کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شماره تایید ثبت نام ‪(Confirmation Number)
روز جمعه 30 نوامبر قانونی در مجلس نمایندگان آمریکا تصویب شد که در صورت تصویب نهایی در سنا ، برنامه سالانه لاتاری حذف شده و سهمیه سالانه آن (55000 گرین کارت) به دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترای رشته های مهندسی و علوم و ریاضی که از دانشگاههای آمریکا فارغ التحصیل می شوند تعلق می گیرد. اطلاعات کاملتر در لینکهای زیر :
link1
link2
link3
تشکر کنندگان: estaji.mehdi ، Tomas ، frozen mind
بله اين قانون در كنگره كه تحت سلطه جمهوري خواهان بوده ومخالف حضور
مهاجرين آمريكاي لاتين ميباشند تصويب شد زيرا درانتخابات اخير از اين مهاجرين
ضربه خورده اند ولي جهت قانوني شدن آن بايد توسط مجلس سنا كه تحت تسلط
دمكرات ها بوده به تصويب برسد ولي از آنجا كه دموكراتها وپرزيدنت اوباما
شديدا با آن مخالفند بعيداست كه به نتيجه برسدCool
تشکر کنندگان: Hadi_20 ، refiusa ، mortezafox ، Tomas
(2012-11-28 ساعت 15:23)erfanslash نوشته:  از مدیران خواهشمندم یک تاپیک گفتگوی ازاد ایجاد کنند تا با دوستان هم صحبت بشیم

این تاپیک قبلا ایجاد شده .ولی فقط میتونید در مورد مسائل غیر مهاجرتی در اون صحبت کنید .

http://mohajersara.com/thread-5682-page-619.html
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: Tomas
(2012-12-01 ساعت 01:43)mammad amrikaii نوشته:  بله اين قانون در كنگره كه تحت سلطه جمهوري خواهان بوده ومخالف حضور
مهاجرين آمريكاي لاتين ميباشند تصويب شد زيرا درانتخابات اخير از اين مهاجرين
ضربه خورده اند ولي جهت قانوني شدن آن بايد توسط مجلس سنا كه تحت تسلط
دمكرات ها بوده به تصويب برسد ولي از آنجا كه دموكراتها وپرزيدنت اوباما
شديدا با آن مخالفند بعيداست كه به نتيجه برسدCool

به افتخار پرزیدنت اوباماCool
تشکر کنندگان: armaghani ، Tomas ، pr.kia
(2012-12-01 ساعت 00:26)vah48 نوشته:  روز جمعه 30 نوامبر قانونی در مجلس نمایندگان آمریکا تصویب شد که در صورت تصویب نهایی در سنا ، برنامه سالانه لاتاری حذف شده و سهمیه سالانه آن (55000 گرین کارت) به دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترای رشته های مهندسی و علوم و ریاضی که از دانشگاههای آمریکا فارغ التحصیل می شوند تعلق می گیرد. اطلاعات کاملتر در لینکهای زیر :
link1
link2
link3
این هم جوابی یکی از دوستان به این حرف
اینجوری شایعه پخش می‌کنند ها،،،
دوست عزیز، من کل متن لینکی را که شما اینجا گذاشته‌اید را کپی کردم برای اینکه ببینم، اشکال از پارسی نوشتن یا خواندن شما است؟ یا اینکه شایعه پراکنی را دوست دارید! خب این هم متن خبر...

-------

روز جمعه طرح دادن اقامت دائم به دانشجویان خارجی که تحصیلات عالی خود در رشته های علمی و مهندسی را در دانشگاههای آمریکا به پایان می رسانند در مجلس نمایندگان به رای گذاشته می شود.

نمایندگان جمهوریخواه و تعدادی از نمایندگان دموکرات مجلس نمایندگان موافق تصویب این طرح هستند.

بر پایه این طرح به دانشجویان خارجی که مدرک فوق لیسانس و یا دکترای خود را در رشته های علمی ، مهندسی ، ‌ریاضیات و فن آوری دریافت کنند، سالانه حدود ۵۵ هزار کارت سبز یا اقامت دائم داده خواهد شد.

دموکراتهای مجلس سنا و کاخ سفید واشنگتن مخالف این طرح هستند و می گویند پیشنهادهای مطرح شده به اجرای اهداف بلند مدت باراک اوباما برای اصلاح بنیادین قوانین مهاجرت آمریکا کمک نمی کند.

یکی از انتقادی های مطرح شده به این طرح، کاهش تعداد ویزاهای مهاجرتی به منظور دادن اقامت دائم به فارغ التحصیلان خارجی ذکر شده است.

