. اما بعد از اعلام نتایج تعداد بسیار کمی از اعضای قبول میشن و تاپیک انتظار با اون همه شور و حال مخصوصا در روزهای پایانی، جای خودش رو به تاپیک برندگانی میده که اکثرا قبلا عضو مهاجرسرا نبوده اند و بعد از قبولی عضو میشوند.

خلاصه اینو میخوام بگم که از لاتاری به اندازه ی اسمش توقع داشته باشید.

شاد باشید و پیروز
تشکر کنندگان: reza6966 ، اردوان ، Omid-Aria
سلام بچه ها
تاریخ اعلام نتایج رو کسی میدونه؟
اگر اشتباه نکنم باید در ماه می 2013 باشه درسته؟
تشکر کنندگان:
(2012-11-04 ساعت 16:23)novacounter نوشته:  سلام بچه ها
تاریخ اعلام نتایج رو کسی میدونه؟
اگر اشتباه نکنم باید در ماه می 2013 باشه درسته؟

سلام ؛

بله ماه می 2013 اعلام میکنن :

Starting May 1, 2013, you will be able to check the status of your DV-2014 entry by returning to www.dvlottery.state.gov
كيس نامبر : به اميد خدا در یک مِی ٢٠١٤

تشکر کنندگان:
سلام من هم ثبت نام کردم البته با همسرم و برا همتون آرزوی قبول شدن میکنم البته اگر با رفتن به آمریکا خوشبختر بشین. فقط چون من ثبت نامم رو گذاشتم برا روزای آخر (به خاطر مشغله کاری) و با تعطیلات همزمان شد عکس مناسبی نداشتم و حتی شارژر دوربین دیجیتالم رو پیدا نکردم و دل و به دریا زدم و عکسای مخصوص ثبت نام دانشگاهمون رو استفاده کردم فقط عکس خودم با حجاب کامل هست شک کردم که شاید عکس مناسبی نبوده . خب دیگه کاریش نمیشه کرد اما من از سالها قبل خواب دیدم تو آمریکام و کسی داره آپارتمان محل زندگیم رو بهم نشون میده شاید واقعا دارم قبول میشم حالا تا ماه می ببینیم چی پیش میاد.
تشکر کنندگان: reza6966 ، اردوان ، beelzebub
(2012-11-04 ساعت 20:52)afagh2014 نوشته:  سلام من هم ثبت نام کردم البته با همسرم و برا همتون آرزوی قبول شدن میکنم البته اگر با رفتن به آمریکا خوشبختر بشین. فقط چون من ثبت نامم رو گذاشتم برا روزای آخر (به خاطر مشغله کاری) و با تعطیلات همزمان شد عکس مناسبی نداشتم و حتی شارژر دوربین دیجیتالم رو پیدا نکردم و دل و به دریا زدم و عکسای مخصوص ثبت نام دانشگاهمون رو استفاده کردم فقط عکس خودم با حجاب کامل هست شک کردم که شاید عکس مناسبی نبوده . خب دیگه کاریش نمیشه کرد اما من از سالها قبل خواب دیدم تو آمریکام و کسی داره آپارتمان محل زندگیم رو بهم نشون میده شاید واقعا دارم قبول میشم حالا تا ماه می ببینیم چی پیش میاد.

ایشالله خوابتون به حقیقت می پیوندد آفاق خانوم
تشکر کنندگان: beelzebub ، اردوان ، afagh2014
هر سال که پیش میره تعداد قبولی ها زیاد میشه امیدوارم امسال همه اونایی که میخوان( یعنی تواناییشو دارن) قبول بشن برن(منجمله خودم)

هنوز امار ثبت نامی های امسال معلوم نشده؟

راستی الان با قیمت کنونی ارز برای تامین وضعیت مالی چند میلیون لازمه حداقل؟
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
تشکر کنندگان: erfanslash
با سلام به همه دوستان این انجمن. من با همسر و دخترم برای اولین بار شرکت کردم و دلم به آینده خیلی روشنه. با تمام وجود برای همه کسایی که این اقدام تغییر مثبتی در زندگیشون خواهد بود، آرزوی قبولی دارم. امیدوارم پس از اعلام نتایج قبولی باهم و باکمک هم کارهامون رو پیش ببریم. با امید به بهترینها
تشکر کنندگان: اردوان ، rezaahmadi ، afagh2014
(2012-11-04 ساعت 21:15)beelzebub نوشته:  هر سال که پیش میره تعداد قبولی ها زیاد میشه امیدوارم امسال همه اونایی که میخوان( یعنی تواناییشو دارن) قبول بشن برن(منجمله خودم)

اگه منظورت تمکن مالی هست باید بگم که اون با نرخ ارز مرجع حساب میشه یعنی 1226 تومان
تشکر کنندگان:
(2012-11-04 ساعت 21:33)erfanslash نوشته:  
(2012-11-04 ساعت 21:15)beelzebub نوشته:  هر سال که پیش میره تعداد قبولی ها زیاد میشه امیدوارم امسال همه اونایی که میخوان( یعنی تواناییشو دارن) قبول بشن برن(منجمله خودم)

اگه منظورت تمکن مالی هست باید بگم که اون با نرخ ارز مرجع حساب میشه یعنی 1226 تومان
اخه تو بعضی سفرنامه ها فکر کنم خونده بودن که افسر مربوطه میگه که دیگه ایران قیمت ارز 1226 نیست که دیگه اینو که میدونن.Big Grin

یعنی همه میدونن که 1226 به تاریخ پیوست فعلاCool
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
تشکر کنندگان:
(2012-11-04 ساعت 21:33)erfanslash نوشته:  

فکر نمیکنم ، خود آفیسر سفارت میدونه که الان دلار 3 تومنه و هر چی داری رو تقسیم بر 3 میکنه .
كيس نامبر : به اميد خدا در یک مِی ٢٠١٤

تشکر کنندگان: beelzebub

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان