موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
نه دیگه. منظورم این بود که برای خواندن کانفرمیشن نامبر سختی میکشید. پس بهتره بعد از دیدن صفحه قبولی آنرا روی کامپیوتر سیو کنید و بعد هم یک نسخه اش رو برای خودتون ایمیل کنید. بعد موقع چک کردن قبولی کانفرمیشن نامبر رو با ماوس انتخاب میکنید و راست کلیک و بعد کپی میکنید و در صفحه چک کردن قبولی پیست میکنید.
موضوعها: 0
رتبه:
180
421 تشکر در 142 ارسال
دوستان نمیدونم جاش هست اینجا بگم یا نه. ولی من کم کم دارم نا امید میشم. واقعا هم نمیخوام موج منفی بدم ولی با این قیمت دلار که تو این مملکت که دیگه هر روز نیست بلکه دقیقه به دقیقه هست میشه تو فکر مهاجرت و گرین کارت بود یا نه. امروز که دیگه رسید به 2700 تومن. برای ما ها که سرمایه نداریم این لاتاری تنها راه رهایی از این کشور هست که این راه هم حداقل برای من داره بسته میشه واز مابقی دوستان خبر ندارم. نمیدونم تو آینده چه اتفاقی میفته ولی امیدوارم خدا این راهو هم بروی ما نبنده
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
به هر حال امسال بهتر از سال دیگه است و چاره ایی نداریم جز اینکه امیدمون رو از دست ندیم و بقیه کار ها رو هم بسپاریم دست خدا.
فکر کنید اگه به امید خدا اسممون در بیاد برای تمکن مالی با این اوصافی که دلار داره چه قدر باید تو حسابمون باشه..............................
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من دو سال هست که شرکت میکنم متاسفانه برنده نشدم دعا کنید این سال بخت با ما یار باشد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.من سال اول شرکت می کنم.امیدوارم که برنده شم.امیدوارم همه ی دوستان به اونچه که می خوان برسن.
_______________________________________________________________________________________________________________
شماره کيس :
تعداد نفرات کيس:یک نفر
ارسال فرمهاي سري اول:بزودی
کنسولگري:
کارنت شدن کيس:
دريافت نامه دوم:
مصاحبه:
دريافت ويزا:
ورود به آمريکا :
دريافت گرين کارت :
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
از دوستان کسی میدونه که ما روزهای اول ثبت نام بکنیم بهتره یا اواسط؟
آخه لاتاری 2012 بعد اعلام قبولی اولیه مشخص شد 90% از برندگان از بین ثبت نامی های 2 روز اول بوده!
هرچند که نتایج اولیه را باطل کردن ولی فکر میکنم بازه ثبت نامی ما بی تاثیر نباشه!؟
Don't ever let someone tell you that you can't do something . You got a dream , you gotta protect it . When people can't do something themselves , they're gonna tell you that you can't do it . You want something, go get it , period
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ؛ ما رفتیم توی سایت اعلام نتایج که دوباره کانفیرمیشن کدمون رو بزنیم چون قبلا گفته بودن که کدتون رو نگه دارین تا یک اکتبر , حالا که رفتیم میزنه بازم کدتون رو نگه دارین تا یک اکتبر ؛ یعنی سایتشون هیچ تغییری نکرده ؛ هنوز اعلام نکردن ؟
امیدی هس یا نه ؟
------------------------
تموم میشن این روزای لعنتی