-----

اگر هم پارسی یادتان رفته، من براتون تفسیرش می‌کنم.
همانطور که می‌بینید، اینجا اشاره شده که این طرح تازه به رای گذاشته می‌شود! یعنی هنوز تصویب نشده است! معنی‌اش این است که هنوز همان لاتاری گرین کارت پابرجاست.
اگر !! و باز هم تاکیم می‌کنم که اگر این طرح تصویب شود، یعنی نمایندگان به آن رای بدهند، سالانه به ۵۵۰۰۰ نفر گرین کارت یا همان اقامت دایم تعلق می‌گیرد.

و نکته دیگر اینکه، اصلا جایی در این خبر، از لاتاری گرین کارت نام برده نشده !!

سالانه 226000 ویزای مهاجرت خانوادگی، 140000 ویزای مهاجرت کاری، و فقط 55000 ویزای مهاجرت لاتاری صادر میشه.
از آخرین جمله این خبر چنین فهمیده میشه که نگران هستن که در صورت تصویب این طرح، مبادا معادل اون 55000 ویزای مهاجرتی که به دانشجویان قراره داده بشه از ویزاهای مهاجرتی فوق کسر بشه.

و البته باز هم همعقیده با Shezem عزیز، اما با تندی کمتر، از دوستان دعوت می کنم که اگر خبری را نقل یا تفسیر می کنن، لطفا دقت کنن اشتباه نکنن.
تشکر کنندگان: Hadi_20 ، Tomas ، frozen mind
(2012-12-01 ساعت 14:41)erfanslash نوشته:  این هم جوابی یکی از دوستان به این حرف
دوست عزیز، من کل متن لینکی را که شما اینجا گذاشته‌اید را کپی کردم برای اینکه ببینم، اشکال از پارسی نوشتن یا خواندن شما است؟ یا اینکه شایعه پراکنی را دوست دارید! خب این هم متن خبر...

-------

روز جمعه طرح دادن اقامت دائم به دانشجویان خارجی که تحصیلات عالی خود در رشته های علمی و مهندسی را در دانشگاههای آمریکا به پایان می رسانند در مجلس نمایندگان به رای گذاشته می شود.

نمایندگان جمهوریخواه و تعدادی از نمایندگان دموکرات مجلس نمایندگان موافق تصویب این طرح هستند.

بر پایه این طرح به دانشجویان خارجی که مدرک فوق لیسانس و یا دکترای خود را در رشته های علمی ، مهندسی ، ‌ریاضیات و فن آوری دریافت کنند، سالانه حدود ۵۵ هزار کارت سبز یا اقامت دائم داده خواهد شد.

دموکراتهای مجلس سنا و کاخ سفید واشنگتن مخالف این طرح هستند و می گویند پیشنهادهای مطرح شده به اجرای اهداف بلند مدت باراک اوباما برای اصلاح بنیادین قوانین مهاجرت آمریکا کمک نمی کند.

یکی از انتقادی های مطرح شده به این طرح، کاهش تعداد ویزاهای مهاجرتی به منظور دادن اقامت دائم به فارغ التحصیلان خارجی ذکر شده است.

-----

همانطور که می‌بینید، اینجا اشاره شده که این طرح تازه به رای گذاشته می‌شود! یعنی هنوز تصویب نشده است! معنی‌اش این است که هنوز همان لاتاری گرین کارت پابرجاست.
اگر !! و باز هم تاکیم می‌کنم که اگر این طرح تصویب شود، یعنی نمایندگان به آن رای بدهند، سالانه به ۵۵۰۰۰ نفر گرین کارت یا همان اقامت دایم تعلق می‌گیرد.

سالانه 226000 ویزای مهاجرت خانوادگی، 140000 ویزای مهاجرت کاری، و فقط 55000 ویزای مهاجرت لاتاری صادر میشه.
از آخرین جمله این خبر چنین فهمیده میشه که نگران هستن که در صورت تصویب این طرح، مبادا معادل اون 55000 ویزای مهاجرتی که به دانشجویان قراره داده بشه از ویزاهای مهاجرتی فوق کسر بشه.

و البته باز هم همعقیده با Shezem عزیز، اما با تندی کمتر، از دوستان دعوت می کنم که اگر خبری را نقل یا تفسیر می کنن، لطفا دقت کنن اشتباه نکنن.
دوست عزیز شما اول بروید لینکهای دوم وسوم را بخونید ( البته اگر انگلیسی بلدید) بعد بیایید با قاطعیت نظر بدهید.
شما فقط لینک اول را خواندید که خبر مریوط به قبل از رای گیری هست. توی لینکهای دوم وسوم هم نوشته که طرح تصویب شده و هم نوشته که بر طبق آن سهمیه سالانه لاتاری حذف می شود. ( البته در صورت تصویب نهایی در سنا)
اینجا هم دو قسمتی را که گفتید را هم میزارم:
The House of Representatives today approved the STEM Jobs Act (H.R. 6429) by a vote of 245-139. This bill eliminates the diversity visa program and reallocates up to 55,000 new green cards to the most highly qualified foreign graduates of American universities with advanced degrees in science, technology, engineering, and math (STEM) fields.
(2012-12-01 ساعت 20:50)vah48 نوشته:  
(2012-12-01 ساعت 14:41)erfanslash نوشته:  این هم جوابی یکی از دوستان به این حرف

-------

-----

دوست عزیز شما اول بروید لینکهای دوم وسوم را بخونید ( البته اگر انگلیسی بلدید) بعد بیایید با قاطعیت نظر بدهید.
شما فقط لینک اول را خواندید که خبر مریوط به قبل از رای گیری هست. توی لینکهای دوم وسوم هم نوشته که طرح تصویب شده و هم نوشته که بر طبق آن سهمیه سالانه لاتاری حذف می شود. ( البته در صورت تصویب نهایی در سنا)
اینجا هم دو قسمتی را که گفتید را هم میزارم:
The House of Representatives today approved the STEM Jobs Act (H.R. 6429) by a vote of 245-139. This bill eliminates the diversity visa program and reallocates up to 55,000 new green cards to the most highly qualified foreign graduates of American universities with advanced degrees in science, technology, engineering, and math (STEM) fields.

از کی قراره عملی بشه؟Sad
باید اولا تو کنگره تصویب بشه که به احتمال زیاد نمیشه(یعنی امیدواریم که نشه)
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
تشکر کنندگان: Tomas ، pr.kia ، azadeh91
(2012-12-04 ساعت 00:21)fairy نوشته:  کاش یه تاپیک گفتگوی آزاد باز می شد
Big Grin
این تاپیک رو ببینین
http://mohajersara.com/thread-5682.html
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: pr.kia ، Tomas
(2012-12-01 ساعت 12:32)laili نوشته:  
(2012-11-28 ساعت 15:23)erfanslash نوشته:  از مدیران خواهشمندم یک تاپیک گفتگوی ازاد ایجاد کنند تا با دوستان هم صحبت بشیم

این تاپیک قبلا ایجاد شده .ولی فقط میتونید در مورد مسائل غیر مهاجرتی در اون صحبت کنید .

http://mohajersara.com/thread-5682-page-619.html

نمیشه گفتگوی آزاد 2014 باشه؟ خب الان که همه اینجا بحث میکننRolleyes
بعدا کسی بخواد از اطلاعات 2014 استفاده کنه میبینه صحبت ها از یه جایی به بعد خارج از عنوان تاپیک هست
we fight for a better life

کانفرمیشن نامبر:20141x000000000
تاریخ ثبت نام:October 23, 2012
تاریخ رویت قبولی:00000000000
تشکر کنندگان: beelzebub ، Tomas
فکر کنم تا الان حداقل 10 نفر از بچه های مهاجر سرا برای 2014 ثبت نام کردن. بابا بیاید اعلام کنید ببینیم چند نفر از مهاجر سرا امسال هم نوشتن :دی
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
(2012-12-01 ساعت 00:26)vah48 نوشته:  روز جمعه 30 نوامبر قانونی در مجلس نمایندگان آمریکا تصویب شد که در صورت تصویب نهایی در سنا ، برنامه سالانه لاتاری حذف شده و سهمیه سالانه آن (55000 گرین کارت) به دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترای رشته های مهندسی و علوم و ریاضی که از دانشگاههای آمریکا فارغ التحصیل می شوند تعلق می گیرد. اطلاعات کاملتر در لینکهای زیر :
link1
link2
link3

یعنی باید رویای رفتن به آمریکا رو به گور ببریم. ای خدا این چه شانسی که ما داریم. حالا که ما تصمیم گرفتیم تو لاتاری شرکت کنیم میخوان حذفش کنن. امیدوارم اولا این لایحه مسخره تصویب نشه. خدا کنه تو لاتاری 2014 برنده بشم
وقتي صبح ازخواب بيدارميشی، دوانتخاب داري :
1- دوباره بخوابي و رويا ببيني.
2- يا بيدار بشی و برای رسیدن به روياهات حرکت کني.
(2012-12-05 ساعت 15:13)beelzebub نوشته:  فکر کنم تا الان حداقل 10 نفر از بچه های مهاجر سرا برای 2014 ثبت نام کردن. بابا بیاید اعلام کنید ببینیم چند نفر از مهاجر سرا امسال هم نوشتن :دی

من یکی
آقای مدیر و دوستان با اطلاعات خواهشا لطفا این قضیه احتمال حذف لاتاری رو مدیریت کنید یا تایید کنید یا تکذیب کنید
براى تو هيچ شهرى بهتر از شهر ديگر نيست،بهترين شهرها شهرى است كه تو را بپذيرد و در آن آسوده باشى
. امام علی(ع)حکمت434

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان