کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شماره تایید ثبت نام ‪(Confirmation Number)
هیچ ایمیلی مبتنی بر قبول شدن شما دیگه ارسال نمیشه. اما تو تاپیک های لاتاری های سال قبل یه تاپیک درباره بازیافت و ریکاوری کانفیرمیشن نامبر بود

اما اگه نشد فرض کنید که به خاطر مثلا اشکال عکستون رد شدید که کم تر استرس بگیرید و سال بعد اقدام کنید
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
تشکر کنندگان: HAZARA ، Tomas
دوستان با تجربه حالا تنها کاری که باید ما بکنیم اینه که تا اول می صبر کنیم.قبل اون که نمیخواد ما کاری بکنیم دیگه؟ مثلا تایید چیزی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: Tomas
(2012-11-04 ساعت 23:27)ostokhan نوشته:  دوستان با تجربه حالا تنها کاری که باید ما بکنیم اینه که تا اول می صبر کنیم.قبل اون که نمیخواد ما کاری بکنیم دیگه؟ مثلا تایید چیزی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فقط دعا کنیدBig Grin
امیدوارم هرکسی که شرایطشو داره برنده شهRolleyes
we fight for a better life
تشکر کنندگان: Omid-Aria ، ostokhan ، اردوان ، pariya2 ، Tomas
(2012-11-04 ساعت 23:27)ostokhan نوشته:  دوستان با تجربه حالا تنها کاری که باید ما بکنیم اینه که تا اول می صبر کنیم.قبل اون که نمیخواد ما کاری بکنیم دیگه؟ مثلا تایید چیزی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیزم برو به زندگیت برس !
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
تشکر کنندگان: bezh ، satin ، r_ent ، اردوان ، aminx ، Tomas

دعا کن و امیدوار باش.التماس دعا
تشکر کنندگان: Omid-Aria ، battosai ، اردوان ، pariya2 ، Tomas
سلام به دوستان
بنظرتون اگه همسر کسی برنده لاتاری 2013 باشه و امسال خودش هم مجدداً ثبت نام کنه ایرادی داره یعنی مشکلی بوجود می آد؟
Case number:2013AS$$$$
رویت قبولی:2 می
دریافت نامه دوم: نه هنوز
تاریخ مصاحبه: اونم معلوم نیست
ایالت و شهر انتخابی: Houston, tx
(2012-11-10 ساعت 08:53)aminsaeidi1 نوشته:  سلام به دوستان
بنظرتون اگه همسر کسی برنده لاتاری 2013 باشه و امسال خودش هم مجدداً ثبت نام کنه ایرادی داره یعنی مشکلی بوجود می آد؟

نه مشکلی پیش نمیاد . البته ثبت نام لاتاری ۲۰۱۴ تموم شد تا ۱۲ آبان وقت داشتید .....
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: battosai ، aminsaeidi1 ، HAZARA ، Tomas
DV-2014 entrants may enter their confirmation information through the link below starting at noon (EDT) on May 1, 2013. The DV-2014 registration period was from October 2, 2012, until November 3, 2012. DV-2014 entrants should keep their confirmation number until at least June 30, 2014. Additional entries may be selected in October 2013.
دوستان مثل این که امسال هم 2بار اعلام میشه
we fight for a better life
تشکر کنندگان: battosai ، Omid-Aria ، wushu kung fu ، satin ، بازگشت ، HAZARA ، Tomas
اعلام نتایج قرعه کشی دقیقا چه تاریخی هست ؟ آیا دو مرحله ای هست یا نه؟
تشکر کنندگان: HAZARA ، Tomas
روز 1 می 2013 که تو اردیبهشت میشه. هنوز معلوم نیست دو مرحله ای باشه یا نه
تشکر کنندگان: HAZARA ، sajedeh ، Tomas
(2012-11-22 ساعت 19:29)sajedeh نوشته:  اعلام نتایج قرعه کشی دقیقا چه تاریخی هست ؟ آیا دو مرحله ای هست یا نه؟

(2012-11-22 ساعت 20:22)beelzebub نوشته:  روز 1 می 2013 که تو اردیبهشت میشه. هنوز معلوم نیست دو مرحله ای باشه یا نه

البته اونطور كه fairy هم گفت ؛ ٢٠١٤ هم مثل اينكه دو مرحله ايه

نقل قول:DV-2014 entrants may enter their confirmation information through the link below starting at noon (EDT) on May 1, 2013. The DV-2014 registration period was from October 2, 2012, until November 3, 2012. DV-2014 entrants should keep their confirmation number until at least June 30, 2014. Additional entries may be selected
in October 2013.
https://www.dvlottery.state.gov/
كيس نامبر : به اميد خدا در یک مِی ٢٠١٤

تشکر کنندگان: sajedeh ، beelzebub ، Tomas
اخه هنوز سر این قسمت may be selected شک دارم. احتمالا مثل 2013 همه یک مرحله هست تو دونوبت اعلام میکنن.
(2012-11-23 ساعت 19:14)beelzebub نوشته:  اخه هنوز سر این قسمت may be selected شک دارم. احتمالا مثل 2013 همه یک مرحله هست تو دونوبت اعلام میکنن.

چه فرقی میکنه دوستان یک مرحله ای باشه یا دو مرحله ای؟ قسمت باشه قبول میشیم. تو این سالها فقط 2013 دو مرحله ای بوده. اونم به خاطر اینکه نتایج بار اول مردود هعلام شده بود و برخی نفهمیده بودند که قبول شده اند
(2012-11-23 ساعت 21:02)ostokhan نوشته:  
(2012-11-23 ساعت 19:14)beelzebub نوشته:  اخه هنوز سر این قسمت may be selected شک دارم. احتمالا مثل 2013 همه یک مرحله هست تو دونوبت اعلام میکنن.

چه فرقی میکنه دوستان یک مرحله ای باشه یا دو مرحله ای؟ قسمت باشه قبول میشیم. تو این سالها فقط 2013 دو مرحله ای بوده. اونم به خاطر اینکه نتایج بار اول مردود هعلام شده بود و برخی نفهمیده بودند که قبول شده اند

دوست عزیز 2013 فقط دو مرحله ای بوده اعلام نتایج درست ولی نتایج بار اول مردود اعلام نشده (اینی که شما میگی مربوط به 2012 میشه نه 13 و اون هم به خاطر خود مشکلی که قرعه کشی پیش آمده بود و همه در اون شرکت داده نشده بودند)
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: اردوان ، amir82 ، Tomas
دوستان هنوز 156 روز دیگه تا اعلام نتایج مونده. چقدر زود گذشت...
تشکر کنندگان: hamedhamed ، Omid-Aria ، wushu kung fu ، مهتاب63 ، pariya2 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان